Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 14 éve
Pillanatnyilag az offensünk 22. a szerzett pontokat tekintve, ezzel leggyengébb a jelenlegi biztos PO csapatok közül. Ez nem a D-n múlik.A TO témához: az hogy a mi QB-nk sz.rul dob, vagy a WR-ek nem kapják el, nem a D hibája.
több mint 14 éve
Tehát a jobb D nyert. Miért is lett 7 pont? 7 turnover a válasz. Miért is lett 3 pont? 4 turnover a válasz. És a többsége az ellenfél nagyon nagy D playéből származott.Ha jól emlékszem 7, 13, 20, és 3 pontot hoztunk a vesztes meccseken. Ebből egyedül a második Ravens meccs volt a D sara.D rangsor, engedett pontok alapján:Defense wins the Championship! Ez ennyit mutat.
1. San Francisco
2. Pittsburgh
3. Baltimore
4. Houston
5. Miami
Engedett yardok alapján:
1. Pittsburgh
2. Houston
3. Baltimore
4. Jacksonville
5. San Francisco
Amit ez alapján mondhatunk: a legjobb négy D-ből egy a miénk, a másik hárommal játszottunk 4 meccset, melyeken a mérlegünk 0-4!
Nyilván mindre lehet magyarázatot találni, de ez a tény.
Amúgy teljesen korrekt, hogy 12-4 vagy 11-5 el megyünk PO-ba. De addigra vagy csodát tesznek az offensünkkel, vagy rövidke PO lesz. Én a csodatevést választanám...Jan
Nem kell csodát tenni. A jobb védelem fog nyerni. És mind a 4 alkalommal a jobb védelem nyert, nem a jobb Offense. 😉 A védelemtől várd a csodát, az O-nak csak le kell zárni, be kell fejezni a meccset. (Kb annyi hogy ne csináljon 1-nél több turnovert.)Soldados
Azt komolyan gondolod, hogy 3, 7 vagy 13 ponttal meccseket kellene nyernünk? Ilyen D nincs.Jan
Ezalatt mi hány labdát is szereztünk? 1-et, 2-t? Pedig a HOU-t leszámítva nem túl acélos Offense-k. De nem tudtunk mit kezdeni velük, nem tudtunk gamechanging momentumokat csinálni.
De én máshogy látom alapvetően a folyamatokat. Haladunk. Eleinte 2 kardinális problémánk volt, amivel a PO-ba jutás is elképzelhetetlen lett volna: 0 volt a pass protection, szar volt a rush D. Előbbiben már elfogadható szinten vagyunk, utóbbiban már jobb is, mint elfogadható. De voltak egyéb problémáink is, ami meg az SB-kompatibilitásnak mondott ellent: nem szereztünk labdát, nem működött a futójáték. De az elmúlt hetekben (mondjuk az utóbbi 5 hetet tekintve) elkezdtünk labdákat is szerezni és bizony a futójáték is kezd megnyugtatóvá válni. Most még egy lépcső maradt: DON'T TURN THE BALL OVER! (Ezzel 1-4. Starks-mentes és a mostani BB-sérüléses hetet leszámítva nem is volt gond) Továbbá folytatni kell a fejlődést az utóbbi két kategóriában, főleg a labdaszerzésekben. Ha ezt megcsináljuk, nyerünk. Tök mindegy, hogy otthon vagy idegenben leszünk. Ez nem csoda, ez már finomhangolás.
A TOP5 D-ben egy nagy különbség van pl a SF-BAL és PIT között. Ez pedig a labdaszerzések száma. Iszonyatosan kevés labdát szerzünk, ezért jobb az SF és a BAL D. Ez döntött valamennyi meccsen.
szerk: az pedig mellékvágány már csak, hogy a 4 meccsből egy bír komoly súllyal, a 2. Ravens meccs. Miért? Az 1. BAL és a HOU meccs még az 1-4. hétben volt, amikor nem volt Starks, ennek komoly befolyása volt abban, hogy hányszor szerzett labdát az ellenfél. Az ellen D ki tudta használni a gyengeségünket, mi nem tudtuk az övéket. A mostani SF meccs pedig BB sérülése miatt kakukktojás. A 2. BAL meccs az, amit elbuktunk. És épp azon volt 20 pontunk, amivel viszont már nyerni kell.
