Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
de itt bármi lehet, akár még egy olyan súlyos vereség is, mint amit a Pats ellen szenvedtünk el.

vassadi27
Ez egyáltalán nincs benne, a Jets nem tud olyan támadójátékot, mint a Pats.Soldados
Igazad van, nem fogalmaztam megfelelően: súlyos vereségtől jelen állás szerint valóban nem kell tartanunk, sima L viszont lehet.

Én a többi divízió állásától függetlenül úgy számolok, hogy egy vereség fér még bele, ez vagy most, Baltimore-ban, vagy majd a Jets ellen; persze úgymond az sem kizárt, hogy mindkettőt megnyerjük, és én természetesen ebben a verzióban bízok. 😉
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
de itt bármi lehet, akár még egy olyan súlyos vereség is, mint amit a Pats ellen szenvedtünk el.

vassadi27
Ez egyáltalán nincs benne, a Jets nem tud olyan támadójátékot, mint a Pats. Nem a gyors, rövidpasszos játék az erényük, úgyhogy ettől nem kell tartani. Inkább egy totálisan impotens O részünkről és egy pár big playre alapozó Jets, tehát mondjuk 17-9 körüli eredmény, amely attól lehet nagyon fájó, hogy az O-nknak akár lehet hogy momentuma sem lesz.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Nem értek egyet. A Jets fog nekünk legkevésbé ízleni a hátralévő 5 meccsből. Nekik van olyan D-jük, ami le fogja kapni az O-nkat, ez másról viszont nem mindható el. A Cincytől egyáltalán nem tartok, liga utolsók kb. Na jó a Panthers-szel versenyben vannak. Browns-tól szvsz csak akkor szívunk, ha nekünk már mindegy lesz, ha lesz tétje, begyaluljuk őket. Ráadásul nekünk fekszik, hogy igazán csak futástól kell tartani.

A Jets D viszont.... Hát nem akarom tudni mit fog művelni ellenünk...Soldados
A Jets D-től és Rex Ryantől én is tartok. A futás és a futás elleni védekezés mindkét oldalon nagyjából hasonló erősséget képvisel, a Jets passz elleni védekezése viszont idén kategóriákkal jobb a miénknél, ezt viszont valamennyire ellensúlyozza, hogy Sanchez ellen bármikor benne van egy defense-"parádé". A hazai pálya nekünk kedvez, de itt bármi lehet, akár még egy olyan súlyos vereség is, mint amit a Pats ellen szenvedtünk el.

A Browns ellen szerintem egy hasonlóan szoros meccset fogunk vívni, mint a Bills-el, függetlenül attól, hogy mekkora tétje lesz számunkra annak a meccsnek. Ne felejtsük el, hogy ha a Ravens-t most meg is verjük, a barnáktól viszont kikapunk, és mondjuk így áll majd mindkét csapat 12-4-gyel, és a csoporton belül is ugyanaz lesz a mérlegük, akkor korántsem garantált a divízióelsőség (a tie brakereket most nem néztem meg, úgyhogy nem tudom, ebben az esetben ki lenne a csoportgyőztes).
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
azér még nyugotan kikaphat mindenki a Barnáktól meg Csikoséktól, nem köll azt annyira tuttira vönni :cool:sutianap
Nem tuti, de nagyon valószínű.

Nekünk még Ravens, Browns, Bengals, Panthers és Jets van hátra, ebből 2 zakó még tutira belefér, de egyre inkább úgy vélem, hogy akár 3 is a PO-hoz.Soldados
Jets-et verjük - Holmész-hol nem mész, LT is nekünk való falat, nem beszélve Szancsiról
a három egymáskövető csoportmeccs - nagy levegő- necces,az erősorrend miatt is.Mindenképp ütnünk köll a Varnyakat. Reedéktől nem tartok, kijátszották magukat - Falkót gyalulni köll, meg a kicsi Rizset megfogni szépen és nem lehet bajunk. Ám ha megbasz minket a Poebanda, a Barnák is leszivatnak és akkor Ochoék is fölállnak egy szép mészárlásra. Muszálymuszály muszi-muszály telibeverni a mocskos csőrüket

yesz - két bukó belefér, de ne kezdjünkszériát- kölönben is a december nekünk dógzik - két meccsre van a Kóc, a DonDiego - ugyhoty az Iszt meg a Norsz adja a WC-t, szerintem tuttisutianap
Nem értek egyet. A Jets fog nekünk legkevésbé ízleni a hátralévő 5 meccsből. Nekik van olyan D-jük, ami le fogja kapni az O-nkat, ez másról viszont nem mindható el. A Cincytől egyáltalán nem tartok, liga utolsók kb. Na jó a Panthers-szel versenyben vannak. Browns-tól szvsz csak akkor szívunk, ha nekünk már mindegy lesz, ha lesz tétje, begyaluljuk őket. Ráadásul nekünk fekszik, hogy igazán csak futástól kell tartani.

A Jets D viszont.... Hát nem akarom tudni mit fog művelni ellenünk...

