Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 13 éve
Wallace Fitz-szerű fizetést akar magának 😀 Gondolom nem ti lesztek azok, akik megadják neki??!!leeon83Wallace wants more than the eight-year, $120 million deal that Larry Fitzgerald signed last year with the Arizona Cardinals.
http://tracking.si.com/2012/03/22/report-mike-wallace-wants-more-than-larry-fitzgeralds-120-million/?sct=nfl_t2_a3
- Do the HAKA ! - How many times i have to say, if you eat around here, you have to pay! -
több mint 13 éve
Ha ez igaz, akkor egyúttal azt is jól mutatja, mennyire távoli lehet egymástól Wallace és a Steelers álláspontja a hosszútávú szerződéséről (még akkor is, ha ennyi pénzt nyilván semelyik csapattól sem fog kapni). Lehet, hogy Colberték is egy offer sheetre várnak.
több mint 13 éve
Nálunk azért nem szokás WR-eknek akkora fizut adni.....Wallace Fitz-szerű fizetést akar magának 😀 Gondolom nem ti lesztek azok, akik megadják neki??!!leeon83Hát olyat nem fog kapni - legalábbis tőlünk. Így vagy marad az RFA-tender áráért még egy évre, vagy vki baszottul túlfizeti, mi meg kapunk egy 1. körös picket érte. Vagy belátja, hogy irreális követelése van, s aláír hozzánk hosszútávút. 😊Soldados
Meg azért a két játékos se egy szint....Azért Fitz Red Zone-ban is egyik top elkapó.
több mint 13 éve
Wallace Fitz-szerű fizetést akar magának 😀 Gondolom nem ti lesztek azok, akik megadják neki??!!leeon83Hát olyat nem fog kapni - legalábbis tőlünk. Így vagy marad az RFA-tender áráért még egy évre, vagy vki baszottul túlfizeti, mi meg kapunk egy 1. körös picket érte. Vagy belátja, hogy irreális követelése van, s aláír hozzánk hosszútávút. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Wallace Fitz-szerű fizetést akar magának 😀 Gondolom nem ti lesztek azok, akik megadják neki??!!
több mint 13 éve
Teljesen jogos az is. Ha egy szerelési formát sérülésveszélyesnek ítélünk, akkor az elvileg szituáció független kéne, hogy legyen. Pl. a heremarkolás is ugyanolyan veszélyes a földön, mint a levegőben. A horse-collar tackle is ugyanolyan veszélyes minden szituban, legalábbis ennek ellenkezőjéről nehezen tudnának meggyőzni.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Mindhárom okos és érthető,bár a másodiknál mintha picit magunka gondolnánk...😊
több mint 13 éve
A Steelers 3 szabálymódosítási indítványt nyújtott be, amik akkor léphetnek érvénybe, ha majd a tulajdonosi gyűlés elfogadja vmikor tavasszal.1. A hosszabbításban alkalmazott OT-szabályt alkalmazzák az lapszakaszban is.
2. A horse-collar tackle a zsebben tartózkodó QB ellen engedélyezett, s az indítvány szerint mostantól ezért is büntetés járjon.
3. A szezon kezdete előtt IR-re tett játékosok közül egy aktiválható legyen 8 meccs után, azaz a szezon felénél.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Zárjuk már le ezt a gallyas dolgot,,, én sem szeretem...amit éreztem, amikor láttam miket csinál....nem lehet leírni. Az ellenszenvet viszont lehet reálisan kezelni, és a teljesítményt nézni, márpedig Vili, a cserép a legutóbbi idényben jól játszott. Teljesen mindegy, hogy kik ellen, az volt a feladat ami, azok ellen kellett teljesíteni. Amiket megoldott. Volt hibája is, igen, de az ucsó éve alapján minimum megérdemel egy újabb bizonyítási lehetőséget.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
A kérdéseidre a TC ad majd választ.Gay ugyebár járt, a Cardsnál, a Broncosnál és a Titansnél, de tweetjéből az is kiderült, hogy a 3 csapat mellett tőlünk is kapott ajánlatot.Én ugyebár nagyon nem szeretem ez nem újdonság.
Örülnék, ha maradna, jobban biztosítva érezném magunkat és a tavalyi teljesítményével rá is szolgált arra, hogy maradhasson.Soldados
Viszont most én sem tartanám jónak a távozását. Újabb hiányposzt lenne egyből.
Maradjon, ne sok pénzzé.
Majd a fiatalok lassan előzzék be a Depthbe és kész. Lewis és Allen alkothatna valamit....
Tényleg mi újság Curtis Brown-nal? Miket hallani róla? Még most is úgy látják van benne potenciál, vagy csak roster feltöltő játékos lesz?Darth
De Gay maradásával elég mélyek maradnánk CB-poszton. Viszont valszeg nem mi kínáljuk neki a legjobb pénzt, ahogy az lenni szokott, viszont ugye sokabn ennek ellenére is a maradás mellett szoktak dönteni.

