Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Az öreg nyugdíjazásával kapcsolatban csak egy kérdés. Esetleg hosszútávon nem lenne jobb megoldás ha mégis elmenne? Itt most igazából arra gondolok, hogy Butler gondolom (lehet rosszul) az ő nyomdokain haladna tovább, de lassan annyit kell várnia arra a posztra, hogy előbb-utóbb lehet megunja és elmegy. Hívták már tavaly is. Csak egy kósza gondolat volt de azért várom az okosabbak véleményét.kittli
LeBeau olyan ember a szakmában, hogy ő addig marad, amíg akar. Ebben benne van, hogy így esetleg elveszítjük Butlert, de LeBeau-t elküldeni vétek, sőt, mérhetetlenül mnagy tiszteletlenség és hálátlanság lenne, ezt pedig egy Steelers nem fogja megtenni, mindig is a megbecsülés jellemezte ezt a franchise-t még ha ez adott esetekben áldozattal is jár.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Egyetértek, bár az valóban érdekes adat, hogy Tomlin mérlege penetránsan szar a PO csapatok ellen, ami finoman szólva is aggasztó a jövőre nézve . . .kishaszi
Azért kezdjük ott, hogy soha rosszabb 5 évet. 😊

Másrészt ez a szám valóban nem jó, de 2008-ban 3-4 volt a mérleg PO-csapat ellen. De amikor kellett mindig nyertünk, a PO-ban is. 2010-ben is többször kikaptunk, de aztán olyan csapatokat győztünk le a PO-ban, akik elvertek minket az alapszakaszban. Idén nagyon negatív a mérleg, de szinte minden PO-csapat elleni meccs, abba a 7-be esett, amikor nagy problémáink voltak (BAL, HOU, SF), ami nem, azt lehoztuk 3-1-gyel (CIN2, NE és BAL elleni loss, ami azért szoros és jövőre nézve összességében biztító volt, ellenben a másik 3 L-lel).

Szóval a kép árnyaltabb, de tény, hogy jobb mérleg kellene és főleg az AFC PO csapatai ellen.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 778 — Steelers fan
Az öreg nyugdíjazásával kapcsolatban csak egy kérdés. Esetleg hosszútávon nem lenne jobb megoldás ha mégis elmenne? Itt most igazából arra gondolok, hogy Butler gondolom (lehet rosszul) az ő nyomdokain haladna tovább, de lassan annyit kell várnia arra a posztra, hogy előbb-utóbb lehet megunja és elmegy. Hívták már tavaly is. Csak egy kósza gondolat volt de azért várom az okosabbak véleményét.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 841 — Steelers fan
Egyetértek, bár az valóban érdekes adat, hogy Tomlin mérlege penetránsan szar a PO csapatok ellen, ami finoman szólva is aggasztó a jövőre nézve . . .

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
fan post:

http://www.behindthesteelcurtain.com/2012/1/9/2693567/a-deep-look-at-mike-tomlins-first-5-yearskishaszi
Nem rossz, bár nyilván vannak dolgok, amivel nem értek egyet.

Pl sztem a 2007-es draft elképesztően jó volt. 4 ember nálunk volt kezdő (Timmons, Woodley, Sepu, Gay), plusz McBean a Denvernél kezdő, Spaeth pedig Chicagóban csere. 7-ből hat olyan embert húzni, aki 5. évében is NFL-ben van az igen emberes, ebből ráadásul 5 kezdő és 4 nálunk. Ez parádés draft.

Illetve az utolsó bekezdés kicsit "beteg". Az hogy BA nyugdíjazná egy dolog, ebbe most ne is menjünk bele, de hogy LeBeaut-t is... No way. LeBeau és egysége megint elképesztő számokat tett fel a táblára. Tomlin pont azzal húz jót, hogy kitart 2 coordinatora mellett, akik 5 éve során 4 PO-hoz, 3 div-győzelemhez, 2 főcsoport-sikerhez és 1 SB-winhez segítette őt. Soha rosszabb 5 évet. Az tény, hogy az AFC playoff csapataival szemben javulnunk kell, de ez semmiképpen sem a coordinatorok nyugdíjazásában keresendő.

több mint 13 éve
fan post:

http://www.behindthesteelcurtain.com/2012/1/9/2693567/a-deep-look-at-mike-tomlins-first-5-years

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Egyrészt kulcsolom a kezem - hogy maradjon. 😛

Másrészt Arians már volt előtte HC és OC is máshol, tehát megvolt a tapasztalata, ettől függetlenül nem lepne meg, ha belülről próbálnánk ezt megoldani.Soldados
huhúúúúú látom a Kócos oldalakon is kezdenek ráharapni - my first love-effect 😂 😂

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Egyrészt kulcsolom a kezem - hogy maradjon. 😛

Másrészt Arians már volt előtte HC és OC is máshol, tehát megvolt a tapasztalata, ettől függetlenül nem lepne meg, ha belülről próbálnánk ezt megoldani.

több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
http://www.steelers.com/team/coaches/randy-fichtner/c64ecfa5-8eb5-479f-b7d7-d0564ba28dec
a jelölt, mi bajunk van vele? hogy WR-ekkel meg Bennel is babázott?

