Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 13 éve
Roth Pittsburgh Steelers 277 — #HereWeGo
Első félidő végén Charliet a padra kívántam,de meg kell emelnem előtte a kalapom. D meg hozta a jó formát és végre turnovereket is csinált a stoppok mellett.

több mint 13 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
Wow 😊
Még mindig nem értem hogy hogy tudtunk egy ilye meccset lehozni...
Illetve de, sejtem, 2kulcs szitu lehett.
1) Csárli tökeit szerintem satuba fogták a szünetben vagy én nem tudom de a másidik félidőre mintha nem is ő játszott volna. Vagy csak szimplán ennyi rozsda lepergetéséhez 3félidő kellett? 😀
2) Harrison bácsi a lehető legjobbkor qrt oda Falcco-nak. Persze utána az O is kellett hozzá még (Miller rulz).

December power 😊
több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 013 — Steelers fan
kishaszi
Látod ez van, Karma néni általában megbünteti ilyenkor az embert. 😊 Grat a meccshez, hoztuk a szokásos "lufijátékunkat", de Batch 4. negyedes teljesítménye előtt meg le a kalappal.
Érdekes lesz így a végjáték/a WC-kérdés.

off: a stíluskérdést nem tudom megvitatni, mert szerintem ennyinek bele kell férnie (ha nincs anyázás/mások sértegetése.) Van aki verselve szokta, mi így Józsival, nagy arccal. 😊 Nem hiszem, hogy az indexen/centerice-on/más helyen ez feltétlen másképp megy.Igor
nem feltétlen rátok akartam kihegyezni, de mondhatjuk talán, hogy rangidősek vagytok, vagy mi😊
Belefér, csak sztem ez a lufi, ez egy ideje görcsössé vált és a kifújt imho, de mondtam, lehet, csak én öregszem😛

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Grat, a védelem ezt lehozta nektek, nem véletlen állnak ott, ahol. Köteg meg egymaga elverhetett volna minket még két td-vel...
sebaj, majd a PO-ban 😛 😀

Jah, és szépen állt az ofal

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
thebeke Pittsburgh Steelers 541 — Steelers fan
Ike nem nézett ki túl bíztatóan :/
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 778 — #NoStress
Ha Ravens-t jellemezni akarom, akkor ennyit erről:

Charlie Batch 25/36 276 1 1
J. Flacco 16/34 188 1 1

Se Defense, se offense...Soldados
Elég lesz, már rég döglött. 😊

több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Ha Ravens-t jellemezni akarom, akkor ennyit erről:

Charlie Batch 25/36 276 1 1
J. Flacco 16/34 188 1 1

Se Defense, se offense...

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Teljesen felesleges volt az izgalom.
Hisz Soldi megmondta. 😛Sobri Jóska
Azér most megtekinteném a Csilis felvételeket, lehet megmondta előre, de hogy folyamatában cseppet sem izgult, azt erőssen kétlem. De ahogy mondta mögmondta, de arra nem számított, hogy az O még vaklicitbe bedob két TD-t a Révensznek.sutianap
Pedig tanusíthatom, hogy tényleg nem izgult egy percig sem.
Csak megmondta, hogy megmondta. Néhányszor. 😊
Sobri Jóska
Megmondtam, vagy megmondtam. 😊 Cseppet sem izgultam. Se 3-13-nál, se 13-20-nál, semikor. Mint látható, ez tanúsítható. 😊

A Baltimore egy qrva nagy lufi. Miért? Mert közepes O, közepes D-vel, ezáltal se az elit D-nek, se az elit O-nak nem tudnak ellenállni. Hiába a 9-3, a jelenlegi erőviszonyok alapján PO-ba se lenne a helyük. (HOU Number One, kihívó DEN, NE, PIT, feltörekvő IND, CIN) De a többiek elbaszták az idény egyes részeit (mint mi az elejét), ezért ott lesznek.

Én egyért imádkozom: a PO-ban a Ravens legyen az első ellenfelünk. Bennel ez 30-10. Tök mindegy hol játszunk, ez a D, ami most van, nem kap pontot TO nélkül. 20-ból 14 volt TO után...

És itt visszatérnék Batch-re. Lehet vele meccset nyerni? Nekünk lehet, mert a csapat a D-re épül. 3 TO ellenére 3rd QB-val nyertünk egy 9-2-es csapat ellen. A 3 TO-ból megint csak 1 terhelte Chalie-t és az is egy jó passz volt, ott Ed Reed védekezett óriásit. Se a BAL ellen, se a Browns ellen nem a QB miatt kaptunk ki, hanem a többiek TO-i miatt. Ha rajtam múlna, Batch jövőre is rosteren lenne, ennek a csapatnak nem kell több. Batch pedig nem is igazán a pályán mutatta meg, hogy miért fontos, hanem amikor a győzelem után elsírta magát. Az öltöző! Oda kell ő nagyon. Főleg olyanőskövületek távozása után, mint Aaron, Warrior, vagy éppen Ward.

