Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 13 éve
GombiÁdám Pittsburgh Steelers 276 — Pittsburgh Steelers / ManUtd fan
A Colts ellen is Gay fog kezdeni B-Mac helyén.

vassadi
Ennek valahogy miért nem tudok örülni.
Nagyon nagy malac, hogy nincs Peyton. Akkor Gayról kapnánk csak vagy 300 yardot.

több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
A Colts ellen is Gay fog kezdeni B-Mac helyén.

Steelers guard Doug Legursky was fined $10,000 for a personal foul clip on Seattle's Al Woods during the third quarter of Sunday's game.

Még a Seahawks elleni meccsről: Ben Roethlisberger had a QB rating over 100 when blitzed, and over 110 when under pressure.
több mint 13 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Off:
Ebay-en kívül honnan lehet beszerezni mezt?? Ward vagy Wallace mezre beruháznék.laby
nézz be a boltok,üzletek topikba!Shawn84 szokta felirni h rendelnek mezt ha összejön pár rendelés...én is tőlük rendeltem a Polamalu mezemet,ami a napokban fog megérkezni..
és talán pont arról az oldalról megy a rendelés amit polamalu linkelt lentebb 😛 szóval az ár is barátibb 😊thebeke
Tényleg, el is felejtettem már azt a topic-ot. 😊 Köszönöm

több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 347 — capitaine du château de Vienne 1487
elvileg ugye más nem kell ehhez a meccshez, csak a nyomás. Kedves ismerősünk Nyuszifül Kollinsz zavarbahozása, kergetése, leteperése - naggyon-naggyon jó alany

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
thebeke Pittsburgh Steelers 497 — Steelers fan
Off:
Ebay-en kívül honnan lehet beszerezni mezt?? Ward vagy Wallace mezre beruháznék.laby
nézz be a boltok,üzletek topikba!Shawn84 szokta felirni h rendelnek mezt ha összejön pár rendelés...én is tőlük rendeltem a Polamalu mezemet,ami a napokban fog megérkezni..
és talán pont arról az oldalról megy a rendelés amit polamalu linkelt lentebb 😛 szóval az ár is barátibb 😊
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
B-Mac és Kemo teljes edzést végzett. Pouncey limitáltat, Keisel nem edz.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Köszönjük 😛Wyatt
Nemcsak a Pats játssza ezt, pl Chargers is, de a Ravens is egyértelműen alázni akart az 1. héten. Nekem nem szimpi ez a hozzáállás, de ez csak az én személyes véleményem.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Először is Haszi köszi 😀, hasonló kritikákat kapok folyamatosan egy író barátomtól, de ez az én egyéniségem ennyi talán még belefér, alkotói szabadság vagy mi. Persze próbálok változtatni csak néha egy egy hosszú nap után nehéz.
Laby: Mezt a Vaterán is lehet venni, bár Ward és Wallace nem biztos. footbalfanatics.com nál próbálkozz, de pay pal-al fizess mert a sima kártya körülményes. Találtam a múltkorában egy oldalt ahonnan lehet venni minden mezt, de az nem szállít ki hazánkba. Talán az E-bay a legjobb, ha csak mezt akarsz.polamalu
Paypal-el fogom, ebay-en is úgy szokás és legegyszerűbb és legpraktikusabb.
Viszont ebay-en ahogy szétnéztem hát elég húzós összegekért vannak a mezek.laby
El kell döntened mit szeretnél, replica authenthic etc. Az authenthic érthetően drága, de a minősége is olyan. Nekem Polamalu van authenthic a Vaterán vettem 14.000 volt. Varrottak a számok és a név is, láttam már festett számost is, azér a különbség óriási. Az oldal ami nem szállít hozzánk: http://www.nfljerseyschinao.com/
Itt jobb áron kapsz azt gondolom, csak kell egy osztrák vagy egyéb cím.
Egyébként, ha nem e-bay akkor a posta miatt a 200 USD körüli árat érdemes belőni egy vásárlásnál, de most amikor ennyire gyönge a forint valutában vásárolni őröltség.polamalu
Köszi 😊

