Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
2008-ban csak az nem tartott minket SB-esélyesnek, aki nem értett a focsihoz. Az a védelem bárki ellen győzelmi esélyt teremtett a csapatnak. Soldados
Na maradjunk annyiban, hogy a fórum szakértő fele ilyen volt. Te minden héten beírtad, hogy a liga legjobb D, mások meg minden héten jöttek be megmondani, hogy ez faszság, nem így van, a mutatók nem érnek semmit, meg a statok, overrated a védelem pl. a Ravenshez képest, stb. Név nélkül, nálam az NFL-hez sokkal jobban értők.
Megköszönöm Nekik is a 2008-as győzelmet, úgy néz ki a sok fika kontraproduktív😛kishaszi
Legjobb passzvédelem (yd/attempt), legjobb futásvédelem (yd/carry), legjobb 3rd down mutató, legjobb RZ-mutató, legkevesebb kapott pont, legkevesebb engedett big play (+20, +40) mind passz mind futás ellen, 2. legtöbb sack. Mindezt a PO-csapatok közül a legkeményebb schedule mellett. (Ezt csak azért írtam le (ismét), mert ezzel mindig jól esik szembesülni, hogy az milyen csodálatos Defense volt :cool😊

Aki ebben nem hitt, vagy erről nem vett, esetleg nem akart tudomást venni, azt nyilvánvalóan elvakította Steelers-utálata.

Ismét köszi Szabler!

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Szabler 1 360 — Tristero Courier
50 Greatest Plays/Games - Steelers

37. Joe Greene crushes Campbell
Dátum: 1980. január 6.
Ellenfél: Houston Oilers
Főszereplő: Joe Greene

"In the 1979 AFC Championship Game, the Steel Curtain defense held Earl Campbell to just 15 yards on 17 carries."

"Campbell got the ball, intent on following up with even more yards. Green crushed that thought when he crashed through the line and hammered Campbell for a one-yard, in-your-face loss, the kind of tackle Greene had built his reputation on."

http://www.youtube.com/watch?v=AgBMGI5mDJY 2:45-től!

36. Bettis catches Stewart shovel pass for score
Dátum: 1997. október 26.
Ellenfél: Jacksonville Jaguars
Főszereplők: Jerome Bettis, Kordell Stewart

"Kordell Stewart connects on a shovel pass to Jerome Bettis, who runs 17 yards for the touchdown and an overtime win."

http://www.youtube.com/watch?v=_wW-1wGgq4k 4:40-től!

35. Pittsburgh's onside kick, recovery, and touchdown
Dátum: 1996. január 28., Super Bowl XXX
Ellenfél: Dallas Cowboys
Főszereplők: Norm Johnson, Deon Figures

"An unexpected onside kick with 11:20 left in Super Bowl XXX almost helps achieve a comeback win against the favored Cowboys."

http://www.youtube.com/watch?v=_y3O7_uEDWI 3:46-tól!

Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
2008-ban csak az nem tartott minket SB-esélyesnek, aki nem értett a focsihoz. Az a védelem bárki ellen győzelmi esélyt teremtett a csapatnak. Soldados
Na maradjunk annyiban, hogy a fórum szakértő fele ilyen volt. Te minden héten beírtad, hogy a liga legjobb D, mások meg minden héten jöttek be megmondani, hogy ez faszság, nem így van, a mutatók nem érnek semmit, meg a statok, overrated a védelem pl. a Ravenshez képest, stb. Név nélkül, nálam az NFL-hez sokkal jobban értők.
Megköszönöm Nekik is a 2008-as győzelmet, úgy néz ki a sok fika kontraproduktív😛

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
GombiÁdám Pittsburgh Steelers 276 — Pittsburgh Steelers / ManUtd fan
Akik Penguins fanokból lettek Steelers fanok, azoknál ennek zéró az esélye😊kishaszi
Ezt adom én is!!!

