Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 11 éve
süti!nem tudtam, hogy a Lőcs eladja ... a meccset, sorry - így legalább csak magatoktól vagytok a helyeteken 😉
a tegnapi írkálás után, milyen biznic ez?😛, nincsenek már tisztességes partnerek!
sapka
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
süti!a tegnapi írkálás után, milyen biznic ez?😛, nincsenek már tisztességes partnerek!
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Csak egy 4es W szériánk volt idén és abból is csak az első 3-on volt jó formánk. A Chiefs elleni meccs még BB-vel a pályán is szenvedés volt hát még utána... és akkor a bírói segítséget nem is említettem.De. Egyszer már megtörtént, de sajna BB sérülése megtörte a lendületet, a ritmust és a formát. Vhogy be kell húzni a Cicákat és akkor van még 3 hetünk, hogy ismét meglegyen a ritmus az O-ban, az pont elég. Elvégre már ez a meccs is jobb volt, mint a SD elleni. A védelemben meg kell vissza Ike és Cortez, na meg persze az addig mutatott formájuk. És akkor máris azt a Steelers-t kapjuk, amelyik sorozatban öt W-t hozott kiváló játékkal.SoldadosCsak ez valahogy nem akar megtörténni idén, sérülések vagy egy-egy érthetetlen forma mindig összejön.Rothfranc se akar a pecchez menni😀kishasziA franc se akar veletek játszani 😊 Én személy szerint nagyon félek ettől a Steelerstől, ha összeálltok akkor bárki ellen esélyesek vagytok. FViktor93
több mint 11 éve
Igen, tudom, de mostanában ezek a kecsápok nem annyira hozták a papírt. Lásd Csárdzsörsz . .franc se akar a pecchez menni😀kishasziAlapvetően jogos, de számunkra inkább oda, mint Denverbe.Soldados
Értem én, hogy Menninget el akarjuk kerülni, pláne klárki hiányában, és ha csíbó szétpasszolt minket, akkor filipmorrisz bármire ugye...
Node idénre már nem hiszek ezekben a mikropárosításokban, így érzésből mondom.
Viktor: elhiszem, csak én pont ettől az összeállástól látom magunkat távol. Annyira nem vagyunk messze, de valahogy mindig valamelyik részen hiba csúszik a gépezetbe, akkor meg TB-nek nem is kell több. A Pats kb. abban a legjobb, hogy csak akkor lehet ellenük nyerni, hogy ha végig dominálod a 60 percet- 55 nem elég---
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
De. Egyszer már megtörtént, de sajna BB sérülése megtörte a lendületet, a ritmust és a formát. Vhogy be kell húzni a Cicákat és akkor van még 3 hetünk, hogy ismét meglegyen a ritmus az O-ban, az pont elég. Elvégre már ez a meccs is jobb volt, mint a SD elleni. A védelemben meg kell vissza Ike és Cortez, na meg persze az addig mutatott formájuk. És akkor máris azt a Steelers-t kapjuk, amelyik sorozatban öt W-t hozott kiváló játékkal.Csak ez valahogy nem akar megtörténni idén, sérülések vagy egy-egy érthetetlen forma mindig összejön.Rothfranc se akar a pecchez menni😀kishasziA franc se akar veletek játszani 😊 Én személy szerint nagyon félek ettől a Steelerstől, ha összeálltok akkor bárki ellen esélyesek vagytok. FViktor93
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Csak ez valahogy nem akar megtörténni idén, sérülések vagy egy-egy érthetetlen forma mindig összejön.franc se akar a pecchez menni😀kishasziA franc se akar veletek játszani 😊 Én személy szerint nagyon félek ettől a Steelerstől, ha összeálltok akkor bárki ellen esélyesek vagytok. FViktor93
több mint 11 éve
FViktor93
2 173
franc se akar a pecchez menni😀kishasziA franc se akar veletek játszani 😊 Én személy szerint nagyon félek ettől a Steelerstől, ha összeálltok akkor bárki ellen esélyesek vagytok.
több mint 11 éve
Csak a playoff helyük biztos a divizót mint írtam nem nyerték. Még a bengals is lehet div győztes ők is csak 1 meccsel vannak a ravens mögött.Ezt még korai latolgatni, hogy hova megyünk. De még csoportot is vagy esély nyerni. Ha hozzuk a következő két meccset a ravens meg elveszíti mindkettőt. Ebből meg ugye következik,hogy a bengals 1-1et hoz. Akkor 3an állnánk 9-7el és az egymás közti 3-1 nekünk kedvezne.RothA Ravens klincselte a divíziót a legutóbbi kitűnő meccsel, ja nem mi klincseltük nekik a legutóbi kitűnő meccsel. (8-3as konf mérleggel behúzták)
ja, aha vadkártya-kilincs, bár most meg nem mondom, hogy veszthetnék el a csoportotsutianap
több mint 11 éve
Ezt még korai latolgatni, hogy hova megyünk. De még csoportot is vagy esély nyerni. Ha hozzuk a következő két meccset a ravens meg elveszíti mindkettőt. Ebből meg ugye következik,hogy a bengals 1-1et hoz. Akkor 3an állnánk 9-7el és az egymás közti 3-1 nekünk kedvezne.RothA Ravens klincselte a divíziót a legutóbbi kitűnő meccsel, ja nem mi klincseltük nekik a legutóbi kitűnő meccsel. (8-3as konf mérleggel behúzták)
ja, aha vadkártya-kilincs, bár most meg nem mondom, hogy veszthetnék el a csoportot
több mint 11 éve
franc se akar a pecchez menni😀kishasziAlapvetően jogos, de számunkra inkább oda, mint Denverbe.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Ezt még korai latolgatni, hogy hova megyünk. De még csoportot is vagy esély nyerni. Ha hozzuk a következő két meccset a ravens meg elveszíti mindkettőt. Ebből meg ugye következik,hogy a bengals 1-1et hoz. Akkor 3an állnánk 9-7el és az egymás közti 3-1 nekünk kedvezne.
