Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 13 éve
dani2594 Pittsburgh Steelers 828
"Dick LeBeau will be back as Steelers defensive coordinator next season. He told his defensive players in a meeting earlier in the week."
No akkó mi is lesz kérem??polamalu
Remélem ez 😊

"If I could start my life all over again, I would be a professional football player, and you damn well better believe I would be a Pittsburgh Steeler." Jack Lambert
több mint 13 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 256 — 毎日何かを学ぶ
"Dick LeBeau will be back as Steelers defensive coordinator next season. He told his defensive players in a meeting earlier in the week."
No akkó mi is lesz kérem??
több mint 13 éve
Az egyetlen offense játékosunk aki kiemelkedőt nyújtott meg is kapta a házi MVP címet. Heath Millernek hívják. 😊laby
Ráadásul először a csapat történetében
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Ben, Ryan Clark, Shawn Suisham, Lawrence Timmons are Pro Bowl alternatives.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Az egyetlen offense játékosunk aki kiemelkedőt nyújtott meg is kapta a házi MVP címet. Heath Millernek hívják. 😊laby
2004 óta most először nem az kapja, akinek én adtam volna. Az én emberem Ryan Clark.

A The Chief díjat pedig Hampton kapta. A legjobb újoncnak járó Mean Joe Greene díjat pedig Mike Adams.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Az egyetlen offense játékosunk aki kiemelkedőt nyújtott meg is kapta a házi MVP címet. Heath Millernek hívják. 😊

több mint 13 éve
Roth Pittsburgh Steelers 277 — #HereWeGo
Heath Miller és Pouncey megy a Pro Bowlra. Jaj.
Komolyan vicc, hogy Maurkice megy.
A meccsről meg az egész szezonról meg csak azt tudom mondani, hogy szarok voltunk, nem is érdemeltük meg.tenorx
Maurkice valóban vicc PB szempontból. Hozzáteszem, jó volt, nincs vele gond, csak volt nála jobb, emiatt a PB érthetetlen...

Miller viszont megérdemelte. De hogy Timmons és főleg Clark nincs ott, azt nehezményezem. Sajnos PB-n valóban csak a név számít. 😕 Maurkice ezért van ott, akinek meg ott kéne még lenni, az meg nincs...Soldados
Egész konkrétan az öccs érdemelné meg.tenorx
Évről évre ez van, hogy sok embert csak a neve visz a Pro bowl-ra...Roth
Ez a szurkolók akarata. Amíg nem a szakma választ a mutatott játék és a statisztika alapján addig így is lesz.
polamalu
Inkább népszerűségi verseny 😊 De pl én nem jelenteném ki, hogy Maurkice nem érdemelte meg,de azt se, hogy igen. De aki ezt meg is teszi attól megkérdezném hogy látta-e a szezon összes meccsét? Figyelte-e playről playre az összes centernek a játékát?

több mint 13 éve
A meccsről meg az egész szezonról meg csak azt tudom mondani, hogy szarok voltunk, nem is érdemeltük meg.tenorx
Maurkice valóban vicc PB szempontból. Hozzáteszem, jó volt, nincs vele gond, csak volt nála jobb, emiatt a PB érthetetlen...

Miller viszont megérdemelte. De hogy Timmons és főleg Clark nincs ott, azt nehezményezem. Sajnos PB-n valóban csak a név számít. 😕 Maurkice ezért van ott, akinek meg ott kéne még lenni, az meg nincs...Soldados
Évről évre ez van, hogy sok embert csak a neve visz a Pro bowl-ra...Roth
Ez a szurkolók akarata. Amíg nem a szakma választ a mutatott játék és a statisztika alapján addig így is lesz.
több mint 13 éve

Évről évre ez van, hogy sok embert csak a neve visz a Pro bowl-ra...

több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 778
Heath Miller és Pouncey megy a Pro Bowlra.tenorx
Miller a kettős szalagszakadással csak menne, de való igaz, a beválasztást nagyon megérdemelte egy ilyen szezon után.
több mint 13 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Na,itt van tökéletesen leírva minden..

triblive.com/sports/joestarkey/3188457-74/ben-steelers-arians?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+tribunereviewsteelers+%28Steelers+Stories%29#axzz2G9DANen0
több mint 13 éve
tenorx 14 040 — fő libsi