A PO-ban nem szabad

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Ha jól emlékszem 7, 13, 20, és 3 pontot hoztunk a vesztes meccseken. Ebből egyedül a második Ravens meccs volt a D sara.D rangsor, engedett pontok alapján:Defense wins the Championship! Ez ennyit mutat.
1. San Francisco
2. Pittsburgh
3. Baltimore
4. Houston
5. Miami
Engedett yardok alapján:
1. Pittsburgh
2. Houston
3. Baltimore
4. Jacksonville
5. San Francisco
Amit ez alapján mondhatunk: a legjobb négy D-ből egy a miénk, a másik hárommal játszottunk 4 meccset, melyeken a mérlegünk 0-4!
Amúgy teljesen korrekt, hogy 12-4 vagy 11-5 el megyünk PO-ba. De addigra vagy csodát tesznek az offensünkkel, vagy rövidke PO lesz. Én a csodatevést választanám...Jan
Nem kell csodát tenni. A jobb védelem fog nyerni. És mind a 4 alkalommal a jobb védelem nyert, nem a jobb Offense. 😉 A védelemtől várd a csodát, az O-nak csak le kell zárni, be kell fejezni a meccset. (Kb annyi hogy ne csináljon 1-nél több turnovert.)Soldados
Azt komolyan gondolod, hogy 3, 7 vagy 13 ponttal meccseket kellene nyernünk? Ilyen D nincs.
több mint 14 éve
D rangsor, engedett pontok alapján:Defense wins the Championship! Ez ennyit mutat.
1. San Francisco
2. Pittsburgh
3. Baltimore
4. Houston
5. Miami
Engedett yardok alapján:
1. Pittsburgh
2. Houston
3. Baltimore
4. Jacksonville
5. San Francisco
Nem kell csodát tenni. A jobb védelem fog nyerni. És mind a 4 alkalommal a jobb védelem nyert, nem a jobb Offense. 😉 A védelemtől várd a csodát, az O-nak csak le kell zárni, be kell fejezni a meccset. (Kb annyi hogy ne csináljon 1-nél több turnovert.)

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Amit ez alapján mondhatunk: a legjobb négy D-ből egy a miénk, a másik hárommal játszottunk 4 meccset, melyeken a mérlegünk 0-4!A négy vereségetekből három idegenben volt. (Sok mutatótokban szignifikáns a különbség otthon-idegenben bontásnál. S a Def-nél is!) Ezért lett volna fontos Nektek a tegnapi W a pihenésen és a csoportbajnoki cím mellett.)
Nyilván mindre lehet magyarázatot találni, de ez a tény. Jan
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
D rangsor, engedett pontok alapján:1. San Francisco
2. Pittsburgh
3. Baltimore
4. Houston
5. Miami
Engedett yardok alapján:
1. Pittsburgh
2. Houston
3. Baltimore
4. Jacksonville
5. San Francisco
Amúgy teljesen korrekt, hogy 12-4 vagy 11-5 el megyünk PO-ba. De addigra vagy csodát tesznek az offensünkkel, vagy rövidke PO lesz. Én a csodatevést választanám...
több mint 14 éve
Most ebben az esetben én vagyok (oszt' még) Sanyi! 😊 De, statisztikákban is megmutatkozik btw.BigBen-t eddig is nagyon bírtam de tegnap erre csak rátett. Ez AZ irányító! Lehet valaki lézerpontos, ágyukező, kétlábon járó playbook ez a tulajdonság ami Bennek van aranyat ér, statisztikákban ez nem mutatkozik meg de ő az egyik legnagyobb irányító akit valaha játszani láttam.JayBGyanítom te vagy ezzel így, meg mi itt a Steelers topikban, oszt Sanyi😊)kishaszi
Tomlin pedig ha komolyan gondolta, és BigBen mégis menne, akkor elé állítja a DL-t, ha ki tudja őket cselezni, akkor mehet dobálni. Természetes, hogy egy játékos a meccs hevében nem foglalkozik semmivel a játékon kívül. A HC meg nem véletlenül hoz meg (távlati) döntéseket játékossal, mérkőzéssel kapcsolatban.
