Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 13 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 376 — Steelers fan
Hogy trollkodjak kicsit, ha azt a RtP zászlót amit (asszem) Krugerre dobtak, ti kaptatok volna egy ravens game winning drive-ban, lenne itt négy oldal goodell takarodjál!

hozzáteszem sztem jó call volt.gabtsi
Megadható volt. Ahogy Allen DPI-e is a Ravens első TD-drive-jában, ami nélkül ugye puntoltak volna.
több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Hogy trollkodjak kicsit, ha azt a RtP zászlót amit (asszem) Krugerre dobtak, ti kaptatok volna egy ravens game winning drive-ban, lenne itt négy oldal goodell takarodjál!

hozzáteszem sztem jó call volt.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 256 — 毎日何かを学ぶ
Ha Ravens-t jellemezni akarom, akkor ennyit erről:

Charlie Batch 25/36 276 1 1
J. Flacco 16/34 188 1 1Soldados
Nyomás alatt:
Batch: 9/12, 120 yard
Flacco: 3/10, 32 yard, 1 INTvassadi
A franchise QB. 😀Soldados
A többit le sem írom. Egyébként Flacco csak annyit játszott amennyit a liga egyik, ha nem a legjobb és legkomplexebb védelme engedett.
Azt hiszem így decemberre felkészültünk a szezonra.
több mint 13 éve
Hinni akartam, csak a múlt hét. Meg édesebb így a meccset végig nézni, mint a biztos tudatban azután koppanni.
Egyébként hinni egy dologban hiszek magamban.Tudom, hogy saját magamnak sosem okozok csalódást, mert, ha valamit meg kell csinálni addig próbálom, csinálom míg el nem készül.
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Tegnap este, minő bűn, ki kellett hagynom az élőt, még a Chilit is. Sajnos meló amiből élni kell elszólított. Ma az ismétlést megnéztem. Egész nap úgy jártam keltem a gyárban, hogy biztos tudatában voltam annak, hogy ezt a meccset elbuktuk. Aztán mikor megnézem öcsém ekkora talpra állást. Az öreg valami hihetetlen. Wallace-nak a nagy zsuga el is ment gyakorlatilag.
A végén üvöltöttem, hogy Zsuzsaaaaaaaaa
Az öreg reakcióján meg én is majdnem elsírtam magam. Kiváló győzelem volt. Vasárnap isten sem ment meg a Chilitől.polamalu
Hát már Te sem hallgatsz rám, hát már Te sem hiszel nekem? 😛

Itt mindenki tuti bukóra vette a meccset, pedig hetek óta mondom, hogy a Ravens-nél nincs kellemesebb match-up számunkra. Hát hiába tépem a szám és koptatom a klaviatúrát? Már Te sem? 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!

Nyomás alatt:
Flacco: 3/10, 32 yard, 1 INTvassadi
A franchise QB. 😀

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 778

Nyomás alatt:
Flacco: 3/10, 32 yard, 1 INT
több mint 13 éve
Tegnap este, minő bűn, ki kellett hagynom az élőt, még a Chilit is. Sajnos meló amiből élni kell elszólított. Ma az ismétlést megnéztem. Egész nap úgy jártam keltem a gyárban, hogy biztos tudatában voltam annak, hogy ezt a meccset elbuktuk. Aztán mikor megnézem öcsém ekkora talpra állást. Az öreg valami hihetetlen. Wallace-nak a nagy zsuga el is ment gyakorlatilag.
A végén üvöltöttem, hogy Zsuzsaaaaaaaaa
Az öreg reakcióján meg én is majdnem elsírtam magam. Kiváló győzelem volt. Vasárnap isten sem ment meg a Chilitől.
több mint 13 éve
Teljesen felesleges volt az izgalom.
Hisz Soldi megmondta. 😛Sobri Jóska
Azér most megtekinteném a Csilis felvételeket, lehet megmondta előre, de hogy folyamatában cseppet sem izgult, azt erőssen kétlem. De ahogy mondta mögmondta, de arra nem számított, hogy az O még vaklicitbe bedob két TD-t a Révensznek.sutianap
Pedig tanusíthatom, hogy tényleg nem izgult egy percig sem.
Csak megmondta, hogy megmondta. Néhányszor. 😊
Sobri Jóska
Megmondtam, vagy megmondtam. 😊 Cseppet sem izgultam. Se 3-13-nál, se 13-20-nál, semikor. Mint látható, ez tanúsítható. 😊

A Baltimore egy qrva nagy lufi. Miért? Mert közepes O, közepes D-vel, ezáltal se az elit D-nek, se az elit O-nak nem tudnak ellenállni. Hiába a 9-3, a jelenlegi erőviszonyok alapján PO-ba se lenne a helyük. (HOU Number One, kihívó DEN, NE, PIT, feltörekvő IND, CIN) De a többiek elbaszták az idény egyes részeit (mint mi az elejét), ezért ott lesznek.

