NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 13 éve
Ha Burress jön, akkor tuti. Ha nem akkor, passz... Starks-ra sem számított senki.No meg az, hogy sztem nem igazán van (feltétlenül) szükségünk még egy WR-re, Ward, Wallace, plusz a tavaly draftolt két elkapónk és akkor még ott van Randle El is. Ez sztem bőven jó ötös, főleg hogy a tavalyi rookie-k azonnal bizonyítottak.SoldadosRandle El a spórolás (egyik) áldozata lesz.vassadi
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Így van, többek között emiatt kellett távoznia, amikor lejárt a szerződése.Ne haragud Soldi,Colont én spec többre is tartom mint Starksot.Nem az van, hogy mi nem igazolunk problémás embert, hanem az van, hogy ha probléma van (főleg ha visszatérő, vagy esetleg súlyos), akkor jön a cut hadművelet. TO és Chad-féle bohócokat nem szoktunk igazolni, viszont sportmentalitási szempontból Burress abszolút problémamentes, igazi versenyző alkat, amely a legfontosabb szempont a Steelers igazolásainál.Soldados
Plaxxal kapcsolatban, ilyenkor nem gond vele kapcsolatosan a dicstelen távozás és a sötét múlt valamint a karakter problémái?Delonso_
de most niem értek Veled teljesen egyet. Bár elismerem, hogy a Giantsben nagyon sok pozitívumot véltünk felfedezni Plax munkamoráljában, de emlékezz, hogy pont Warddal (aki szerintem közös ikonunk) szemben mi mindent engedett meg magának, voltak ott sportmentalitási problémák. Nagyon nagyon rosszul viselte ő az 1. körös született zseni, hogy a kis második körös srác, aki lassabb volt int ő, alacsonyabb volt, mint ő, -és akkor még nem voltak ilyen kezei- szívós munkával- ott küzdött, és egyre többen kérdőjelezték meg, hogy ki is a Steeleres első számú célpontja.Helmut Zimmer
De azt azért ne felejtsük el, hogy ők azóta réges régen kibékültek. A Steelers 1 évvel Burress távozása után SB-t nyert, majd 2007-ben egyemberként az egész csapat a Giants-nek szurkolt kimondottan Burress miatt, hogy elnyerje a gyűrűjét, s Ward elsők között gratulált neki. Tudtommal Ward azonnal felhívta őt, amikor Burresst kiengedték a börtönből. Ráadásul jelen helyzetben fel sem merülhet hasonló probléma, hisz tudja, ez az utolsó esélye, nem véletlen, hogy 2 volt csapatához szeretne menni.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
No igen. Magam sem írhattam volna szebben.Ne haragud Soldi,Colont én spec többre is tartom mint Starksot.Nem az van, hogy mi nem igazolunk problémás embert, hanem az van, hogy ha probléma van (főleg ha visszatérő, vagy esetleg súlyos), akkor jön a cut hadművelet. TO és Chad-féle bohócokat nem szoktunk igazolni, viszont sportmentalitási szempontból Burress abszolút problémamentes, igazi versenyző alkat, amely a legfontosabb szempont a Steelers igazolásainál.Soldados
Plaxxal kapcsolatban, ilyenkor nem gond vele kapcsolatosan a dicstelen távozás és a sötét múlt valamint a karakter problémái?Delonso_
de most niem értek Veled teljesen egyet. Bár elismerem, hogy a Giantsben nagyon sok pozitívumot véltünk felfedezni Plax munkamoráljában, de emlékezz, hogy pont Warddal (aki szerintem közös ikonunk) szemben mi mindent engedett meg magának, voltak ott sportmentalitási problémák. Nagyon nagyon rosszul viselte ő az 1. körös született zseni, hogy a kis második körös srác, aki lassabb volt int ő, alacsonyabb volt, mint ő, -és akkor még nem voltak ilyen kezei- szívós munkával- ott küzdött, és egyre többen kérdőjelezték meg, hogy ki is a Steeleres első számú célpontja.Helmut Zimmer
több mint 13 éve
Ne haragud Soldi,Colont én spec többre is tartom mint Starksot.Nem az van, hogy mi nem igazolunk problémás embert, hanem az van, hogy ha probléma van (főleg ha visszatérő, vagy esetleg súlyos), akkor jön a cut hadművelet. TO és Chad-féle bohócokat nem szoktunk igazolni, viszont sportmentalitási szempontból Burress abszolút problémamentes, igazi versenyző alkat, amely a legfontosabb szempont a Steelers igazolásainál.Soldados
de most niem értek Veled teljesen egyet. Bár elismerem, hogy a Giantsben nagyon sok pozitívumot véltünk felfedezni Plax munkamoráljában, de emlékezz, hogy pont Warddal (aki szerintem közös ikonunk) szemben mi mindent engedett meg magának, voltak ott sportmentalitási problémák. Nagyon nagyon rosszul viselte ő az 1. körös született zseni, hogy a kis második körös srác, aki lassabb volt int ő, alacsonyabb volt, mint ő, -és akkor még nem voltak ilyen kezei- szívós munkával- ott küzdött, és egyre többen kérdőjelezték meg, hogy ki is a Steeleres első számú célpontja.