több mint 11 éve
valakihez menni köll 😉de még azt is meg kell csinálni, ugye...
több mint 11 éve
franc se akar a pecchez menni😀
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Egyébként annyi mákunk van, hogy jól alakult az éjszakai meccs, a Pats kikapott, így hatodik helyezettként (feltételezve, hogy a DEN megnyeri hátralévő 2 meccsét) a Patshez mennénk az 1. körben Denver helyett.
több mint 11 éve
6W-re a hetedik gyűrűtől jah... meg ha a nagyanyámnak pöcse lenne ő lenne a nagyapám 😊2-3 után se gondoltuk volna az ötös győzelmi szériát.
Ilyen konzisztens játékkal ez egy teljesen "reális" cél 😊
Az a baj hogy kurvára kinézem a csapatból hogy nagy csatában valahogy legyűrjük a pici cicákat jövő héten, aztán utána leszopunk a Browns-tól és csak kamillázhatunk...
A tegnapi produktumról nem mondok semmit, túl sok lenne a ha benne.
The terrible towel
Igazából az O-nak ritmusba kell lendülnie, ehhez jó lenne ha az OL egészségessé válna, a D-be Ike és Cortez visszatérésére lenne szükség.
Ha nem jutunk PO-ba, csak az idény elejét okolhatjuk, amikor megmagyarázhatatlanul szarok voltunk...
több mint 11 éve
TTT... igen, jah, hason ló.
több mint 11 éve
6W-re a hetedik gyűrűtől jah... meg ha a nagyanyámnak pöcse lenne ő lenne a nagyapám 😊Ilyen konzisztens játékkal ez egy teljesen "reális" cél 😊
Az a baj hogy kurvára kinézem a csapatból hogy nagy csatában valahogy legyűrjük a pici cicákat jövő héten, aztán utána leszopunk a Browns-tól és csak kamillázhatunk...
A tegnapi produktumról nem mondok semmit, túl sok lenne a ha benne.
több mint 11 éve
Uraim, innentől Playoff Time. Hat W-re a Seventh Heaventől. 😊A hócipőm tele van már az összpontosítás hiányával. Nagyon nem engedhetjük meg magunknak. Innentől meg már PO-ban vagyunk, ahogy mondod. nincs (nem lehet) más eredmény csak a W.
Az zavar, hogy kicsit szétestünk fejben. Ezt mutatja a rengeteg buta TO, amit hetek óta nem tudunk elhagyni... Vagy éppen, hogy Wallace most nem vetődött rá a cornerre az INT után.
Jó lenne, ha vki felépülne a falba, mert DeCastrót jó lenne elfelejteni idénre. Én mondtam eddig is, hogy jobb lenne őt nem pályán átni, hiába várják őt sokan messiásként. Ő csak egy rookie, majd jövőre kell villantania.
És Ike nagyon kell, mert nagyon hiányzik... Nem tudom hány hete senkit nem engedtünk 300 yard fölé, ma Romo 341 yardot passzolt...Soldados
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 11 éve
Uraim, innentől Playoff Time. Hat W-re a Seventh Heaventől. 😊Az zavar, hogy kicsit szétestünk fejben. Ezt mutatja a rengeteg buta TO, amit hetek óta nem tudunk elhagyni... Vagy éppen, hogy Wallace most nem vetődött rá a cornerre az INT után.
Jó lenne, ha vki felépülne a falba, mert DeCastrót jó lenne elfelejteni idénre. Én mondtam eddig is, hogy jobb lenne őt nem pályán látni, hiába várják őt sokan messiásként. Ő csak egy rookie, majd jövőre kell villantania.
És Ike nagyon kell, mert nagyon hiányzik... Nem tudom hány hete senkit nem engedtünk 300 yard fölé, ma Romo 341 yardot passzolt...
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Óriási meccs volt, de CB-k nélkül nehéz, és a szokásos egyéni hibákból ma is kijutott. Tragédia nincs, a divízióelsőség elúszott, jövő héten kezdődik a PO.Baj akkor van, ha Lewis is hosszabb időre kidőlt.
több mint 11 éve
Most ti jöttök.. 😀 Tessék hengerelni ha kérhetem..
több mint 11 éve
A jövő héten és azután legyenek még és akkor boldog leszek
több mint 11 éve
20000 Steelers drukker lesz Dallasban.Clark:Riding with my brother @tpolamalu & @maxstarks78 ! Parking lot is full of Steeler jerseys! It's gonna be fun. Miss my boy @willcolon74 !