Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 12 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 284 — 毎日何かを学ぶ
Elemezni nem elemeznék, Soldi leírta amit gondoltam, megbeszéltük meccs után és egyeztek a vélemények.
több mint 12 éve
Fotók folyamatosan kerülnek ki a Steelers.hu facre. Videók is lesznek csak türelmet kérek.
több mint 12 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Ahogy a közvetítés alatt is említették, elhunyt a csapat egykori játékosa, L.C. Greenwood, aki a Steel Curtain egyik alapembere volt.

R.I.P.vassadi
😕

Ő előbb-utóbb senior jelöltként be fog jutni a HoF-ba.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Semmi sem lehet tökéletes, azaz kikaptunk. Ez az egyetlen amire nem volt ráhatásunk. 😊

Ahogy Ádi is írta, ezt a meccset a Defense bukta el, elsősorban a 2 big playes TD megengedhetetlen. Külön kiemelném szarként Cortez Allent és Vince Williams-t. Előbbit amúgy az egész meccsen hülyére szivatta Jennings, nemcsak a hosszú elkapós TD-nél. Halkan jegyzem meg, én elgondolkodnék azon, hogy Gay legyen a kezdő ismét. Ő bizonyított, Allen nem. Szintén a botrányosan szarok között említeném Meskót. Nála pedig a cuton is elgondolkodnék. Botrányos volt a mai produkciója, de a korábbiak sem voltak kiemelkedőek és ahogy a Pats is tette, ezt 400k-ért bármelyik UDFA rookie tudja. Tovább haladva: az OL katasztrófa volt pass protectionben, de BB pickje is mérhetetlen ostobaság volt, és ezúttal csak a sor végén említem Haley gyökérségeit, hogy 2.és 19-nél futást hív, majd 3. és 17-re egy jó screen passzt. Anyád... A jók között a szokásos névsor (Brown, Miller, Cotchery) plusz Bell olvasható.

A meccs hangulatáról annyit, hogy bár előzetesen hazai pályát vártam, nem lett az, eléggé meglepett, de a stadionban már több Vikes-fant láttam, mint Steelersest. Meccs előtt voltunk egy pubban, ahol ez a felirat fogadott: Only Steelers Fans. Mondanom sem kell jó hangulat volt. Ment a country zene, meg különféle Steelers-indulók, így pl Renegade. A meccsen mindenki jól szórakozhatott, izgalmas volt, ellenben a korábbi londoni meccsekkel, amelyel eléggé alacsony színvonalúak vagy blowoutok voltak. A 2009-es élményeimmel összehasonlítva, most már sokkal értőbb a közönség, de pár debil még mindig hullámzást akar indítani, de szerencsére már nem vagy nem sikerül, vagy rövid idő után elhall. (Elvégre az nem akar zajongani, akinek a csapata támad, ezért amifoci meccsen nem szokás hullámozni) A meccsre visszatérve, mire elhittük, hogy sikerülhet, jött a sack-fumble. Kár érte, mert jó lett volna hosszabbításos meccset nézni. 😊 Persze fáj, hogy pont vesztes meccset láttam/láttunk, de ez van. Ami sokkal rosszabb, hogy Defense-betlit láttam. Ez jobban fáj, mert ez nem volt benne, s én épp az erős Defense-ket szeretem nézni. Hát ez azért bánt, hogy LeBeau tízéves munkásságának egyik legszarabb napját fogtam ki. 😕

Jövőkép:
A szezon kuka, ahogy ezt már tudtuk 2 meccs után is. Jövőre tuti új OC lesz (lehet hamarabb is, de a lényeget tekintve mindegy), és Bennek adnak majd még egy esélyt az új OC-vel. Ha vele is szar, akkor lehet QB-drafton gondolkodni, tehát legkorábban 2015-s drafton. Egy új edző sokat lendíthet egy csapaton. Meggyőződésem szerint ez a csapat állományát tekintve küzdhetne PO-ért. MEglátjuk, hogy jövőre az új OC tud-e annyit lendíteni a csapaton, hogy ismét PO-ba kerüljünk, vagy legalább harcban legyünk érte.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 7 003
Hazaértem. Még a meccs hatása alatt állok így elemzést nem írnék. Nagyjából Ádival értek egyet hihetetlen volt ezt a D-t ilyen sok nagy playt engedve látni....A 28-as második td-je volt a csúcs, érintés nélküli befutással....a többit majd holnap. Azért az élmény tegnap és ma azéft csodás volt...
több mint 12 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Azért valamiben elöl vagyunk. Az egyetlen csapat szerzett labda nélkül...
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 941 — capitaine du château de Vienne 1487
RIP

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 911
Ahogy a közvetítés alatt is említették, elhunyt a csapat egykori játékosa, L.C. Greenwood, aki a Steel Curtain egyik alapembere volt.