több mint 13 éve
vassadi
15 617
No meg az, hogy sztem nem igazán van (feltétlenül) szükségünk még egy WR-re, Ward, Wallace, plusz a tavaly draftolt két elkapónk és akkor még ott van Randle El is. Ez sztem bőven jó ötös, főleg hogy a tavalyi rookie-k azonnal bizonyítottak.SoldadosRandle El a spórolás (egyik) áldozata lesz.
több mint 13 éve
Nem hinném, hogy egyedül vagyok vele. 😉nagyon egyedül vagy ezzel a véleményeddel, persze ettől még a tied.gabtsimert chad nem az, hagyjukmár ezt...gabtsiebbe nem megyek bele, de Chad nagyon messze van a jó versenyzőalkattól.Soldados
több mint 13 éve
Hát fene tudja...Burress abszolút kiemelkedő WR. Az utolsó Giants-évét leszámítva végig fénykorának tekinthető. Csak hát ugye 2 év kimaradt, ez az egyetlen (de igen nagy) kérdőjel vele kapcsolatban. No meg az, hogy sztem nem igazán van (feltétlenül) szükségünk még egy WR-re, Ward, Wallace, plusz a tavaly draftolt két elkapónk és akkor még ott van Randle El is. Ez sztem bőven jó ötös, főleg hogy a tavalyi rookie-k azonnal bizonyítottak.
Az igaz hogy egy olyan WR-re mint ő azért komoly igény van a csapatban.
De a pályán kívüli mentalitása elég problémás.
A meccseken pedig az időnként elég lukas keze döntő szituációkban, bár tény hogy fénykorában azért nem volt ügyetlen gyerek.Delonso_
több mint 13 éve
NT idén nem akkora gond, hoztunk egy tehetséges UDFA-t. 😊akkor a 9 OT a rüszteren is kimeríti a több, mint sok kategóriát
Starks kivágásával lehet mégis visszahozzuk Colont, s akkor gondolom, így spórolunk a capen, mert Colon szvsz olcsóbb lenne, mint Starks, ez esetben sztem Colon lenne az LT és Flozell az RT.
Plaxicónak én is örülnék, mégiscsak egykori Steeler, de a baj az, hogy mi nagyon keveset tudunk neki fizetni, a Giants állítólag többet adna neki, mint mi.Soldados
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
nagyon egyedül vagy ezzel a véleményeddel, persze ettől még a tied.mert chad nem az, hagyjukmár ezt...gabtsiebbe nem megyek bele, de Chad nagyon messze van a jó versenyzőalkattól.Soldados
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
mert chad nem az, hagyjukmár ezt...gabtsiebbe nem megyek bele, de Chad nagyon messze van a jó versenyzőalkattól.
több mint 13 éve
Hát fene tudja...Az igaz hogy egy olyan WR-re mint ő azért komoly igény van a csapatban.
De a pályán kívüli mentalitása elég problémás.
A meccseken pedig az időnként elég lukas keze döntő szituációkban, bár tény hogy fénykorában azért nem volt ügyetlen gyerek.
több mint 13 éve
mert chad nem az, hagyjukmár ezt...
