NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 13 éve
kivételesen nem provokálni akarok, de akkor ezekszerint csak nekem tűnik úgy hogy halványabb Troy idén mint a sokévi átlag ?bár azért nem túl nagy a mintám. de többet hibázik mint anno, aztán persze jön a nagy play, de nem ezt szoktuk meg sztem.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Egye fene, kapja meg Troy, nagyon megérdemelné. Nem csak az egyéni statisztikái durvák, inkább azok, hogy mit teljesít a csapat nélküle, illetve vele.tenorxBizony. Ez az igazán érdekes benne. És ilyen meghatározó játékosa sztem senki másnak nincs def. oldalon. Playmakerek persze vannak, de aki ilyen hatással lenne egy egész D-re, na ilyen nincs még egy jelenleg a ligában. (Korábban ilyen volt Reed és Ray, de most már nem)
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Egye fene, kapja meg Troy, nagyon megérdemelné. Nem csak az egyéni statisztikái durvák, inkább azok, hogy mit teljesít a csapat nélküle, illetve vele.
több mint 13 éve
Még csapaton belül is nehéz lenne def MVP-t mondani. Timmons, Harrison és Troy jöhet szóba. Ami vicc, hogy mindhárman szóba jöhetnek az NFL def MVP-jeként is.Jelenleg nálam csapaton belül Harrison kapná, mert Timmons produktivitása kicsit lassul, Troynak a szezon közepén volt egy üresjárata. Ugyanakkor liga szinten szvsz Harrisonnak a büntik miatt nincs esélye, Timmons-nak meg nincs elég hype-ja (még), de Troynak ez megvan és szerethető is, úgyhogy neki lehet sansza. De félő hogy a 3 Steelers-esélyes épp egymás elől viszi majd el a szavazatokat, s így más csapatból kerül majd ki a def MVP. Igazából nehéz döntés lesz, most nincs annyira kiemelkedő ember. Talán pont ezért Troy lenne a legjobb döntés, mert egy ilyen kaliberű embernek jár egy ilyen cím. 😊
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
vassadi
15 617
"Mario Lemieux [a Penguins társtulajdonosa] told me I finally look like a hockey player. [...] Broken nose bones looked like corn flakes."Kész ez az ember. 😊
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Túlzó a cikk, kicsit egydimenziós. Ami viszont kétségtelen, hogy clutch player és a védelem talán legfontosabb láncszeme, márha lehet ilyet mondani a Steelers esetében...kishasziIdén nagyon nehéz lesz dönteni a DPOY-címről, de Troy-t a legfőbb esélyesek között emlegetni szerintem is túlzás. Örülnék, ha ő kapná, de szvsz ebben a szezonban a ligában és a csapaton belül is akad(nak) olyan(ok), aki(k) nagyobb eséllyel pályáznak erre az elismerésre.
több mint 13 éve
Megfizetett érte a büntikkel? 😀😛
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Miért ne lehetne Troy a Def MVP? Harrison eddig nálam is előrébb van, de ő az MVP lesz 😛Egy kis Troy hype a Def MVP címre: http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81cbe43c/article/impact-big-plays-make-polamalu-nfls-best-defensive-player?module=HP_cp2Olvastam, de egyelőre még nálam nem elsőszámú Troy😊kishaszi
Itt pedig best rivalrynak nevezik jelenleg a Steelers-Ravens-t, illetve az év eddigi legjobb meccsének nevezik a mostanit: http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81cbe43c/article/impact-big-plays-make-polamalu-nfls-best-defensive-player?module=HP_cp2Soldados
több mint 13 éve
Szerdán Troy, Flozell és Miller nem edzett.
több mint 13 éve
Minden védelemben van ilyen ember, mármint kláccs... tálatok troy és harrison (szvsz) nálunk Ed és Ray... később talán Haloti..mindenhol van ilyen...
