Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 13 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
És ezt most is tartom, csak most nyerni is fogunk! 😊Soldados
Sok-sok új tapasztalatot, hogy hogyan lehet kikapni a divízióelsőtől 😛 😀

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Én most győzelmet érzek a körülmények ellenére. 😊

A Defense statement győzelmet fog aratni. 😊Soldados
Asszem ucsó 5 meccsünkből 4-nél ezt mondtad, szívtuk is mindet😛kishaszi
Nem, akkor nem mondtam, hogy nyerünk, csak hogy van esélyünk nyerni. 😛 (Volt is) Ráadásul uccsó 5 meccsünkből 3-at nyertünk. 😛
Soldados
Biztos? Nekem olyan réginek tűnik egy Ravens elleni győzelem, mintha 3 éve lett volna legalább...kishaszi
Ja hogy csak a Ravens-meccsekre gondoltál! Akkor félreértettelek.

Mindenesetre az előzőnél tuti nem mondtam, hogy nyerünk, csak azt, hogy nyerhetünk. És ezt most is tartom, csak most nyerni is fogunk! 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Hát igazából még egyszer ilyen f*s Batch nem lehet, ahogy a futok sem. Szóval ha mondjuk Batch nem csak közepesen rossz teljesítményig javul hanem mondjuk elfogadható teljesítményt nyújt és a védelem is olyan lesz, mint reméljük akkor még akár lehet győzelem is.laby
Ez igaz, de mondjuk nem a Browns lesz az ellenfél se 😊
Ettől függetlenül ez az 1.26os Ravens odds totál irreális.Szesze
Hanem egy sokkal gyengébb Defense. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 014 — Steelers fan
Hát igazából még egyszer ilyen f*s Batch nem lehet, ahogy a futok sem. Szóval ha mondjuk Batch nem csak közepesen rossz teljesítményig javul hanem mondjuk elfogadható teljesítményt nyújt és a védelem is olyan lesz, mint reméljük akkor még akár lehet győzelem is.laby
Én ebben nem hiszek már. Év elején is voltak ilyen meccseink, amikor azt gondoltuk h még egyszer ilyen fumblis szarm eccsünk nem lesz... de lett... sosem láttot mélypont, 8 turnover bazmeg...

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Ettől függetlenül ez az 1.26os Ravens odds totál irreális.Szesze
agreed

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Szesze New York Giants 21 854 — Giants fan
Ettől függetlenül ez az 1.26os Ravens odds totál irreális.
több mint 13 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Hát igazából még egyszer ilyen f*s Batch nem lehet, ahogy a futok sem. Szóval ha mondjuk Batch nem csak közepesen rossz teljesítményig javul hanem mondjuk elfogadható teljesítményt nyújt és a védelem is olyan lesz, mint reméljük akkor még akár lehet győzelem is.

több mint 13 éve

Nem, akkor nem mondtam, hogy nyerünk, csak hogy van esélyünk nyerni. 😛 (Volt is) Ráadásul uccsó 5 meccsünkből 3-at nyertünk. 😛
Soldados
Biztos? Nekem olyan réginek tűnik egy Ravens elleni győzelem, mintha 3 éve lett volna legalább...

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 823 — Steelers fan
Out: Ben, Leftwich, Woodley, Adams
Questionable: Colon, Cotchery
Probable: Troy, A. Brown, Hampton, Starksvassadi
érdemes nagy pénzekkel megrakni a Ravenst
bárcsak lenne egy olyan jó 3. számú irányítónk mint Joe elit irányító, az olasz csödör, a bajusz és az interception titkának őrzője Flacco
BigBen7
Hát azért egy kicsivel nagyobb odds kellene a Holló győzelemre. 1,26 magassága nem túl acélos a nagy pénz kockáztatásához. Viszont kisebb pénzzel Csárlibá feltámadásával akár meg is négyszerezheted a pénzed.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 13 éve
Amúgy Bettis és Kevin Greene került a 27 HOF-elődöntős közé a Steelers-ből.