Én egyért imádkozom: a PO-ban a Ravens legyen az első ellenfelünk. Bennel ez 30-10. Tök mindegy hol játszunk, ez a D, ami most van, nem kap pontot TO nélkül. 20-ból 14 volt TO után...

És itt visszatérnék Batch-re. Lehet vele meccset nyerni? Nekünk lehet, mert a csapat a D-re épül. 3 TO ellenére 3rd QB-val nyertünk egy 9-2-es csapat ellen. A 3 TO-ból megint csak 1 terhelte Chalie-t és az is egy jó passz volt, ott Ed Reed védekezett óriásit. Se a BAL ellen, se a Browns ellen nem a QB miatt kaptunk ki, hanem a többiek TO-i miatt. Ha rajtam múlna, Batch jövőre is rosteren lenne, ennek a csapatnak nem kell több. Batch pedig nem is igazán a pályán mutatta meg, hogy miért fontos, hanem amikor a győzelem után elsírta magát. Az öltöző! Oda kell ő nagyon. Főleg olyanőskövületek távozása után, mint Aaron, Warrior, vagy éppen Ward.

A csoport a mostani W ellenére elúszott, de! Ez a W azért fontos, mert nem kell erőltetni BB visszatérését. A 4 meccsből 3-at kell nyerni a PO-hoz, azaz 1 zakó még belefér, ha az nem a CIN ellen van!

Bennel ezzel a Steelers-szel senki nem akar találkozni! Nekünk egy rossz match-up van: a Denver idegenben. Az jó eséllyel bukó. A többi vagy fifty-fifty, vagy esélyesek vagyunk.

Go Steelers!Soldados
Pokolba szerénységgel!!csi77
Azt írom, amit gondolok. 😊 Nem fogom a gondolataimat finomítani, csak azért, hogy mások számára emészthető(bb) legyen. Az álszerénység lenne. 😛 Én pl azt tartom visszataszítónak. 😊Soldados
Na ez így legalább tiszta. Még a végén én is elhiszem, hogy ti vagytok a legjobbak....😊csi77
Ha elolvasod, amit írtam, akkor abban egyáltalán nincs ilyen, hogy a Steelers lenne a legjobb. 😉 Az AFC legjobbjának a HOU-t neveztem meg és a a Steelers-t a 2. kategóriába helyeztem másik 2 csapat társaságában. 😊

Sőt, azt is leírtam, hogy van olyan csapat, amely sztem a számunkra totálisan kedvezőtlen match-up miatt szinte tuti bukó lenne. (DEN)

Akkor vajon tényleg oly nagyképű a véleményem? 😊

több mint 13 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 242 — Bears & Illinois fan
Azér most megtekinteném a Csilis felvételeket, lehet megmondta előre, de hogy folyamatában cseppet sem izgult, azt erőssen kétlem. De ahogy mondta mögmondta, de arra nem számított, hogy az O még vaklicitbe bedob két TD-t a Révensznek.sutianap
Sobri Jóska
Megmondtam, vagy megmondtam. 😊 Cseppet sem izgultam. Se 3-13-nál, se 13-20-nál, semikor. Mint látható, ez tanúsítható. 😊

A Baltimore egy qrva nagy lufi. Miért? Mert közepes O, közepes D-vel, ezáltal se az elit D-nek, se az elit O-nak nem tudnak ellenállni. Hiába a 9-3, a jelenlegi erőviszonyok alapján PO-ba se lenne a helyük. (HOU Number One, kihívó DEN, NE, PIT, feltörekvő IND, CIN) De a többiek elbaszták az idény egyes részeit (mint mi az elejét), ezért ott lesznek.