A csoport a mostani W ellenére elúszott, de! Ez a W azért fontos, mert nem kell erőltetni BB visszatérését. A 4 meccsből 3-at kell nyerni a PO-hoz, azaz 1 zakó még belefér, ha az nem a CIN ellen van!

Bennel ezzel a Steelers-szel senki nem akar találkozni! Nekünk egy rossz match-up van: a Denver idegenben. Az jó eséllyel bukó. A többi vagy fifty-fifty, vagy esélyesek vagyunk.

Go Steelers!

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Steelers? 😀 😀 😀 No chance.Soldados
Jussatok be egyáltalán, és akkor van miről beszélnünk.. 😀
Flacco5
Nuff said. A Steelers szeret a múltra reflektálni, mi pedig előre tekintünk.

És ezt most is tartom, csak most nyerni is fogunk! 😊Soldados
Sok-sok új tapasztalatot, hogy hogyan lehet kikapni a divízióelsőtől 😛 😀
Collapo
Nagy szavak egy olyan csapatról, amelyik évek óta csak azért jár a PO-ba, hogy kikapjon az AFC döntőn. 😀Jan
Tudod kérlek szépen, mi eddig gyűjtöttük a tapasztalatot az AFC döntőkön, most meg hasznosítani is fogjuk 😉Flacco5
És ugyan melyik csapatot tudnátok felülmúlni PO-ban? 😊 Denver? Houston? 😀 Pats? 😀 😀 Steelers? 😀 😀 😀 No chance. A lufi a magasba emelkedve ezúttal is kidurran - mint mindig. 😉Soldados
Mind a négyet? Pláne, hogy ebből már kettőt felülmúltunk az idén (az egyiket ma fogjuk másodszorra is megabálni 😛), a harmadik majd kap néhány hét múlva, a negyedik meg visszakapja a PO-ban, mondjuk a konfdöntőben. 😉

Lehet a nagy szavakkal puffogtatni, de lelke mélyén minden Steelers drukker érzi, hogy a rivalry kezd eldőlni Maryland irányába (pláne ha BB kezd pályafutása leszállóágába érni..), és hogy a hazai BAL elleni meccset kellett volna megnyerni, mert itt ma nem sok keresnivalótok lesz. 😛

Ott leszek a Chiliben, és meg lehet próbálni valamiféle komolyabb tresskezdeménnyel is jönni, mert ez elég szánalmas próbálkozás volt..kb. olyan mint Batch elmúlt hetekben mutatott produkciója 😛
Addig is lehet a Detroitnak szurkolni 😉Igor
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

Az AFC 1, csapata: HOU

Az AFC kihívói: NE, DEN, PIT

Az AFC feltörekvői: IND, CIN

Az AFC lufija: BAL

Hiába a 9-3, a BAL-nak igazából a PO-ban sem nagyon lenne a helye. Lufi...

több mint 13 éve
Persze ezzel nem akarom Ziggyt kritizalni, es mindezt a kerdest csak azert teszem fel mert erdekelne mi az a plusz ami Aaronban volt.

Tudom megblokkolhatatlansag. De azt is tanulni, gyakorolni, erositeni, erezni kellett. Szoval ugyanezt a szintet mas is elerhetni. Mas: a testfelepitese nekem Aaronnak sokkal jobban egyenletesnek es atletikusnak tunt.

Ziggy nekem kicsit olyan nose tackle-os felkilositosabbnak tunik. Testsuly zsir es aranyossagban mas a felepitese. Aaront volt szerencsem szemelyesen latni, alairast kerni tole. o tiszta szalkas atletikus es aranyos volt,talan ezert masabb mint ziggy aki picit felfujtnak tunik. gabimalu
A Ravens HC mondta az NFL Films-nek: Megblokkolhatatlan. EZT NEM LEHET TANíTANI.

több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 729 — capitaine du château de Vienne 1487
De mostanában leszoktatok róla. Pedig igazából úgy facsarós az egész, hogy közbe megy a irodalmipárbaj is. A faszméregetés gabcsis áthajlás mindenképp, bárha köhögés van már az is a mérőléc elővételének minősül?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 609 — No 1 Qwan'tez Stiggers fan
kishaszi
Látod ez van, Karma néni általában megbünteti ilyenkor az embert. 😊 Grat a meccshez, hoztuk a szokásos "lufijátékunkat", de Batch 4. negyedes teljesítménye előtt meg le a kalappal.
Érdekes lesz így a végjáték/a WC-kérdés.

