Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 12 éve
Sylvester és Shamarko doubtful a Browns elleni meccsre, azaz ők vélhetően nem lesznek.Viszont jó hír, hogy Tomlin szerint reális esély van Keisel, Woodley, Foster, illetve Sanders játékára is.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
majd jön a budadams-bosszúja, aszondom, ha már ijen partikillerek leszünk, akkor az fog továbbmenni aki minket ver 😉 mánpedig a vanqbijanincsqubijja az meccsenként változik 😀Tenneeessseee lemaratt!sutianapValóban. 😀 Betehetjük őket a nincs értelmes QB-juk és edzői stábjuk kategóriába. 😊Soldados
janem még ottaz Ölkend!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Tenneeessseee lemaratt!sutianapValóban. 😀 Betehetjük őket a nincs értelmes QB-juk és edzői stábjuk kategóriába. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Tenneeessseee lemaratt!

több mint 12 éve
Feleslegesnek gondoltam, de akkor belemehetünk.Kikkel is vagyunk versenyben a 6. helyért: CLE, BUF, OAK, NYJ, CLE, MIA, BAL, SD.
Egyik csapat sem tűnik veretesebbnek, mint mi. Mindegyik totálisan hullámzó, inkonzisztens csapat. Semmivel nincs rosszabb esélyünk, mint bármelyiknek ebből a nyolcasból Ebből ráadásul az első 5-nek nincs értelmes QB-ja és/vagy megfelelő edzői stábja, így nehéz feltételezni, hogy közülük bárki is 9-7-nél jobbal zárna. Marad a MIA, BAL, SD (és mi). Érdemes megnézni a hátralévő schedule-t, SD-nek pl DEN és KC is hátravan... Őszintén szólva most azt gondolom, hogy a 13. heti BAL-PIT meccs döntő fontosságú lesz a 6. WC-hely kapcsán. Nem gondoltam volna 2-3-4 héttel ezelőtt, de reálisnak gondolom, hogy az AFC North adja a 2. WC-helyet, mert szegény SD-nek sz.pás, hogy az ő csoportjában van a főcsoport 2 nagyágyúja. Szóval ebből a nyolcasól senkinek sincs jobb esélye 5-1-t csinálni, mint nekünk. Ez nem azt jelenti, hogy nekünk sikerül, de olyat se tudnék mondani ezekből a csapatokból, amelynek jobb esélye lenne erre, mint nekünk. Bármelyiktől váratlan lenne az eddig látottak alapján, így tőlünk is, de ebből valamelyik gárdának össze fog jönni és egyiknek sincs jobb esélye, mint nekünk, igaz rosszabb se. 😊
Ennek ellenére számolgatni felesleges, amíg nem vagyunk túl a CLE és a BAL elleni meccsen. Ha ezeket megnyertük, akkor érdemes megnézni mennyire szűkült le és kikre a mostani 9(!) csapatos lista.

több mint 12 éve
van reális esélyetek csak nem túl sok 😊
több mint 12 éve
Jaa, én azt hittem, hogy a "reális esély a PO-ra" azt jelenti (hogy 6-0 vagy 5-1), de akkor félreértettem.Mi történt a csapatnál, hogy azt hiszitek, ezután (majdnem) minden meccset nyer a sztíl?Ilyet Te hol olvastál, hogy itt bárki azt hinné, hogy innen minden meccset nyerünk? Elárulom, ilyet senki, de senki nem írt itt.
Hátrébb az agarakkal, messze van még Karácsony!Atari
Úgyhogy hátrébb az agarakkal...Soldados
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 12 éve
A Steelers-dominancia a Browns-on alapszik, úgyhogy ezeken a meccseken megkapjuk a válaszainkat. Ha megyen zsírosbödön, de ha nem fejek fognak hullani.

