Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 13 éve
Most néztem meg a 2001-es szezonról szóló NFL filmet. Egy nagyon jó csapatot láttam aki az AFC döntőt bukta 17-24-re a Pats ellen. Akkor már játszott egy két ma is ismerős név. Plaxico Burres, igen mi draftoltuk 1. körben, Joey Porter, A BUS, és egy bizonyos úr aki 86-al játszott Burres mellet mint 2. WR. Ki lehetett? Igen Ward! Volt egy remek irányítónk aki ha futott, márpedig sokszor tette, nem lábbal előre fejezte be. Na jó nem is tigrisbukfenccel. Abban az évben a két Ravens meccs közül az elsőt szűken buktuk majd a másodikat simán hoztuk. Akkor is a Brownssal zártuk az alapszakaszt. Mindezek a babonásoknak, hogy aki talál benne valami fogódzót estére az tegye!polamaluTévedés, Ward volt az 1. számú WR. Burressnak többek között éppen ezért kellett mennie, mert kicsit kikezdte Wardot és 1. WR akart lenni. Nálunk nem lehetett Ward miatt.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Kíváncsi vagyok mennyi büntetést fog kapni Harrison a meccs után, a Ravens Ol eléggé szarul muzsikál az utóbbi meccseken. Illetve még arra, hogy fognak-e holdingot fújni Oherre.tenorxRuginaPasszert kapjon feltétlen!
ROKKKK, AMADEUS
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Most néztem meg a 2001-es szezonról szóló NFL filmet. Egy nagyon jó csapatot láttam aki az AFC döntőt bukta 17-24-re a Pats ellen. Akkor már játszott egy két ma is ismerős név. Plaxico Burres, igen mi draftoltuk 1. körben, Joey Porter, A BUS, és egy bizonyos úr aki 86-al játszott Burres mellet mint 2. WR. Ki lehetett? Igen Ward! Volt egy remek irányítónk aki ha futott, márpedig sokszor tette, nem lábbal előre fejezte be. Na jó nem is tigrisbukfenccel. Abban az évben a két Ravens meccs közül az elsőt szűken buktuk majd a másodikat simán hoztuk. Akkor is a Brownssal zártuk az alapszakaszt. Mindezek a babonásoknak, hogy aki talál benne valami fogódzót estére az tegye!
több mint 13 éve
Kíváncsi vagyok mennyi büntetést fog kapni Harrison a meccs után, a Ravens Ol eléggé szarul muzsikál az utóbbi meccseken. Illetve még arra, hogy fognak-e holdingot fújni Oherre.
több mint 13 éve
Így van. Én már szóltam, hogy 6-ra nem érek be. De sietni fogok.. 😊Megint alvás nélkül kell a melóba menni, még jó, hogy nincs főnököm😀Tibi76Nekem van, de le...om. Ez ma éjjel bármit megér.polamalu
több mint 13 éve
Megint alvás nélkül kell a melóba menni, még jó, hogy nincs főnököm😀Tibi76Nekem van, de le...om. Ez ma éjjel bármit megér.
több mint 13 éve
Megint alvás nélkül kell a melóba menni, még jó, hogy nincs főnököm😀
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 13 éve
A Steelers.hu-n is lesz közös meccsnézés.http://steelers.hu/game-day-steelers-ravens/
A mai meccshez!