R.I.P.
több mint 12 éve
Hihetetlen. Amikor az offense (egy része) összeszedi magát, akkor a védelem lesz szinte teljes katasztrófa. Sorra nyelték a big playeket, ott van egyrészt Peterson első TD-je, de ezen kívül főként passzokból, és mindezt egy Cassel művelte velük. 27 pontot kaptak úgy, hogy előtte az O nem csinált turnovert, még csak igazán jó return sem előzte meg a Vikings egyik pontszerző drive-ját sem. 3&out volt ugyan, de a short fieldre semmilyen mértékben sem foghatják ezt a 27 pontot. Azt, hogy képtelenek labdát szerezni, az első három meccsen még csak-csak el lehetett nézni a D-nek, de ezek után ez megint komoly kritikaként fog felvetődni (4 meccs alatt 0 takeaway!). Pressure nagyjából sehol, sokat mondó, hogy még a Woodley-féle strip sackből is first downt csinált a Minnesota.

A támadók többsége minden tőle telhetőt megtett, ez alól kivétel a fal úgy összességében. Felmenteni esetleg csak DeCastrót lehet, egyre inkább kezd beérni, ma is jól blokkolt, mindenekelőtt futásnál, az OT helyzet viszont botrányos. Megint rotáltunk a poszton már az első negyedben is, nem véletlenül; Adamst hülyére szívatta Jared Allen, később viszont Foster sérülése miatt (akit így szintén nem marasztalnék el annyira) Beachumnek LG-t kellett játszania, ezáltal pedig kénytelenek voltunk Adamst hagyni LT-ben. Az interception elég homály volt, de ennyi mindig benne van, egyébiránt Ben és főként az elkapók korrekt teljesítményt hoztak.

Akadtak megkérdőjelezhető edzői döntések is, de én így elsőre a defense-t és az OL-t látom az első számú felelősnek a vereségért.
több mint 12 éve
Red Star Pittsburgh Steelers 206
0:4
Hát kérem hagytuk magunkat megvezetni. Úgy tűnik az edzői stáb osztotta a szurkolók véleményét, miszerint ha AP-t megfogjuk, akkor a Vikings támadójátéka le van nullázva , s onnan már gyerekjáték a győzelem. Szép terv, csak éppen a lila 28-as fütyült rá és elég el nem ítélhető módon ficánkolt a pályán. De még ettől is meg lehetett volna a győzelem, mert az O szokásával ellentétben ezúttal pontokat is rakott fel a táblára, ám ha egy bolt beindul, akkor ott nincs megállás. Ha már csődölünk. akkor a D se maradjon ki belőle! Szerintem az év vicce lesz, hogy Cassel passzolni is tud. És éppen ellenünk! Ha ez így megy tovább, még élethalálharcot kell vívnunk a Jags-el az 1/1 elkerüléséért.

Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 12 éve
vontod Pittsburgh Steelers 1 769 — Steelers fan
http://sportgeza.hu/sport/nfl/2013/09/29/egymast_tapostak_a_cheerleaderekert/

Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.

több mint 12 éve
BigBen7 Pittsburgh Steelers 1 223
remélem Foster jelentette a csapatnak, hogyha ma kikapnak, a magyar Steeler Nationnel gyűlik meg a bajuk! 😀
több mint 12 éve
Nemsokára beszámoló és képek a steelers.hu-n és a face oldalon. Már Ádinál van az anyag.
több mint 12 éve
Dodó Pittsburgh Steelers 257
 kepfeltoltes.hu/view/130929/DSC_2838_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

kepfeltoltes.hu/view/130929/DSC_2835_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Valamiért nem engedte beágyazni a képeket..
több mint 12 éve
Ez valami elképesztő volt! Iszonyat túlsúlyban van a Steeler Nation! Alapvetően kurva jó volt a block party, de ami utána jött az volt örökélmény. Az angliai Steelers Fan Club meghívta a német és a magyar társszervezetét helyi idő szerint 18 órára egy pubba. Na itt valami eszméletlen party alakult ki. Több száz, de az este folyamán inkább több ezer Steelers-fan bulizott együtt és találkozott egymással - a világ minden tájáról, így többek között Pittsburgh-ból is. Volt, amikor stEElszerűen felcsendült a "Black and Yellow", hadd ne mondjam, milyen hangulat lett. Fantasztikus emlék marad. Döbbenetes élmény volt egy olyan pubban lenni, amelyben csak Steelers-fanok ünnepelnek, leírhatatlan volt a hangulat. Ja, és hab a tortára, hogy Ramon Foster is megjelent, naná, hogy mindenkivel közös fotó készült. 😊 polamalu majd biztos beteszi ide is. 😊

Egy szó mint száz, zseniális este volt!

Steelers are home everywhere! De legalábbis itt Londonban nagyon durván hazai pálya lesz szerintem. 😊

ui: a "Fire Haley" szlogennel mindenki egyetértett 😀, de ami nagyobb meglepetésem volt (főleg az itteni vélemények alapján), hogy szinte mindenki visszasírta és szerette, elismerte Arians-t. Ez fura volt, mert sem itthon, sem a Steelers-oldalakon, blogokon nem volt olyan egyértelmű a megítélése, mint amit ma itt tapasztaltam a világ minden tájáról. Amúgy az egész nap csúcsa egy srác volt, aki Tommy Maddox 8-as mezét viselte. 😀 😀 Csodájára jártak a fickónak, mindenki akart egy képet a hátáról. 😊

több mint 12 éve
vontod Pittsburgh Steelers 1 769 — Steelers fan
Alakul a szurkoló tábor is... https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151846963053647&set=a.497312263646.263410.27631638646&type=1&theater

Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.

több mint 12 éve
Jelentem, a Wembley szépül. 😊 Rálátok a szállodai szobából. 😀 Most indulok a Regent Streetre a szurkolói találkozóra!