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Pedig arra számítok, hogy sokat kell menekülnie Bennek, és ha nem egészséges a lába, akkor rákfeélhet ős is meg a Steelers is keményen :/kishaszi
Most legalább nem fog annyit bravúroskodni, mint a Bills ellen. 😊 De viccet félretéve, ez a sérülés egyrészt tényleg a mobilitás rovására megy, másrészt BB nem tudja majd használni egyik legjobb tulajdonságát, hogy az utolsó pillanatig kivár, és csak akkor jön a passz - sérült lábbal nyilván nem lehet annyit kockáztatni, főleg nem a Ravens-D ellen. :rolleyes:
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
Pont ezért óvatos duhaj mindenki. 😊 Aki nyer az tulajdonképpen csoportgyőztes és bye weekes a WC-hétvégén, a vesztes pedig küzdhet a South vagy a West győztesével idegenben a WC-hétvégén.

A tét persze nagy, de kissé csalóka, mert valszeg nem a PO múlik rajta, csak a presztízs, ami persze korántsem elhanyagolható a 2 csapat esetében. 😊Soldados
azér még nyugotan kikaphat mindenki a Barnáktól meg Csikoséktól, nem köll azt annyira tuttira vönni :cool:sutianap

Nekünk még Ravens, Browns, Bengals, Panthers és Jets van hátra, ebből 2 zakó még tutira belefér, de egyre inkább úgy vélem, hogy akár 3 is a PO-hoz.Soldados
Jets-et verjük - Holmész-hol nem mész, LT is nekünk való falat, nem beszélve Szancsiról
a három egymáskövető csoportmeccs - nagy levegő- necces,az erősorrend miatt is.Mindenképp ütnünk köll a Varnyakat. Reedéktől nem tartok, kijátszották magukat - Falkót gyalulni köll, meg a kicsi Rizset megfogni szépen és nem lehet bajunk. Ám ha megbasz minket a Poebanda, a Barnák is leszivatnak és akkor Ochoék is fölállnak egy szép mészárlásra. Muszálymuszály muszi-muszály telibeverni a mocskos csőrüket

yesz - két bukó belefér, de ne kezdjünkszériát- kölönben is a december nekünk dógzik - két meccsre van a Kóc, a DonDiego - ugyhoty az Iszt meg a Norsz adja a WC-t, szerintem tutti

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
pedig most még nincs vesztesJanek
Pont ezért óvatos duhaj mindenki. 😊 Aki nyer az tulajdonképpen csoportgyőztes és bye weekes a WC-hétvégén, a vesztes pedig küzdhet a South vagy a West győztesével idegenben a WC-hétvégén.

A tét persze nagy, de kissé csalóka, mert valszeg nem a PO múlik rajta, csak a presztízs, ami persze korántsem elhanyagolható a 2 csapat esetében. 😊Soldados

Nekünk még Ravens, Browns, Bengals, Panthers és Jets van hátra, ebből 2 zakó még tutira belefér, de egyre inkább úgy vélem, hogy akár 3 is a PO-hoz.

több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487

azér még nyugotan kikaphat mindenki a Barnáktól meg Csikoséktól, nem köll azt annyira tuttira vönni :cool:

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve

A tét persze nagy, de kissé csalóka, mert valszeg nem a PO múlik rajta, csak a presztízs, ami persze korántsem elhanyagolható a 2 csapat esetében. 😊

több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 982 — Apu ökölbeszorított keze
pedig most még nincs vesztes

több mint 13 éve
Nagyobb szájkaratéra számítottam de látom öregszik a brigád 😊Janek
Majd a meccs után. 😀 Most mindkét brigád óvatos duhaj. 😉

több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 982 — Apu ökölbeszorított keze
Nagyobb szájkaratéra számítottam de látom öregszik a brigád 😊

több mint 13 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
Azt álmodtam az éjjel hogy 28-14re kiszívtunk 😕
Jó volt felébredni 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Amikor először olvastam a hírt, hogy Big Ben lába eltört, a ... is meghűlt bennem, de aztán szerencsére kiderült, hogy a megfogalmazás nem egészen volt pontos. Amolyan Favre-effektus... 😊 Nem tudom, milyen mértékben fogja hátráltatni BB-t ez a sérülés, nyilván nem most fogja élete legnagyobb meccsét játszani, de ettől még nyernünk kell! 😉

In response to inquiries about Ben Roethlisberger having a broken foot, Steelers spokesperson Dave Lockett said there is no new fracture in Ben’s foot. Ben’s current injury is an aggravation of an old injury where scar tissue is present.vassadi27
Pedig arra számítok, hogy sokat kell menekülnie Bennek, és ha nem egészséges a lába, akkor rákfeélhet ős is meg a Steelers is keményen :/kishaszi
Ettől félek én is h a mobilitás szenvedheti ezt meg.
A csütörtöki edzés után írták róla:
TV news clips that showed Ben Roethlisberger during individual drills suggest he's in pain and that his movement may be affected.
több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Amikor először olvastam a hírt, hogy Big Ben lába eltört, a ... is meghűlt bennem, de aztán szerencsére kiderült, hogy a megfogalmazás nem egészen volt pontos. Amolyan Favre-effektus... 😊 Nem tudom, milyen mértékben fogja hátráltatni BB-t ez a sérülés, nyilván nem most fogja élete legnagyobb meccsét játszani, de ettől még nyernünk kell! 😉

