Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 13 éve
Spy
2 337
Harrison 2010 Novemberében alapítványt hozott létre James Harrison Family Foundation néven.A támogatók interaktív részeseivé válhatnak a meccseknek, ugyanis Harrison hit-eket finanszírozhatnak-cserébe kapnak saját büntit JH-n keresztül, az így "nyert" összeget pedig az alapítvány számlájára utalják, sőt egy titkos paktum eredményeképpen az NFL comm. off. megduplázza a kirótt összeget, ezzel is támogatva a rászoruló családokat.
Tessék nem szidni, hanem élvezni a névreszóló hit-eket, esetleg beszállni a támogatásba.
Megrendelésben nevesített célszemély esetén a norma 200%-a esedékes.
(Az alapítvány létrehozása igaz...a többi fake)
több mint 13 éve
marescha
121
Szerintem már Harrison is röhög az egészen.... Már lenyugodott... tényleg röhej, ahogy a zászló is az volt. Az addig még nagy nehezen lenyelhető (főleg, hogy nyertünk), hogy bevágják a zászlót a meccs "hevében" (nem tudom, hogy mi volt benne a kegyetlen egyébként???). Az már viszont túlzás, hogy a videók alapján nem látták, hogy centiken múlott a dolog, hogy még a Fitz gyerek kezében legyen a labda.... Goodell elmész te a picsába, az a helyzet.Nem verekszik a kis James, nem pofázik a pályán mégis ő rontja az NFL hírnevét, nem mások, akik ütnek/verekednek/bohóckodnak/ordibálnak a bíróval....
több mint 13 éve
kicsi joe
109
de nem értitek meg hogy ő visszaeső??? már az oviban is a fejére tette a kisvödröt és azzal fejelgette társait... 😀 Az óvónénit Martha Goodell-nek hívták, aki már akkor a sarokba állította a kis Dzsémszt. Azóta folyamatosan csak visszaesik, meg rá a szegény nádszál QB-kra akik azt mondják NI! beszarás komolyan 😊
több mint 13 éve
http://insidepittsburghsports.com/story/steelers-james-harrison-fined-25k/32228/Tibi76😂 😂
Tehát a sisakledobás utáni összeverekedés playen kívül ugyanúgy 25k-t ér, mint egy szánalmas roughing the passer, amit még rosszindulattal sem neveznék late hitnek.
Ezek után remélem, James Harrison odamegy és arconbassza Flaccót. 😂 Ugyanannyiba kerül és lehet hatásosabb. 😀 😀 (Vicc)
Goodell a kurva anyád! Takarodj!
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Mikor fog Harrison büntit kapni, mert kiszállt a kocsijából, elhagyta a házát, rálépett a fűre...😀😀😀 rodzserkúgel, te pöcspunci
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
http://insidepittsburghsports.com/story/steelers-james-harrison-fined-25k/32228/
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 13 éve
RG mindegy volt, mert mindegyik ugyanolyan szar 😛Én is ezt mondtam. Pouncey egy rookie-hoz képest nagyon jó. Sokat javult vele a falunk. Ez épp elég dicséret, de nem kell átesni a ló túloldalára és túlértékelni őt. Nagy potenciál van benne, de egyelőre azért nagyon nem elitkategória. De még lehet belőle az, mert bíztatóan kezdett.
De akármennyire nem Pro Bowl szint egyelőre Punci, abban egyetérthetünk, hogy nagyon minőségit javult a falunk mióta lecseréltük Hartwigot rá.
Én jelenleg:
1. G
2. CB
3. DEt húznék.
De igazából a G vagy a CB felcserélhető, mert mindkettőből nagyon sok jó prospect jön ki előreláthatólag.
(Gből Hudson és Pouncey tetszik nagyon, CBből meg Brandon Harris a Uból).