több mint 13 éve
Én is fent leszek, attól függetlenül, hogy hétfőn elég fontos pótZHt írok 😀
több mint 13 éve
Favre-esetet ne hasonlítsuk ehhez. Ő kb a rekordja miatt csinálta, ez viszont most Steelers-Ravens derbi. Ide illik tolókocsiban is pályára menni. Tavaly nem véletlen szólta meg BB-t Ward, amikor agyrázkódás miatt nem lépett pályára. It aki járni tud, az játszik és ez így van rendjén.8-ra? kezdő😛
Este leszek, hiába kell 8-ra a városban lennem. :cool:Soldados
Más dolog, hoyg egy kis fájdalom van, vagy törés. Töréssel ne játsszon, mondjuk az ucsó hír szerint nem az. Egyébként emg utópisztikus dolog erről beszélni, mer úgyis játszik Ben.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Favre-esetet ne hasonlítsuk ehhez. Ő kb a rekordja miatt csinálta, ez viszont most Steelers-Ravens derbi. Ide illik tolókocsiban is pályára menni. Tavaly nem véletlen szólta meg BB-t Ward, amikor agyrázkódás miatt nem lépett pályára. It aki járni tud, az játszik és ez így van rendjén.Este leszek, hiába kell 8-ra a városban lennem. :cool:
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
😂 😂Szerintem ma simán ki fogunk kapni mégpedig 10 ponttal...sajnos. Ez a törött lábfej história nem lesz jobb sőt, nem értem miért kell egyáltalán BB-t pályára küldeni...Steelers-Nationelőször kapjunk ki, majd ráérünk sirni akkor
addig
http://www.youtube.com/watch?v=ab2jpNNwwvs
http://www.youtube.com/watch?v=GtU1wRlFoAksutianap
" class="embed">
több mint 13 éve
Na gyerekek GAME DAY!!!! Az sem érdekel, ha nyerünk 2:0ra egy Harrison safetyvel 😂 csak vhogy húzzuk be .Ja és remélem a srácok már megírták a csekkeket Goodell bácsinak és kőkemény focit fognak ma nyomni 😊. GO STEELERS!!!!!!!!!!!!Apropó ki jön ma este/éjszaka eredménykövetőzni? Én biztos, hogy leszek.
" class="embed">
több mint 13 éve
Szerintem ma simán ki fogunk kapni mégpedig 10 ponttal...sajnos. Ez a törött lábfej história nem lesz jobb sőt, nem értem miért kell egyáltalán BB-t pályára küldeni...Steelers-Nationelőször kapjunk ki, majd ráérünk sirni akkor
addig
http://www.youtube.com/watch?v=ab2jpNNwwvs
http://www.youtube.com/watch?v=GtU1wRlFoAk
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Én inkább vagyok egy kicsit pesszimista (mondjuk arról szó nincs, hogy határozottan a Ravens-t tartanám esélyesebbnek), és ha nyerünk, akkor annál nagyobb az öröm, minthogy totál magabiztosan várjam a mérkőzést, aztán egy nagy lebőgés legyen a vége. De ez csak szurkolói mentalitás kérdése. 😊vassadi27
Szerintem ma simán ki fogunk kapni mégpedig 10 ponttal...sajnos. Ez a törött lábfej história nem lesz jobb sőt, nem értem miért kell egyáltalán BB-t pályára küldeni...Steelers-NationTessék, erről beszéltem... 😊
több mint 13 éve
Szerintem ma simán ki fogunk kapni mégpedig 10 ponttal...sajnos. Ez a törött lábfej história nem lesz jobb sőt, nem értem miért kell egyáltalán BB-t pályára küldeni...Steelers-NationNo igen, Favre is hogy tovább haladjon a rekord játszott, aztán dobott 10 INT-et 3 meccs alatt, meg 1 TD-t kb...
sok értelme volt annak is.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Szerintem ma simán ki fogunk kapni mégpedig 10 ponttal...sajnos. Ez a törött lábfej história nem lesz jobb sőt, nem értem miért kell egyáltalán BB-t pályára küldeni...
- Do the HAKA ! - How many times i have to say, if you eat around here, you have to pay! -
több mint 13 éve
vassadi
15 617
optimizmusom jelenleg kincstári 😉 sutianapAzt látjuk, csak aztán nehogy úgy kedved (kedvünket) szegje ez az összecsapás, mint anno a Pats-meccs... Én inkább vagyok egy kicsit pesszimista (mondjuk arról szó nincs, hogy határozottan a Ravens-t tartanám esélyesebbnek), és ha nyerünk, akkor annál nagyobb az öröm, minthogy totál magabiztosan várjam a mérkőzést, aztán egy nagy lebőgés legyen a vége. De ez csak szurkolói mentalitás kérdése. 😊
több mint 13 éve
optimizmusom jelenleg kincstári 😉Jets-et verjük - Holmész-hol nem mész, LT is nekünk való falat, nem beszélve SzancsirólNa persze, ez ilyen egyszerű. LT egyrészt kurvajó fal mögött bármire képes. 2: Szancsi msotanában eléggé belejött a játékba. 3. Falkót gyalulni köll persze, múltkor se nagyon értünk oda emlékeim szerint... 4. Rizst megfogni- Persze, valahogy a Ravens mindig odateszi magát e téren, na persze nem mindig futnak jól, de futott TD szinte mindig van...Ez korántsem olyan eygszerű történet, pláne, hogy BB is sérült,, a falunk is eléggé fos stb...kishaszi
a három egymáskövető csoportmeccs - nagy levegő- necces,az erősorrend miatt is.Mindenképp ütnünk köll a Varnyakat. Reedéktől nem tartok, kijátszották magukat - Falkót gyalulni köll, meg a kicsi Rizset megfogni szépen és nem lehet bajunk. Ám ha megbasz minket a Poebanda, a Barnák is leszivatnak és akkor Ochoék is fölállnak egy szép mészárlásra. Muszálymuszály muszi-muszály telibeverni a mocskos csőrüket
sutianap
muszáj
több mint 13 éve
Red Star
206
Azt álmodtam az éjjel hogy 28-14re kiszívtunk 😕Mint azt egykor a nagy uralkodó, őfelsége I. Fülig Jimmy megállapította, ilyet eddig csak legrosszabb álmában, vagy még rosszabb ébrenlétében látott. Ez most nem vészmadárkodás akar lenni ( a héten folyton üldöznek ezek a szárnyasok ), de tény, hogy ezúttal az előjelek nem igazán kedvezőek. Azonban milyen Steelers szurkoló az, aki a Ravens ellen nem győzelmet vár akkor is, ha a csapat csak két tucat mankós nyugdíjast tud pályára küldeni?
