Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 13 éve
Ike ok. Valéóban meglepően hasonlít, de ki az a Geno??? Valamint a két hófehérke közül melyik az??ha állásért ácsingóztok írjatok CV-t, üdv Rooo 😉sutianapMajd beleírom, hogy a bowl.hu GM Game-ben 2010-re én is összehoztam egy SB-győztes csapatot. 😂
Tibi: sztem igen, nagyon hasonlít rá.Soldados
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Game Day: Steelers-Coltshttp://steelers.hu/game-day-steelers-colts/
több mint 13 éve
ha állásért ácsingóztok írjatok CV-t, üdv Rooo 😉sutianapMajd beleírom, hogy a bowl.hu GM Game-ben 2010-re én is összehoztam egy SB-győztes csapatot. 😂
Tibi: sztem igen, nagyon hasonlít rá.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Ez Ike Geno mellett?
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 13 éve
ha állásért ácsingóztok írjatok CV-t, üdv Rooo 😉
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Őszintén? azt én sem...én beérném egy csavarhúzósfiú szerepével is (a tudásával is) a pálya szélén...sőtEdző én sem lennék, de légy a falon LeBeau taktikai értekezletén igen. 😊SpyIke az optimális CB. Period. Corez Allen is közelebb van hozzá wideout-on mint Gay képességben/nem tudásban-slot-on viszont elfogadható. A RB-t pedig Redman-nak hívják a csapatban, nem Mendenhall-nak borzasztó amit a fal mögött művel ezen a meccsen, a Centert Legursky-nak, az OG-t Pouncey-nak a LT-Gilbertnek a csapatnál. Mindannyiunknak vannak teóriái😊 legyenek, hisz mi vagyunk a szurkolók, de sajnos/hál'Istennek nem mi döntünk😊SpyHát azt nem bánom, hogy nem Te vagy az edző. 😀 (No offense 😉)Soldados
De amúgy engem Kevin Colbert posztja jobban izgatni, mint a HC, úgyhogy Tomlinnak nem kell aggódnia az állásáért. 😂
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Spy
2 337
Őszintén? azt én sem...én beérném egy csavarhúzósfiú szerepével is (a tudásával is) a pálya szélén...sőtIke az optimális CB. Period. Corez Allen is közelebb van hozzá wideout-on mint Gay képességben/nem tudásban-slot-on viszont elfogadható. A RB-t pedig Redman-nak hívják a csapatban, nem Mendenhall-nak borzasztó amit a fal mögött művel ezen a meccsen, a Centert Legursky-nak, az OG-t Pouncey-nak a LT-Gilbertnek a csapatnál. Mindannyiunknak vannak teóriái😊 legyenek, hisz mi vagyunk a szurkolók, de sajnos/hál'Istennek nem mi döntünk😊SpyHát azt nem bánom, hogy nem Te vagy az edző. 😀 (No offense 😉)Soldados
több mint 13 éve
Ike az optimális CB. Period. Corez Allen is közelebb van hozzá wideout-on mint Gay képességben/nem tudásban-slot-on viszont elfogadható. A RB-t pedig Redman-nak hívják a csapatban, nem Mendenhall-nak borzasztó amit a fal mögött művel ezen a meccsen, a Centert Legursky-nak, az OG-t Pouncey-nak a LT-Gilbertnek a csapatnál. Mindannyiunknak vannak teóriái😊 legyenek, hisz mi vagyunk a szurkolók, de sajnos/hál'Istennek nem mi döntünk😊SpyHát azt nem bánom, hogy nem Te vagy az edző. 😀 (No offense 😉)
több mint 13 éve
Spy
2 337
Ike az optimális CB. Period. Cortez Allen is közelebb van hozzá wideout-on mint Gay képességben/nem tudásban-slot-on viszont elfogadható. A RB-t pedig Redman-nak hívják a csapatban, nem Mendenhall-nak borzasztó amit a fal mögött művelt ezen a meccsen, a Centert Legursky-nak, az OG-t Pouncey-nak a LT-Gilbertnek a csapatnál. Mindannyiunknak vannak teóriái😊 legyenek, hisz mi vagyunk a szurkolók, de sajnos/hál'Istennek nem mi döntünk😊
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Keisel megkapta az out státuszt vasárnapra.