In response to inquiries about Ben Roethlisberger having a broken foot, Steelers spokesperson Dave Lockett said there is no new fracture in Ben’s foot. Ben’s current injury is an aggravation of an old injury where scar tissue is present.vassadi27
Pedig arra számítok, hogy sokat kell menekülnie Bennek, és ha nem egészséges a lába, akkor rákfeélhet ős is meg a Steelers is keményen :/

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Egy rövid eszmefuttatás a Ravens-meccs előtt arról, hogy milyen befolyással is bír ez az összecsapás, ill. ennek végkimenetele:
W: Kis túlzással egyenes út vezet a divízióelsőségig, illetve hogy az AFC-ben (minimum) a második helyen végezzünk, és így bye a Wild Card hétvégén
L: Marad a csoport második helye és ezáltal a Wild Card, a playoff első körében az ellenfél a Colts (esetleg a Jaguars) vagy a Chargers (esetleg a Chiefs).
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Kemonak, Fosternek és Easonnek is sikerült bekerülnie a 12. hét Not All-Pro csapatába a pff szerint:
http://www.profootballfocus.com/blog/2010/12/03/week-12-had-a-bad-day-team/
több mint 13 éve
Aaron Smith nem doubtful, hanem továbbra is out, ahogy Spaeth is.

BB questionable, de nyilván játszani fog. Többiek probable, azaz mind készen állnak.

Amúgy Rooney is felszólalt a büntik ügyében. Persze diplomatikusan, ahogy tőle kell, de kiállt a csapat mellett és szerinte is igazságtalanul büntetik a csapatot. Ez kellett most, mert ennek már súlya van, azért Rooney szava nagyon is számít a ligában.

több mint 13 éve
The Pittsburgh Steelers listed quarterback Ben Roethlisberger as questionable for Sunday night's AFC North showdown with the Baltimore Ravens after a foot injury limited him in practice all week. Despite his official injury status, Roethlisberger is expected to play, NFL Network insider Jason La Canfora reported Friday.

The Steelers listed defensive end Aaron Smith (triceps) and tight end Matt Spaeth (concussion) as doubtful to play against the Ravens. Offensive tackle Flozell Adams (back), defensive ends Nick Eason (knee) and Brett Keisel (calf), cornerback Bryant McFadden (hamstring) and safety Troy Polamalu (ankle) are probable.NFL.com
Smith nyilván nem fog játszani, de a doubtful státusz már haladás, a probable-ként megjelöltekkel valószínűleg nem lesz gond, remélhetőleg már Keisellel sem.
több mint 13 éve

In response to inquiries about Ben Roethlisberger having a broken foot, Steelers spokesperson Dave Lockett said there is no new fracture in Ben’s foot. Ben’s current injury is an aggravation of an old injury where scar tissue is present.
több mint 13 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 000 — Steelers fan
Harrisont mennyire fogják megbüntetni, amiért eltölt BB lába?
több mint 13 éve
GombiÁdám Pittsburgh Steelers 276 — Pittsburgh Steelers / ManUtd fan
mindenkit gyűlölök 😂Geronimo
😀😀😀kishaszi
Zebráknak drukkor biztosan, vagy Goodell-nek 😂 😂 😂 😂 (bocs az off-ért)

több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
mindenkit gyűlölök 😂Geronimo
😀😀😀

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 337
A sérülés fényében érthető -bár nem elfogadható- a sok holding az OL-ben. Sajnos várható is...de még mindig jobb mint a gyalu a sérült QB-n
Sajnos ez kicsit eleszi a büntinormát a front 7 elől...DPI-re nem marad a sec-nek.
több mint 13 éve
Geronimo 151 — Kickoff
[ vasárnap h2h-től agyrázkódást szenvedett, szerdán sosem edz, de az ominózus meccs után mégis szerelést húzott önszántából. Sztem példamutató.

.Soldados
ezt hívják nálam úgy, hogy felelősség! Nem szeretem Wardot, de a tisztelet nem szeretem/nemszeretem kérdése - nálam, és ebben is példát mutat a fiataloknak, hogyan is kell csinálni egy karriert. Mennyiben másabb ez, hogy ezt látják a rookiek, nem pedig a TOcho Showt... 😉

Amúgy meg Goodell rohadjon megGeronimo
Te Márk, mostanában annyiszor leírtad, hogy nem szereted a Steelerst, Roethlisbergert, Wardot, tulajdonképpen Te kivel szimpatizálsz?😊) Tudom off, de most már tényleg kiváncsi vagyok😀kishaszi
mindenkit gyűlölök 😂