Go Steelers!

több mint 12 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 369 — E/1
Index vezető cikk Meskó Zoli:  sportgeza.hu/sport/nfl/2013/09/27/mesko_interju/LordTamas
Jo cikk! 8-)

Nem Jocik! XD
több mint 12 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Index vezető cikk Meskó Zoli:  sportgeza.hu/sport/nfl/2013/09/27/mesko_interju/
több mint 12 éve
Kösz a választ,kíváncsian várom az igazi debütálást.

Angliában arra figyelj,ha ilyennel kínálnak,futás!

több mint 12 éve
Most olvastam, hogy a hét elején elhunyt Ben első kutyája Zeusz. rákos volt szegény pára 9 évet élt. Ez pl, egy olyan embernek aki ennyire szereti a kutyáját, lehet egy kis megosztó tényező, ettől már csökkenhet a hatékonyság. Mondom én, hogy a fejekben van valami.
több mint 12 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 759 — Steelers fan
Az egyetemen ki számított a jobb futónak,Bell vagy ez a Bernard gyerek? Mert amit a cicáknál csinál az kifejezetten szimpi,várhatunk-e hasonlót a mi fiunktól? Most az optimumra gondolok,van előtte fal,blokk stb,de tehetségben,képességben mi a különbség köztük?Blitzburgh
Bernardot (és Lacyt) egyértelműen előrébb rangsorolták a prospectek között. De úgy tűnik nekünk power back kellett, mert amikor húztunk, Bernard kivételével még minden RB bent volt - lett volna kiből választani.
több mint 12 éve
Az egyetemen ki számított a jobb futónak,Bell vagy ez a Bernard gyerek? Mert amit a cicáknál csinál az kifejezetten szimpi,várhatunk-e hasonlót a mi fiunktól? Most az optimumra gondolok,van előtte fal,blokk stb,de tehetségben,képességben mi a különbség köztük?Blitzburgh
Azt, hogy college-ban melyikük volt a jobb, szerintem nem lehet egzaktul meghatározni, már csak azért sem, mert kicsi a minta: Bellnek egyetlen kiemelkedő éve volt, a tavalyi, amikor nála több carry-t az FBS 124 csapatának egyetlen játékosa sem jegyzett (gyakorlatilag egymaga jelentette a Michigan State offense-t, olyan szinten nem volt passzjáték a csapatnál), illetve Bernard is csak két évet játszott egyetemen, redshirt sophomore-ként jött ki a draftra. Amikor feature backként szerepeltek, mindketten first-team All-Conference jelölésig jutottak saját főcsoportjukban, úgyhogy egyetemi szinten kiemelkedőnek számított Bell és Bernard is.

Stílusra viszont teljesen különböztek, Bernard ugyanaz volt, mint akit most, Bengals mezben látsz, Bell viszont 240-250 font közötti súllyal játszott, tipikus erőfutó volt. A combine-ra lefogyott 230 font körülre, azóta tartja ezt, úgyhogy a Steelersnél már nem azt a Bellt fogjuk látni, akit az egyetemen, hanem egy sokkal gyorsabb és agilisabb futót. Kérdés persze, hogy ez eleinte mennyire valósul meg, limitálja-e még a sérülése. Bernardnál ugye jelentős plusz, hogy elkapásoknál is átlagon felüli, de ebben Bell is jó volt már college szinten is, szóval elvileg őt is be lehet majd vonni a passzjátékba, még ha nem is olyan rendszerességgel, mint a kollégáját. A passzblokkolásával is meg volt elégedve a stáb a TC-ben, úgyhogy bármilyen szituációban pályára lehet küldeni.

Bellről itt írtam még a draftolása után:
 steelers.hu/leveon-bell/
több mint 12 éve
Az egyetemen ki számított a jobb futónak,Bell vagy ez a Bernard gyerek? Mert amit a cicáknál csinál az kifejezetten szimpi,várhatunk-e hasonlót a mi fiunktól? Most az optimumra gondolok,van előtte fal,blokk stb,de tehetségben,képességben mi a különbség köztük?
több mint 12 éve
Ez milyen kis hangulatos hely...és közel a st mary kórház is...de a micky's fish and chips-et ki kell próbálni...de komoly kocsmát még nem találtamKlaci79
és végre rátaláltam a globalizáció étkezési csodáira: subway és kfc egymás mellett...átellenben a meki és a sarkon egy börger king hívogat, Zoli éhen nem halunk!!!Klaci79
Én olyanokat nem eszem, inkább az éhen halás.
Biztos van valami kis pub. Teázó van vagy kettő az utcában.polamalu
Áhhh...Te a globalizált konyha ellensége vagy 😀Klaci79
Igen én a globalizált gyors konyha kimondott ellensége vagyok!