NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 13 éve
A wiki alapján:Jeremy Kapinos
No. 3 Pittsburgh Steelers
Punter
Personal information
Date of birth: August 23, 1984 (1984-08-23) (age 26)
Place of birth: West Point, New York
Height: 6 ft 1 in (1.85 m)
Weight: 235 lb (107 kg)
Career information
College: Penn State
Undrafted in 2007
Debuted in 2007 for the New York Jets
Career history
* New York Jets (2007)
* Green Bay Packers (2008–2009)
* Indianapolis Colts (2010)
* Pittsburgh Steelers (2010–present)
Roster status: Active
Career highlights and awards
* Third-team AP All-American (2006)
* Ray Guy Award finalist (2006)
több mint 13 éve
Sepu a várakozásoknak megfelelően IR, az új punter pedig Jeremy Kapinos, aki tavaly Green Bayben játszott.Soldadoshazai húzás, Penn State-es
0 TD, és 10 TB egy évben
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Kibaszott qrva jó hír! Aaron Smith megkezdheti a súlyzózást!!!!Aaron Smith had an MRI; results such that he will begin lifting weights. Another MRI in 2 weeks, and Mike Tomlin said he's "encouraged".
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Sepu a várakozásoknak megfelelően IR, az új punter pedig Jeremy Kapinos, aki tavaly Green Bayben játszott.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Inkább nem mondok semmit, ha szted ez színészkedés volt... Egyrészt akkor BB-t Te nem sokat látod, ha ezt feltételezed róla, másrészt fogalmad sincs milyen fájdalommal jár és milyen hatásai vannak/lehetnek egy állasnak és úgy tűnik azt sem tudod elképzelni, hogy milyen erő lehet egy 130 kilós állat állasában...De láttam az esetet és már élőben is gyanús volt, vissza nézve meg kifejezetten színpadiasra sikeredett az esés. 😊Ja Soldi!Úgy látom Te nem láttad az esetet... Állon baszta rostély alatt, ezért került földre...Soldados
Még valami!
Ha Big Sey állcsúcson baszta volna a rostély alatt BB-t, akkor kibaszottul ki kellett volna számolni a BB-t...
Gondolom ezzel azért te is egyet értesz. :cool:deepsilver
BB pofázott, Bsey meg tenyérrel(!) félig rostélyon, félig állon vágta BB-t. 😉 😛deepsilver
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
De láttam az esetet és már élőben is gyanús volt, vissza nézve meg kifejezetten színpadiasra sikeredett az esés. 😊Ja Soldi!Úgy látom Te nem láttad az esetet... Állon baszta rostély alatt, ezért került földre...Soldados
Még valami!
Ha Big Sey állcsúcson baszta volna a rostély alatt BB-t, akkor kibaszottul ki kellett volna számolni a BB-t...
BB pofázott, Bsey meg tenyérrel(!) félig rostélyon, félig állon vágta BB-t. 😉 😛
több mint 13 éve
Ja Soldi!Úgy látom Te nem láttad az esetet... Állon baszta rostély alatt, ezért került földre...
Még valami!
több mint 13 éve
50 Greatest Plays/Games - Steelers24. Jeff Reed's overtime field goal
Dátum: 2005. január 15.
Ellenfél: New York Jets
Főszereplő: Jeff Reed
"In an AFC divisional playoff game Jets kicker Doug Brien misses two key kicks, but Pittsburgh's kicker connects for a 20-17 win."
http://www.youtube.com/watch?v=nMKh9SML-iY
23. Ham's interception paves the way
Dátum: 1974. december 29.
Ellenfél: Oakland Raiders
Főszereplő: Jack Ham
"The 1974 AFC Championship Game was tied, 10-10, when Jack Ham provided a crucial momentum shift.
http://www.youtube.com/watch?v=Yu8wGkSlhn8 3:23-tól!
22. First of two one-yard Bettis touchdowns
Dátum: 1996. december 29.
Ellenfél: Indianapolis Colts
Főszereplő: Jerome Bettis
"Jerome Bettis' short touchdown runs topped off a 102-yard day for the "Bus" in an AFC wild-card victory over Indianapolis."
21. Another classic Steelers comeback
Dátum: 1997. december 13.
Ellenfél: New England Patriots
Főszereplő: Kordell Stewart
"Steelers quarterback Kordell Stewart's simple but effective screen pass goes for a 41-yard gain, setting up the winning overtime kick."
Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 13 éve
Ja Soldi!Fura ezt így leírni pont a tegnapi meccs után, amit törött bokával és orral nyomott végig a liga egyik legkeményebb védelme ellen mindenféle hiszti nélkül.