Egész konkrétan az öccs érdemelné meg.
több mint 13 éve

Miller viszont megérdemelte. De hogy Timmons és főleg Clark nincs ott, azt nehezményezem. Sajnos PB-n valóban csak a név számít. 😕 Maurkice ezért van ott, akinek meg ott kéne még lenni, az meg nincs...

több mint 13 éve
tenorx 14 040 — fő libsi
A meccsről meg az egész szezonról meg csak azt tudom mondani, hogy szarok voltunk, nem is érdemeltük meg.
több mint 13 éve
Nem edzett: Lewis, C. Brown, Wallace, Troy
Limitált: Adams
több mint 13 éve
Miller, Batch és Ike IR-re került, jött helyettük Jamie McCoy (TE), Damon Cromartie-Smith (S) és Marshall McFadden (S).
több mint 13 éve
Valszeg PUP-on kezdi majd az idényt, de szerencsére van szerződése még évekig. Remélem, jövőre, legkésőbb a Vikings ellen élőben már a pályán láthatjuk. 😊Soldados
A Vikes ellen jó lenne látni mert szeretnék egy kis goooose nyomni a wembleyben 😀polamalu
Moose....
😉kishaszi
Mindegy, mi csak Heath, Heath, Heath kiabálással szoktuk köszönteni.
több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 013 — Steelers fan
Valszeg PUP-on kezdi majd az idényt, de szerencsére van szerződése még évekig. Remélem, jövőre, legkésőbb a Vikings ellen élőben már a pályán láthatjuk. 😊Soldados
A Vikes ellen jó lenne látni mert szeretnék egy kis goooose nyomni a wembleyben 😀polamalu
Moose....
😉

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
A Vikes ellen jó lenne látni mert szeretnék egy kis goooose nyomni a wembleyben 😀
több mint 13 éve
And Steelers TE Heath Miller tore his ACL and MCL. Brutal.

Beleolvasva a dolgokba én a dropokért lehet h a WR coachot, Scottie Montgomeryt venném elő...empty taxi
milyen sérülés ez az acl,mcl dolog ??patriksteelers

Hát sajnos elég komoly. Konkrétan szalagszakadás, az ACL és az MCL pedig két különböző, a belső és az elülső keresztszalag, ha jól tudom. Innen is jobbulást neki!!!megyerikrisz
az nem túl jó Ronaldonak anno térdszalagja szakadt és az 20 hónap kihagyás volt neki :Spatriksteelers
Ez pontosan az, térdszalagszakadás, ráadásul mindkettő elszakadt... A felépülési idő 9-10 hónaptól 2 évig terjedhet, ami kb az adott személytől függ, nem orvosoktól.

Valszeg PUP-on kezdi majd az idényt, de szerencsére van szerződése még évekig. Remélem, jövőre, legkésőbb a Vikings ellen élőben már a pályán láthatjuk. 😊

több mint 13 éve
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 563 — Bowl Winner
AP-nek is kettős szalagszakadása volt, pont így, Karácsonykor. Azt hiszem, meg is van, kihez kell fordulnia Miller-nek.😊

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
több mint 13 éve
vontod Pittsburgh Steelers 1 769 — Steelers fan
 www.facebook.com/photo.php?fbid=10151433863330809&set=a.10151130514385809.500777.116799815808&type=1&theater

Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.

több mint 13 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Ha valaki talál esetleg olyan statisztikát Keenan Lewis-ról hogy milyen elkapókon védekezett és meccsenként mennyi yardot engedett nekik akkor az ossza meg velem legyen oly kedves.
Anno Revis-ről láttam ilyen listát, az elképesztő volt. Lewis-ról is érdekelne egy hasonló idén.

(Tudom hogy nem 1-1-be védekezett egész szezonban, de hátha létezik ilyen statisztika.)

több mint 13 éve
Még a 2014es szezonig van szerződése.

több mint 13 éve
BigBen7 Pittsburgh Steelers 1 223
Miller amúgy FA lesz nem?
Ilyen sérülés után is tuti az újraigazolása?
Mondjuk a Steelers szerintem az egyik leglojálisabb csapat.Bazzani
fogalmam sincs hogy FA lesz e, de biztos vagyok benne hogy nem küldjük el. Még 3-4 év simán van benne