Én egyért imádkozom: a PO-ban a Ravens legyen az első ellenfelünk. Bennel ez 30-10. Tök mindegy hol játszunk, ez a D, ami most van, nem kap pontot TO nélkül. 20-ból 14 volt TO után...

És itt visszatérnék Batch-re. Lehet vele meccset nyerni? Nekünk lehet, mert a csapat a D-re épül. 3 TO ellenére 3rd QB-val nyertünk egy 9-2-es csapat ellen. A 3 TO-ból megint csak 1 terhelte Chalie-t és az is egy jó passz volt, ott Ed Reed védekezett óriásit. Se a BAL ellen, se a Browns ellen nem a QB miatt kaptunk ki, hanem a többiek TO-i miatt. Ha rajtam múlna, Batch jövőre is rosteren lenne, ennek a csapatnak nem kell több. Batch pedig nem is igazán a pályán mutatta meg, hogy miért fontos, hanem amikor a győzelem után elsírta magát. Az öltöző! Oda kell ő nagyon. Főleg olyanőskövületek távozása után, mint Aaron, Warrior, vagy éppen Ward.

A csoport a mostani W ellenére elúszott, de! Ez a W azért fontos, mert nem kell erőltetni BB visszatérését. A 4 meccsből 3-at kell nyerni a PO-hoz, azaz 1 zakó még belefér, ha az nem a CIN ellen van!

Bennel ezzel a Steelers-szel senki nem akar találkozni! Nekünk egy rossz match-up van: a Denver idegenben. Az jó eséllyel bukó. A többi vagy fifty-fifty, vagy esélyesek vagyunk.

Go Steelers!Soldados
Azt írom, amit gondolok. 😊 Nem fogom a gondolataimat finomítani, csak azért, hogy mások számára emészthető(bb) legyen. Az álszerénység lenne. 😛 Én pl azt tartom visszataszítónak. 😊Soldados
Na ez így legalább tiszta. Még a végén én is elhiszem, hogy ti vagytok a legjobbak....😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Ike nem nézett ki túl bíztatóan :/thebeke
Ike Taylor is expected to miss three to six weeks...
Hihetetlen, hogy minden utolér benneteket idén.Boston
Négy hét belefér, a PO-ra épüljön fel.

Csak persze kérdés, hogy milyen formában tér vissza... :/

több mint 13 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Ike nem nézett ki túl bíztatóan :/thebeke
Ike Taylor is expected to miss three to six weeks...
Hihetetlen, hogy minden utolér benneteket idén.

Do your job
több mint 13 éve
Roth Pittsburgh Steelers 277 — #HereWeGo
Olyan biztosra vettem a bukót, hogy nem is izgultam egész meccsen. Aztán mire elkezdhettem volna igazán stresszelni, meg is nyertük.

Ezért most megnézem mégegyszer. Jön valaki eredménykövetőzni? 😀 😀Jan
Ezzel én is így voltam. 😊

több mint 13 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 508 — Steelers fan
Olyan biztosra vettem a bukót, hogy nem is izgultam egész meccsen. Aztán mire elkezdhettem volna igazán stresszelni, meg is nyertük.

Ezért most megnézem mégegyszer. Jön valaki eredménykövetőzni? 😀 😀
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 729 — capitaine du château de Vienne 1487

sakkor gyöhet a feketemadár

nem mindig aszondja a madár, van mikor csak kár...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Sobri Jóska

Go Steelers!Soldados
Azt írom, amit gondolok. 😊 Nem fogom a gondolataimat finomítani, csak azért, hogy mások számára emészthető(bb) legyen. Az álszerénység lenne. 😛 Én pl azt tartom visszataszítónak. 😊

több mint 13 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
"Még ha a halál árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól, mert te velem vagy; a te veszsződ és botod, azok vigasztalnak engem."
(Zsolt 23:4)Collapo
Nyertünk! 😊
(Szokol 20:23)

😊Szokol
Bazz 😀 😀 😂

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
"Még ha a halál árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól, mert te velem vagy; a te veszsződ és botod, azok vigasztalnak engem."
(Zsolt 23:4)Collapo
Nyertünk! 😊
(Szokol 20:23)

😊
több mint 13 éve
(Zsolt 23:4)

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 013 — Steelers fan
. . .Soldados
Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel!