Még valami!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ja Soldi!Még valami!
Gondolom ezzel azért te is egyet értesz. :cool:
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ó-Ó!😂........., ellenben a playen kívüli szándékos ütéseket (BigSey) és verekedéseket (A. Johnson, finnegan) kegyetlenül megszórnám.SoldadosAkkor a pályán történő "szándékos", és nem direkt a játékhoz tartozó pofázást, valamint a La Ligára jellemző olcsó szappanoperába való színészi alakítást is pont annyira...(BigBen kontra BigSey)! 😉 :cool:deepsilver
Üssön meg téged állon BigSey, azt maradj talpon... Ezt az embert agyba-főbe verik minden meccsen, és minden esetben feláll és küzd tovább. Aki ismeri őt, és hétről hétre látja játszani, az nagyon jól tudja a legkeményebb QB a ligában. Nem fog lennmaradni, ha nem fáj. Ez tisztán kiderült a Ravens ellen is. Csak erős rosszindulattal lehet színészkedéssel vádolni. Kb mintha egy 8 éves gyerek ütötte volna meg, pedig egy 130 kilós drabális állat adott egy maflást neki a védőrács alá...Soldados
Egy könny csepp végig slisszant az orcámon....is. 😂
több mint 13 éve
Hát pedig mindkét fél elmondása szerint, semmit nem mondott neki...Honnan a picsából kellene azt nekem tudni? 😀Akkor a pályán történő "szándékos", és nem direkt a játékhoz tartozó pofázást, valamint a La Ligára jellemző olcsó szappanoperába való színészi alakítást is pont annyira...(BigBen kontra BigSey)! 😉 :cool:deepsilverÉs pontosan mit is mondott BB Sey-nek?Jan
De a pofája be sem állt egész meccs alatt BB-nek.... 😉 😀
Ölég elvakultnak(ez jó) kell lenni, hogy ne vedd észre. :cool:
De gondolom te sem fogadnál azért rá, hogy BB kussolt mint állat....
Pontosan mit is nem mondott BB Sey-nek? 😉deepsilver
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Honnan a picsából kellene azt nekem tudni? 😀És pontosan mit is mondott BB Sey-nek?Jan........., ellenben a playen kívüli szándékos ütéseket (BigSey) és verekedéseket (A. Johnson, finnegan) kegyetlenül megszórnám.SoldadosAkkor a pályán történő "szándékos", és nem direkt a játékhoz tartozó pofázást, valamint a La Ligára jellemző olcsó szappanoperába való színészi alakítást is pont annyira...(BigBen kontra BigSey)! 😉 :cool:deepsilver
De a pofája be sem állt egész meccs alatt BB-nek.... 😉 😀
Ölég elvakultnak(ez jó) kell lenni, hogy ne vedd észre. :cool:
De gondolom te sem fogadnál azért rá, hogy BB kussolt mint állat....
Pontosan mit is nem mondott BB Sey-nek? 😉
több mint 13 éve
xtaki
3 441
marhara elveztem a meccset...az ev eddigi legjobb meccse volt szamomra...Ahogy BB harcolt azert, hogy eldobhassa a fenebe a lasztit...es az egesz csapat meghalt a palyan minden labdaert.
Bmac-nek nem ment...
Miller serulese nem volt szandekos...keson erkezett, ezzel egyutt nem lattam benne semmit problemat.
illegal use of hands...lett volna szamomra a torott orr...ha mar vedjuk az iranyitokat.
