Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 13 éve
Így van. 😉 Kezdő CB-ként valszeg most sem állná meg a helyét, mert oda nem elég fizikális, és persze nem is elég jó, de nickelnek jó. Ő jobbat nyújt a nickel pozícióban, mint mondjuk B-Mac 2nd cornerként. Ezért kellene megtartani, de természetesen kizárólag nickelnek.Ez elég világos ok-okozat: nem az 1. 2. elkapókat fogja, így kevesebbet nyelünk róla mint tavaly. Gondolom ugyanezért van a több levédekezett passz is, nem az ászokat kell levédekeznie.Nézd fordítva. Ha úgy gondolnák, hogy Gay a megoldás erre a posztra, kellene első körös CB?Tévedés. Gay jelenleg a legjobb közülük a maguk posztján. Persze tény, hogy ő nem az első és második WR-eket fogja, de tuti hogy róla szívtük a legkevesebb yardot. Akármekkora utálatot váltott ki belőletek a tavalyi botrányos éve, idén kifejezetten jól játszik az egyszem Pats meccset leszámítva. Pl neki van a legtöbb kivédekezett passza a hármasból. 😉 Sokat mondó...
Egyébként tudom hogy lejár a szerződésük, de szvsz ettől még nem fognak mind elmenni. És ebből a háromból -ha csak a teljesítményt nézzük- Gay a leggyengébb. Ha látnák benne a lehetőséget, hogy egyszer ő lesz az 1 számú CB, akkor is kellene draftolni erre a posztra, de nem feltétlenül első körben.
Mert azt a 1st round picket azért el lehetne sütni másra is... de úgy néz ki ezt tartják pillanatnyilag a legfontosabbnak, és nyilván nem azért mert Gayban látják a jövő nagy kornerbekkjét.Jan
Az 1. körös CB egyáltalán nem Gay miatt kell. Valszeg mindhárom corner nem marad. Mögöttük nincs senki (Lewis és Madison nem megoldás, ez jól látszik), így kell egy corner mindenképpen, aki azonnal legalább nickelben használható. Emellett a csapat elsőszámú cornere az ezen a poszton már veszélyes 30-as éveibe lépett. Nincs választási lehetőség, CB kell. De nem Gay miatt, ő nickelnek jó.
Én pl Ike-ot és Gayt iratnám alá, és 1. körös CB-t draftolnék. Aki 1 év után Gayt visszaküldené nickelbe, ahol nagyon is jó.Soldados
Kiváncsi vagyok, ha ugyanazokat fogná mint tavaly, mekkora javulás látszana a statjaiban?
Akik idén fogják az 1-2 elkapókat, azok viszont nem szívnak akkorákat (legalábbis nem olyan látványosakat) mint tavaly Gay.
Egyébként a fene tudja ezt a draftot... jó CB-t szerintem könnyebb szerezni, mint jó falembert.Jan
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Ez elég világos ok-okozat: nem az 1. 2. elkapókat fogja, így kevesebbet nyelünk róla mint tavaly. Gondolom ugyanezért van a több levédekezett passz is, nem az ászokat kell levédekeznie.Tévedés. Gay jelenleg a legjobb közülük a maguk posztján. Persze tény, hogy ő nem az első és második WR-eket fogja, de tuti hogy róla szívtük a legkevesebb yardot. Akármekkora utálatot váltott ki belőletek a tavalyi botrányos éve, idén kifejezetten jól játszik az egyszem Pats meccset leszámítva. Pl neki van a legtöbb kivédekezett passza a hármasból. 😉 Sokat mondó......Nézd fordítva. Ha úgy gondolnák, hogy Gay a megoldás erre a posztra, kellene első körös CB?
