Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 14 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 828 — Steelers fan
Az előszezonban nézegettem, hogy olyan 100 y körül futkároznak ellenünk, de ez előszezon gondoltam. Most ezt megfejelték rendesen. A másik ami nekem full amatőrnek nagyon szemet szúrt, hogy Flacco hosszú-hosszú másodpercekig gondolkodhatott mit is csináljon. Woodley ért oda az utolsó negyedben, meg talán egyszer JH majdnem.
No de egy évben egyszer kell egy ilyen. És még mindig lehet 13-3. 😊

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 14 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
Szerintem az o-lájnt is nyugodtan megilleti a hígfos díj.
Kis nosztalgia-fílingem volt amikor láttam 'bebössenni' false-startra Kolonc-barátomat, vagy a giganagy holdingjánál már mondtam amikor repült a zászló hogy tuti Koloncot agyonverték és így próbált szögletre menteni...
Ezen kívül még azt láttam hogy úgy rottyan össze a zseb mintha kötelessége lenne, nem nagyon látok újat a nap alatt.
Sőt, tudom hülye vagyok meg minden de sztem tavalyi Hotel >> Kolonc és Liszteszsák >>>>> Scott. Ez akárhonnan nézem downgrade.
több mint 14 éve
kicsi joe Pittsburgh Steelers 139
A védelmünk lassú volt, a dí-lájnt, woodleyt és polamalut kiszedték a játékból. Mendi futásaiban nem volt erő, BB-nek nem volt fent a mindentlátó vizorja, Wardot osztották mint a répát... Az o-lájn szerintem nem volt annyira gané, Legu és (meglepő módon) Scott szvsz kicsit kiemelkedett a fos szintből. Ezenkívül Ike játszott jól.

Ez a meccs pont arra jó, hogy visszábbvegyen mindenki az arcából a csapatban, és erőt merítsen a következő fordulókra! A ravens jó napot fogott ki, mi pedig rosszat, shit happens. A seahawks szája viszont úgy el lesz kenve mint annak a rendje, alázatosan, végig a meccsre koncentrálva. Csak figyeljétek! 😉
több mint 14 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 377 — Steelers fan
- Jani bá! Milyen a csapat?
- Fos!
- És ha összeáll?
- Akkor még lehet szar is!

Na hát ez a kis sztori jut eszembe a mai meccsről. Persze ennyire nem kell azért letargiába esni, biztos vagyok abban, hogy ez csak egy kis kisiklás volt. Bár sok pozitívumot nem láttam, de ennyire gyengén nem lehet még egyszer játszani, ahogy az ellenfelek sem fognak majd ki mindig ilyen napot.
több mint 14 éve
tenorx 14 098 — fő libsi
Ez egy kalap fos volt.tenorx
Ezt összefoglaltad. 😀 😀laby
Szeretnéd kibővíteni? 😀 Szerintem mindent elmondtam.
több mint 14 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Ez egy kalap fos volt.tenorx
Ezt összefoglaltad. 😀 😀

több mint 14 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 128 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Hát ez egy kalap fos volt, ami pozitív, h a D a második félidőre legalább összeállt nagyjából. BigBen remélhetőleg magához tér jövő 7re, lehet inkább kurváznia kéne, ha ez a házas élet ennyire megviseli 😊
több mint 14 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
Szánalom, talán ez a jó szó ami most minősítheti ezt a tömegsír produkciót.
Ennél már csak jobb lehet talán még az vigasztal...
több mint 14 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 975 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Hát ez katasztrófa volt...na de sebaj majd jövőhéten lehet javítani. Ezzel a meccsel úgy kell foglalkozni, hogy csak felpörögjünk tőle. Mellesleg nem fogunk 7 TO-t csinálni mégegyszer az biztos.remélem James bá' sérülése nem komoly....

több mint 14 éve
tenorx 14 098 — fő libsi
Ez egy kalap fos volt.
több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Semmi nem jött össze. Ők vérszagot kaptak, majd 2 év nyomorát és frusztrációját levezetve kivégeztek. Van ez így. BB nem fog minden meccsen 3 INT-et dobni, és nem fogja mindenki elejteni a labdáját az első kontaktra.

Engem mindössze egyetlen dolog aggaszt: a futás elleni védekezés. Rice: 19/107, Ricky 12/63... Na ez a no comment, nem a 7 TO.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
illetve Miller
több mint 14 éve
Hát ez nagyon csúnya kezdés volt.

Leginkább a 2009-es (0-16) Lions-ra emlékeztetett a mai játék, gyakorlatilag semmi nem jött össze.