Árians is WRkócsként debütált nálunk
sőt Manningedző is volt három teljes évigsutianap

több mint 13 éve
Én óva intenék BA nyugdíjazásával, illetve ha ezt meglépjük, akkor lehetőleg olyat kéne a helyére, aki bizonyított már ezen a poszton.kishaszi
Lényegében véve én is így gondolom. A név igazából nem érdekel. Csak azt a fejlődést szeretném látni amiről pl. Te is beszéltél oldalakon keresztül. Nagyon kevés nekem ahhoz a tudásom, hogy még nevekkel is dobálózzak.kittli
Todd Haleyt szívesen látnám, de egyébként nálam egyelőreaz a verzió, hogy maradjon, második, hogy kívülről, harmadik a belülről. Valahogy én annyira nem érzem azt, hogy egy RB, vagy QB edző hirtelen marhanagy O-stratégává válna. (Soccerben a Juvénál volt, hogy Lippi kvázi a semmiből jött és minden idők egyik legjobb edzőjévé avanzsált, abban a korszakban, de szerintem ez elég ritka, mint a fehér Zorro)

több mint 13 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Márpedig ha jól olvasom,házon belül akarják megoldani a dolgot.. :/
több mint 13 éve
Én óva intenék BA nyugdíjazásával, illetve ha ezt meglépjük, akkor lehetőleg olyat kéne a helyére, aki bizonyított már ezen a poszton.kishaszi
Lényegében véve én is így gondolom. A név igazából nem érdekel. Csak azt a fejlődést szeretném látni amiről pl. Te is beszéltél oldalakon keresztül. Nagyon kevés nekem ahhoz a tudásom, hogy még nevekkel is dobálózzak.

Zászló, zászló, szív.
több mint 13 éve
Én óva intenék BA nyugdíjazásával, illetve ha ezt meglépjük, akkor lehetőleg olyat kéne a helyére, aki bizonyított már ezen a poszton.

több mint 13 éve
ést most feleim kulcsoljuk a kezeinket imára, mer..........
http://www.steelersdepot.com/2012/01/report-bruce-arians-may-not-return-as-steelers-offensive-coordinator-in-2012/
valamit a magasságos mennyben hallgattasék meg szavunk úgy jöjjön el, vagyis vissza
http://bleedblackandgold.com/blog/2012/01/18/dan-rooney-returning-to-steelers/sutianap
Kulcsolhatjuk de úgyis az idő mondja meg a frankót. Mindenesetre valamit csinálni kell, fejlődni az O-nak akár Arians vezetésével akár mással.
Az öreg meg csak jó hatással lehet a csapatra. De mielőtt (vagy miután) hazajön, egy szigettel errébb még egy Steelers meccset összehozhatna.kittli
hajógyári?sutianap
😀 Már azt megköszönném ha Londonig elhozná őket.

Zászló, zászló, szív.
több mint 13 éve
http://www.steelersdepot.com/2012/01/report-bruce-arians-may-not-return-as-steelers-offensive-coordinator-in-2012/
valamit a magasságos mennyben hallgattasék meg szavunk úgy jöjjön el, vagyis vissza
http://bleedblackandgold.com/blog/2012/01/18/dan-rooney-returning-to-steelers/sutianap
Kulcsolhatjuk de úgyis az idő mondja meg a frankót. Mindenesetre valamit csinálni kell, fejlődni az O-nak akár Arians vezetésével akár mással.
Az öreg meg csak jó hatással lehet a csapatra. De mielőtt (vagy miután) hazajön, egy szigettel errébb még egy Steelers meccset összehozhatna.kittli
hajógyári?

több mint 13 éve
Az öreg meg csak jó hatással lehet a csapatra. De mielőtt (vagy miután) hazajön, egy szigettel errébb még egy Steelers meccset összehozhatna.