Jan: nem azért emlegetnek CB-picket 1. körre, mert Ike, B-Mac és Gay hulladék, hanem azért mert mindhárom szerződése lejár, ráadásul Ike, mint 1. számú corner 30 éves.Soldados
Egyébként tudom hogy lejár a szerződésük, de szvsz ettől még nem fognak mind elmenni. És ebből a háromból -ha csak a teljesítményt nézzük- Gay a leggyengébb. Ha látnák benne a lehetőséget, hogy egyszer ő lesz az 1 számú CB, akkor is kellene draftolni erre a posztra, de nem feltétlenül első körben.
Mert azt a 1st round picket azért el lehetne sütni másra is... de úgy néz ki ezt tartják pillanatnyilag a legfontosabbnak, és nyilván nem azért mert Gayban látják a jövő nagy kornerbekkjét.Jan
Az 1. körös CB egyáltalán nem Gay miatt kell. Valszeg mindhárom corner nem marad. Mögöttük nincs senki (Lewis és Madison nem megoldás, ez jól látszik), így kell egy corner mindenképpen, aki azonnal legalább nickelben használható. Emellett a csapat elsőszámú cornere az ezen a poszton már veszélyes 30-as éveibe lépett. Nincs választási lehetőség, CB kell. De nem Gay miatt, ő nickelnek jó.
Én pl Ike-ot és Gayt iratnám alá, és 1. körös CB-t draftolnék. Aki 1 év után Gayt visszaküldené nickelbe, ahol nagyon is jó.Soldados
Kiváncsi vagyok, ha ugyanazokat fogná mint tavaly, mekkora javulás látszana a statjaiban?
Akik idén fogják az 1-2 elkapókat, azok viszont nem szívnak akkorákat (legalábbis nem olyan látványosakat) mint tavaly Gay.
Egyébként a fene tudja ezt a draftot... jó CB-t szerintem könnyebb szerezni, mint jó falembert.
több mint 13 éve
Tévedés. Gay jelenleg a legjobb közülük a maguk posztján. Persze tény, hogy ő nem az első és második WR-eket fogja, de tuti hogy róla szívtük a legkevesebb yardot. Akármekkora utálatot váltott ki belőletek a tavalyi botrányos éve, idén kifejezetten jól játszik az egyszem Pats meccset leszámítva. Pl neki van a legtöbb kivédekezett passza a hármasból. 😉 Sokat mondó......Nézd fordítva. Ha úgy gondolnák, hogy Gay a megoldás erre a posztra, kellene első körös CB?
Jan: nem azért emlegetnek CB-picket 1. körre, mert Ike, B-Mac és Gay hulladék, hanem azért mert mindhárom szerződése lejár, ráadásul Ike, mint 1. számú corner 30 éves.Soldados
Én pl Ike-ot és Gayt iratnám alá, és 1. körös CB-t draftolnék. Aki 1 év után Gayt visszaküldené nickelbe, ahol nagyon is jó.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
...Nézd fordítva. Ha úgy gondolnák, hogy Gay a megoldás erre a posztra, kellene első körös CB?
Mert azt a 1st round picket azért el lehetne sütni másra is... de úgy néz ki ezt tartják pillanatnyilag a legfontosabbnak, és nyilván nem azért mert Gayban látják a jövő nagy kornerbekkjét.
több mint 13 éve
tenorx: persze elsütheted, hogy velem felesleges vitatkozni, de a tény az, hogy rosszul látod... És ha tudsz értelmezve olvasni, akkor láthatnád, hogy én sem mondom kezdőnek, hanem annyit, hogy nickelnek jó. Azaz én megtartanám, de nem kezdőnek, hanem nickelnek, annak bevált 2008-ban is és idén is. Folyamatosan meccsről meccsre jó nickelben. Magyarázhatsz akármit, de Te (mint mindig) érzelemből beszélsz, nem pedig racionalitásból. És akkor még csodálkozol, amikor kvázi lehülyézlek egy ilyen meccs után, amikor szidtad (kirúgnád egy 10 yardos catch miatt, pfff...) Gayt, miközben qrva nagyot játszott. Pouncey pedig egyáltalán nem kiemelkedően jó. Jó center - rookie-hoz képest. Ennyi, de nem több. Az tény hogy van benne upside, lehet belőle évtizedes domináns center, de jelenleg még nem az. Az pedig, hogy vezér a falban, nem jelent semmit, Essex és Colon is az volt, de ennek nincs összefüggése a teljesítménnyel. Próbálj ne érzelemből ítélkezni, sokkal reálisabb képet kapnál. 😉 Jan: nem azért emlegetnek CB-picket 1. körre, mert Ike, B-Mac és Gay hulladék (bár persze messze nem ideális), hanem azért mert mindhárom szerződése lejár, ráadásul Ike, mint 1. számú corner 30 éves.
