NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Herzlich sajnos a szarkákhoz ment, hozzánk viszont érkezik Wesley Saunders TE. Nagyon nagy potenciál van a srácban, ha nincsenek problémái az egyetemen szerintem a 2-3. kör környékére is beérhetett volna.
több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
A free agentjeink listája:
Willie Colon, OT
Dennis Dixon, QB (RFA)
Nick Eason, DE
Trai Essex, G
Keyaron Fox, ILB
William Gay, CB
Tony Hills, OT (RFA)
Chris Hoke, NT
Jeremy Kapinos, P (RFA)
Doug Legursky, G
Anthony Madison, CB
Mewelde Moore, RB
Ryan Mundy, S
Jonathan Scott, OT
Daniel Sepulveda, P
Matt Spaeth, TE
Ike Taylor, CB
LaMarr Woodley, OLB (Franchise tag)
több mint 13 éve
Steelers players to report to Saint Vincent College on Thursday, July 28. The first practice that will be open to the public will be on Friday, July 29.
több mint 13 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
Polamalu én is itthon leszek, segítek szívesen ha kell 😊tenorx
Nagyon köszönöm, több szem több hírt talál. Facebookon vagy itt hagyhatsz üzenetet. Esetleg a zfizel@magyartoyoseat.hu mailcímre tudsz fájlt küldeni.
több mint 13 éve
Ádi, csütörtöktől megpróbálunk aktív üzemmódba kapcsolni? TC cikk naponta frissítve a történésekkel, már ami kiszivárog😉polamalu
Természetesen. Az ígéretem a rövid összefoglaló cikkről még mindig áll, de szerintem is az lenne a legjobb, ha folyamatosan jelennének meg a hírek az oldalon.vassadi
Ámen
több mint 13 éve
Ádi, csütörtöktől megpróbálunk aktív üzemmódba kapcsolni? TC cikk naponta frissítve a történésekkel, már ami kiszivárog😉polamalu
Természetesen. Az ígéretem a rövid összefoglaló cikkről még mindig áll, de szerintem is az lenne a legjobb, ha folyamatosan jelennének meg a hírek az oldalon.
több mint 13 éve
Polamalu én is itthon leszek, segítek szívesen ha kell 😊
több mint 13 éve
Ádi, csütörtöktől megpróbálunk aktív üzemmódba kapcsolni? TC cikk naponta frissítve a történésekkel, már ami kiszivárog😉
Végre vége, ez rosszabb volt mint az Elm utcai rémálom. Újra foci, Yesssssss
több mint 13 éve
Na végre bazzeg erre jó hazajönni Prágából 😀The terrible towel
Welcome home; welcome back, football! 😉
több mint 13 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
Na végre bazzeg erre jó hazajönni Prágából 😀
több mint 13 éve
Csütörtökön kezdjük a TCt! 😀 Alig várom már a híreket.
több mint 13 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Na végre...k*rva Goodell (Na jó ez csak megszokásból jött 😀)

több mint 13 éve
Steelers-Nation 113 — Steelers fan
Fakanál....! Vége....! Kezdődhet az edzőtábor !!! Húúááááááá !!!! :cool:

Love you man!

- Do the HAKA ! - How many times i have to say, if you eat around here, you have to pay! -
több mint 13 éve
Egyébként ez így természetes, vannak játékosok akiket el sem tudnék képzelni más csapat mezében. Persze vannak akik azután megmutatják, hogy fel tudják venni, lásd Favre.polamalu
Demoff is vele példálózott. 😊
több mint 13 éve
"There’s been no discussion yet, but I’d say it’s highly likely that was because of the lockout. We’d be open to it, sure," Polamalu’s agent Marvin Demoff told the Pittsburgh Tribune-Review. "Troy’s played there eight years and wants to finish his career in Pittsburgh."vassadi
Erre mondjuk újmagyarosan, hogy like. Egyébként ez így természetes, vannak játékosok akiket el sem tudnék képzelni más csapat mezében. Persze vannak akik azután megmutatják, hogy fel tudják venni, lásd Favre.
több mint 13 éve
"There’s been no discussion yet, but I’d say it’s highly likely that was because of the lockout. We’d be open to it, sure," Polamalu’s agent Marvin Demoff told the Pittsburgh Tribune-Review. "Troy’s played there eight years and wants to finish his career in Pittsburgh."
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
http://www.sportpost.com/video/view/Troy+Polamalu+Gets+His+Million+Dollar+Hair+Buzzed+Off+By+A+Teammate

több mint 13 éve
Harrison ott lesz Big Ben mai esküvőjén:
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d820ec2ac/article/harrison-among-steelers-who-could-attend-big-bens-wedding?module=HP11_headline_stack
több mint 13 éve
Woodley: "Got a surprise 4 yall once the lockout ends"