több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Hát azért 2008-ban még csak jó PO csapatnak is alig-alig számítottunk... 😊 Akkor is ki tudtunk ám kapni szarabbul álló csapatoktól, és meg tudtunk verni SB-esélyeseket. Amúgy én sem hiszem hogy itt bárki azért szurkolna a Steelersnek mert jól megy a szekér, főleg azért, mert nem megy jól, és itt mindenki tisztában van a hibákkal, a rossz döntésekkel, sérülésekkel, stb.kicsi joe
2008-ban csak az nem tartott minket SB-esélyesnek, aki nem értett a focsihoz. Az a védelem bárki ellen győzelmi esélyt teremtett a csapatnak. Nem volt véletlen, a Bengals, Pats, Cowboys, Ravens, Chargers ellen elért 5W-s sorozat. Az egészen kiváló, elit csapat volt. És 2008-ban csak PO-csapattól kaptunk ki. 😉 Eagles, Colts, Titans, Giants, mind PO-s volt.

Idén 1-5. meccsen megmutattuk, hogy elitcsapat vagyunk, de azóta a falak meghaltak. Így csak egy jó csapat vagyunk a sok közül. És mivel Jonathan Scott marad a LT, vele még csak véletlenül se mondanék egy csapatot se SB-esélyesnek. Ez van. PO-ra jók leszünk, ha addigra felépül mindenki, akkor talán még a vártnál is jobbak leszünk, de ha Jonathan Scott marad az LT, akkor is kevésnek fogunk találtatni. Pech az egyik legfontosabb poszton lett IR.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
még véletlenül sem szeretnék vitát generálni, szerintem is nevetséges, amilyen mennyiségben dobálják a zászlókat/büntetéseket (ráadásul következetlenül, lsd Johnson vs Finnegan). ettől függetlenül érdekes, amit Harrison mond a cikkben: nem gondolta, hogy zászlót kap a Fitzpatrick-hitért, de ha már kapott, szerinte nem kap büntetést, mert ez ugyanolyan ütés volt, amiért zászlót kapott a Raiders ellen, és akkor sem kapott büntit. (csak az érvelésre hívom fel a figyelmet, semmi több 😊)

http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81c84d65/article/steelers-lb-harrisons-appeals-rejected-by-nfl?module=HP_headlines

több mint 13 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 000 — Steelers fan
Ez milyen már?

😂 😂 😂
több mint 13 éve
kicsi joe Pittsburgh Steelers 109
Hát azért 2008-ban még csak jó PO csapatnak is alig-alig számítottunk... 😊 Akkor is ki tudtunk ám kapni szarabbul álló csapatoktól, és meg tudtunk verni SB-esélyeseket. Amúgy én sem hiszem hogy itt bárki azért szurkolna a Steelersnek mert jól megy a szekér, főleg azért, mert nem megy jól, és itt mindenki tisztában van a hibákkal, a rossz döntésekkel, sérülésekkel, stb.
több mint 13 éve
Akik Penguins fanokból lettek Steelers fanok, azoknál ennek zéró az esélye😊

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
Én azért voltam nyugodt a Pats meccs után is, mert érezhető volt, hogy kicsit túlértékeltük saját magunkat. Szerintem mi most egy jó PO csapat vagyunk, odáig illene eljutni (a csoportgyőzelem nem fog összejönni, wild card lesz belőle), semmi több. Ezt kell most megbecsülni, mert a következő évek még gyengébbek lesznek - szerintem. De legalább majd kiderül, ki a bandwagon és ki nem! 😊Szokol
Nem hiszem hogy itt lenne akár egyvalaki is közülünk aki csak azért szurkol a Steeresnek mert megy a szekér éppen 😊
Menne a savazás hogy xy takarodj, meg ilyen meg olyan rossz a csapat, de senki nem pártolna el 😊
Vagy naív vagyok? 😊
több mint 13 éve
Seymour esetében ezt már kibeszéltétek, hogy kurvára aránytalan ahogy büntet és logikátlan. Ráadásul egy köcsög amit mind alá is írok. Csak amikor ez téma volt akkor 5 oldal lett tele 1 nap alatt sok vita miatt, szóval szerintem most ebbe ne kezdjünk bele. Ugyan az csak más személy a vétkes.laby
Nincs vita. Goodell egy faszfej. Aki meg idejön megmondani az okost, hogy nincs igazunk, az is😊

