Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 13 éve
Azért ennek a nagy "ellenállásnak" ellentmondani látszik Tomlin egy mondata, miszerint valóban nem kell változtatni JH játékstílusán, de a technikáján igen mert a ligának ez nem tetszetős.Egy lófaszt kell alkalmazkodni.
Érthetően dacosak a fiúk 😊 , de itt azért sztem messzebbre kell látni....és Tomlinék ezt pedzegetik már. Sajnos muszáj lesz alkalmazkodni.Chrisdol
Csak megerősítenénk őket abban, hogy itt mindent meg lehet csinálni.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nyilván, de neki is be kell látni h nem harcolhatunk egy teljes szezont a liga ellen, mert ezer% h mi húzzuk majd a rövidebbet. Ha csak szavakkal is de "simulni" kell.Azért ennek a nagy "ellenállásnak" ellentmondani látszik Tomlin egy mondata, miszerint valóban nem kell változtatni JH játékstílusán, de a technikáján igen mert a ligának ez nem tetszetős.Korábban ulpi Jonathan Scott esetén írta, amit én most érzek. Sztem más az amit a sajtónak mond, és más az, amit Harrisonnak.Soldados
Érthetően dacosak a fiúk 😊 , de itt azért sztem messzebbre kell látni....és Tomlinék ezt pedzegetik már. Sajnos muszáj lesz alkalmazkodni.Chrisdol
több mint 13 éve
Amúgy a liga arculcsapása lenne, ha Harrison ismét Def. MVP lenne. Márpedig jelen állás úgy tűnik, hogy még erősebb számokat hoz, mint 2008-ban, amikor megkapta a díjat. 😊Az egy vicc amit Harrisonnal művelnek. A foci megcsúfolása. Ma reggel le tudtam volna rúgni a tvt is emiatt. Jim Rome is burning volt és ebben is benn volt ez a play. De még ő is Godellnek ad igazat. Ha nagyon szigorúak akarnak lenni akkor max zászlót dobnak az esetre. Mondjuk szerintem még az se volt. Nem még utána büntetés. A végén az lesz, hogy nem lehet majd blitzelni és a QBkhez hozzáérni. Tönkreteszik a focit.visi_b(kérdés: mennyi Harrison összbírsága idén? Több már mint az évi fizuja, vagy ahhoz még kell mondjuk két 25K-s bünti?)Collapo125k-nál tart. Mindezt kizárólag play közbeni hitekért. De mondom, lehet jobban járna, ha csak úgy kedvtelésből 2 play között menne oda egy QB-hoz és adna egy öklöst neki, ahogy BigSey és a Johnson-Finnegan duó csinálta, az se kerülne többe...Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Azért ennek a nagy "ellenállásnak" ellentmondani látszik Tomlin egy mondata, miszerint valóban nem kell változtatni JH játékstílusán, de a technikáján igen mert a ligának ez nem tetszetős.Korábban ulpi Jonathan Scott esetén írta, amit én most érzek. Sztem más az amit a sajtónak mond, és más az, amit Harrisonnak.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Azért ennek a nagy "ellenállásnak" ellentmondani látszik Tomlin egy mondata, miszerint valóban nem kell változtatni JH játékstílusán, de a technikáján igen mert a ligának ez nem tetszetős.Érthetően dacosak a fiúk 😊 , de itt azért sztem messzebbre kell látni....és Tomlinék ezt pedzegetik már. Sajnos muszáj lesz alkalmazkodni.
több mint 13 éve
Az egy vicc amit Harrisonnal művelnek. A foci megcsúfolása. Ma reggel le tudtam volna rúgni a tvt is emiatt. Jim Rome is burning volt és ebben is benn volt ez a play. De még ő is Godellnek ad igazat. Ha nagyon szigorúak akarnak lenni akkor max zászlót dobnak az esetre. Mondjuk szerintem még az se volt. Nem még utána büntetés. A végén az lesz, hogy nem lehet majd blitzelni és a QBkhez hozzáérni. Tönkreteszik a focit.(kérdés: mennyi Harrison összbírsága idén? Több már mint az évi fizuja, vagy ahhoz még kell mondjuk két 25K-s bünti?)Collapo125k-nál tart. Mindezt kizárólag play közbeni hitekért. De mondom, lehet jobban járna, ha csak úgy kedvtelésből 2 play között menne oda egy QB-hoz és adna egy öklöst neki, ahogy BigSey és a Johnson-Finnegan duó csinálta, az se kerülne többe...Soldados
több mint 13 éve
(kérdés: mennyi Harrison összbírsága idén? Több már mint az évi fizuja, vagy ahhoz még kell mondjuk két 25K-s bünti?)Collapo125k-nál tart. Mindezt kizárólag play közbeni hitekért. De mondom, lehet jobban járna, ha csak úgy kedvtelésből 2 play között menne oda egy QB-hoz és adna egy öklöst neki, ahogy BigSey és a Johnson-Finnegan duó csinálta, az se kerülne többe...