Miért és hogyan került az egész nyilvánosságra?!
(Ne legyen belőle semmi heves vita! Ha Tomlin eddig a szememben 100 %-os HC volt, akkor ez most lecsökkent 99,9 %-ra. Nem ér ennyit 0,1 %.)
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Inkább ezt nézzétek, Hoke ismét nagyon élvezte.Úgy látom,Ziggy megirigyelte Ward szereplését a DWTH-ban,és indulni akar...😊
http://www.steelers.com/video-and-audio/videos/Steelers-Christmas-Carols---Part-1-of-4/7a519b9c-2374-4072-80ce-79a9d14483dbpolamalu
több mint 14 éve
BigBen-t eddig is nagyon bírtam de tegnap erre csak rátett. Ez AZ irányító! Lehet valaki lézerpontos, ágyukező, kétlábon járó playbook ez a tulajdonság ami Bennek van aranyat ér, statisztikákban ez nem mutatkozik meg de ő az egyik legnagyobb irányító akit valaha játszani láttam.JayBGyanítom te vagy ezzel így, meg mi itt a Steelers topikban, oszt Sanyi😊)
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
BigBen-t eddig is nagyon bírtam de tegnap erre csak rátett. Ez AZ irányító! Lehet valaki lézerpontos, ágyukező, kétlábon járó playbook ez a tulajdonság ami Bennek van aranyat ér, statisztikákban ez nem mutatkozik meg de ő az egyik legnagyobb irányító akit valaha játszani láttam.
több mint 14 éve
Egyedül azért vagyok csalódott, mert mi az ilyen meccseket hozni szoktuk amolyan stílörszes módon.SzokolValóban, de olyankor az a láb, vagy az egész ember, legalább 70 %-os állapotban van. Tegnap, ma, max40-45%-os állapotban volt, csak a mentális ereje és a fájdalomcsillapítók tartották a lábán. Biztos vagyok benne, hogy a rossz döntésekben is volt szerepe ennek, de valahogy mégsem haragszom rá, sőt az egész csapatra sem, mert ez a hozzáállás tetszik nagyon. Nagyjából mint a Gyalog Galoppban a fekete lovag. Kiegyezünk egy döntetlenben? Fut a gyáva 😀
több mint 14 éve
Egyedül azért vagyok csalódott, mert mi az ilyen meccseket hozni szoktuk amolyan stílörszes módon.
több mint 14 éve
parker39
34
http://www.youtube.com/results?search_query=america%27s+game+steelers&oq=America%27s+Game&aq=7&aqi=g10&aql=&gs_sm=c&gs_upl=1855l1855l0l4537l1l1l0l0l0l0l149l149l0.1l1l0Gondolom már volt de nekem újdonság. 😊
" a könnyű nap tegnap volt"
több mint 14 éve
Tomlin nem akarta visszaküldeni Bent a negyedik negyedben, de ő ragaszkodott hozzá.Moore a Rams ellen biztosan nem játszik, úgyhogy valószínűleg jön rosterre Clay. Woodley-t nem sérülés miatt, csak elővigyázatosságból hozták le.
több mint 14 éve
Inkább ezt nézzétek, Hoke ismét nagyon élvezte.http://www.steelers.com/video-and-audio/videos/Steelers-Christmas-Carols---Part-1-of-4/7a519b9c-2374-4072-80ce-79a9d14483db
több mint 14 éve
ezt figyuzzátok: http://videa.hu/videok/film-animacio/a-sotet-lovag-felemelkedes-anne-hathaway-christian-bale-HHoitiMdDF5fiFxochvsIktriad linkelte tegnap.