több mint 12 éve
Túl optimista itt pár ember szerintem.Konkrétan az összes meccset meg kellene nyernünk és ha már PO-ba lennénk akkor ott se ártana megnyerni a meccseket.
Most komolyan, erre mennyi esélyt láttok?
Vegyük csak az alapszakasz meccseket. Ehhez egy olyan védelem kellene ami a 70-es években volt és innentől vasfüggöny minden ellenfél ellen, hát ebbe az egységbe messze nem látom azt a potenciált az idei évben amivel ez elképzelhető lenne..
Szép volt ahogy a 2. félidőt lehozták, de ettől függetlenül ez nem lesz így az elkövetkezendő meccsekre, és az offense se fogja nyerni sorra a meccseket.
Ben-t én is idén láttam először úgy játszani ahogy korábban amikor imádtam a játékát. Végre nem várt feleslegesen órákat,a labdával és 2-3 elrontott passzon kívül nagyszerűen játszott. Viszont tartok tőle hogy ez sem lesz így a maradék meccseknél.
több mint 12 éve
Bent először láttam idén franchise QB szinten játszani, úgyhogy ha ehhez Rapoport kell, akkor csinálja...egyébként azon felül hogy minőségi teljesítményt nyújtott a nyilatkozatai is példásak voltak. Nem mondta azt, hogy ővé a hívások miatti dicsőség, és a RZ hatékonyság felelősségét kifejezetten a vállára vette.
több mint 12 éve
Szerintem meg egyáltalán fölösleges számolgatni. Miért? kishasziMert a Ravens lesz a csoportmásodik 😛 XD 😛

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Szerintem meg egyáltalán fölösleges számolgatni. Miért? Mert nekünk minden meccs must-win. A PO-ig. Utána meg ez az alaphelyzet mindenkinek. /azt se szeretem, ha "hátradőlve" megy az okos kodás, hogy ki lenne hogy miért jó és hogyan..... ez se jobb helyzet, de legalább tényleg teljesítmény-kényszer van és nem matekóra😊
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Ben a tegnapi teljesítményével kapcsolatban ennyit mondott: "Maybe I made myself more tradeable." 😀 ("I really wasn't worried about being a distraction. Someone asked me during the week if I felt the need to say something to my teammates. I really didn't. I didn't think it was worth talking about. They know how I feel about them and this team. They know I don't want to go anywhere. A lot of guys came up to me and said, 'Ben, don't worry about it. It's ridiculous. Just play your game.' ")Igazi hülyék, hogy ezt nyomják tovább. Tényleg csak magukat járatják le. De Ben tradeable-viccelődése megintcsak kifejező, hogy mekkora ökörség ez. Sebaj, amíg ettől önérzétesebben játszik, írkálják csak ezt, én meg élvezve nézem ahogy God-mode-ba, na jó, csak clutch-mode-ba kapcsol ettől. 😊
Vicces egyébként, hogy az NFL.com milyen írásokkal próbálja kevésbé égőnek feltüntetni a saját (elsősorban Rapoport) baklövését. Csak magukból csinálnak még inkább hülyét.
Roethlisberger has made a lot of vague statements about wanting to remain with the Steelers. The Steelers have never said they won't trade him. Big Ben has never stated he's happy with his contract. We'd argue he's one of the most underpaid top quarterbacks in the league, and he'd agree.
Big Ben was joking with his "tradeable" comments, but his performance down the stretch will help determine his offseason value. This story comes back to money. And there is no better way to earn some money than to pile up four-touchdown games on the way to a surprising playoff berth.
www.nfl.com/news/story/0ap2000000284156/article/big-ben-jokes-hes-more-tradeable-after-big-week-11vassadi