több mint 13 éve
Igazából egyszerű a képlet... ne költsük el a sapka kétharmadát egy irányítóra... hagyjunk pénzt, hogy lehessen venni elé olyan falat, ami tart... vagy valahol neveljük ki a falatAmúgy érdekes, hogy Goofdel sír, rí, de a Peppers által lezúzott - azóta újra sérült - Stafford meg se nyikkant... a Detroit se szövegelt a hiten... a macik hétről hétre úgy játszanak, hogy Cuttie menekül mindenki elől, lezúzzák, felkel és újra menekül... ott megy ez, máshol miért nem?... és még lehetne sorolni...
A témát a magam részéről azzal zárnám, hogy igazából jelenleg felvihetne a pályára minden csapat 3 irányítót... azokat úgyse lehet megütni, szóval ha valamelyik tud elkapni... na hagyjuk...
Ez van, ezt kell vagy nem kell szeretni...
(kérdés: mennyi Harrison összbírsága idén? Több már mint az évi fizuja, vagy ahhoz még kell mondjuk két 25K-s bünti?)
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Huhh...Végigolvastam a mai sajtót. Hát azt hiszem, itt most vmi elszabadult. Nagyon durva üzengetésbe kezdtünk a ligának. Ward, BB, Harrison, Warrior, Woodley, Clark és ugye korábban Troy is megszólalt az ügyben.
Clarké tetszett talán a legjobban: In response to the fines, he promised the team would be "hitting harder and more vicious". Én pontosan ezt is várom. Hétről hétre üssünk nagyobbat és amikor Tom Brady lesz egy esetleges AFC-döntőn az ellenfél, akkor üssük a legnagyobbat, ahogy 2005-ben Manningen. :cool:
több mint 13 éve
Saját véleményem alapján (valamint reményeimet kifejezve) a fizikális focihoz csatlakozunk mi is.. 😊 NFL - Not For Ladies...http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81c8f9c7/article/fed-up-steelers-ward-says-nfl-is-hypocritical-on-hits?module=HP_headlinesUgyanezt linkeltem az ESPN-ről. A mi a játékosaink most már nyíltan háborút folytatnak az NFL ellen. És teljes joggal, totál igazuk van mindenben. Legyen az a hitek megítélése, az egyenlőbbek az egyenlők között, stb, stb. Meg is van az eredménye, 2 meccs 300 yard bünti. BB lábcsavargatása a földön semmi, Harrison "late" hit 25k. Megy ez, mint a karikacsapás.
jókat mondtak. félek rájuk szállnak még jobban. a szabaság országában sem igazán szeretik, ha cincognak az egerek.Noda10
De mi már csak ilyen dirty gecicsapat maradunk, és ezután is szarunk az NFL pussy szabályaira és ugyanúgy telibeb.sznak majd bárkit, aki szembejön.
Ahogy Ward mondta: We're going to keep playing the way we always have been playing. If they fine us, they fine us. It's football. I don't care what type of rules you do, you can't protect (against) the physicality of this game. It's always going to be a physical ballgame".
Ergó ez az álszent köcsög faszfej hozhat akármilyen szabályt, a játék során mi akkor is telibe verünk bárkit. 😊Soldados
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81c8f9c7/article/fed-up-steelers-ward-says-nfl-is-hypocritical-on-hits?module=HP_headlinesUgyanezt linkeltem az ESPN-ről. A mi a játékosaink most már nyíltan háborút folytatnak az NFL ellen. És teljes joggal, totál igazuk van mindenben. Legyen az a hitek megítélése, az egyenlőbbek az egyenlők között, stb, stb. Meg is van az eredménye, 2 meccs 300 yard bünti. BB lábcsavargatása a földön semmi, Harrison "late" hit 25k. Megy ez, mint a karikacsapás.
jókat mondtak. félek rájuk szállnak még jobban. a szabaság országában sem igazán szeretik, ha cincognak az egerek.Noda10
De mi már csak ilyen dirty gecicsapat maradunk, és ezután is szarunk az NFL pussy szabályaira és ugyanúgy telibeb.sznak majd bárkit, aki szembejön.