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Colont én spec többre is tartom mint Starksot.Nem az van, hogy mi nem igazolunk problémás embert, hanem az van, hogy ha probléma van (főleg ha visszatérő, vagy esetleg súlyos), akkor jön a cut hadművelet. TO és Chad-féle bohócokat nem szoktunk igazolni, viszont sportmentalitási szempontból Burress abszolút problémamentes, igazi versenyző alkat, amely a legfontosabb szempont a Steelers igazolásainál.
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Starks kivágásával lehet mégis visszahozzuk Colont, s akkor gondolom, így spórolunk a capen, mert Colon szvsz olcsóbb lenne, mint Starks, ez esetben sztem Colon lenne az LT és Flozell az RT.SoldadosStarks 5.14 milliót keresne idén.
Pittsburgh Post-Gazette beat writer Ed Bouchette recently suggested Starks might be pushing 400 pounds after an apparent offseason on the couch recovering from neck surgery.
Plaxxal kapcsolatban, ilyenkor nem gond vele kapcsolatosan a dicstelen távozás és a sötét múlt valamint a karakter problémái?Delonso_Ezek szerint nem.
több mint 13 éve
Colont én spec többre is tartom mint Starksot.Plaxxal kapcsolatban, ilyenkor nem gond vele kapcsolatosan a dicstelen távozás és a sötét múlt valamint a karakter problémái?
több mint 13 éve
NT idén nem akkora gond, hoztunk egy tehetséges UDFA-t. 😊Starks kivágásával lehet mégis visszahozzuk Colont, s akkor gondolom, így spórolunk a capen, mert Colon szvsz olcsóbb lenne, mint Starks, ez esetben sztem Colon lenne az LT és Flozell az RT.
Plaxicónak én is örülnék, mégiscsak egykori Steeler, de a baj az, hogy mi nagyon keveset tudunk neki fizetni, a Giants állítólag többet adna neki, mint mi.
több mint 13 éve
vassadi
15 617
a magam esze szerint a top prioritás a NOSE lenne. BB lemond a fizetésirűl, csak tarcsuk meg Colont? A Stark vs. Colon- nál számomra nincs egyértelműbb, vagy kimaradtunk egy körből?!sutianapÉn is ugyanígy vagyok vele, de látod, állítólag a csapatnál is Colon megtartását tartják a legfontosabbnak.
NT pedig majd jövőre a drafton.
több mint 13 éve
a magam esze szerint a top prioritás a NOSE lenne. BB lemond a fizetésirűl, csak tarcsuk meg Colont? A Stark vs. Colon- nál számomra nincs egyértelműbb, vagy kimaradtunk egy körből?!
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Eddig csak a FOX Sports hozta le ezt a hírt, úgyhogy ne vegyük még biztosra. Mindenesetre érdekes, OT-kérdésben eddig szó nem volt olyan lehetőségről, hogy Starks-tól válnánk meg. Én is inkább arra tudok gondolni, amit Soldi is mond, hogy olcsóbban akarjuk visszahozni. Más források szerint a Steelers-nél jelenleg Colon visszahozatalát tekintik top prioritásnak.Az ESPN szerint Tomlin pénteken találkozik Plaxicóval. Nem jönne rosszul egy ilyen WR (rajtunk kívül a Giants pályázik még rá nagy eséllyel), de szerintem akkor a szinte biztosan távozó Randle El mellett Sweednek se lenne maradása.
több mint 13 éve
Lehet, hogy Starksot megpróbáljuk olcsóbban visszahozni? Legalábbis remélem, mert nem szeretném ha Jonathan Scottot hoznánk vissza kezdő LT-nek...
több mint 13 éve
Maxi bébi pá, akkor Kugler Neue Wall opció létezik, Colonc is ménés azok szerint Dixon es.............
több mint 13 éve
kiraktatok starks szuretFakeEz egyre érdekesebb. Akkor Flóver marad, de mi lesz a másik takli poszttal...
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
kiraktatok starks szuret
több mint 13 éve
Vagy az öreg szögre akasztja, és csak a játékos képviselettel foglalkozik, ha már ilyen sikeres volt 😉
több mint 13 éve
90 fő se kellett eddig, nem lehet ez az oka? 😊WyattHmm, erre nem is gondoltam. Lehetséges, hogy csak ez a 10 fős off-season rosterbővítés áll a háttérben.