több mint 13 éve
cover stat a két meccsenatt comp c% yds yda yac TD INT
Ájk 7 1 14 9 1,2 2
Makk 5 3 60 72 14,4 17 1
Meleg 8 5 62,5 36 7,2 13
Luis 6 5 83 50 8,3 6
nos, melyiket harapjam meg?
több mint 13 éve
Tavaly is volt, minden olyan városról ahová először ellátogattunk. Idén is lesz mindről ahol tavaly nem jártunk. Egyébként K.Laci szerkesztő tárasamé az érdem.A következő találkozó színhelyéről egy kis ismertetőt olvashattok az oldalon, ne feledjétek itt lesz az SB, szeressük meg a Lucas Oil rusnya, raktárra hasonlító épületét, mert hátha itt nyerjük a hetediket. 😉Ez nagyon jo kis iras volt, remelem lesz majd mindig, koszi!zavi27
http://steelers.hu/az-utak-varosa/polamalu
több mint 13 éve
A következő találkozó színhelyéről egy kis ismertetőt olvashattok az oldalon, ne feledjétek itt lesz az SB, szeressük meg a Lucas Oil rusnya, raktárra hasonlító épületét, mert hátha itt nyerjük a hetediket. 😉Ez nagyon jo kis iras volt, remelem lesz majd mindig, koszi!
http://steelers.hu/az-utak-varosa/polamalu
több mint 13 éve
Kezdő fizetése van és alap esetben ő a kezdőnk. Mit rángsz rajta? Mi értelme van vkit kibaszni idény közben? Semmi, befértünk a capbe, pont. Majd köv. off-seasonban érdemes a cutján elgondolkodni, AMENNYIBEN vmelyik fiatal végre mutat vmi értékelhetőt, de hát egyik sem kopogtat, hogy olyan gecijó lenne, hogy ő legyen a kezdő.Így van B-Mac pihenjen egyet, hogy a jövő héten a Texans ellen már bevethető legyen, azért nélküle simán hozni kell ezt a találkozót. Benért jobban aggódtam, de hála az orvostudománynak és az UFO-kra jellemző regenerálódási képességének, már teljes munkát végzett. Azért, ha a LB sorból esnének ki jobban aggódnék, vagy Troy pótlásáról kellene most beszélnünk. Gay annyira nem szar, nekünk pont az ideális.
Úgyhogy jelenleg B-Mac a 2. legjobb cornerünk, Gay pedig a 3. legjobb cornerünk, s mint ilyeneket nem fogjuk őket kivágni idény közben, merthogy attól csak gyengébbek lennénk, ha tetszik, ha nem.Soldados
több mint 13 éve
A következő találkozó színhelyéről egy kis ismertetőt olvashattok az oldalon, ne feledjétek itt lesz az SB, szeressük meg a Lucas Oil rusnya, raktárra hasonlító épületét, mert hátha itt nyerjük a hetediket. 😉 http://steelers.hu/az-utak-varosa/
több mint 13 éve
Kezdő fizetése van és alap esetben ő a kezdőnk. Mit rángsz rajta? Mi értelme van vkit kibaszni idény közben? Semmi, befértünk a capbe, pont. Majd köv. off-seasonban érdemes a cutján elgondolkodni, AMENNYIBEN vmelyik fiatal végre mutat vmi értékelhetőt, de hát egyik sem kopogtat, hogy olyan gecijó lenne, hogy ő legyen a kezdő.Úgyhogy jelenleg B-Mac a 2. legjobb cornerünk, Gay pedig a 3. legjobb cornerünk, s mint ilyeneket nem fogjuk őket kivágni idény közben, merthogy attól csak gyengébbek lennénk, ha tetszik, ha nem.
több mint 13 éve
hát specc B-Makknál a teljesítmény/fizetés ráta amin én rángok
több mint 13 éve
Komolyan egyszerűen nem értem az embereket. Egyik Gayt utálja, másik B-Macet. Pedig mindkettő azt hozza, amit várhatunk tőle. Egyik sem shutdown corner, de nem is várja tőlük senki, hogy az legyen. De amit várnak tőlük, azt teljesítik. Az, hogy bizonyos meccseken gondjaik vannak (GB, NO, stb) azzal nehéz mit kezdeni, mert ezek ellen a csapatok ellen még a liga másik 20-25 csapatának is gondja van...Ha bármelyiket kivágnánk qrvára megrendülne a depth és idény közben ilyen hülyeséget mondani, hogy kezdő, vagy meghatározó embert kivágni, az megintcsak megmosolyogtató. Ez van, ha tetszik, ha nem. Ike 1st, B-Mac 2nd, Gay pedig nickel. És ezeknek mindegyikük megfelel. És ez idén így is fog maradni mindvégig...