több mint 12 éve
Ben a tegnapi teljesítményével kapcsolatban ennyit mondott: "Maybe I made myself more tradeable." 😀 ("I really wasn't worried about being a distraction. Someone asked me during the week if I felt the need to say something to my teammates. I really didn't. I didn't think it was worth talking about. They know how I feel about them and this team. They know I don't want to go anywhere. A lot of guys came up to me and said, 'Ben, don't worry about it. It's ridiculous. Just play your game.' ")Vicces egyébként, hogy az NFL.com milyen írásokkal próbálja kevésbé égőnek feltüntetni a saját (elsősorban Rapoport) baklövését. Csak magukból csinálnak még inkább hülyét.
Roethlisberger has made a lot of vague statements about wanting to remain with the Steelers. The Steelers have never said they won't trade him. Big Ben has never stated he's happy with his contract. We'd argue he's one of the most underpaid top quarterbacks in the league, and he'd agree.
Big Ben was joking with his "tradeable" comments, but his performance down the stretch will help determine his offseason value. This story comes back to money. And there is no better way to earn some money than to pile up four-touchdown games on the way to a surprising playoff berth.
több mint 12 éve
Mi történt a csapatnál, hogy azt hiszitek, ezután (majdnem) minden meccset nyer a sztíl?Ilyet Te hol olvastál, hogy itt bárki azt hinné, hogy innen minden meccset nyerünk? Elárulom, ilyet senki, de senki nem írt itt.
Hátrébb az agarakkal, messze van még Karácsony!Atari
Úgyhogy hátrébb az agarakkal...

több mint 12 éve
A PO-esély reális, nem matematikai esély. Ez nem kérdés. Hat körrel a vége előtt egyetlen győzelemre vagyunk a jelenlegi WC-helytől.Abban viszont Red Starnak igaza van, hogy most számolgatni teljesen feleslges. Mint ahogy a 12. körig úgy általában véve is az, mert túl sok van még hátra ilyenkor. Amikor az utolsó negyedre, a decemberre fordulunk, akkor érdemes körbenézni, hogy hol is tartunk.
Tehát, bár a PO reális esély, most ezzel még nem szabad és tök felesleges foglalkozni. 2 kulcsfontosságú meccs előtt állunk, azokat meg kell nyerni, hogy decemberre már jó helyzetbe kerüljünk és a mostani 8-9 csapatból benne maradjunk abba a 3-4-be, amelyik még akkor is versenyben lesz. Ha nincs meg, nincs miről beszélni, ezért felesleges számolgatni. Most előbb nyerni kell, hogy utána decemberben számolgathassunk.
Ami tuti, minimum 5-1 kell a hátralévő meccseken és most 2 csoportrangadó jön, ami duplasúllyal bír, tehát ha ezeken sikerrel túlvagyunk, akkor kezdjünk el PO-ról beszélgetni, mert most még csak az esély reális. Az alapfeltétel hozzá, hogy most a 2 csoportmeccset megnyerjük.
Go Steelers!