Remélem nem kellemetlen meglepetésre céloz...
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Á, ha ilyen jólelkű, tuti nem ismeri a pereskedés fogalmát sem

több mint 13 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 120 — Steelers fan
Perelje is, teljesen igaza van.
Jan: Mendenhall nem olyan kőbunkó, mint mondjuk Harrison, én kifejezetten értelmes embernek tartom.
...
tenorx
Szerintem a legjobban azzal segít magán, ha nyugton marad.

Más téma, hogy az ominózus kijelentése teljesen korrekt és vállalható volt, de ő nem a megmondóember. Ő egy futó.
Oké, hogy van véleménye, de ha ez teljesen szembemegy a hivatalos amerikai véleménnyel, akkor ne írja ki a twitterre, vagy facebookra vagy akárhova. Mondja el a cimboráinak szűk körben, vitassák meg oszt jóvan.

Ha meg kiírja, akkor bizony ami történt, az benne van a pakliban, nem kell csodálkozni rajta. És ha van egy csöpp esze, akkor nem rágja tovább ezt a csontot, hanem nyugodtan ül a seggén. Mert szvsz ebből jól nem jöhet ki.
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Márpedig valakit be kell tenni a kezdő O lineba ha elmegy Colon és Flozell is.
Lehet nem Gilbert és az tuti, ha ő akkor sem az elejétől, de nem vagytok T ből annyira eleresztve.Delonso_
Szvsz ha Flozellt kivágjuk, akkor Jonathan Scottot szánják RT-nek. De az alapterv tuti nem Gilbert, hisz még edzésen se látták.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Márpedig valakit be kell tenni a kezdő O lineba ha elmegy Colon és Flozell is.
Lehet nem Gilbert és az tuti, ha ő akkor sem az elejétől, de nem vagytok T ből annyira eleresztve.
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Colon se lenne olcsóbb, úgyhogy az no chance. Gilbertet pedig kezdőbe vizionálni erős túlzás, mert alapból 10 évente egy szokott rookie-ként kezdő lenni nálunk, másrészt még egyetlen edzésen sem vett részt, úgyhogy jelenleg Tomlinék tuti nem Gilberttel számolnak a kezdőben, hisz azt se tudjuk/tudják, mit tud.

FA-n pedig egész konkrétan sztem senkit nem hozunk. Nincs rá pénz, nemhogy Aso nem lesz, de idén sztem egyetlen ember se jön majd kezdőbe. Max vet.minért vmi csereember. (De azt azért zárójelben megjegyzem, hogy feleslegesnek nevezni Asót butaság, hatalmas upgrade lenne a védelmünknek.)

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Én is, de ha 10 millióval így is cap felett vagyunk, Flozell meg ilyen idősen 5 milliót keres lehet, hogy tényleg el kellene küldeni. Lehet, hogy bedobjuk a mélyvízbe Gillbertet, vagy talán mégis megtartjuk Colont. Mindenesetre érdekes offseasonunk lesz (és remélem a sok külföldi hülye elhallgat, aki Asot akarja 😀 Kinek van arra pénze)tenorx
pont azt akartam írni még szánshájn megjegyzése után, hogy kell CB, de aki beírja, hogy Asomugha kell, azt elgáncsolom! Csak nem én akartam elsőre Ashowzni, kezdje más. 😛

De mindenesetre sztem úgy mindenestül egyáltalán nagy baromság lenne elég sok csapatba Asomumghát megfizetni, pokoli drága.
Isten a pályán, de sokan nem ezzel lesznek előrébb, hogy egy CB-t visznek olyan védelembe, ahol 1. ez nem számít annyit (például itt) 2. Nem ez a fő gond.ulpianus
Egyetértek, hozzánk totál felesleges lenne (vagyis nem felesleges, de nem lenne annyival jobb a védelmünk, mint amennyi pénzt ér ő jelenleg)