több mint 13 éve
Seymour elmondása szerint semmit, csak támadásnak vélte, ahogy BB odafurakodott volna a falemebrekhez.És pontosan mit is mondott BB Sey-nek?Jan........., ellenben a playen kívüli szándékos ütéseket (BigSey) és verekedéseket (A. Johnson, finnegan) kegyetlenül megszórnám.SoldadosAkkor a pályán történő "szándékos", és nem direkt a játékhoz tartozó pofázást, valamint a La Ligára jellemző olcsó szappanoperába való színészi alakítást is pont annyira...(BigBen kontra BigSey)! 😉 :cool:deepsilver
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
És pontosan mit is mondott BB Sey-nek?........., ellenben a playen kívüli szándékos ütéseket (BigSey) és verekedéseket (A. Johnson, finnegan) kegyetlenül megszórnám.SoldadosAkkor a pályán történő "szándékos", és nem direkt a játékhoz tartozó pofázást, valamint a La Ligára jellemző olcsó szappanoperába való színészi alakítást is pont annyira...(BigBen kontra BigSey)! 😉 :cool:deepsilver
több mint 13 éve
😂........., ellenben a playen kívüli szándékos ütéseket (BigSey) és verekedéseket (A. Johnson, finnegan) kegyetlenül megszórnám.SoldadosAkkor a pályán történő "szándékos", és nem direkt a játékhoz tartozó pofázást, valamint a La Ligára jellemző olcsó szappanoperába való színészi alakítást is pont annyira...(BigBen kontra BigSey)! 😉 :cool:deepsilver
Üssön meg téged állon BigSey, azt maradj talpon... Ezt az embert agyba-főbe verik minden meccsen, és minden esetben feláll és küzd tovább. Aki ismeri őt, és hétről hétre látja játszani, az nagyon jól tudja a legkeményebb QB a ligában. Nem fog lennmaradni, ha nem fáj. Ez tisztán kiderült a Ravens ellen is. Csak erős rosszindulattal lehet színészkedéssel vádolni. Kb mintha egy 8 éves gyerek ütötte volna meg, pedig egy 130 kilós drabális állat adott egy maflást neki a védőrács alá...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
........., ellenben a playen kívüli szándékos ütéseket (BigSey) és verekedéseket (A. Johnson, finnegan) kegyetlenül megszórnám.SoldadosAkkor a pályán történő "szándékos", és nem direkt a játékhoz tartozó pofázást, valamint a La Ligára jellemző olcsó szappanoperába való színészi alakítást is pont annyira...(BigBen kontra BigSey)! 😉 :cool:
több mint 13 éve
Én Zastudilt szeretném.Bár ezzel magunk ellen beszélek - már ha hosszabb időt ott tölt majd Zastudil - de én is rá gondoltam nektek először...
Ngata és McClain hitje sztem football hit volt. Sajnálom őket. Goodell a qrva anyád! Takarodj!Soldados
"nagy" lába van, szerintem jó játékos a posztján.
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Sajnáltam és csodálkoztam amikor kivágták Reedet, de eddig a tények azt mutatják hogy jó döntés volt. Az utóbbi két meccshez létfontosságú volt a jó kicker teljesítmény. Csak így lehetett hozni őket, hogy megbízhatóan beverték a 3 pontokat.
több mint 13 éve
Persze, késve érkezett, de nem érzek szándékosságot rajta. Ezek benne vannak a footballban. Én a véletlenszerű baleseteket nem büntetném pénzzel, eltiltással, ellenben a playen kívüli szándékos ütéseket (BigSey) és verekedéseket (A. Johnson, finnegan) kegyetlenül megszórnám.Én Zastudilt szeretném.Ngata még oké, de McClain-é sztem absz nem, főleg az utóbbi idők szankcionálása után, de ez még amúgy sem, jóval később ért oda amikor Miller már nem is számított rá, iszonyat szerencséje volt Millernek, h ennyivel megúszta.Szesze
Ngata és McClain hitje sztem football hit volt. Sajnálom őket. Goodell a qrva anyád! Takarodj!Soldados
több mint 13 éve
Én Zastudilt szeretném.Ngata még oké, de McClain-é sztem absz nem, főleg az utóbbi idők szankcionálása után, de ez még amúgy sem, jóval később ért oda amikor Miller már nem is számított rá, iszonyat szerencséje volt Millernek, h ennyivel megúszta.
több mint 13 éve
Én Zastudilt szeretném.Ngata és McClain hitje sztem football hit volt. Sajnálom őket. Goodell a qrva anyád! Takarodj!
több mint 13 éve
Srácok! Mivel utóbbi meccsek arról szóltak hogy minden play után sárga zászló, és hogy elküldjük a picsába a zebrákat. Szerintem most azért emeljük ki azt hogy most nem fújták szét az egész meccset és lehetett élvezni a játékot.Azt nem értem mondjuk hogy Wallace-ra mért nem dobálunk több quick pass-t, meg 5-10 yardosokat. Minden védő 32km-re védekezik tőle a sebessége miatt, 2-3x legalább kapott már rövid passzt amit jól meg is oldott, de ilyen 5-10-15 yardos passzok is mehetnének az LB sor mögé, nem mindig a fly szerintem.
Soldi: "Goodell a qrva anyád! Takarodj!" üzenetedet tedd ki aláírásodba, úgy nem kell mindig írni 😀
több mint 13 éve
http://steelers.hu/az-izzo-acel-megkopasztotta-a-hollokat/Tegnap már fent volt nálunk, de nem akartam Soldit beelőzni 😀