több mint 12 éve
Mi történt a csapatnál, hogy azt hiszitek, ezután (majdnem) minden meccset nyer a sztíl?Hátrébb az agarakkal, messze van még Karácsony!
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 12 éve
Érdekesek vagyunk mi szurkolók, mert 1-2 hét alatt mekkorát változik a hozzáállás. Én speciel egy pillanatra sem adtam fel a PO lehetőségét, hiszen nekem egy forintomba sem kerül hinni benne és elmondani, hogy ebből a csoportból a barnák kivételével bárkinek esélye van odaérni. (A Browns is jó csapat, csak egyszerűen nem érzem bennük azt ami egy kiélezett meccsen +-t hozhat és ez tegnap is látszott)A Bengals szerintem már nem jobb csapat, mint mi. Sok meccsét csak nüanszokkal tudta nyerni, majd ez Miamiban fordult és a tekintélyes előnye elolvadt a csoportban, ráadásul Geno pótlása az egész ligának bajos volna.
A Ravens-t látjuk hétről-hétre, nagyon tudnak küzdeni, de Rice ezúttal nem tudja hozni azt a +-t ami kell. Persze a macik elleni meccs volt pont a kivétel. Flacco-nak nincsenek célpontjai és a védelem természetesen már nem úgy karcol, mint az elmúlt években. Persze bármikor nyerhetnek a ligában és félek is a hálaadás estjétől, most azonban hiányoznak onnan azok az emberek, akik vezérré válva vihetik a csapatot a győzelmekre.
Mi pedig! Kikaptunk három olyan csapattól, akiket a liga nagy része sokszor pofozógépnek használ. Kikaptunk, pedig ha bármelyik ellen úgy játszunk csak megközelítőleg, mint tegnap az első és negyedik negyedben, ma egész más a helyzet.
Az esélyünk miért ne lenne meg? A soron következő meccseket megnyerjük aztán majd számolgatunk!
Amúgy érdekes volt, hogy akárcsak Bostonban, most is megvolt a totális összeomlás, de a félidő nagyon jót tett a csapatnak, akárcsak a bostoni meccs utáni fogadkozások. Nem tudom mit mondanak az öltözőben a gyalázatos negyedeink után, de elég jól kezelik a srácokat.
több mint 12 éve
Pöttyösítek, egy hely van kiadó WC-re, a másikba már beszorult a broncsócsifz páros egyike, tehát ott tapossák egymást a toi-toi előtt a népek, kettő ötös és hét darab néggyőzelmes csapat, kinek van nagyobb odds-a?? A Titánc leadott egy január meccset, a Jeccet pofánvágta a kanadai liga, a brónik elbotlottak a saját árnyékukban. De még a Tiktánoknak még mindig van egy január meccs a tarsolyukban, és dec 1 és huszonkilenc páros JeccMájami, ha nem osztoznak a meccseken már egy valag ott terpeszt a deszkán. Minden lehet még akár délután is délelőtt, de ha mán ott tolóckodunk a budinál legalább mindenkinek pörköljünk az orra alá valami hagymásbabosat.sutianapHa a Jets duplázik az a rosszabb, de azért nekik is van még boltimóri + carolinai túrájuk és ha egálba vagyunk velük, az már elég.
több mint 12 éve
Pöttyösítek, egy hely van kiadó WC-re, a másikba már beszorult a broncsócsifz páros egyike, tehát ott tapossák egymást a toi-toi előtt a népek, kettő ötös és hét darab néggyőzelmes csapat, kinek van nagyobb odds-a?? A Titánc leadott egy január meccset, a Jeccet pofánvágta a kanadai liga, a brónik elbotlottak a saját árnyékukban. De még a Tiktánoknak még mindig van egy január meccs a tarsolyukban, és dec 1 és huszonkilenc páros JeccMájami, ha nem osztoznak a meccseken már egy valag ott terpeszt a deszkán. Minden lehet még akár délután is délelőtt, de ha mán ott tolóckodunk a budinál legalább mindenkinek pörköljünk az orra alá valami hagymásbabosat.