BB akkora homályokat dobott néha hogy szerintem Ő sem tudja hogy mit akart vele.
Reed-et jól kiszolgálta minden esetre.

Védelem egyenlő volt a nullával, az offense-el együtt. OL sem volt, Turnover 7-0...

Wallace talán az egyetlen akinek a játéka jónak mondható volt.

több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
sérülésről nem olvastam, furcsa, hogy C. Allen bekerült elé
STEELERS INACTIVES

10 – Dennis Dixon – QB
27 – Jonathan Dyer – RB
31 – Curtis Brown – CB
54 – Chris Carter – LB
71 – Chris Scott - OT
73 – Ramon Foster - OT
89 – Jerricho Cotchery - WRSpy
C.Brown-al mi a pálya??laby
Spy
Valszeg jobb spec teamer.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
sérülésről nem olvastam, furcsa, hogy C. Allen bekerült elé
STEELERS INACTIVES

10 – Dennis Dixon – QB
27 – Jonathan Dyer – RB
31 – Curtis Brown – CB
54 – Chris Carter – LB
71 – Chris Scott - OT
73 – Ramon Foster - OT
C.Brown-al mi a pálya??laby
több mint 14 éve
STEELERS INACTIVES

10 – Dennis Dixon – QB
27 – Jonathan Dyer – RB
31 – Curtis Brown – CB
54 – Chris Carter – LB
71 – Chris Scott - OT
73 – Ramon Foster - OT
C.Brown-al mi a pálya??

több mint 14 éve
STEELERS INACTIVES

10 – Dennis Dixon – QB
27 – Jonathan Dyer – RB
31 – Curtis Brown – CB
54 – Chris Carter – LB
71 – Chris Scott - OT
73 – Ramon Foster - OT
89 – Jerricho Cotchery - WR
több mint 14 éve
Steelers-Nation 113 — Steelers fan
Húúúúáááá lets kick some ass now !!! 😀

- Do the HAKA ! - How many times i have to say, if you eat around here, you have to pay! -
több mint 14 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 661 — No 1 duplaszánkó fan
Küzdelmes, férfias meccset ma estére.. és még ha ma is kikaptok, nem kell elkeseredni 😉 azért a PO-ba csak bejut mindkét csapat 😊

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
oks, köszi sietünk ahogy tudunk

Go Steelers! :cool:
több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 780
Aki gyors volt az tegnap látta. Én többször is végigfutottam és jó pár komment is volt. Sajnálom, de most egy kis kompromisszumra kérlek titeket. A szebb kinézetést ez egy kis áldozatvállalás. Egyébként már du 4-körül le akartuk kapcsolni, de Ádi cikke miatt maradt este 8-ig az oldal.polamalu
Innen le lehet tölteni az előzetest:
http://data.hu/get/4217761/elozetes_steelers-ravens.doc
több mint 14 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 056 — Steelers fan
Troy yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhh! Karaj.
Na, üssünk szét mindenkit😊

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 256 — 毎日何かを学ぶ
Aki gyors volt az tegnap látta. Én többször is végigfutottam és jó pár komment is volt. Sajnálom, de most egy kis kompromisszumra kérlek titeket. A szebb kinézetést ez egy kis áldozatvállalás. Egyébként már du 4-körül le akartuk kapcsolni, de Ádi cikke miatt maradt este 8-ig az oldal.
több mint 14 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 828 — Steelers fan
Nem semmi baj, igaz a felvezető program egy részéről lemaradtok, de azt gondolom ma este a Focié a főszerep és az 19.00-kor veszi kezdetét 😀
Az oldal estig az átállítás miatt nem üzemel ezért elnézéseteket kérjük.polamalu
Semmi gáz, de a beharangozót így csak utólag tudjuk elolvasni. 😊

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 14 éve
Steelers-Nation 113 — Steelers fan
He's back for season No. 13. Strong as ever. Eager as a rookie. Thrilled to be the Steelers' starting left defensive end for their season opener Sunday in Baltimore.

The last time the Steelers played a game, Smith was watching Super Bowl XLV from the sidelines. The experience was barely tolerable. As such, you better believe nobody on this roster is more eager for today's game.

😀

Read more: Starkey: Steelers' Aaron Smith rejuvenated - Pittsburgh Tribune-Review http://www.pittsburghlive.com/x/pittsburghtrib/sports/steelers/s_756194.html#ixzz1XdCRtNVg

Read more: Starkey: Steelers' Aaron Smith rejuvenated - Pittsburgh Tribune-Review http://www.pittsburghlive.com/x/pittsburghtrib/sports/steelers/s_756194.html#ixzz1XdCJxdpP

- Do the HAKA ! - How many times i have to say, if you eat around here, you have to pay! -