Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 12 éve
Lehet Tomlin a szünetben máglyát rakott a ping-pong asztalból 😀
több mint 12 éve
Ezen a meccsen csak nyerhetünk,mert a vereség szvsz papírforma...😊
több mint 12 éve
QB Jones, WR Moye, SS Thomas, TE Gordon, OLB Woodley, LG Foster, DE KeiselDízel és Vugyli azért sok lehet, kiváncsi leszek...go steelers!!
több mint 12 éve
Mi mindig meccsben vagyunk, nincs veszéjesebb mint egy sebesült steeler vagy egy trédidős Lőcs, csapni kell a boldogság kék cicáját előre zümmmencsek!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Ha a Browns megnyeri történelme első rangadóját, és a Ravens kikap, akkor megint meccsben lehetünk a csoportelsőségértSajnos túl sok a ha 😐
több mint 12 éve
ehh, elolvasva Ádi előzetesét, lehetetlen feladatnak tűnik a győzelem😛
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Elolvasva Ádi előzetesét nem látom a ma esti győzelmet lehetetlen feladatnak, sőt. Az persze egyértelmű, hogy a frontok csatája az övék lehet, bár szerintem nem ennyire nagy a különbség. A mi O falunkkal szemben a Lions D-je elsősorban középen nagyon erős, ahol Ben megvédése nem szokott akkora problémát okozni, mint a széleken. Ott viszont nem tűnik annyira nagynak a vendégek fölénye. Sőt! Ha jön az extra blokkoló falember, akkor ezt a fölényt ki tudjuk egyenlíteni, bár így sem lesz könnyű dolguk Brown-éknak, de a WR állomány nagyon jó formában van, így csak az a kérdés, hogy Ben miket dobál feléjük.Védőoldalon nem látom ennyire rózsásan a helyzetet, de remélem Woodley hiánya nem lesz akkora probléma. Ami miatt kicsit aggódom, hogy JJ mit tud majd futás ellen. Stafford megvédését nem látom nagy gondnak, mert idén ellenünk szinte mindenkit meg tudtak védeni, igaz a vereségeken ez látszik is. Az O-nak kell nagyot alkotni most és a D-nek csak hozni kellene a max-ot amit ilyen összeállításban tudnak. Akkor meg lehet a 4.W is.
Vihar, eső és 10mph feletti szél van Pittsburgh-ben. Estére még nagyobb 15mph körüli szelet várnak, valamint 80% hogy esni is fog.
több mint 12 éve
Nagyon rászállt a média Benre. :/ Remélem, méltóképpen válaszol. Ami viszont tetszik, hogy nagyon profin válaszol, jelzi (érzelmileg is), hogy faszságokat írnak, de közben nem veszti el a fejét.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Foster (ankle), Keisel (foot), Woodley (calf) miss practice for 2nd strait day; Beachum, Velasco, DeCastro, Gilbert return to full practiceKlaci79Foster, Keisel és Woodley ma sem edzettek, előbbi 2 questionable utóbbi doubtful besorolást kapott. A többi sérült teljes edzést végzett, szóval valószínűleg játszanak, kivéve persze Shamarkot, aki out.
több mint 12 éve
Valaki ezt lefordítaná nekem?Jók olvasom hogy BigBen azt mondja hogy ha nem vigyáz vasárnap magára akkor kinyírják a pályán( SUH,Fairley)??Jól olvastad, de nem parázik Ben, csak poénkodik.
Csak nem parázik ennyire?? Persze lehet rosszul értelmezem!!
www.nfl.com/news/story/0ap2000000281427/article/big-ben-youve-got-to-be-careful-against-detroit-lionsJohnnyblaze
több mint 12 éve
Valaki ezt lefordítaná nekem?Jók olvasom hogy BigBen azt mondja hogy ha nem vigyáz vasárnap magára akkor kinyírják a pályán( SUH,Fairley)??Csak egyet tudok...az nfl.com hazudik állandóan!
Csak nem parázik ennyire?? Persze lehet rosszul értelmezem!!
www.nfl.com/news/story/0ap2000000281427/article/big-ben-youve-got-to-be-careful-against-detroit-lionsJohnnyblaze
több mint 12 éve
Foster (ankle), Keisel (foot), Woodley (calf) miss practice for 2nd strait day; Beachum, Velasco, DeCastro, Gilbert return to full practice
több mint 12 éve
Valaki ezt lefordítaná nekem?Jók olvasom hogy BigBen azt mondja hogy ha nem vigyáz vasárnap magára akkor kinyírják a pályán( SUH,Fairley)??Csak nem parázik ennyire?? Persze lehet rosszul értelmezem!!
