Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 11 éve
patriksteelers
560
Nem edzett: Adams, C. Allen, Colon, Harrison, Lewis, Troy, Sanders, Ikekonkrétan a védelem pihenő napot kapott...
Teljes értékű edzés: Woodleyvassadi
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Nem edzett: Adams, C. Allen, Colon, Harrison, Lewis, Troy, Sanders, IkeTeljes értékű edzés: Woodley
több mint 11 éve
Egy kicsit valóban elöntötte a sűrű fos az agyam a Chargers elleni mutatványunk után...Most már kicsit pozitívabbnak látom talán a helyzetet, de ez a hullámvasút teljesítmény baromira aggaszt. De nem is kis hullámvasút, hanem ég és föld. Egyszer a szívét-lelkét kirakja a pályára a csapat (Ravens 2.meccs), aztán rákövetkező héten meg olyan szintű fogalmatlanság és butaság látszik hogy nem győzöm törölgetni a szemem. A Browns, Titans, Raiders meccseket már nem említem...
Na mindegy, a Dallas ellen lehet szépíteni! Bár így lenne...
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Egyre inkább érik a búcsú Mendy-től. Egymeccses eltiltást kapott a csapattól, mivel vasárnap nem jelent meg a meccsen, miután közölték vele, hogy inaktív lesz.
több mint 11 éve
Ne menjünk PO-ba, mert ingadozó a játékunk? Giants-nek milyen volt 2007-ben? Ez csak egy emlékezetes példa, de rengeteg ilyen van.PO az más tészta, ott 120%-on égnek minden meccsen a játékosok.
Erre a Chargers vereségre meg számítottam, bár közel sem ilyen arányúra. Akárhogy is gyengék, de úgy fest december van és ez jót jelent nekik.
Még akkor is hogyha legfőképp mi voltunk a sz*rok, nem Ők a kiugróan jók.
Azt jól hallottam hogy a meccs elején amikor volt 2 Wallace drop akkor kifütyülte és "booo"-zott a közönség?
több mint 11 éve
vassadi
15 617
- Adams és Ike a Cowboys ellen sem játszik, ez már biztos.- Lewis és Allen is kisebb sérüléssel bajlódik, de nem valószínű, hogy ki kell hagyniuk a meccset, és ha minden jól megy, már Woodley is pályán lehet.
- Colont tegnap megműtötték, Tomlinék még várnak egy-két napot a döntéssel, hogy IR-re tegyék-e.
- Pouncey-t a helyén akarják hagyni, így DeCastro alighanem kezdő lesz, Foster pedig megy a bal oldalra.
- Az RB-knél változatlan a helyzet, ami a depth chartot illeti.
több mint 11 éve
És azért remélhetőleg ilyen szar meccsünk nem is lesz már idén több, ennél csak jobb jöhet.azért még a Denver előtt minket is meg kell verni, tudom viccesen hangzik, de így van.gabtsiBizony így van. De én mindig pozitívan gondolkodom. Nem azért, mert a Bengals lesz az ellenfél, hanem mert ilyen vagyok, ha 14-0-s csapat várna ránk, akkor is figyelném, hogy siker esetén ki várna ránk a PO első körében.Soldados
több mint 11 éve
azért még a Denver előtt minket is meg kell verni, tudom viccesen hangzik, de így van.gabtsiBizony így van. De én mindig pozitívan gondolkodom. Nem azért, mert a Bengals lesz az ellenfél, hanem mert ilyen vagyok, ha 14-0-s csapat várna ránk, akkor is figyelném, hogy siker esetén ki várna ránk a PO első körében.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
azért még a Denver előtt minket is meg kell verni, tudom viccesen hangzik, de így van.gabtsiTudjuk. Én személy szerint ki is kötöttem a mondandómban: "(ha bejutunk)". Nem feledkeztünk meg arról, hogy előbb be is kell jutni, utána kell csak komolyan aggódni azon, hogy kit hogyan verünk meg ott 😊
"If I could start my life all over again, I would be a professional football player, and you damn well better believe I would be a Pittsburgh Steeler." Jack Lambert
több mint 11 éve
azért még a Denver előtt minket is meg kell verni, tudom viccesen hangzik, de így van.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
nekünk volt részünk néhány megalázó PO vagy SB vereségben. De szvsz az is sokkal jobb, mint novemberben a combine-t várni. Fel se tudom fogni azt, h valaki lemondana a PO-ról, mert h úgysincs esély...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 11 éve
Mit kő fosni a Denvertől, háromszó zsinórban kiszopni nagy mutatvány lenne tőlünk is. Örökké nem eshet, a PM PO is más gyár.sutianapVan benne igazság, lehet, hogy viszonylag könnyedén vernénk őket. Pár hete a Texanstól fostam, most meg a Broncostól. Ennyi rossz előérzet, azt hiszem, még nem bűn 😀
"If I could start my life all over again, I would be a professional football player, and you damn well better believe I would be a Pittsburgh Steeler." Jack Lambert
több mint 11 éve
Mit kő fosni a Denvertől, háromszó zsinórban kiszopni nagy mutatvány lenne tőlünk is. Örökké nem eshet, a PM PO is más gyár.
