Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Most tudtam megnézni a meccseteket, megérte kerülni az eredményt egész nap, bár persze nem nektek szurkoltam, de jó meccs volt. Igazából semmi meglepő nem történt, tök azt hozta mind2 csapat ami várható volt. Sztem ezt a sok off sérültet nem fogjátok elbírni, ennyit nem fog tudni kompenzálni a D az erősebb OL-ű+passzoló csapatok ellen, de majd meglátjuk. McClain-nek sztem mindenképp jár a büntetés, ez nagyon csúnya volt, csoda h Millernek nem szakadt le a feje.Szesze
Meg is kapta a büntetést, McClain 40ezer, Ngata pedig 15ezret kapott.
több mint 13 éve
Szesze New York Giants 21 264 — Giants fan
Most tudtam megnézni a meccseteket, megérte kerülni az eredményt egész nap, bár persze nem nektek szurkoltam, de jó meccs volt. Igazából semmi meglepő nem történt, tök azt hozta mind2 csapat ami várható volt. Sztem ezt a sok off sérültet nem fogjátok elbírni, ennyit nem fog tudni kompenzálni a D az erősebb OL-ű+passzoló csapatok ellen, de majd meglátjuk. McClain-nek sztem mindenképp jár a büntetés, ez nagyon csúnya volt, csoda h Millernek nem szakadt le a feje.
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
BB orrát megműtik, de vasárnap játszik, Sepu ACL-szakadás, úgyhogy puntert és holdert keresünk, akinek leigazolásakor Sepu megy IR-re.

A liga megbünteti McClaint a Miller-hitért, ez már biztos... Pedig nem kéne, hiába jött késve, nem volt szándékos, sajnos ez benne a focsiban.

Goodell a qrva anyád! Takarodj!Soldados
Bowden, Bryant (aussi), Kapinos, Zastudil
hozzuk az osztrált

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Geronimo 151 — Kickoff
that was a huge win for the Steelers 😉 gratulálok srácok 😉

több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
Azért valahol fantasztikus, hogy ilyen szedett-vedett, sérülésekkel gazdagon megszórt csapattal itt tartunk, a PO kapujában. Vagy inkább félelmetes? 😉FranzFerdinand
és még mindig sokkal jobbal az OL statjai, mint tavaly 😂

több mint 13 éve
FranzFerdinand Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 83
Azért valahol fantasztikus, hogy ilyen szedett-vedett, sérülésekkel gazdagon megszórt csapattal itt tartunk, a PO kapujában. Vagy inkább félelmetes? 😉
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
BB orrát megműtik, de vasárnap játszik, Sepu ACL-szakadás, úgyhogy puntert és holdert keresünk, akinek leigazolásakor Sepu megy IR-re.

A liga megbünteti McClaint a Miller-hitért, ez már biztos... Pedig nem kéne, hiába jött késve, nem volt szándékos, sajnos ez benne a focsiban.

Goodell a qrva anyád! Takarodj!

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Azt a leborult rohadt életbe ezt a szenvedős meccset 😀 😀
De ezt várta mondjuk pont mindenki 😀
Végig azt mondogattam hogy kell egy nyavalyás int, vagy ff, mert vékonyak leszünk.
És jött a császár és lesújtott a dobókézre 😀

Azért Scottot megint rossz volt nézni, és B-Mac is nagyon vakon volt egész meccsen.
Ki lesz a punterünk?
Ugye nem hozzuk vissza Bergert? 😀
Nála még Szusi is jobban rúg és maradna egy roster spot 😂The terrible towel
Zsuzsám lesz a punter, BB meg fogja a lasztit neki

több mint 13 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
Azt a leborult rohadt életbe ezt a szenvedős meccset 😀 😀
De ezt várta mondjuk pont mindenki 😀
Végig azt mondogattam hogy kell egy nyavalyás int, vagy ff, mert vékonyak leszünk.
És jött a császár és lesújtott a dobókézre 😀

Azért Scottot megint rossz volt nézni, és B-Mac is nagyon vakon volt egész meccsen.
Ki lesz a punterünk?
Ugye nem hozzuk vissza Bergert? 😀
Nála még Szusi is jobban rúg és maradna egy roster spot 😂
több mint 13 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 000 — Steelers fan
Most lestem meg a meccset, és csak egy dologra térnék ki: az "odavágó" lagymatag mérkőzése után ez egy felüdülés volt, igazi kemény csaták, kőkemény zúzások, egyszerűen fantasztikus volt. Én ezt a focit szeretem. Miller nagyon nagyot kapott, de ezt inkább csak egy szerencsétlen ütközésnek tartom. Meg ugye az elkapót büntetnie kell a védőnek. Egy zászló járt volna rá, de remélem nem kap pénzbüntetés Mcizé.