off: a stíluskérdést nem tudom megvitatni, mert szerintem ennyinek bele kell férnie (ha nincs anyázás/mások sértegetése.) Van aki verselve szokta, mi így Józsival, nagy arccal. 😊 Nem hiszem, hogy az indexen/centerice-on/más helyen ez feltétlen másképp megy.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Azér most megtekinteném a Csilis felvételeket, lehet megmondta előre, de hogy folyamatában cseppet sem izgult, azt erőssen kétlem. De ahogy mondta mögmondta, de arra nem számított, hogy az O még vaklicitbe bedob két TD-t a Révensznek.sutianap
Pedig tanusíthatom, hogy tényleg nem izgult egy percig sem.
Csak megmondta, hogy megmondta. Néhányszor. 😊

több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 729 — capitaine du château de Vienne 1487
Azér most megtekinteném a Csilis felvételeket, lehet megmondta előre, de hogy folyamatában cseppet sem izgult, azt erőssen kétlem. De ahogy mondta mögmondta, de arra nem számított, hogy az O még vaklicitbe bedob két TD-t a Révensznek.

több mint 13 éve
dani2594 Pittsburgh Steelers 828
Ha minden igaz, sajnos (nekem a fogadásom miatt) ha 11-5-tel végeztek és a Steelers is, semmiképpen nem előzhetitek meg őket, szóval a Ravensnek 1-3, nektek 4-0 kell a csoportgyőzelemhez. Egyszerű a forgatókönyv...varin
Szerintem a Browns elleni vereség után senki nem is említett itt csoportgyőzelemre való reményeket 😊 De már az első Ravens meccs után is igen halvány lett. Nem, nekünk a célunk az egyik wild card hely, már elég régóta 😊 A csoportgyőzelem idén szinte végig csak egy álom volt.

"If I could start my life all over again, I would be a professional football player, and you damn well better believe I would be a Pittsburgh Steeler." Jack Lambert
több mint 13 éve
Hisz Soldi megmondta. 😛

több mint 13 éve
varin Green Bay Packers 45 — Packers & Giants fan
Ha minden igaz, sajnos (nekem a fogadásom miatt) ha 11-5-tel végeztek és a Steelers is, semmiképpen nem előzhetitek meg őket, szóval a Ravensnek 1-3, nektek 4-0 kell a csoportgyőzelemhez. Egyszerű a forgatókönyv...
több mint 13 éve
vontod Pittsburgh Steelers 1 769 — Steelers fan
Woodley is örül:
So proud of charlie and all my teammates 4 fighting back and gettin a huge W!!!
Meg Hines is:
Congrats to my boys in the Black and Gold! Always feels good to beat up on the Ravens! - HINES

Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.

több mint 13 éve
Szóva a Révensz ugyanabba a hibába esett, amibe én. Próbálták agyonütni Csárlit. Hát Miller Vájár Vörös megafal atomiba tolták, a Dre nem akarok szót vesztegeni. 😀 Zsuzsám khuhuhúúl.sutianap
Zsuzsi a meccs embere. 9 pontot tett fel! 😊 😊 😊vontod
*11-et 😀dani2594
Ja tényleg!!! 😀 😀 😀

Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.

több mint 13 éve
dani2594 Pittsburgh Steelers 828
Szóva a Révensz ugyanabba a hibába esett, amibe én. Próbálták agyonütni Csárlit. Hát Miller Vájár Vörös megafal atomiba tolták, a Dre nem akarok szót vesztegeni. 😀 Zsuzsám khuhuhúúl.sutianap
Zsuzsi a meccs embere. 9 pontot tett fel! 😊 😊 😊vontod
*11-et 😀

"If I could start my life all over again, I would be a professional football player, and you damn well better believe I would be a Pittsburgh Steeler." Jack Lambert
több mint 13 éve
Zsuzsi a meccs embere. 9 pontot tett fel! 😊 😊 😊

több mint 13 éve
Szóva a Révensz ugyanabba a hibába esett, amibe én. Próbálták agyonütni Csárlit. Hát Miller Vájár Vörös megafal atomiba tolták, a Dre nem akarok szót vesztegeni. 😀 Zsuzsám khuhuhúúl.

több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Nos, Urak, ma nagyon sokat tanultam Steelers-ből. Fantasztikusan jó lehet egy ilyen csapatnak szurkolni!
Nagy győzelem volt!tomi-tomi
Alsót is váltottál közbe?sutianap
😀 Nem, teljesen szenvtelenül tudtam nézni. A végére azért Felétek húzott a szívem.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Nos, Urak, ma nagyon sokat tanultam Steelers-ből. Fantasztikusan jó lehet egy ilyen csapatnak szurkolni!
Alsót is váltottál közbe?

több mint 13 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 973 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Egyet értek...nagyon jó! Köszönjük szépen!!