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Nehogymá a PO-ért való hajtás küszöbén 3-4 meccsel a regular vége előtt már a jobb draftpozin gondolkodjunk... meg ilyet, hogy hagyjuk a PO-t mert ott úgyis kikapunk..na ne...Najó, tudjuk be ezt romantikus stresszhormonoknak.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Hála ennek a jófej Texans-nak, jelen állás szerint mehetünk Mile High-ra WC körön (ha bejutunk). És nem igazán látom hogy kerülhetne eggyel feljebb, vagy lejjebb a Broncos a kiemelésben. Szurkolhatunk ezerrel a '9ers-nek a hétvégén, hogy üssék a Pats-et. A Broncos szerintem lehozza 3-0al a szezon hátralévő részét (csak az a baj, hogy szerintem a Pats is). Ebben az esetben meg a Ravens-nek kell szurkolnunk, hogy verjék meg PM-éket, és hozzák 3-0al a szezon végét. Másképp nem kerülhetjük el őket. Nem tudom, hogy otthon PO-ban sikerülne-e megverni őket. Talán. Bár mondjuk már a Pats-et is erősebbnek tartom mint eddig, látva a mai meccsüket. De inkább velük találkoznék, mint a Denverrel idegenben.U.i.: Persze alakulhat még másképp is a forgatókönyv, például úgy, hogy a Texans 0-3al zár, és a Pats - Broncos páros lesz az első két kiemelt, de a legegyszerűbbek és sanszosabb esetek a fent felvázoltak.
több mint 11 éve
Maximálisan vassadival értek egyet.És azért lábtörlőnek senki nem használt minket, még ez a Chargers-zakó a leggázabb. És 6-10. meccsünk között kifejezetten contender csapatként játszottunk, tehát a potenciál egyértelműen megvan a gárdában.
Ha jókor lendülünk még egyszer formába, akkor bármi lehet.
És hogy egy plusz okot mondjak ami a PO mellett szól a draft helyett (bár ezt a hozzáállást sosem értettem és tudtam elfogadni), hogy az NFL történetében jelenleg a DAL-lal közösen állunk az élen a PO-győzelmeket illetően, azaz egyetlen PO-sikerrel egyedüli elsők lehetünk. 😊 (Ezt csak a statisztika kedvelőknek tettem be 😊)
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
vassadi
15 617
De mivan ha becsúszunk a PO-ba, mi a garancia arra hogy nem csinál papírkutyát belőlünk az első csapat?És erre mi a garancia?
...
Ilyen hullámvasút teljesítménnyel inkább én a jobb draftpozit választanám, mint majd az első csapat lábtörlőnek használjon minket.The terrible towel
Be kell jutni, meg kell próbálni.
Egyelőre nem azon kell gondolkodni, hogy mi lesz velünk a PO-ban, hanem azon, hogyan érünk oda.
több mint 11 éve
A meccs közben végig azon gondolkodtam hogy biztos hogy szükségünk van nekünk arra a PO-ra? Mialófasznak, ha egy idei Chargers bohócot csinál belőlünk hazai pályán, úgy hogy az O#-nek fingja sincs semmiről. Értem én hogy ez belefér, meg hogy BB még halvány volt, OK. De mivan ha becsúszunk a PO-ba, mi a garancia arra hogy nem csinál papírkutyát belőlünk az első csapat?Mert én valahogy kétlem hogy 4 meccset konzisztensen végig tudna tolni ez a csapat, úgy hogy a végén legalább 1pontocskával nekünk van több. Akkor meg mi értelme van? Ilyen hullámvasút teljesítménnyel inkább én a jobb draftpozit választanám, mint majd az első csapat lábtörlőnek használjon minket.
Cuki dolgok ezek a matchup-os okfejtések de akkor mi a trágyáért vágott így szájon minket a Chargers? Nekik kedveztek volna ezek a dolgok?
Nem is kell rá reagálni, tudom faszságokat beszélek, de engem baromira kiábrándított ez a meccs.
több mint 11 éve
Ő Bill, de ez a legutóbbi SB megnyerésekor készült róla a csapat évkönyvbe.több mint 11 éve
Neeem Ő is Bill, de Ő nem a ruhákért volt felelős, pontosabban azokért a ruhákért amit az ellenre mértünk 😀Egy kicsit rendhagyó lett 😀 Remélem tetszik majdő Bill?
steelers.hu/valasz-a-tegnapi-sok-miertre/polamalu
sutianap
több mint 11 éve
Egy kicsit rendhagyó lett 😀 Remélem tetszik majdő Bill?
steelers.hu/valasz-a-tegnapi-sok-miertre/polamalu
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Egy kicsit rendhagyó lett 😀 Remélem tetszik majdsteelers.hu/valasz-a-tegnapi-sok-miertre/
több mint 11 éve
Én egy Pats-Steelers meccsre (Bostonban) símán húznám a hazait.Youtube-on fennvan a tavalyi meccsünk teljes egészében. Nézd meg. 😉 Sztem megvalósítható idén is.
Van egy olyan megérzésem, hogy a Patset nem állitja meg idén sajnos senki.
De legyen igazad Soldi, picsázzátok el őket. 😊Bazzani