Jó meccs volt, hősökkel mindkét oldalon, szóval le a kalappal, jól szórakoztam! A győzelem csak hab a tortán! 😊
több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Azt hiszem most már nem kezdem el kifejteni a véleményemet a meccsel kapcsolatban, Soldi úgyis szépen összefoglalta a lényeget, én pedig már kiörömködtem magam a délután folyamán. 😉 De amiket mindenképpen írásba kell foglalnom nekem is: Big Ben nagybetűs HŐS, a D remekül teljesített, rendkívül fontos győzelem volt, gratulálok a Ravens-nek is. És végül, de nem utolsó sorban: nagy áldozatokat követelt ez a csata (Sepulvedának valószínűleg IR, az sem elképzelhetetlen, hogy Millernek és Adams-nek is ki kell hagynia a következő meccset), de mindennek ellenére: Goodell, ez IGAZI FOOTBALL volt!

A hátralévő meccseinkről csak azt tudom elmondani, amit itt korábban már többet is leírtak, azaz hogy a Bengals-t, a Panthers-t, és a Browns-t kötelező megverni, és ha mindez megvan, akkor a 12-4-nek bőven elegendőnek kell lennie a konferencia második helyének megszerzéséhez. Bár szó mi szó, a 13-3 sem festene rosszul, bár elnézve az AFC déli és nyugati csoportjának állását, akár még 11-5-tel is meglehet a PO-ban a bye week. Még bárhogy alakulhatnak a dolgok, de azt hiszem, azt már nyugodt szívvel ki lehet jelenti, hogy így vagy úgy, de a playoff tutira megvan. 😉

volt büntiosztás meccs után?bcsarli
lesz
nGatya, Harrison tuttsutianap
Harrisont szerintem most nem fogják megbüntetni, úgy érzem Goodell már kezd megtörni 😊 , azt viszont elképzelhetőnek tartom, hogy Ngata kapni fog, de csak azért lesz hozzá mersze a komisszárnak, mert ő a másik oldalon játszott.

Pittsburgh Steelers quarterback Ben Roethlisberger will undergo surgery to repair a broken nose suffered in Sunday night's 13-10 win over the Baltimore Ravens, the Pittsburgh Post-Gazette reported Monday.

The surgery will not prevent Roethlisberger from starting Sunday against the Cincinnati Bengals, according to the newspaper.NFL.com
Ha így megy tovább, lassan már tolószékben ülve irányít, de nem is lehet kérdéses, hogy holmi orrtöréstől függetlenül ott lesz a pályán a cicusok ellen. :cool: CPOF. 😉
több mint 13 éve
azt az elméletemet előadtam már, hogy a Kócot meg a Cincinátust megátkozták a tavalyi meccsek leadásáért 😂
steelerscurse

több mint 13 éve
volt büntiosztás meccs után?bcsarli
lesz
nGatya, Harrison tutt

több mint 13 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 638 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
volt büntiosztás meccs után?

több mint 13 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 825 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Óriási W. Lélektanilag is. BigBen elképesztő. Eltört lábbal kezdte,az első driiveban orba bassza Ngata,ami szvsz el is tört és nem csak vérzett, legalábbis elég furcsa kanyar volt benne 😊....zseniális. Suisham nagy-nagy piros pont eddig. A D zseniális volt....imádom őket!!!

" class="embed">
több mint 13 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 825 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
BB szintén gigantikus plusz, hihetetlen mit küzdött sérült lábbal, vérző orral, de ugyanúgy kivárt, kivárt, benyelte az ütést, de amikor kelett, odadobta a labdát. BB soft? Akkor Te mi az anyám kínja vagy TO? Életedben nem küzdöttél úgy, ahogy BB ma.Soldados
+10^gazillion
Max respect BB-nek, kuzdes/kemenyseg teren nagyon keves hozza hasonlo QB akad.

Grat a gyozelemhez.. a Barnak elleni derbit meg meglatjuk azert, es aztan januarban ugyis talalkozunk meg egyszer 😉Igor
Ti is jók voltatok...respect a hozzászólásért

" class="embed">
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
BB szintén gigantikus plusz, hihetetlen mit küzdött sérült lábbal, vérző orral, de ugyanúgy kivárt, kivárt, benyelte az ütést, de amikor kelett, odadobta a labdát. BB soft? Akkor Te mi az anyám kínja vagy TO? Életedben nem küzdöttél úgy, ahogy BB ma.Soldados
+10^gazillion

Grat a gyozelemhez.. a Barnak elleni derbit meg meglatjuk azert, es aztan januarban ugyis talalkozunk meg egyszer 😉Igor
Respect ezért a HSZ-ért!