több mint 13 éve
Az tény hogy Gay javult a tavalyi teljesítményéhez képest, de lássuk be, tavaly annyira sz@rul játszott, hogy azt nehéz lenne alulmúlni.Lehet hogy jövőre még jobb lesz, azután meg még jobb, meg folyamatosan fejlődik stb... csak nekünk a következő meccset nem 2 év múlva kell megnyerni, hanem a jövő héten. És sajna akkor Gay még nem lesz király CB.
Nem csodálom, hogy CB picket emlegetnek, mert szvsz Gay hosszú távon nem megoldás erre a posztra.
több mint 13 éve
Én egy nagy CB hibát láttam, amin elmehetett volna a meccs. OTban Ike nagyon csúnyán lemaradt Steve Johnsonról, és TD is lett volna (elkapta az end zone közepén igazából) csak dropolta. Na, ott a védelemnek köze nem volt semmihez. Clark volt még odaállítva, nagyjából volt csak a helyén, ha udvarias akarok lenni. De Gay speciel nem tűnt fel, hogy olyan rossz lett volna, bár egy-egy mentés másoktól (konkrétan Troy, Farrior, Timmons) segített neki. Ők azonban ha zónáznak, ez a dolguk. A Steelers féle zone blitzben ez nem extra tőlük, ettől jó a zone blitz többek közt. Attól persze még cél, az 5 shutdown corner a rosteren, csak ugye az nem lesz, mert fontosabb király DE-NT-OLBket hozni, mint CBket, ez is a zone blitz hozadéka. De Gay sztem sem felülmúlhatatlan. Csak kérdés megéri-e ebben a rendszerben nickelbackre költeni?
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Jó Soldi veled felesleges vitatkozni.Gay nem starter, nickelnek egy átlagos corner.
Az meg, hogy miatta nem kaptunk ki nem őt minősíti, hanem a secondaryt.
Jah és Pouncey meg kurvajó, főleg runblockingban, illetve már ő lett az Oline vezére, ez rookieként nem kis teljesítmény. Folyamatosan figyelem a játékát, és eddig nem okoz csalódást.
több mint 14 éve
Amikor beírtam éppen szoptunk tőle egy 10 yardos passzt úgy, hogy a közelbe se volt. Lehet, hogy volt pár nagy játéka, de attól még borzasztó homály néhány playnél, amit nem lehet megengedni.tenorxJézusom... Képzeld Polamalunak is vannak totál homály playei. A Pats ellen vagy tizet tudok mutatni...
Gay idén qrva jól játszik. Az hogy csinálnak egy 10 yardos playt rajta, attól még nem szar vki. Képzeld még Asón is szoktak ilyet csinálni...