Egyetértek veled abban, hogy kell a CB, de nem akarom, hogy kiüssék BBt, illetve szeretnék futást látni. A secondary gyengeségeit el tudjuk talán majd maszkolni megfelelő front 7el, de az Ofal ha így fog teljesíteni az nem lesz jó.tenorx
Abban is egyetértünk, hogy tök mindegy ki volt az RG, szar volt, ez nem kérdés, valóban nincs megoldva a poszt. Csakhogy az nem a vakoldal és még csak nem is a tackle poszt, azt viszonylag jól látja a QB, ha onnan jön a nyomás, BB kvalitásait ismerve nem akkora probléma ez. Tehát akárki is volt az RG, szar volt, de kezelhető volt a szitu, nem volt tőle szar az egész fal. Épp ezért egy számunkra igen jelentéktelen posztra nem kellene ilyen korai picket áldozni, amikor a DL abszolút fiatalításra szorul, ráadásul az RG-nél sokkal kényesebb RT poszt is hamarosan gázos lesz. Oda 2012-re kell egy kezdő ember. Ismerve magunkat akkor oda most kell embert húzni.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
RG mindegy volt, mert mindegyik ugyanolyan szar 😛De akármennyire nem Pro Bowl szint egyelőre Punci, abban egyetérthetünk, hogy nagyon minőségit javult a falunk mióta lecseréltük Hartwigot rá.
Én jelenleg:
1. G
2. CB
3. DEt húznék.
De igazából a G vagy a CB felcserélhető, mert mindkettőből nagyon sok jó prospect jön ki előreláthatólag.
(Gből Hudson és Pouncey tetszik nagyon, CBből meg Brandon Harris a Uból).
Egyetértek veled abban, hogy kell a CB, de nem akarom, hogy kiüssék BBt, illetve szeretnék futást látni. A secondary gyengeségeit el tudjuk talán majd maszkolni megfelelő front 7el, de az Ofal ha így fog teljesíteni az nem lesz jó.
több mint 13 éve
Egyébként valamit tényleg csinálni kell ezzel az offense fallal, mert ez borzalom.1. Drafton szoktunk fel-le trédelni.
Most mondanám, hogy 1. körben húzzunk CBt nyugodtan, de akkor valahogy tradeljünk fel egy guardért, de mi ugye nem vagyunk az a draftnapi tradelős fajta.
Mondjuk annyiból szerencsés a helyzet, hogy idén nagyon sok jó G prospect jön ki a draftra(előreláthatólag).tenorx
2. Starks-Kemo-Pouncey-x-Flozell fallal nincs gond, tehát nem létszükséglet a korai falhúzás, legalábbis nem a 2011-es évet nézve.
3. OG 1-3. körben még csak véletlenül se jöjjön. RG poszt gyakorolja a legkisebb hatást a falra. Elég csak a saját példánkra gondolni, akárki játszott ott, csak elkaristolgattunk vhogy. A mostani visszaesés Starks kidőlésével kezdődött. RG jól láthatóan kb mindegy ki volt, nem azon múlott a fal teljesítménye.
4. Épp ezért OT kell, aki 2011-ben megfelelő depthet biztosít a posztra, 2012-től pedig kezdő lehet RT-ként.
1-3. kör: CB, majd ár/érték aránynak megfelelően 2.-3. körben DL és OT.
több mint 13 éve
Egyébként valamit tényleg csinálni kell ezzel az offense fallal, mert ez borzalom.Most mondanám, hogy 1. körben húzzunk CBt nyugodtan, de akkor valahogy tradeljünk fel egy guardért, de mi ugye nem vagyunk az a draftnapi tradelős fajta.
Mondjuk annyiból szerencsés a helyzet, hogy idén nagyon sok jó G prospect jön ki a draftra(előreláthatólag).
több mint 13 éve
36. Bettis catches Stewart shovel pass for scoreáááááh mekkora videó ez, mit tudott a Pufi bakker, kár, hogy alig láttam játszani.
Dátum: 1997. október 26.
Ellenfél: Jacksonville Jaguars
Főszereplők: Jerome Bettis, Kordell Stewart
"Kordell Stewart connects on a shovel pass to Jerome Bettis, who runs 17 yards for the touchdown and an overtime win."