Detroit= Barry Sanders,Calvin Johnson, Matthew Stafford, Ndamukong Suh, Jason Hanson, My Best Team Ever!! 😊
több mint 12 éve
Nem tudom minek várjátok annyira a hideg időt meg a havazást. A régi smash-mouth footballtól már baromi messze vagyunk, ahol ez jól jön, és amikor legutóbb kellett volna hidegben jónak lenni, akkor mindig felsültünk. Lásd a kínos 10-6-os Browns elleni vereség, ha jól emlékszem az eredményre.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Jah...a múlt heti meccsen megmaradtak a szívgyógyszerek. Teljesen szokatlan volt az érzés, már a végén kapcsolgattam a tigris-holló meccsre az izgalomért.Nem játszott még.Egy ilyesmit most is megnéznék! 😊Jan
Legutoljára Culpepper irányított ellenetek Lions mezben és két sacken múlt a győzelmünk (RZ 3. és 4. kísérlet).Bazzani
több mint 12 éve
Nem játszott még.Egy ilyesmit most is megnéznék! 😊
Legutoljára Culpepper irányított ellenetek Lions mezben és két sacken múlt a győzelmünk (RZ 3. és 4. kísérlet).Bazzani
több mint 12 éve
Nem játszott még.Legutoljára Culpepper irányított ellenetek Lions mezben és két sacken múlt a győzelmünk (RZ 3. és 4. kísérlet).
több mint 12 éve
A szép méhecskésben nyomjuk a Lions ellen.RG3 lehet nem túl vidáman emlékszik a méhecske szerkóra, 70 körüli volt a QB ratingje azon a meccsen. (a szezon átlaga 100 fölött)
Jön a Pittsburgh Jail team. 😀polamalu
Tényleg, Stafford játszott már ellenünk?
több mint 12 éve
A szép méhecskésben nyomjuk a Lions ellen.Jön a Pittsburgh Jail team. 😀
több mint 12 éve
Szegénynek azóta sincs csapata. Pedig már kiderült, hogy az asszony csak a vak komondoron esett át!Csakhogy Eső CB a túloldalon is játszani fog adott esetben, a futásunk eddig meg hol van, hol nincs. És két egymást követő meccsen még a "hol van" eset nem fordult elő.kittliEső, futás... A megoldás: igazoljuk vissza Chris Rainey-t!vassadi
több mint 12 éve
Csakhogy Eső CB a túloldalon is játszani fog adott esetben, a futásunk eddig meg hol van, hol nincs. És két egymást követő meccsen még a "hol van" eset nem fordult elő.kittliEső, futás... A megoldás: igazoljuk vissza Chris Rain
több mint 12 éve
Amióta focizok egy dologba vagyok biztos: 'az eső a legjobb cornerback'.Csakhogy Eső CB a túloldalon is játszani fog adott esetben, a futásunk eddig meg hol van, hol nincs. És két egymást követő meccsen még a "hol van" eset nem fordult elő.
Ezt vallom most is, örülnék ha CJ elleni csatába az eső is segítené Taylort.laby
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 12 éve
Amióta focizok egy dologba vagyok biztos: 'az eső a legjobb cornerback'.Ezt vallom most is, örülnék ha CJ elleni csatába az eső is segítené Taylort.
több mint 12 éve
Persze-persze...komolyra fordítva a szót mi sem gondoljuk ezt lefutottnak, csak őszinte elismeréssel adózunk CJ teljesítménye előtt mindannyian a magunk furcsa módján 😀! Szóval nem bánnánk ha vizes lasztit kellene elkapdosnia.Fú de nincs ennyire lefutva ez a meccs.Ha jól értelmezem akkor Snow fogja Megatront, Winter próbálja Bush útját állni, Ice őrzi majd Pettigrewt és Cold generál passrusht Stafford ellen? 😊BazzaniIgen, jól látod. Nagyjából mi is tudjuk, hogy ez az egy esélyünk van. Idén már túl sok Steelers meccset láttunk, hogy abban bízzunk majd magunktól megverünk titeket. Úgyhogy most mindenhol minimum esőtáncot járunk, de néhány vakmerő ember már a korai havazásban reménykedik 😀Klaci79
Sőt én még egyértelmű esélyesnek sem nevezném magunkat.
Most néztem egy Stafford riportot amiben a Steelersről beszél, ő is tisztában van vele, hogy soha nem lehet leírni egy ilyen csapatot / egy ilyen védelmet.Bazzani
Ha valaki, akkor mi aztán tudjuk, hogy Ike levette a pályáról A.J. Green-t és Marshall-t is, csak a baj az, hogy ennek ellenére mindkét esetben veszítettünk. Szerintem pont azért mert jó futóteljesítmények is voltak az ellenfélben és idén ezzel komoly problémáink akadtak. (Nálatok viszont szinten van jó futóteljesítmény)
Ha most az ÖREG tényleg felrázta a társaságot a 610 kapott yard után (és nem csak egy meccs volt), akkor ráfázhattok a pittsburghi kalandra, persze kell, hogy az O-nak kijöjjön a lépés, főleg a secondary-tek ellen. Nagyon hullámzó az egész csapat, így csak remélni tudom, hogy épp hullámhegyen vagyunk.