Próbálj meg egyszer, csak egyszer hideg fejjel meccset nézni, vagy legalábbis reálisan és nem indulatból vagy pozitív irányban érzelemből (Pouncey) értékelni. Pl Harrison és Troy mellett Gay volt az, akinek ezt a sikert köszönhetjük... De persze basszuk ki, csak mert szoptunk róla egy 10 yardos passzt... És mert Te szarnak akarod látni a tavalyi éve miatt. Nickelbacknek kifejezetten jó azt az egyszem Pats meccset leszámítva.
több mint 14 éve
Amikor beírtam éppen szoptunk tőle egy 10 yardos passzt úgy, hogy a közelbe se volt. Lehet, hogy volt pár nagy játéka, de attól még borzasztó homály néhány playnél, amit nem lehet megengedni.És hogy egy kis öröm is legyen, http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81c81844/article/report-steelers-roethlisberger-to-undergo-tests-on-right-foot?module=HP_headlines
BB-nek talán van egy kisebb sérülése.
több mint 14 éve
Olvastam a cikket 😛Komolyan néha elsírom magam rajtad 😛, mintha nem is azt a meccset néznéd, amit én.
Attól még továbbra is szar, hogy jókat nyilatkoznak róla a csapattársak. Egyébként szerintem egy jó meccs volt idén, akkor vegyünk a tegnapit annak, és a többi rossz, ahelyett, hogy egy rossz lett volna.
Továbbra se kezdő szint.tenorx
Nemcsak a játékosok nyilatkoznak róla jókat, hanem jól játszik. Nem egy vagy 2 meccsen, hanem minden. Egyedül a Pats ellen volt szar. Ott kaptunk is róla 3 TD-t. 😀 Egy rossz meccse viszont mindenkinek lehet. De ennyit arról, hogy tegnap is kirúgattad volna, holott qrva nagyot játszott, nélküle úgy kiszoptunk volna, mint a szar, és ezek után csodálkoztál, hogy kvázi miért hülyézlek le, amikor szidtad. 😉 Óriásit játszott, miközben Te kirúgatnád.
De valóban nem kezdő szint, viszont nickelnek nagyon is jó. Márpedig nickel is kell egy csapatba. 😉 Ennyi.
több mint 14 éve
Olvastam a cikket 😛Attól még továbbra is szar, hogy jókat nyilatkoznak róla a csapattársak. Egyébként szerintem egy jó meccs volt idén, akkor vegyünk a tegnapit annak, és a többi rossz, ahelyett, hogy egy rossz lett volna.
Továbbra se kezdő szint.
több mint 14 éve
Ezt tenorxnak küldeném:Gay steps up
Cornerback William Gay, who has been picked on and victimized for several touchdowns as the nickel back, played exceptionally well after he had to step in at left cornerback for injured Bryant McFadden.
Gay was credited with a team-high four passes defensed, none bigger than when he stepped in front of a pass intended for Bills receiver Stevie Johnson on second-and-7 from the Steelers' 12 in the fourth quarter. When the ball popped in the air, Polamalu made a diving interception at the 2, preventing the Bills from scoring the go-ahead touchdown or even kicking the tying field goal.
"William Gay made a ton of plays," Ryan Clark said.
Egyszer próbáld meg hideg fejjel nézni a meccset. 😉 Gay jól játszott. Idén egyetlen szar meccse volt, a Pats ellen, azon kívül nemhogy megfelelő, sokkal inkább nagyon jó nickelnek.
több mint 14 éve
Jájj! Sweet memories. Deshea nem volt egy nagy corner, de lehúzott nálunk egy évtizedet és ez a playe örökké emlékezetes marad, no meg a Cowboys elleni pick-six. Andy Russell fumble returnje TD-ért minden idők leglassabb returnjeként is ismert. 😀 😀 DL-emberek futották le, de azért csak bevitte. 😊 Stautner pedig a Steelers törénetének egyetlen játékosa, akinek mezszámát HIVATALOSAN is visszavonultatták.Köszi Szabler.
több mint 14 éve
50 Greatest Plays/Games - Steelers40. Steelers stifle record streak
Dátum: 2004. október 31.
Ellenfél: New England Patriots
Főszereplő: Deshea Townsend
"New England had won 21 straight games until Tom Brady was hammered by the Steelers defense and gave up a costly pick."
http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/09000d5d8018a02a/Steelers-34-Patriots-20
39. Russell's fumble recovery and ("slow-mo") touchdown run
Dátum: 1975. december 27.