több mint 13 éve
szerintem B-Makkot meg ideje lenne kivágni, jobb ha nem jácc. Vilmos tökéletes második eddig.A Colts ellen is Gay fog kezdeni B-Mac helyén.Ennek valahogy miért nem tudok örülni.
vassadi
Nagyon nagy malac, hogy nincs Peyton. Akkor Gayról kapnánk csak vagy 300 yardot.Darth
több mint 13 éve
Van az oldalon egy topikunk (steelers.hu) ahol a büntikről értekezünk. Troy 15.000 után lett indítva. Janika barátom feltette a kérdést ma, hogy (mivel Legu is kapott egy 10-est, hogyan állhat a rangsor. Meglepődtem, mert az SF-nek van egy 50.000-es és az Atlantának egy 40.000-es csekkje egyben. A sor végén kullogunk, ebből is látszik, hogy a D még nem pörög teljesen 😀
több mint 13 éve
Majd most Collins intézkedik róla. 😊 Nem tartom egy jó qb-nak, de megfontolt szokott lenni és nem sokszor kockáztat, de kizárt hogy nem lesz eladott lasztijuk.Valóban idén eddig gyászos a TO mutató -7 mindez egy meccsen a Ravens ellen. Nem szereztünk még labdát, bár a hét végén Troy a kezéből ejtette ki a tuti picksix-et.polamaluNézd Gay a múlt héten a 7 rádobott passzból, coverben, négyet levédekezett. Összesen 26 yardot kaptunk rajta. Az átlaga 3,7 yard volt. A LeBou-i szisztémában megállja a helyét. Egyik cornerünk sem a világmegváltó, valószínűleg sok más csapatban már rég kibaszták volna őket. Nálunk a nyomás a lényeg azután a homály dobásokból labdát szerezni, vagy már nem engedni eldobni.polamaluErről jut eszembe. Nem kellene lassan egy IT? Emlékeim szerint idén még nem szedtünk össze egyet sem, de talán még fumble-t se erőszakoltunk ki..Szokol
több mint 13 éve
Valóban idén eddig gyászos a TO mutató -7 mindez egy meccsen a Ravens ellen. Nem szereztünk még labdát, bár a hét végén Troy a kezéből ejtette ki a tuti picksix-et.Nézd Gay a múlt héten a 7 rádobott passzból, coverben, négyet levédekezett. Összesen 26 yardot kaptunk rajta. Az átlaga 3,7 yard volt. A LeBou-i szisztémában megállja a helyét. Egyik cornerünk sem a világmegváltó, valószínűleg sok más csapatban már rég kibaszták volna őket. Nálunk a nyomás a lényeg azután a homály dobásokból labdát szerezni, vagy már nem engedni eldobni.polamaluErről jut eszembe. Nem kellene lassan egy IT? Emlékeim szerint idén még nem szedtünk össze egyet sem, de talán még fumble-t se erőszakoltunk ki..Szokol
több mint 13 éve
Nézd Gay a múlt héten a 7 rádobott passzból, coverben, négyet levédekezett. Összesen 26 yardot kaptunk rajta. Az átlaga 3,7 yard volt. A LeBou-i szisztémában megállja a helyét. Egyik cornerünk sem a világmegváltó, valószínűleg sok más csapatban már rég kibaszták volna őket. Nálunk a nyomás a lényeg azután a homály dobásokból labdát szerezni, vagy már nem engedni eldobni.polamaluErről jut eszembe. Nem kellene lassan egy IT? Emlékeim szerint idén még nem szedtünk össze egyet sem, de talán még fumble-t se erőszakoltunk ki..
több mint 13 éve
Nézd Gay a múlt héten a 7 rádobott passzból, coverben, négyet levédekezett. Összesen 26 yardot kaptunk rajta. Az átlaga 3,7 yard volt. A LeBou-i szisztémában megállja a helyét. Egyik cornerünk sem a világmegváltó, valószínűleg sok más csapatban már rég kibaszták volna őket. Nálunk a nyomás a lényeg azután a homály dobásokból labdát szerezni, vagy már nem engedni eldobni.
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Egyedül Keisel nem edzett ma.