több mint 12 éve
Ha a következő 2 (csoport)meccset hozzuk akkor reális, ha nem akkor matematikai. Ezért mondtam h korai még számolgatni, de nagyjából még mindig a saját kezünkben van a sorsunk.Következő 6 meccsünket olyanokkal játsszuk, akiknek szintén reális esélyük van a PO-ra. Ebből 4 csoportmeccs, ami idén teljességgel kiszámíthatatlan, + Dolphins, Packers. Gondolom a PO-hoz 9-7 kell minimum (8-8 nem lesz elég), azaz 5-1 -re kéne hozni a hátralevőket.Nyilván ahhoz, hogy mi bejussunk, másnak veszítenie kell. Surprise.ne kezdjük el amit a válogatottnál, nyertünk egy meccset szépen játszottunk, de itt is az van ha nyer ez kikap a másik a harmadik megszünik akkor lehetünk wildcardon...... persze én is reménykedem mert ez a dolgom imádom a csapatot de nem fogok meglepődni ha nem jutunk bepatriksteelersReális esély a PO-ra nincs.Red StarMárpedig van. A forduló után a potenciális wild card riválisaink között két olyan csapat lesz, amelyik jobb mérleggel áll, mint mi, a Jets és a Dolphins/Chargers, de mindkettő csak egy meccses előnyben lesz (mellesleg előbbit legyőztük, a Miamivel pedig még játszunk az alapszakaszban). És halkan jegyzem csak meg, de még a csoportgyőzelemre is esély nyílhat, mert ha jövő héten nyerünk Clevelandben, akkor két meccsre megközelítjük a Bengalst. Semmi sem dőlt még el.vassadi
Az eddig történtek után szerintem senki sem fog meglepődni, ha lemaradunk a rájátszásról. De jelen helyzetben reális esélyünk van a PO-ra. Ez tény.vassadi
Nem akarok belemenni hogy ez reális vagy matematikai esély, mindenki döntse el maga...Jan
több mint 12 éve
Következő 6 meccsünket olyanokkal játsszuk, akiknek szintén reális esélyük van a PO-ra. Ebből 4 csoportmeccs, ami idén teljességgel kiszámíthatatlan, + Dolphins, Packers. Gondolom a PO-hoz 9-7 kell minimum (8-8 nem lesz elég), azaz 5-1 -re kéne hozni a hátralevőket.Nyilván ahhoz, hogy mi bejussunk, másnak veszítenie kell. Surprise.ne kezdjük el amit a válogatottnál, nyertünk egy meccset szépen játszottunk, de itt is az van ha nyer ez kikap a másik a harmadik megszünik akkor lehetünk wildcardon...... persze én is reménykedem mert ez a dolgom imádom a csapatot de nem fogok meglepődni ha nem jutunk bepatriksteelersReális esély a PO-ra nincs.Red StarMárpedig van. A forduló után a potenciális wild card riválisaink között két olyan csapat lesz, amelyik jobb mérleggel áll, mint mi, a Jets és a Dolphins/Chargers, de mindkettő csak egy meccses előnyben lesz (mellesleg előbbit legyőztük, a Miamivel pedig még játszunk az alapszakaszban). És halkan jegyzem csak meg, de még a csoportgyőzelemre is esély nyílhat, mert ha jövő héten nyerünk Clevelandben, akkor két meccsre megközelítjük a Bengalst. Semmi sem dőlt még el.vassadi
Az eddig történtek után szerintem senki sem fog meglepődni, ha lemaradunk a rájátszásról. De jelen helyzetben reális esélyünk van a PO-ra. Ez tény.vassadi
Nem akarok belemenni hogy ez reális vagy matematikai esély, mindenki döntse el maga...
több mint 12 éve
Jelen helyzetben matematikai esélyünk van a rájátszásra, ami nem egyenlő a reális eséllyel. Egy negatív mérlegű csapat előbb legalább egálra javítson mielőtt PO-ról kezdene ábrándozni.Red StarJelenleg az AFC-ben egy 5-5-ös mérlegű csapat (Jets) áll WC helyen, akiktől 1 győzelemmel vagyunk lemaradva, ráadásul vertük is őket. A másik 5-5-tel álló csapattal (Dolphins) is játszunk még idén (sőt még egymással is játszanak 2x), szóval azért ez kicsit több mint matematikai esély.
több mint 12 éve
Jelen helyzetben matematikai esélyünk van a rájátszásra, ami nem egyenlő a reális eséllyel. Egy negatív mérlegű csapat előbb legalább egálra javítson mielőtt PO-ról kezdene ábrándozni.

Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 12 éve
Nyilván ahhoz, hogy mi bejussunk, másnak veszítenie kell. Surprise.ne kezdjük el amit a válogatottnál, nyertünk egy meccset szépen játszottunk, de itt is az van ha nyer ez kikap a másik a harmadik megszünik akkor lehetünk wildcardon...... persze én is reménykedem mert ez a dolgom imádom a csapatot de nem fogok meglepődni ha nem jutunk bepatriksteelersReális esély a PO-ra nincs.Red StarMárpedig van. A forduló után a potenciális wild card riválisaink között két olyan csapat lesz, amelyik jobb mérleggel áll, mint mi, a Jets és a Dolphins/Chargers, de mindkettő csak egy meccses előnyben lesz (mellesleg előbbit legyőztük, a Miamivel pedig még játszunk az alapszakaszban). És halkan jegyzem csak meg, de még a csoportgyőzelemre is esély nyílhat, mert ha jövő héten nyerünk Clevelandben, akkor két meccsre megközelítjük a Bengalst. Semmi sem dőlt még el.vassadi
Az eddig történtek után szerintem senki sem fog meglepődni, ha lemaradunk a rájátszásról. De jelen helyzetben reális esélyünk van a PO-ra. Ez tény.