több mint 13 éve

több mint 13 éve

Asszem ucsó 5 meccsünkből 4-nél ezt mondtad, szívtuk is mindet😛

több mint 13 éve
Ebben van valami, de csak azért mert 3forintot nem ad senki arra hogy nyerünk kb 😊
Valahogy én a hitetlenek táborát szaporítom, nem tudom elképzelni hogy ilyen ipari mennyiségű rozsdát hogy lehet eltávolítani Csárliról 1hét alatt... Csak futással nem fogunk nyerni, a D-nk nem egy ballhawk, valamit QB posztról is be kéne dobni a közösbe nem csak a megbízható handoffokat.
The terrible towel
Nem kell. A D megnyeri, bízd csak ide! 😉

több mint 13 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
Ebben van valami, de csak azért mert 3forintot nem ad senki arra hogy nyerünk kb 😊
Valahogy én a hitetlenek táborát szaporítom, nem tudom elképzelni hogy ilyen ipari mennyiségű rozsdát hogy lehet eltávolítani Csárliról 1hét alatt... Csak futással nem fogunk nyerni, a D-nk nem egy ballhawk, valamit QB posztról is be kéne dobni a közösbe nem csak a megbízható handoffokat.
több mint 13 éve

A Defense statement győzelmet fog aratni. 😊

több mint 13 éve
Hagyjátok már ezt a Flakon piszkálgatást, ok h vicc az mvpízés, de lassan kezdetek átesni a ló másik oldalára. Olyan lesz ez a fajta szúrkapiszka, mint az Armstrong elleni viselkedés a bringánál. Nem kell nekünk is a divatot nyomni😛

több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 778
ja és a fal hogy lesz?

Starks - Pouncey - Legursky - Foster - Beachum?BigBen7
Ha Colon nem játszik, akkor ez lesz a kezdő, ha játszhat, akkor csak annyi lesz a változás az eredetihez képest, hogy Beachum az RT.
több mint 13 éve
BigBen7 Pittsburgh Steelers 1 223
ja és a fal hogy lesz?

Starks - Pouncey - Legursky - Foster - Beachum?

mer az úgy acélos a tongai herceg, meg a terrel Sucks, ellen de még McPhee vagy Upshaw is simán meg tudja gyalázni Batch-et
DeCastro sema legjobb megoldás, augusztus óta nem játszott, 1 hete edz, nem hiszem hogy pont egy Ravens elleni meccsen kéne visszatérnie kezdőként
több mint 13 éve
BigBen7 Pittsburgh Steelers 1 223
Probable: Troy, A. Brown, Hampton, Starksvassadi
érdemes nagy pénzekkel megrakni a Ravenst
bárcsak lenne egy olyan jó 3. számú irányítónk mint Joe elit irányító, az olasz csödör, a bajusz és az interception titkának őrzője Flacco
több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 778
Probable: Troy, A. Brown, Hampton, Starks
több mint 13 éve
dani2594 Pittsburgh Steelers 828
Ben Roethlisberger will not play Sunday, Albert Breer is reporting via a team source.

"If I could start my life all over again, I would be a professional football player, and you damn well better believe I would be a Pittsburgh Steeler." Jack Lambert
több mint 13 éve
Kölöncnek má megin mi a boja?kishaszi
Wounded Knee pataknál Casterrel elesettsutianap
Jó, hogy nem fulladt bele a Csele patakba...

több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 729 — capitaine du château de Vienne 1487
Kölöncnek má megin mi a boja?kishaszi
Wounded Knee pataknál Casterrel elesett

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Kölöncnek má megin mi a boja?

több mint 13 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Ez
Akkor DeCastro az utazós.sutianap
Pouncey maga nyilatkozta, hogy ha Colon nem tudja vállalni a játékot, akkor ő lesz az LG. A center pedig ilyen esetben nyilván Legursky. Érdekes döntés, mindenesetre látszik, hogy DeCastrót egyelőre csak végszükség esetén akarják bevetni.vassadi
Ez új, de érdekelne hogy Pouncey guard-ként mit tudna. Még akár jól is elsülhet.