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Én nagyon is tisztában vagyok, hogy jelenleg nem vagyunk elitek. Ahhoz kell Keisel, Smith meg egy normális fal. Egyáltalán nem vagyunk SB esélyesek, az első 5 meccs alapján azok voltunk, de azóta lesérült elég sok ember.
több mint 13 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 000 — Steelers fan
Na eljött ez az idő is, "kioktatom" a rég itt lévőket (egy részüket). Szerintem itt egyesek el vannak tévedve, ez a csapat idén nem elit. Ez a csapat egy nagyon jó csapat, de koránt sem a SB első számú esélyese. Mi most abban a fázisban vagyunk, hogy képesek vagyunk bárkit elverni és képesek vagyunk bárkitől kikapni.

Tegye mindenki a szívére a kezét: mi abban a helyzetben vagyunk, hogy egy ilyen hajtós csapatot, mint a Bills a saját otthonában hülyére verünk?

Én azért voltam nyugodt a Pats meccs után is, mert érezhető volt, hogy kicsit túlértékeltük saját magunkat. Szerintem mi most egy jó PO csapat vagyunk, odáig illene eljutni (a csoportgyőzelem nem fog összejönni, wild card lesz belőle), semmi több. Ezt kell most megbecsülni, mert a következő évek még gyengébbek lesznek - szerintem. De legalább majd kiderül, ki a bandwagon és ki nem! 😊
több mint 13 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Seymour esetében ezt már kibeszéltétek, hogy kurvára aránytalan ahogy büntet és logikátlan. Ráadásul egy köcsög amit mind alá is írok. Csak amikor ez téma volt akkor 5 oldal lett tele 1 nap alatt sok vita miatt, szóval szerintem most ebbe ne kezdjünk bele. Ugyan az csak más személy a vétkes.

több mint 13 éve
nyivák nyivákharomt
Nyugi, még fogod párszor olvasni. 😉 Ez van, nekem nem tetszik flagfootball, amit ez a gyökér hozott, főleg, hogy a kirívóan sportszerűtlen cselekedeteket pedig nem bünteti az a faszfej.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nyivák nyivák
több mint 13 éve
A tény: Az NFL elutasította Harrison fellebbezését a 75k-s h2h és a 20k-s Brees late hit ügyében is.

Az adalék: A nyíltan összeverekedő Finnegan és A. Johnson 25-25k-t kapott, eltiltás nincs...

Szubjektív vélemény: Goodell a kurva anyád! Takarodj!

több mint 13 éve
AFC North figyelő 12. hét: http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=1740

több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
nem MelegVili a legnagyobb problémánk, hanem EZE
az utolsó négy mecss, forditott időrendbe
456yp/150yp

Penalties (Number-Yards) 10 - 107 Penalties (Number-Yards) 4 - 20
Penalties (Number-Yards) 7 - 55 Penalties (Number-Yards) 14 - 163
Penalties (Number-Yards) 10 - 113 Penalties (Number-Yards) 6 - 45
Penalties (Number-Yards) 7 - 73 Penalties (Number-Yards) 3 - 30

no comment 😕

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Azért egy kicsit túlzásnak érzem, hogy Gay kurva jó lett volna tegnap. A Bills ellen hozott egy korrekt meccset.
Nem kezdő, nem komoly szint, ezt a Pats ellen bizonyította.
Igazából ott kellett volna ennek ellenkezőjét, de baszottul nem sikerült neki. Persze nem volt kétségem.Tibi76
Ez így erős túlzás. Nem kezdő, ez tény, senki nem vitatja. De nickelnek jó. Pats ellen szar volt, ok. De játszottunk még pár jó csapattal és azokon nem volt szar, csak a Pats ellen. Szal összességében nem kell őt szidni, idén azt hozza, amit várunk tőle -> simán és összességében jól megoldja a nickel posztot, ami szintén fontos feladat a mai passzligában.

több mint 13 éve
Tibi76 Pittsburgh Steelers 712 — Steelers fan
Azért egy kicsit túlzásnak érzem, hogy Gay kurva jó lett volna tegnap. A Bills ellen hozott egy korrekt meccset.
Nem kezdő, nem komoly szint, ezt a Pats ellen bizonyította.
Igazából ott kellett volna ennek ellenkezőjét, de baszottul nem sikerült neki. Persze nem volt kétségem.