több mint 13 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
Off:
Először is Haszi köszi 😀, hasonló kritikákat kapok folyamatosan egy író barátomtól, de ez az én egyéniségem ennyi talán még belefér, alkotói szabadság vagy mi. Persze próbálok változtatni csak néha egy egy hosszú nap után nehéz.
Laby: Mezt a Vaterán is lehet venni, bár Ward és Wallace nem biztos. footbalfanatics.com nál próbálkozz, de pay pal-al fizess mert a sima kártya körülményes. Találtam a múltkorában egy oldalt ahonnan lehet venni minden mezt, de az nem szállít ki hazánkba. Talán az E-bay a legjobb, ha csak mezt akarsz.polamalu
Viszont ebay-en ahogy szétnéztem hát elég húzós összegekért vannak a mezek.laby
El kell döntened mit szeretnél, replica authenthic etc. Az authenthic érthetően drága, de a minősége is olyan. Nekem Polamalu van authenthic a Vaterán vettem 14.000 volt. Varrottak a számok és a név is, láttam már festett számost is, azér a különbség óriási. Az oldal ami nem szállít hozzánk: http://www.nfljerseyschinao.com/
Itt jobb áron kapsz azt gondolom, csak kell egy osztrák vagy egyéb cím.
Egyébként, ha nem e-bay akkor a posta miatt a 200 USD körüli árat érdemes belőni egy vásárlásnál, de most amikor ennyire gyönge a forint valutában vásárolni őröltség.
több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 497 — Steelers fan
Remélem hétfőn hajnalban így mennek aludni a kék csillagok Indianapolis felett 😀
A csillaghulláspolamalu
😊

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Off:
Viszont ebay-en ahogy szétnéztem hát elég húzós összegekért vannak a mezek.

több mint 13 éve
Remélem hétfőn hajnalban így mennek aludni a kék csillagok Indianapolis felett 😀
A csillaghullás
több mint 13 éve
Off:
Laby: Mezt a Vaterán is lehet venni, bár Ward és Wallace nem biztos. footbalfanatics.com nál próbálkozz, de pay pal-al fizess mert a sima kártya körülményes. Találtam a múltkorában egy oldalt ahonnan lehet venni minden mezt, de az nem szállít ki hazánkba. Talán az E-bay a legjobb, ha csak mezt akarsz.
több mint 13 éve
Off:
Ebay-en kívül honnan lehet beszerezni mezt?? Ward vagy Wallace mezre beruháznék.

több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Köszönjük 😛

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
- Mendy: a Steelers nem akkora ... csapat, hogy run up to score-t játszon, ha biztos az előny, akkor futunkSoldados
Nevezd nyugodtan nevén a gyereket 😀Wyatt
Rashard?
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
- Mendy: a Steelers nem akkora ... csapat, hogy run up to score-t játszon, ha biztos az előny, akkor futunkSoldados
Nevezd nyugodtan nevén a gyereket 😀

több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 497 — Steelers fan
Egy pár gondolat a csikók elé:
http://steelers.hu/vasarnap-a-zabla-nelkuli-csikokat-kell-megszeliditeni/polamalu
Központozásra meg a mondat közbeni csapongásra figyelni kéne, de egész jó😊

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Through two games, Steelers cornerback Ike Taylor has been targeted only seven times.

Tomlin said there's a reason for the lack of action Taylor is getting his way, despite following the opponent's best receiver each of the first two weeks.

"He is playing at a high level," Tomlin said. "He has performed to this point and we are pleased with what he is doing."

Taylor, who has never made the Pro Bowl, has allowed only one reception in two games — a 7-yard catch by Seahawks receiver Mike Williams. And Taylor has been doing it despite having his thumb broken during the first preseason game.

"He really is, and he is doing a nice job of playing through personal adversity that he is going through in terms of his injury," Tomlin said. "Really, he is a blue print for young guys in terms of what it is about to be a veteran player and to prepare and to deal with things that occur in professional football and not allow them to become excuses."
http://www.pittsburghlive.com/x/pittsburghtrib/sports/steelers/s_757833.html#ixzz1YbZbsA4a
több mint 13 éve
Egy pár gondolat a csikók elé:
http://steelers.hu/vasarnap-a-zabla-nelkuli-csikokat-kell-megszeliditeni/
több mint 13 éve
Ez asszem valamelyik steelereses oldalon volt, de profootballfocus-on szokott lenni statisztika emberekről.tenorx
Köszi szépen!nasheem
Ez spec steelersdepot cikkben volt. Hát cicusékét nem tudom hol. Talán a helyi sport újságok, esetleg a csapat kinti oldalai, hivatalos és nem hivatalos. Ott talán találsz.
több mint 13 éve
parker39 34
http://www.steelers.com/video-and-audio/videos/Gameday-Exclusive---vs-Seattle/232cdc15-22c5-4139-8738-c3550efa0536#?id=232cdc15-22c5-4139-8738-c3550efa0536&channelName=Recent
JH. a jófiú. 😀

" a könnyű nap tegnap volt"
több mint 13 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 423 — Bengals fan
Ez asszem valamelyik steelereses oldalon volt, de profootballfocus-on szokott lenni statisztika emberekről.tenorx
Köszi szépen!

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 13 éve
Ez asszem valamelyik steelereses oldalon volt, de profootballfocus-on szokott lenni statisztika emberekről.
több mint 13 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 423 — Bengals fan
Az O line teljesítménye a Seattle ellen:
Az O line teljesítményepolamalu
Csinos statisztika. Hol lehet ilyet találni a többi csapatról? Gondolom a steelers.hu-n hiába kutatnám a tigriseinkét 😊
Előre is köszi a segítséget.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."