több mint 13 éve
Gay ugyebár járt, a Cardsnál, a Broncosnál és a Titansnél, de tweetjéből az is kiderült, hogy a 3 csapat mellett tőlünk is kapott ajánlatot.Én ugyebár nagyon nem szeretem ez nem újdonság.
Örülnék, ha maradna, jobban biztosítva érezném magunkat és a tavalyi teljesítményével rá is szolgált arra, hogy maradhasson.Soldados
Viszont most én sem tartanám jónak a távozását. Újabb hiányposzt lenne egyből.
Maradjon, ne sok pénzzé.
Majd a fiatalok lassan előzzék be a Depthbe és kész. Lewis és Allen alkothatna valamit....
Tényleg mi újság Curtis Brown-nal? Miket hallani róla? Még most is úgy látják van benne potenciál, vagy csak roster feltöltő játékos lesz?
több mint 13 éve
Gay ugyebár járt a Cardsnál, a Broncosnál és a Titansnél, de tweetjéből az is kiderült, hogy a 3 csapat mellett tőlünk is kapott ajánlatot.Örülnék, ha maradna, jobban biztosítva érezném magunkat és a tavalyi teljesítményével rá is szolgált arra, hogy maradhasson.

több mint 13 éve
Sok pálinkádba fog ez kerülni. 😀Csakazértis, ha mindjár az ingemért is.....sutianapHa Gay pattan,van még valaki a piacon,vagy be kell áldozni egy cetlit?Lewis lenne a második számú corner, és az Allen-Brown párostól kellene még inkább az előrelépés. Szerintem legfeljebb egy veteránt hoznánk az FA-piacról, CB-t idén nem fogunk draftolni.vassadi
Vagy a Lewis,Allen duóból valaki fellép #2 CB-nek?Blitzburgh
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 13 éve
Csakazértis, ha mindjár az ingemért is.....Ha Gay pattan,van még valaki a piacon,vagy be kell áldozni egy cetlit?Lewis lenne a második számú corner, és az Allen-Brown párostól kellene még inkább az előrelépés. Szerintem legfeljebb egy veteránt hoznánk az FA-piacról, CB-t idén nem fogunk draftolni.vassadi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Ha Gay pattan,van még valaki a piacon,vagy be kell áldozni egy cetlit?Lewis lenne a második számú corner, és az Allen-Brown párostól kellene még inkább az előrelépés. Szerintem legfeljebb egy veteránt hoznánk az FA-piacról, CB-t idén nem fogunk draftolni.
több mint 13 éve
Ha Gay pattan,van még valaki a piacon,vagy be kell áldozni egy cetlit?Vagy a Lewis,Allen duóból valaki fellép #2 CB-nek?
több mint 13 éve
Nem arra gondoltam, hogy 2 azonos szintű QB-nk legyen. Tiszta sor, hogy ezer oknál fogva nem lehet ilyen.kittliPersze, csak a "gond nélkül hozza a meccset" kicsit erős volt. Dixonnál sincsenek sokkal jobb backup QB jelöltek, és ő legalább már itt van egy ideje, ennyivel is könnyebb lenne a dolga (még akkor is, ha most új OC van), illetve ez a csapat szempontjából is kedvező. Egy Leftwich-Dixon backup kettőssel én elégedett lennék.
több mint 13 éve
Nem arra gondoltam, hogy 2 azonos szintű QB-nk legyen. Tiszta sor, hogy ezer oknál fogva nem lehet ilyen. Csak mint mondtad szeretne harcolni a kezdő pozícióért valahol, de nem igazán látom, hogy ez hol jöhetne be neki. Csórikámnak a tavalyi idénykezdet lehetett volna esély a bizonyításra, de hát az élet közbeszólt.Az odáig oké, hogy olyan baromi sok lehetőséget nem kapott, de nem emlékszem arra, hogy amikor megkapta akkor azt éreztem volna: Igen, Ő az aki egy BB sérülés esetén gond nélkül hozza a meccseket."kittliOlyan backup QB-nk úgysem lesz, akitől elvárható, hogy ha Ben helyére kell lépnie, akkor ugyanazt a szintet tudja hozni az offense.vassadi
Zászló, zászló, szív.
több mint 13 éve
Ezerördög és pokol éjjen HIMES!

több mint 13 éve
Az odáig oké, hogy olyan baromi sok lehetőséget nem kapott, de nem emlékszem arra, hogy amikor megkapta akkor azt éreztem volna: Igen, Ő az aki egy BB sérülés esetén gond nélkül hozza a meccseket."kittliOlyan backup QB-nk úgysem lesz, akitől elvárható, hogy ha Ben helyére kell lépnie, akkor ugyanazt a szintet tudja hozni az offense.
több mint 13 éve
Vilmos Péjtonszagra-vágyik, melegtestét a hűs fennsíkont teszi tálcárasutianapez igazán ütős lett 😂
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Vilmos Péjtonszagra-vágyik, melegtestét a hűs fennsíkont teszi tálcára

több mint 13 éve
Az odáig oké, hogy olyan baromi sok lehetőséget nem kapott, de nem emlékszem arra, hogy amikor megkapta akkor azt éreztem volna: Igen, Ő az aki egy BB sérülés esetén gond nélkül hozza a meccseket."Dixonnal mizújs?SzokolTavaly is menni akart már, hogy kezdő helyért játszhasson; most láthatja, mennyire kapkodnak utána a csapatok. Lehet, hogy a végén mégiscsak nálunk köt ki.vassadi
Zászló, zászló, szív.
több mint 13 éve
Dixonnal mizújs?SzokolTavaly is menni akart már, hogy kezdő helyért játszhasson; most láthatja, mennyire kapkodnak utána a csapatok. Lehet, hogy a végén mégiscsak nálunk köt ki.
több mint 13 éve
Buzis pillanat a Steelers topicban.tenorxVulgáris vagy. Legyen píszi: homokorektális.