Szabler
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Megtisztelsz 😀😀 A legdurvább stat viszont az, hogy egy meccsen a falunk több büntetést kapott, mint a Falcons fal az egész szezon alatt 😀tenorxMert mi dörtik vagyunk, már hagyományosan... és nem nézik jó szemmel, hogy bántjuk a jólnevelt úrifiúkat.
A "Pittsburgh ellen nincs holding" szövegedet használhatom aláírásként? 😀 😀Jan
több mint 13 éve
😀 A legdurvább stat viszont az, hogy egy meccsen a falunk több büntetést kapott, mint a Falcons fal az egész szezon alatt 😀tenorxMert mi dörtik vagyunk, már hagyományosan... és nem nézik jó szemmel, hogy bántjuk a jólnevelt úrifiúkat.
A "Pittsburgh ellen nincs holding" szövegedet használhatom aláírásként? 😀 😀
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Jó hírek:Na, kíváncsi leszek Keiselre, hogy mi lesz ebből az "optimistic"-ből szombatra/vasárnapra... BB-vel szerintem nem lesz gond, és remélhetőleg Eason is felépül
Tomlin is optimistic about Keisel, Eason, Brown and Ben being healthy enough for Sunday. More hopeful than optimistic about McFadden.Soldados
több mint 13 éve
😀 A legdurvább stat viszont az, hogy egy meccsen a falunk több büntetést kapott, mint a Falcons fal az egész szezon alatt 😀
több mint 13 éve
Linkeltem, hogy itt annyira nem szeretik Pounceyt, azt hiszem a 4. legtöbb pressuret engedte a QBnak. De azért ebben vastagon benne van, hogy a guardok mellette elég szarul játszanak.Nem vitatkozni akarok, de Te azt is írtad, hogy ő a falunk legjobbja és hogy megérdemelten van TOP5-ben a PB-listán, ez egyik sem igaz. A jelenlegi fal legjobbja Flozell. Sőt Kemót is hamarabb mondanám, bár neki ez a Bills meccs elképesztően szar volt. PB-n pedig - egyelőre - szóba se jöhetne a neve nálam.
Meg amúgy is én a run blockingot emeltem ki, meg a vezérségét, pass blockban még valóban van mit javulnia.tenorx
több mint 13 éve
Linkeltem, hogy itt annyira nem szeretik Pounceyt, azt hiszem a 4. legtöbb pressuret engedte a QBnak. De azért ebben vastagon benne van, hogy a guardok mellette elég szarul játszanak.Meg amúgy is én a run blockingot emeltem ki, meg a vezérségét, pass blockban még valóban van mit javulnia.
több mint 13 éve
Nah meghunyászkodok Soldi előtt ezúttal, úgy néz ki valóban jól játszott Gay. Ma újranéztem meg elolvastam a pff elemzést, és valszeg pont az egy szar playnél sikerült lekurvaanyáznom 😛Jééé és Pounceyt is lehúzza... 😉
Egyébként értékelés a meccsről: http://www.profootballfocus.com/blog/2010/11/30/re-focused-week-12-pittsburgh-at-buffalo/tenorx
Továbbá attól nem szar, hogy engedett egy 10 yardos elkapást. Az még lehetett attól egy jó play tőle. 😉 Csak ki vagytok hegyezve rá a tavalyi év miatt és minden egyes alkalommal elkülditek a faszba, ha csak elkapást csinálnak mellette, pedig az önmagában nem bűn, ha mellette sikerül egy catch, attól még lehetett jó a coverage.
több mint 13 éve
Nah meghunyászkodok Soldi előtt ezúttal, úgy néz ki valóban jól játszott Gay. Ma újranéztem meg elolvastam a pff elemzést, és valszeg pont az egy szar playnél sikerült lekurvaanyáznom 😛Egyébként értékelés a meccsről: http://www.profootballfocus.com/blog/2010/11/30/re-focused-week-12-pittsburgh-at-buffalo/
több mint 13 éve
haszi: Akkor ebben is egyetértünk.Jó hírek:
Tomlin is optimistic about Keisel, Eason, Brown and Ben being healthy enough for Sunday. More hopeful than optimistic about McFadden.