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Túlzó a cikk, kicsit egydimenziós. Ami viszont kétségtelen, hogy clutch player és a védelem talán legfontosabb láncszeme, márha lehet ilyet mondani a Steelers esetében...És sztem az év eddigi legjobb meccse is erős 😊SzeszeEgy kis Troy hype a Def MVP címre: http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81cbe43c/article/impact-big-plays-make-polamalu-nfls-best-defensive-player?module=HP_cp2Olvastam, de egyelőre még nálam nem elsőszámú Troy😊kishaszi
Itt pedig best rivalrynak nevezik jelenleg a Steelers-Ravens-t, illetve az év eddigi legjobb meccsének nevezik a mostanit: http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81cbe43c/article/impact-big-plays-make-polamalu-nfls-best-defensive-player?module=HP_cp2Soldados
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
És sztem az év eddigi legjobb meccse is erős 😊Egy kis Troy hype a Def MVP címre: http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81cbe43c/article/impact-big-plays-make-polamalu-nfls-best-defensive-player?module=HP_cp2Olvastam, de egyelőre még nálam nem elsőszámú Troy😊kishaszi
több mint 13 éve
Egy kis Troy hype a Def MVP címre: http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81cbe43c/article/impact-big-plays-make-polamalu-nfls-best-defensive-player?module=HP_cp2Olvastam, de egyelőre még nálam nem elsőszámú Troy😊
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Egy kis Troy hype a Def MVP címre: http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81cbe43c/article/impact-big-plays-make-polamalu-nfls-best-defensive-player?module=HP_cp2Itt pedig best rivalrynak nevezik jelenleg a Steelers-Ravens-t, illetve az év eddigi legjobb meccsének nevezik a mostanit: http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81cbe43c/article/impact-big-plays-make-polamalu-nfls-best-defensive-player?module=HP_cp2
több mint 13 éve
Azt azért tegyük hozzá, hogy a Ravens 2006 óta csak akkor tudott nyerni ellenünk, ha Big Ben nem játszott. 😉 Tehát az elmúlt 4 évben BB-vel a fedélzeten 6-0 ide. :cool:
több mint 13 éve
Van amire nem éri meg reagálni 😛
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Baltimore and Pittsburgh have played four times in the past two years.Ebből is látszik, hogy jobbak vagyunk és csak a rabszolgáink lehetnek a hollók.. 😛
Baltimore 2 wins, Pittsburgh 2.
Baltimore 67 points, Pittsburgh 67.
Baltimore 7 touchdowns and 6 field goals, Pittsburgh 7 touchdowns and 6 field goals.kishaszi
több mint 13 éve
😀Baltimore and Pittsburgh have played four times in the past two years.Még jó, hogy a csapatok színei és játékosai különböznek 😊Collapo
Baltimore 7 touchdowns and 6 field goals, Pittsburgh 7 touchdowns and 6 field goals.kishaszi
több mint 13 éve
Baltimore and Pittsburgh have played four times in the past two years.Még jó, hogy a csapatok színei és játékosai különböznek 😊
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Baltimore and Pittsburgh have played four times in the past two years.Baltimore 2 wins, Pittsburgh 2.
Baltimore 7 touchdowns and 6 field goals, Pittsburgh 7 touchdowns and 6 field goals.
több mint 13 éve
😂 😂Bocs figyelmetlen voltampolamaluTight end Matt Spaeth (concussion) has been cleared by doctors to return to practice Wednesday. While Spaeth is returning, right tackle Flozell Adams (high ankle sprain) is unlikely to play against Cincinnati (2-10).polamaluDélelőtt ugyanezt tettem közzé a 2564-es számú hsz.-ben. 😊vassadi27
imétlésatudásannya
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Bocs figyelmetlen voltamTight end Matt Spaeth (concussion) has been cleared by doctors to return to practice Wednesday. While Spaeth is returning, right tackle Flozell Adams (high ankle sprain) is unlikely to play against Cincinnati (2-10).polamaluDélelőtt ugyanezt tettem közzé a 2564-es számú hsz.-ben. 😊vassadi27
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Tight end Matt Spaeth (concussion) has been cleared by doctors to return to practice Wednesday. While Spaeth is returning, right tackle Flozell Adams (high ankle sprain) is unlikely to play against Cincinnati (2-10).polamaluDélelőtt ugyanezt tettem közzé a 2564-es számú hsz.-ben. 😊
több mint 13 éve
Már megjelent egyszer ezért töröltem
több mint 13 éve
Troy Polamalu was named AFC Defensive Player of the Week.