Jó volt felébredni 😀The terrible towel
Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
,majd aztán csinálhatunk a Patriótákból csoportelsőt 😂sutianapCsinálunk mi magunkból hétfőn 😀
több mint 13 éve
Jets-et verjük - Holmész-hol nem mész, LT is nekünk való falat, nem beszélve SzancsirólNa persze, ez ilyen egyszerű. LT egyrészt kurvajó fal mögött bármire képes. 2: Szancsi msotanában eléggé belejött a játékba. 3. Falkót gyalulni köll persze, múltkor se nagyon értünk oda emlékeim szerint... 4. Rizst megfogni- Persze, valahogy a Ravens mindig odateszi magát e téren, na persze nem mindig futnak jól, de futott TD szinte mindig van...Ez korántsem olyan eygszerű történet, pláne, hogy BB is sérült,, a falunk is eléggé fos stb...
a három egymáskövető csoportmeccs - nagy levegő- necces,az erősorrend miatt is.Mindenképp ütnünk köll a Varnyakat. Reedéktől nem tartok, kijátszották magukat - Falkót gyalulni köll, meg a kicsi Rizset megfogni szépen és nem lehet bajunk. Ám ha megbasz minket a Poebanda, a Barnák is leszivatnak és akkor Ochoék is fölállnak egy szép mészárlásra. Muszálymuszály muszi-muszály telibeverni a mocskos csőrüket
sutianap
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Érdemes azon is elgondolkozni, hogy ha csoportelsők leszünk, de valamilyen úton-módon az AFC második helye mégsem lesz meg, akkor a Wild Card hétvégén a Ravens vagy a Jets/Pats (előbbit tartom valószínűbbnek) lehet az ellenfél; viszont ha mi csúszunk be a PO-ba Wild Card helyen, akkor ahogy már korábban is írtam, Colts (esetleg Jaguars) vagy Chargers (vagy Chiefs). Lehet választani... Mondjuk ebbe nem érdemes túlzottan belemélyedni, mert jelen állás szerinti az AFC North első helye garantálja minimum a konferencia második helyét. De ebből is látszik, hogy a PO-ban könnyű meccs és legfőképpen könnyű ellenfél már nincs.
több mint 13 éve
ESPNen van playoff calculator. Magunknak Lt számoltam a Jets és a Ravens ellen is, úgy is PO. Arra kell vigyázni, hogy a Chief és a Chargers is lazán lehet még 11-5, ami mi is leszünk ha kiszopunk ettől a kettőtől, és valamelyiküket ki kell ütnünk a WC helyről.
több mint 13 éve
Sancso pass 55,2pct- ligue29., 1d% 33,2Lig22.,rate 81,9 Lig22.,8INT-je van csak idén, idelye lenne belekergetni egy kis eladósdiba
az eddigi meccseinken soha nem okozott fejtörést LT, ezért gondolom most se fog
a D-nél, szintén futásblokkolásban ászok
megláttyuk kinél nyomják jobban a DPI-t, azér a Jets szépen összeszokott szedni
de mongyuk teljesen mindegy, előbb legyünk túl a divizión,majd aztán csinálhatunk a Patriótákból csoportelsőt 😂