több mint 13 éve
Amire igazán kíváncsi vagyok, hogy BB tackle-je hol lesz a Colts ellen div round Game-n, nálam TOP5. Bettis over Urlacher is nálam TOP10, ott kezdődött a 2005-ös nagy menetelés. Ez a 2 legnagyobb play 2005-ből. Persze érdekel hogy hova sorolták a sokak által ismertebb Cincy elleni trükkös playt a WC-n, vagy 2 SB-playt (Willie longest run az SB-n, és Randle El pass to Ward), de számomra az előbbi 2 fontosabb volt.SoldadosA trükkös play fasza volt, de ott nyertünk volna anélkül is, így hátrább sorolnám, mint a "The Tacklet" és Bettis vs. Urlacher momentumot.
több mint 13 éve
Hogy mi lett a legelső, az nem nagyon kérdés.SzablerCsak nem az Immaculate Reception? 😊
több mint 13 éve
Amire igazán kíváncsi vagyok, hogy BB tackle-je hol lesz a Colts ellen div round Game-n, nálam TOP5. Bettis over Urlacher is nálam TOP10, ott kezdődött a 2005-ös nagy menetelés. Ez a 2 legnagyobb play 2005-ből. Persze érdekel hogy hova sorolták a sokak által ismertebb Cincy elleni trükkös playt a WC-n, vagy 2 SB-playt (Willie longest run az SB-n, és Randle El pass to Ward), de számomra az előbbi 2 fontosabb volt.SoldadosEgyelőre maradjunk annyiban, hogy a felsoroltak - a Cincy elleni trükkös play kivételével, ami külön nincs a listán - a Top 15-ben vannak. 😊
Hogy mi lett a legelső, az nem nagyon kérdés.
Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 13 éve
Townsend pick-six a Dallas ellen, Troy pick-six az AFC-döntőn, Holmes GW Catch a SB XLIII, Harrison pick-six SB XLIII, Holmes punt return TD a Chargers elleni Div Roundban, Holmes +60 yd-os TD catch az AFC-döntőn. Holmes GW TD-catch a 2. Ravens elleni alapszakaszmeccsen.Ismét köszi Szabler!SoldadosNem kell mindig megköszönni, hiszen szívesen teszem. 😊 Még van 34 play! Aztán viszont érdekelne, hogy esetleg melyik momentumot tennétek előkelőbb vagy kevésbé előkelő helyre.
Illetve, hogy hová kerülnének olyan játékok, amelyek - lévén 2008-ban jelent meg - még nem kerülhettek be a könyvbe: pl. Harrison INT return TD-je a Super Bowlon.Szabler
Számomra ezek a legfontosabb játékok a 2008-as évből.
Amire igazán kíváncsi vagyok, hogy BB tackle-je hol lesz a Colts ellen div round Game-n, nálam TOP5. Bettis over Urlacher is nálam TOP10, ott kezdődött a 2005-ös nagy menetelés. Ez a 2 legnagyobb play 2005-ből. Persze érdekel hogy hova sorolták a sokak által ismertebb Cincy elleni trükkös playt a WC-n, vagy 2 SB-playt (Willie longest run az SB-n, és Randle El pass to Ward), de számomra az előbbi 2 fontosabb volt.
több mint 13 éve
Ismét köszi Szabler!SoldadosNem kell mindig megköszönni, hiszen szívesen teszem. 😊 Még van 34 play! Aztán viszont érdekelne, hogy esetleg melyik momentumot tennétek előkelőbb vagy kevésbé előkelő helyre.
Illetve, hogy hová kerülnének olyan játékok, amelyek - lévén 2008-ban jelent meg - még nem kerülhettek be a könyvbe: pl. Harrison INT return TD-je a Super Bowlon.
Report all obscene mail to your Potsmaster!