"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
És most tartunk megint 2W-nél, újraindult a ciklus, úgyhogy ha létezik mágia akkor tollfosztás lesz a hétvégén 😛 😀
Tudom menjek a francba 😂The terrible towel
Kábé. 😀 😉 A győzelemben mindenesetre én is bízom, ahhoz viszont sürgősen össze kell állnia például egy (viszonylag) normális D-line-nak.

Szusit majd akkor magasztaljuk amikor a SB-ban a z utolsó 10 sec-ben bevágja 45-ről és ezzel nyerjük a gyűrűt. Eddig biztató valóban, de a kétség még ott van bennem. Oldja fel ezért fizetik.polamalu
Így van, épp ezért mondtam azt, hogy szép teljesítmény, de azért csak óvatosan vele.
több mint 13 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
Szusit majd akkor magasztaljuk amikor a SB-ban a z utolsó 10 sec-ben bevágja 45-ről és ezzel nyerjük a gyűrűt. Eddig biztató valóban, de a kétség még ott van bennem. Oldja fel ezért fizetik.
több mint 13 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
Hát, ha követjük az eddigi sormintánkat, akkor nyernünk kéne... 😀
3W-1L
2W-1L
1W-1L
És most tartunk megint 2W-nél, újraindult a ciklus, úgyhogy ha létezik mágia akkor tollfosztás lesz a hétvégén 😛 😀
Tudom menjek a francba 😂
több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Részemről még egy gyors értékelés a tegnapi meccsről, aztán megpróbálom felvenni a fonalat. 😊

Rendes játékidő: A mérkőzés előtt azt mondtam, szerintem a Pittsburgh offensének teljesítménye lesz az, ami elsődlegesen befolyásolja a találkozót, és ez valamilyen szinten be is igazolódott. Fitzpatricket összességében jól megfogta a D (ugyanakkor a Bills TD-jénél nagyot hibáztak, a hosszabbításban pedig hatalmas szerencsénk volt, amikor Johnson elejtette a labdát), az O-nak viszont tegnap nem igazán ment, nem tudták szállítani a pontokat, és legfőképpen az ő "érdemük", hogy hosszabbításig "fajult" a mérkőzés.

OT: Az offense tagjai áldhatják a szerencséjüket és a D-t, akik kétszer is visszaszerezték nekik a labdát. Óriási blama lett volna, ha a hosszabbításban három labdabirtoklással nem tudjuk megnyerni a meccset, de szerencsére ezt nem kellett megélnünk, úgyhogy W, és 8-3. 😉

Összességében: A Bills hiába rendelkezik idén az egyik leggyengébb mérleggel a ligában, fordulók óta megszorongatja (sőt, van, hogy le is győzi) ellenfeleit, és mi is megtapasztalhattuk, mennyire meg kell ellenük szenvedni a győzelemért. Nem kis szerencse közreműködésével, négy váltást hozó hosszabbításban, de kiharcoltuk a W-t, és ez a lényeg. Suishamnek nagy pluszpont (remélem majd Soldi is hasonlóképp gondolja ezt, amikor a soros AFC North-os cikkét készíti 😊 ) a négy értékesített FG miatt, ezen a mérkőzésen azt gondolom kellőképpen bizonyított, persze csak óvatosan, mert Reednél is előfordult, hogy az egyik meccset még ő hozta a mezőnygóljaival, a következőn pedig az ő lelkén száradt a vereség - de a tegnapi produkció biztató volt Suishamtől.

A Raiders és a Bills elleni összecsapásokat a Pats elleni kisebb(?) krízis után óriási jelentőségűnek tituláltuk, a most következő pedig egyenesen sorsdöntő lehet: ha a divízióelsőségre hajtunk, a Ravens-t mindenképpen meg kell vernünk Baltimore-ban, mert könnyen elképzelhető, hogy ők ezután már csak a Saints ellen (vagy még ott sem) szenvednek vereséget. Úgyhogy hétvégén meg kell kopasztani a hollókat! 😉

Ui.: A Troy pickről meg is feledkeztem. 😉