Ahogy Ward mondta: We're going to keep playing the way we always have been playing. If they fine us, they fine us. It's football. I don't care what type of rules you do, you can't protect (against) the physicality of this game. It's always going to be a physical ballgame".
Ergó ez az álszent köcsög faszfej hozhat akármilyen szabályt, a játék során mi akkor is telibe verünk mindenkit. 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81c8f9c7/article/fed-up-steelers-ward-says-nfl-is-hypocritical-on-hits?module=HP_headlinesjókat mondtak. félek rájuk szállnak még jobban. a szabaság országában sem igazán szeretik, ha cincognak az egerek.
több mint 13 éve
Elgondolkodtató Ward-nyilatkozat a büntetésekről és a liga felfogásáról: http://sports.espn.go.com/nfl/news/story?id=5871501Hát nem fura, hogy egy nevetséges "late" hit 25k, míg a földön fekvő lábának tekergetése lófasz se...!? (Ez már csak zárójeles, de nem fura, hogy Palmer Rule nem volt, de Brady Rule az igen...) És lám-lám, ezúttal nagy az egyetértés a Ravens és a Steelers játékosok között.
Goodell a qrva anyád! Takarodj te álszent köcsög!
több mint 13 éve
In keeping with the plan from the past 2 weeks, Troy Polamalu didn't practice Wednesday. Flozell Adams, Ben (foot), Nick Eason (knee), Bryant McFadden (hamstring) all worked on a limited basis. The only guy to miss for the Ravens was RB Le'Ron McClain (ankle)Egyelőre úgy tűnik, mindenki harcra kész lesz.
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=3xDBFIAgp58&feature=related azt hiszem ennyit üzennék Goodellnek rólatok 😀
több mint 13 éve
Lehet.. Szerintem ezzel nincs baj, ha eredeti, vagy jól néz ki. Pl. az NHL-ben is vannak olyan szokások, amit több csapat csinál és nincs ezzel gond - whiteout és társai.kishasziígy van... lényeg a lényeg, a közeljövőben nem szeretnék lengő lila törcsiket az M&T-ben...
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Szerintem ez kevésbé a Ti lengetéseteknek, mint a mi "tervezett" lengetésünknek lámaságára utalt, deLehet.. Szerintem ezzel nincs baj, ha eredeti, vagy jól néz ki. Pl. az NHL-ben is vannak olyan szokások, amit több csapat csinál és nincs ezzel gond - whiteout és társai.
ki tudja... szvsz szép, érdekes dolog - bár az eredetét nem tudom, szóval valaki okosabb elmondhatná nekem - amit n
nem kell másolni, ez a Ti védjegyetek... ha már itt tartunk szerintem a lembólípet is meg kellett volna hagyni a
sajtfejűeknek...
Nekünk meg nem lehet lila majmunk, mert azt is levédte már egy-két szurkolótábor az Újpest FC-t illetően... (ténymegállapítás nem vélemény)...
Talán tehetnénk azt, hogy nem találunk ki mindenféle rituálét, ha már a nézők nem tették, hanem hagyjuk őket
őrjöngeni... ennyiCollapo
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Szerintem ez kevésbé a Ti lengetéseteknek, mint a mi "tervezett" lengetésünknek lámaságára utalt, dejaj, ez ilyen nagyon pöcsduma, hogy nem tudunk kitalálni eredetit, akkor fikázzuk a másik szokását😊Degáz, lopnak a szarkák.Nem tudom ki találta ezt ki, de:
http://www.baltimoresun.com/sports/ravens/bs-sp-cowherd-ravens-1201-20101130,0,2875449.column
Még hogy Purple Towel 😀 Mekkora gáááááááááááááz.
Kitalálhatnának valami eredetit.tenorx
But a lot of Ravens fans aren't too crazy about waving towels of any kind.
They think it's lame. And they think it smacks too much of what Steelers fans do with those Terrible Towels.
