Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 12 éve
Kapjuk fel Meskót, legalább lenne egy rendes Punterünk.polamaluÉs imád meghallgattatott. 😊
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 12 éve
na kő a spec kapitány 😉 Pola dobtok valami levelet a Nation nevébe?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Butlerhez képest egyértelmű upgrade, ez nem is kérdés.További jó hír: "I'm going to try to be back for Week 2, but I'm not making promises." - Bell
több mint 12 éve
Meskó csak az itthon népszerű csapatokba igazolSteelers signed P Zoltan Mesko, formerly of the Patriots.
több mint 12 éve
specteam? közlepények

több mint 12 éve
From the Steelers: The 2013 team captains have been chosen. They are: Ben Roethlisberger, Maurkice Pouncey, Brett Keisel and Ryan Clark.
több mint 12 éve
Fasza!..😊
több mint 12 éve
Zoli,készültök esetleg valamivel azon szerencsétlen halandóknak akik nem mennek Londonba?Szia
Fotók,videó,bármi?Blitzburgh
Természetesen, lesz beszámoló is, képeket is készítünk, rengeteget, a videót még nem tudom ígérni, mert ahhoz kellene egy jó kamera is, de megoldjuk.
Azt hiszem egy közös meccsnézésen, a kezdő rúgás előtt tartunk majd egy rövid prezentációt mindenkinek. Élménybeszámoló formában 😀
több mint 12 éve
Zoli,készültök esetleg valamivel azon szerencsétlen halandóknak akik nem mennek Londonba?Fotók,videó,bármi?
több mint 12 éve
Megjöttek ma a jegyek 😀 Csudiszépek 😀
több mint 12 éve
A steelers.com rosterén 54 ember van. Malecki OG-ként,Wallace OL-ként...Mclendon hivatalosan is 320fontSpyúgykezd azoldal, hogy Rilíz Malacka, csak hurka-kolbász 😉 lassan frissítenek................

több mint 12 éve
A steelers.com rosterén 54 ember van. Malecki OG-ként,Wallace OL-ként...Mclendon hivatalosan is 320font
több mint 12 éve
Ezzel én is így vagyok, de szerintem ha teljes felkészülést tudott volna nyomni és egészséges lenne, biztosan maradhatott volna. De a kórházi ágyra nem kell játékos úgy voltak vele.Hawthorne kimaradt a PS-ből is.közülük csak Hawthornet sajnálom
Kíváncsi vagyok,Dwyer hol köt ki,és Ta'amut látjuk-e még bárhol..Blitzburgh
bár ha még meleg vili is jobbnak bizonyult nála, akkor tényleg nincs ott helyeBigBen7
több mint 12 éve
Maleczki repült, helyette a Tampától elküldött Cody Wallace került be /Steelers Depot/polamaluÉn sajnálom Maleczki-t. Nem hiszem, hogy a Wallace annyival jobb lenne. Tapasztalata az biztos van, hiszen pár éve mindig más csapatnál megfordult. Nem hiszem, hogy itt megfelelő lesz.
több mint 12 éve
Maleczki repült, helyette a Tampától elküldött Cody Wallace került be /Steelers Depot/polamaluÉrdekes, Malecki elég jó preseasont tudhatott maga mögött.
És tényleg: Taamu Arizona,McFadden Oakland,Robinson Denver.BlitzburghMcFaddennek Oaklandben is csak a PS jutott.
Spaeth helyére így szerintem Baxtert fogjuk felhozni.
több mint 12 éve
És tényleg: Taamu Arizona,McFadden Oakland,Robinson Denver.
több mint 12 éve
Maleczki repült, helyette a Tampától elküldött Cody Wallace került be /Steelers Depot/
több mint 12 éve
Aki számomra még érdekes az Spence. ILB poszton most is volt pár tehetséges pali,de ő maradt annak ellenére,hogy nem tudjuk milyen állapotban van/tér vissza,és azt sem hogy mikor. Valamivel nagyon meggyőzte a stábot tavaly..😊BlitzburghMiért küldtük volna el? PUP-listán van, nem foglal roster helyet, ha ennek lejárta után sem lesz még bevethető, akkor megy IR-re.
Hawthorne-nak már college-ban is meggyűlt a baja a sérülésekkel, nálunk is hol egészséges volt, hol nem, ez tett neki keresztbe. Aztán lehet nem arról van szó, hogy a csapat nem akarta őt vagy McFaddent PS-be igazolni, hanem ők gondolták úgy, inkább nem írnak alá, hátha megkeresi őket más, roster helyet kínálva. Mert pl. McFadden az alapján, ahogy preseasonben játszott, sok helyen beférne tartalék LB-nek. Nálunk mindig kihangsúlyozzák, mennyire fontos a backupoknál az ST-teljesítmény, gondolom inkább ez döntött Wilson javára. Aztán ott van Spaeth, az ő helyén még mindig beférhet McFadden; majdnem biztos vagyok abban, hogy egy 9. linebacker érkezik helyette.
több mint 12 éve
Taamu draftolásától kezdve a mai napig nem értem hogy miért húztuk be 4. körben. Ennek kapcsán most futólag visszanéztem hogy kiket hol draftoltunk az elmúlt években, és nem ájultam el, hogy mennyire jól húznánk.
több mint 12 éve
Aki számomra még érdekes az Spence. ILB poszton most is volt pár tehetséges pali,de ő maradt annak ellenére,hogy nem tudjuk milyen állapotban van/tér vissza,és azt sem hogy mikor. Valamivel nagyon meggyőzte a stábot tavaly..😊
több mint 12 éve
Hawthorne kimaradt a PS-ből is.közülük csak Hawthornet sajnálom
Kíváncsi vagyok,Dwyer hol köt ki,és Ta'amut látjuk-e még bárhol..Blitzburgh
bár ha még meleg vili is jobbnak bizonyult nála, akkor tényleg nincs ott helye
több mint 12 éve
Hawthorne kimaradt a PS-ből is.Kíváncsi vagyok,Dwyer hol köt ki,és Ta'amut látjuk-e még bárhol..
több mint 12 éve
Tudom, hogy OT téren ég a ház, de Ryan Lee-t elengedte a Saints. Legalább annyira szerettem volna a csapatban anno, mint most Embernate-et. Hja és Tony Hills-t is kitette a Buffalo, ő swingman volt nálunk, ha nem is elősosztályú, de mobilisabb OL, a jelenegi OL-be lehet, jobban illene, mint anno. 28éves veterán
több mint 12 éve
Nézve az előszezon meccsünket (tudom, hogy a cserék cseréi játszottak egymás ellen), Moye teljesítménye nagyon megtetszett, örülök, hogy rosterre került nálatok.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
meg egyenlőre jobb is ott egy fregoli, Hood meg itt az ideje, hogy megmutassa. Tuttiraveszem a VörösKódNo1. kezdést az első meccsen