Reméljük összejön a januári randi, magam is ezt kívántam a Ravens-topikban.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
sutianap: Azért nem dobálnak Ike-ra mert jól játszik. a másik oldalon B-Mac sebezhetőbb, ezért arra játszanak. Szerencsére azért ő nem annyira gáz, mint Gay tavaly.

A Cicákat ütni kell, főleg a 2 nagyarcú elkapójukat, csakhogy lássák ki a soft. 😊 Remélem, ezúttal a Heinz Fielden nem kapnak akkora bírói hátszelet, de hát múltkor is elbírtuk a zebracsordával megerősített cicusokkal, szal nyerni kell. 😊Soldados
A tüzet kell fenntartani esetleg a két majom táplálja is majd 😀. Akkor nem lehet gond. A védelmünk fényévekkel a futásunk szintén. A passz ellen nem vagyunk annyira ott, de majd a nyomással ellensúlyozzuk. A legutóbbi meccs első 3 negyedét kell honi, a bal..szoskodásig, és akkor nem lesz gond. Véleményem szerint.
több mint 13 éve
sutianap: Azért nem dobálnak Ike-ra mert jól játszik. a másik oldalon B-Mac sebezhetőbb, ezért arra játszanak. Szerencsére azért ő nem annyira gáz, mint Gay tavaly.

A Cicákat ütni kell, főleg a 2 nagyarcú elkapójukat, csakohogy lássák ki a soft. 😊 Remélem, ezúttal a Heinz Fielden nem kapnak akkora bírói hátszelet, de hát múltkor is elbírtuk a zebracsordával megerősített cicusokkal, szal nyerni kell. 😊

több mint 13 éve
+10^gazillion

respektésrespekt

több mint 13 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 370 — No 1 Zhang Yufei fan
+10^gazillion

Grat a gyozelemhez.. a Barnak elleni derbit meg meglatjuk azert, es aztan januarban ugyis talalkozunk meg egyszer 😉

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Szabler 1 360 — Tristero Courier
50 Greatest Plays/Games - Steelers

27. Reggie Harrison's blocked punt
Dátum: 1976. január 18.
Ellenfél: Dallas Cowboys
Főszereplő: Reggie Harrison

"In Super Bowl X's fourth quarter, Pittsburgh's Reggie Harrison blocked Mitch Hoopes's punt - with his face."

http://www.youtube.com/watch?v=o1VLRAe2RJg 1:59-től

26. Frank Lewis's 76 yard touchdown catch
Dátum: 1976. december 19.
Ellenfél: Baltimore Colts
Főszereplők: Terry Bradshaw, Frank Lewis

"On the third play of a 1976 AFC divisional playoff game, Terry Bradshaw hit Frank Lewis for a long score in the 40-14 win over Baltimore."

25. Mr. Versatile, Bill Dudley
Dátum: 1942. szeptember 13.
Ellenfél: Philadelphia Eagles
Főszereplő: Bill Dudley

"Bill Dudley's up-the-middle trap play in his first NFL game started a memorable career."

http://www.youtube.com/watch?v=zaa-pDCeVfI

Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
most nyerjünk a Lolcats ellen.Tibi76
Jah, legyen meg a Bengals, Browns meg Panthers, szvsz a Jets meccs nem érdekel, ha ezt a hármat behúzzuk, ez úgyis zúzdameccs lenne, abból meg már volt idén nem kevés, egy vagonnyi sérülés az eredménye.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Tibi76 Pittsburgh Steelers 712 — Steelers fan
most nyerjünk a Lolcats ellen.

"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 13 éve
Megnéztem a meccs összefoglalóját, kemény küzdelmes meccs volt. Azt vettem észre, hogy roethlisbergert sokszor lekapcsolták, azaz nem hagyták, hogy eldobja a labdát. Lehet, hogy ennek a sérülés is az oka.Béczkó
Előfordulhat, nem volt annyira mobilis mint szokott. Azért voltak Houdinit meghazudtoló szabadulások is.
A véleményem az, hogy ez a győzelem igazán akkor ér valamit, ha a Jetsen kívül mindenkit ütünk. A Jetstől lehet bukni, bár a szép az lenne, ha nyernénk.polamalu
basszuk már meg a Jets-et, nem olyan nagy bonyolultságú