Ellenfél: Baltimore Colts
Főszereplő: Andy Russell
"Linebacker Andy Russell's big play after Jack Ham forced a fumble clinched a 1975 AFC divisonal playoff win."
http://www.youtube.com/watch?v=VeXiOuUGSNs 12:05-től!
38. Ernie Stautner's punishing payback
Dátum: 1952. november 30.
Ellenfél: New York Giants
Főszereplő: Ernie Stautner
"A hard-nosed tackle forces third-string quarterback and future Dallas Cowboys coach Tom Landry out of the game."
Részletesebben a Steelers 63-7-es győzelméről. http://www.profootballresearchers.org/Coffin_Corner/07-04-231.pdf
"The Giants kicked off, and true to form Lynn Chandnois caught the ball on the dead run at the nine-yard line. Not a Giant touched him. It was a 91-yard kick-off return for a touchdown. Exactly 17 seconds into the game the Steelers had a 7-0 lead. The Steelers rang up a second touchdown by Chandnois in the first quarter, and scored twice in the second quarter on passes from Jim Finks to Elbie Nickel (21 yards) and to Ray Mathews (42 yards).
The situation looked bad for the Giants.
Then disaster struck. Their regular quarterback, Charlie Conerly, and their back-up quarterback, Fred Benners, were both injured during the first half. In those days, NFL teams only carried two quarterbacks. Even Kyle Rote, who had served as an insurance quarterback in such emergencies, had been put out of the game with a concussion.
The second half quarterback duties fell to Tom Landry who had handled the ball only as a punter and defensive back.
The third quarter was played evenly with both teams scoring a touchdown. The Giants score came on a 70-yard flea-flicker pass from Tom Landry.
But the final quarter was a nightmare for the Giants. The Steelers scored four unanswered touchdowns: one on a blocked kick, one on a short run following a Landry fumble, and two on passes. Near the end of the game, the Steelers even toyed with the Giants by putting linebacker Jerry Shipkey in at fullback and defensive back Jack Butler in at flanker."
Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 14 éve
Naná, hogy a DE poszt mostoha a mostani NFL-ben... a legnagyobb/leggyakrabb veszélyt ők jelentik a QB-re,nehogy már istenítsük őket, ha pass-heavy-full-qb-protected időszak van...
Nekem akkor is a második kedvenc posztom... DT az első 😊
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 14 éve
Azt ugye azért sejted Soldi, hogy Aaronék nélkül hosszú távon, a régi ligában valszeg nem 2,9 lenne, de egyébként durván erőn felüli szerintem, hogy Keisel sincs. Szerintem ő is underrated palay kicsit.kishasziEgyértelmű. A hosszútávon ez nem tartható a kezdő DE-k nélkül, illetve Keisel is alulértékelt. Ez van, a liga nem becsüli őket, mi annál jobban.
több mint 14 éve
Azt ugye azért sejted Soldi, hogy Aaronék nélkül hosszú távon, a régi ligában valszeg nem 2,9 lenne, de egyébként durván erőn felüli szerintem, hogy Keisel sincs. Szerintem ő is underrated palay kicsit.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
A sérüléshullámotokat figyelembe véve szép győzelem...A bírókkal továbbra sem kell foglalkozni, úgyse lehet velük mit tenni, valamint a héten (is) bíróstul volt meg a meccs.
Külön kiemelném, hogy a Bills sok csapatnak okozott már komoly fejfájást, stat ide vagy oda... szimpi csapat...
Várom a jövőheti meccset... izgalmas lesz... kemény, mint mindig...
A várt végeredményt tekintve persze az itt írók többségével nem értünk majd egyet, szóval csak annyit mondok,
legyen szoros, igazi rangadó... a többi "majdnem" mellékes...