Zászló, zászló, szív.
több mint 13 éve
http://bleedblackandgold.com/blog/2012/01/18/dan-rooney-returning-to-steelers/

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 169 — #NoStress
Soha a büdös életben nem vontad kétségbe senkinek a jogosultságát a vitához.
Írok PM-et, a többi már ebben a topic-ban totálisan Off lenne.tomi-tomi
Persze hisz hozzám az kerül, aki vitára fizetett be, a szapulószoba a másik emeleten van.
http://www.youtube.com/watch?v=L26A5ZKBQZE

Ok.

több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
No, akkor legyen egy coming out! (hosszú lesz!)
...
tomi-tomi
Bár engem nem zavar, de ez ugyanannak a botnak a másik vége, amit szerinted Soldi fog.Sobri Jóska
Tudom, én vettem fel, amikor már Soldi fogta. 😊
...hiszen amelyikünk téved az így járt, joga van az embernek tévednie.
És ez a fórumozás lényege - szerintem.
Hogy leírod amit gondolsz, és elolvasod amit más gondol.
Aztán vagy ugyanúgy gondolod, mint eddig, vagy nem, nem tartozol senkinek se semmilyen felelősséggel.
Felnőtt emberek vagyunk, határozott világképekkel, véleményekkel, meglátásokkal...Sobri Jóska
Akkor viselkedjünk ezek szerint!
Ha pl én is minden "leugatásomat" felvettem volna, akkor már harmincszorosan nem írnék egy topicba se.
De annak mi értelme lenne?Sobri Jóska
Néhányan hálaadó misét szentelnének ennek az eseménynek. Ugyanezek ki tudnák ezt fejteni bőven! 😀 Én viszont azt tudom, hogy akárhány vérre menő vitánk volt, mindig felhőtlenül, bizalommal vetettem magam bele az újabb eszmecserénkbe. Soha a büdös életben nem vontad kétségbe senkinek a jogosultságát a vitához.
Írok PM-et, a többi már ebben a topic-ban totálisan Off lenne.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
ez tavalyimascherano
stélleg, nem is figyeltem, sorry:/
Friss nincs valakinek?kishaszi
Millernek tavaly 42 kapása volt, idén 51 úgyhogy lehet Heath az idei számokkal verte le a tavalyi mezőnyt?

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
ez tavalyimascherano
Friss nincs valakinek?kishaszi
Elvileg az még nem készült el, csak WR-s rész.
több mint 13 éve
ez tavalyimascherano
Friss nincs valakinek?

több mint 13 éve
Ja tényleg, ott is van, de csak listát néztem.

több mint 13 éve
mascherano 727 — na húzzál innen kisköcsög
a complete list of the top twenty wide receivers with the best hands in the league in 2011.
... kishaszi
Drop Percentage, Tight Ends, Top 10, 2010
Rank Player Team Catchable Receptions Drops Drop Percentage
1 Heath Miller PIT 52 51 1 1.92%
2 Dave Thomas NO 35 34 1 2.86%
3 Jason Witten DAL 97 94 3 3.09%
4 Kellen Winslow TB 66 63 3 4.55%
5 Anthony Fasano MIA 41 39 2 4.88%
6 Joel Dreessen HST 38 36 2 5.26%
7 Todd Heap BLT 56 53 3 5.36%
8 Antonio Gates SD 53 50 3 5.66%
9 Greg Olsen CHI 50 47 3 6.00%
10 Rob Gronkowski NE 49 46 3 6.12%

Mondjuk ezt a listát nem értem, mert Gronkowskinak volt 90 elkapása, nem 49..

Meccsenként 3 elkapás Heathtől, nagyon kevés labda megy felé szvsz. (Gronko 17 TD 90 elkapásra, Heath 2 TD 50 elkapásra...)kishaszi
Na ennyit ér a PFF - sajnos. Millernek idén tuti nem egy dropja volt.Soldados
ez tavalyi

:: HIBÁS KÉP ::
több mint 13 éve
a complete list of the top twenty wide receivers with the best hands in the league in 2011.
... kishaszi
Drop Percentage, Tight Ends, Top 10, 2010
Rank Player Team Catchable Receptions Drops Drop Percentage
1 Heath Miller PIT 52 51 1 1.92%
2 Dave Thomas NO 35 34 1 2.86%
3 Jason Witten DAL 97 94 3 3.09%
4 Kellen Winslow TB 66 63 3 4.55%
5 Anthony Fasano MIA 41 39 2 4.88%
6 Joel Dreessen HST 38 36 2 5.26%
7 Todd Heap BLT 56 53 3 5.36%
8 Antonio Gates SD 53 50 3 5.66%
9 Greg Olsen CHI 50 47 3 6.00%
10 Rob Gronkowski NE 49 46 3 6.12%

Mondjuk ezt a listát nem értem, mert Gronkowskinak volt 90 elkapása, nem 49..

Meccsenként 3 elkapás Heathtől, nagyon kevés labda megy felé szvsz. (Gronko 17 TD 90 elkapásra, Heath 2 TD 50 elkapásra...)kishaszi
Na ennyit ér a PFF - sajnos. Millernek idén tuti nem egy dropja volt.