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 242 — Bears & Illinois fan
Sobri Jóska

Go Steelers!Soldados
Pokolba szerénységgel!!

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Sziasztok

Ez az első hozzászólásom itt, eddig csak lelkes olvasója voltam a Steelers fórumnak.
Viszont a tegnapi győzelem után úgy döntöttem én is beszállok és gratulálok a nagyszerű győzelemhez. A defense hozta amit kellett meg még talán többet is.
Batch meg bizonyította, hogy ha keze nem is mindig, de a szíve a helyén van.

Off.: Talán, ha nem csak kényszerből a csere irányítókkal próbálkoznánk a hosszú passzokkal, hanem majd Ben-nel is akkor még veszélyesebbé válhatna az offense, mert ezen a meccsen is sikerült elszakadniuk az elkapóknak,csak vagy a passz nem volt pontos vagy elejtették.Coffos86
Isten hozott a fórumon, mégha szurkolásod tárgya nem is a megfelelő csapat 😛 😀
Igen, nálunk írtam is, hogy akár Köteg is hozhatta volna a meccset simábban, de ha így játszanátok Bébivel is, nos... ehh 😊

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Coffos86 Pittsburgh Steelers Iowa Hawkeyes 21 — coffos.molnar@gmail.com
Sziasztok

Ez az első hozzászólásom itt, eddig csak lelkes olvasója voltam a Steelers fórumnak.
Viszont a tegnapi győzelem után úgy döntöttem én is beszállok és gratulálok a nagyszerű győzelemhez. A defense hozta amit kellett meg még talán többet is.
Batch meg bizonyította, hogy ha keze nem is mindig, de a szíve a helyén van.

Off.: Talán, ha nem csak kényszerből a csere irányítókkal próbálkoznánk a hosszú passzokkal, hanem majd Ben-nel is akkor még veszélyesebbé válhatna az offense, mert ezen a meccsen is sikerült elszakadniuk az elkapóknak,csak vagy a passz nem volt pontos vagy elejtették.
több mint 13 éve
Egész tűrhető, izgalmas meccs volt! 😊
Dwyer nagyon kellett, gyakorlatilag fel sem tűnt, hogy Mendit nem neveztük a meccsre. Azt hiszem a következő szezonban utóbbit már nem láthatjuk sárga-feketében.
Batch: megcsinálta. Én azt mondom, nem csak levezényelte a meccset, hanem meg is nyerte. Gyakorlatilag tanácstalan vagyok vele kapcsolatban, a mostani álláspontom az, hogy maradhat, de draftoljunk valakit második számú irányítónak.
A O-fal frenetikus volt, gyakorlatilag ligaelit szinten teljesített. Értem én, hogy kifejezetten gyenge ez a Ravens-D, de a pass rush-ban azért nagy neveket kellett megfogni.
Hova tűnt viszont a kifejezetten ígéretes és alulértékelt elkapó-sorunk? Wallace és Sanders sorra droppoltak, Brownnak momentumai is alig voltak. Mentségükre szóljon, hogy amikor nagyon kellett, odatették magukat.
A D alapvetően tökéletes volt. Clark és Taylor nélkül is kiválóan állták a sarat a fiúk, holott most sem volt kiemelkedő nyomás Flaccon. Ami zavar, hogy a Cleveland után a Ravens is futott egy hosszú TD-t. Troy még eléggé rozsdás, de sugárzott a tekintélye még így is.

A Chargers, Bengals, Browns hármast itthon ütni kell, erről felesleges is beszélni. Ha ezek nincsenek meg, nincs PO sem. Ez esetben a Dallas elleni idegenbeli meccs szinte mindegy. Ha tegnap egy kis szerencsénk van akkor a Colts zakózik, ha nagy, akkor a Bengals is. Ahogy néztem, mindkét meccsben bőven benne volt, hogy nekünk kedvezően alakulnak az eredmények. Viszont a lényeg, hogy a mi kezünkben van a sorsunk.
több mint 13 éve
Red Star Pittsburgh Steelers 206
Hurrá, tollat téptünk!
Ennyit a papírformáról egy ilyen rangadó esetén. Azért az elkapókkal már tényleg csinálni kéne valamit, mert nemcsak Wallace keze lyukas az idén. Neki van a legtöbb dropja, de a többiek is jócskán sárosak ezen a téren.

Aki másnak vermet ás, az sírásó.