Szóval reméljük, hogy nem történik meg.Collapo
Lengethetnének lila majmokat😀😀😀kishaszi
ki tudja... szvsz szép, érdekes dolog - bár az eredetét nem tudom, szóval valaki okosabb elmondhatná nekem - amit n
nem kell másolni, ez a Ti védjegyetek... ha már itt tartunk szerintem a lembólípet is meg kellett volna hagyni a
sajtfejűeknek...
Nekünk meg nem lehet lila majmunk, mert azt is levédte már egy-két szurkolótábor az Újpest FC-t illetően... (ténymegállapítás nem vélemény)...
Talán tehetnénk azt, hogy nem találunk ki mindenféle rituálét, ha már a nézők nem tették, hanem hagyjuk őket
őrjöngeni... ennyi
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
jaj, ez ilyen nagyon pöcsduma, hogy nem tudunk kitalálni eredetit, akkor fikázzuk a másik szokását😊Degáz, lopnak a szarkák.Nem tudom ki találta ezt ki, de:
http://www.baltimoresun.com/sports/ravens/bs-sp-cowherd-ravens-1201-20101130,0,2875449.column
They think it's lame. And they think it smacks too much of what Steelers fans do with those Terrible Towels.
Szóval reméljük, hogy nem történik meg.Collapo
Lengethetnének lila majmokat😀😀😀
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Degáz, lopnak a szarkák.Nem tudom ki találta ezt ki, de:
Szóval reméljük, hogy nem történik meg.
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Degáz, lopnak a szarkák.http://www.baltimoresun.com/sports/ravens/bs-sp-cowherd-ravens-1201-20101130,0,2875449.column
Kitalálhatnának valami eredetit.
több mint 13 éve
Ehhh... Azt hittem, hogy Harbaugh Hail Maryje előrébb lesz.
több mint 13 éve
50. Greatest Plays/Games - Steelers34. Norm Johnson's 45 yard field goal
Dátum: 1996. január 6.
Ellenfél: Buffalo Bills
Főszereplő: Norm Johnson
"In a playoff win over the Bills, Norm Johnson's long field goal would be the highlight of a day when he put 16 points on the board himself."
33. O'Donnell's touchdown pass to Thigpen
Dátum: 1995. január 7.
Ellenfél: Cleveland Browns
Főszereplő: Neil O'Donnell, Yancey Thigpen
"This second of two touchdown passes during the first half set the tone for a big 1994 AFC divisional playoff win."
32. Harbaugh's bobbled Hail Mary
Dátum: 1996. január 14.
Ellenfél: Indianapolis Colts
Főszereplők: Jim Harbaugh, Aaron Bailey
"In the AFC Championship game, Colts quarterback Jim Harbaugh's en-zone-seeking bomb is broken up for an incompeltion as time expires."
http://www.youtube.com/watch?v=bqooASh-eA0 7:40-től!
31. Steelers strike out three for shutout
Dátum: 1993. november 15.
Ellenfél: Buffalo Bills
Főszereplő: Steelers D
"The Steelers stop Buffalo Bills' high-octane, no-huddle offense by knocking Jim Kelly, Andre Reed and Don Beebe out of the game."
Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 13 éve
WANTED. James Harrison Ht. 6-0 Wt. 242 College Kent State. Any info call 1800-PLAY2HARD... Cash Reward $125,000.00Woodley faceebok bejegyzésben!!
több mint 13 éve
Na ebben igazad van teljesen Soldi!Nah meghunyászkodok Soldi előtt ezúttal, úgy néz ki valóban jól játszott Gay. Ma újranéztem meg elolvastam a pff elemzést, és valszeg pont az egy szar playnél sikerült lekurvaanyáznom 😛Jééé és Pounceyt is lehúzza... 😉
Egyébként értékelés a meccsről: http://www.profootballfocus.com/blog/2010/11/30/re-focused-week-12-pittsburgh-at-buffalo/tenorx
Továbbá attól nem szar, hogy engedett egy 10 yardos elkapást. Az még lehetett attól egy jó play tőle. 😉 Csak ki vagytok hegyezve rá a tavalyi év miatt és minden egyes alkalommal elkülditek a faszba, ha csak elkapást csinálnak mellette, pedig az önmagában nem bűn, ha mellette sikerül egy catch, attól még lehetett jó a coverage.Soldados
Ezzel így vagyok, teljesen ha meglátom a pályán már ideges vagyok rá!!! (Tavalyi év után nem csoda!!!)