több mint 14 éve
ezt figyuzzátok: http://videa.hu/videok/film-animacio/a-sotet-lovag-felemelkedes-anne-hathaway-christian-bale-HHoitiMdDF5fiFxochvsMár értem Reed indokát, ha a filmesek így feltúrják a gyepet persze, hogy nem lehet pontosan rúgni 😀
több mint 14 éve
chvs
86
ezt figyuzzátok: http://videa.hu/videok/film-animacio/a-sotet-lovag-felemelkedes-anne-hathaway-christian-bale-HHoitiMdDF5fiFxo
több mint 14 éve
Pedig nem egyszer kényelmesen körbenézhetett (amíg a nagy hátrány miatt nem vált természetszerűleg kiszámíthatóvá a playhívás), s épp az egyik ilyenből jött a pick. BB rossz döntéseket hozott, rossz célpontokat választott és rosszul is dobott. Ez benne volt, nem jött be a kockáztatás. Para nincs, mindenki pihenhet, 99%, hogy 5. seed leszünk akár 2 L-lel, vagy 2 W-vel is, szal mindegy.AMindössze annyit nem veszel figyelembe, hogy egy lába volt, más baj nincs- Ilyen szituban sem fizikailag, sem mentálisan nincs időd arra, hogy "kényelmesen" körbenézz, ahogy szokta Ben, tudván, ha gáz van, akkor legfeljebb kitáncol a zsebből és keres új célpontot. Örült, hogy szabadulhatott a labdától, hisz tudta, ha ráesnek mondjuk - ami normál esetben szimpla knock down, nem túl sok kockázattal -, akkor annyi. Ettől függetlenül a 2. és 3. pick az övé volt egyértelműen, nem volt jó, de nem is kellett volna erőltetni egész meccsen. Szemmel láthatóan nem ment.kishaszi
Továbbá nem kennék semmit a game planre. Ben nem dobált jól. Ha 3 ember közé dobja, az azt jelenti, hogy van olyan, aki single coverage-ben van. BB rossz célpontokat választott és rosszul is dobott. Ennyi.
Soldados

több mint 14 éve
A lényeg hogy nem sérült rá, azon rimánkodtam a végén hogy mi a pöcsnek játszik még egyáltalán?Nagyjából minden dropbackjét a földön végezte, ki lettünk véreztetve a végén, semmi értelme nem volt őt faragtatni 17pontos hátránynál.
több mint 14 éve
AMindössze annyit nem veszel figyelembe, hogy egy lába volt, más baj nincs- Ilyen szituban sem fizikailag, sem mentálisan nincs időd arra, hogy "kényelmesen" körbenézz, ahogy szokta Ben, tudván, ha gáz van, akkor legfeljebb kitáncol a zsebből és keres új célpontot. Örült, hogy szabadulhatott a labdától, hisz tudta, ha ráesnek mondjuk - ami normál esetben szimpla knock down, nem túl sok kockázattal -, akkor annyi. Ettől függetlenül a 2. és 3. pick az övé volt egyértelműen, nem volt jó, de nem is kellett volna erőltetni egész meccsen. Szemmel láthatóan nem ment.
Továbbá nem kennék semmit a game planre. Ben nem dobált jól. Ha 3 ember közé dobja, az azt jelenti, hogy van olyan, aki single coverage-ben van. BB rossz célpontokat választott és rosszul is dobott. Ennyi.
Soldados
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Továbbá nincs olyan ember az OL-ben, aki minden meccsen kezdett volna (ebben unikum vagyunk az NFL-ben 😀 😀), a tegnapi volt a 8. felállása.Soldadosilyenből mondjuk szerintem nálunk is egy van 😀
több mint 14 éve
És a liga történetében sem hiszem, hogy ilyen rettenetes TO mutatóval bárki PO-ba jutott volna 😀
több mint 14 éve
Miller lett a klub történetének legtöbb elkapását jegyző TE-je. Továbbá nincs olyan ember az OL-ben, aki minden meccsen kezdett volna (ebben unikum vagyunk az NFL-ben 😀 😀), a tegnapi volt a 8. felállása.

több mint 14 éve
Penetránsan szarok voltunk meg kell hagyni, az uccsó 2percen el is bubukáltam még a délutáni ismétlést nézve is 😂 Nem fogom én se a bírókra de pl az a Timmons féle fölugrok-leesek mert blokkolni akarok first down... ennyi erővel minden 3. kicket lehetne zászlóval jutalmazni 😊 De mindegy, hagyjuk is mert nem ezen múlt.
BB-nek helyre kéne jönnie, Harrison köv meccsen már lesz, meglássuk mi sül ki ebből januárra.