SZVSZ ez az igazi foci... amikor a végsőkig kiélezett a csoport, nem vagy csak minimálisan lehet hibázni, a végéig
nyomni kell, ami a csövön kifér....
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 14 éve
Mindenképpen CB-pick kell 1. körben: Ike, Gay és B-Mac szerződése is lejár. Akkor is CB kell, ha Colont elengedjük (el fogjuk), mert Flozell még van egy évig, viszont cornerünk nincs...A futás elleni stat pedig nem csalóka. Csak sose azt nézzétek, hogy yd/match. Azt nézzétek, hogy yd/carry, passz esetén pedig yd/attempt. Na most yd/carryben is toronymagasan elsők vagyunk 2,9-cel.
több mint 14 éve
marescha
121
A másik, még nagyobb gáz: Jonathan Scott. Ilyen LT-lel semmi sanszunk a PO-ban, vagy egy normális csapat ellen... Ennyi. Ezt kár túlragozni...Ezért gondolom, hogy ez a csapat túlteljesít idén erősen.... Ilyen szedett-vedett szar támadófallal (ráadásul minden meccsen más összetételben) + még szar teljesítménnyel is, általában más csapatok úgy megveretik magukat, mint annak a rendje. Mondjuk nekünk van egy hosszú hajú repkedő supermanünk, meg egy Big Benünk, akik kihúznak a legnagyobb szarból is egy komplett csapatok, és akkor még a linebacker sort nem is említettem.
Soldados
Tegnap is annyi jó játékunk lett semmis holding miatt, hogy az összeadva legalább 100 yard volt.
Ja igen, tegnap kérdezte tőlem az öcsém a meccs közben ( félidőben), hogy nem-e fog elfáradni a támadófalunk, merthogy túl sokat volt nálunk a labda. Erre én nagy okos mondtam, hogy ááá dehogy.... meg hogy általában az ellenfél védelme szokott lemerülni.... háááát így utólag lehet, hogy a támadófalunk fáradt el....
több mint 14 éve
Hát, pass buzi a liga, így azért csalóka egy ilyen stat.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Eason bal térd MCL, fasza... :/Az nagyszerű...
Mostmár tényleg össze kell foltozni Keiselt, mert a D line jelenleg brutálisan fest a Ravens ellen: Ziggy, Hampton, Mclendon + egyszem HokeChrisdol
Gondolom akkor megy IR-re, és hozunk valakit a helyére.
MCL-t nem nagyon fog 2hét alatt lábon kihordani 😕
Egyébként nem tudom, lehet hogy érzésre csalóka, de tegnap azon gondolkodtam, hogy azért futnak olyan kevés yardot ellenünk, mert 80%ban inkább bombáznak az ellenfelek... Nem akarok túrni erről statisztikát, de nektek nem úgy tűnik? Hiába írtak ránk viszonylag kevés pontot, de kb 3szor múlt egy hajszálon hogy TD-t szopjunk. Troy pick saját 2yardon, endzone Bills drop, és erre nem emlékszem pontosan, de talán egy fumbli? Most mákunkra a jó felé állt ez a hajszál, de nem lesz ez mindig így.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Eason bal térd MCL, fasza... :/ Mostmár tényleg össze kell foltozni Keiselt, mert a D line jelenleg brutálisan fest a Ravens ellen: Ziggy, Hampton, Mclendon + egyszem Hoke
több mint 14 éve
F. Troy min. 4 meccses eltiltás a hosszú haja miatt.Tippjáték, hasonló, mint a többi topicban, de azért mégse:eltiltják Harrisont a Finnegan vs Johnson balhé miatt, ezt tegyük be E. lehetőségként.
Hány dollár büntetést fog kapni a csapat összesen?
A. 0-25.000
B. 25.000-50.000
C.50-100.000
D.100.000+
Én egy C-t tippelnék a hétre.tenorx
és én erre szavazok.Tibi76