Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ide is!

Három legújabb könyvszerzeményem három különböző csapat történetével kapcsolatos, de közös bennük, hogy az adott csapatok legnagyobb, legjelentősebb meccseit tárgyalják több/kevesebb részletességgel. A sorozat korábban 50 Greatest Plays in "XY team" History néven, ma Game Changers-ként fut és az általam első körben beszerzett Eagles-, Giants- és Steelers-kötetek mellett van Bears-es, Bills-es, Cowboys-os és Pats-es kötet is. Sőt az Alabama, az Iowa, a Georgia, és a Penn State történetének legnagyobb momentumait tárgyaló könyv is létezik.

Az áttekintést folytatásokban tenném meg és ha esetleg van igény rá áthelyezem a szóban forgó csapatok topikjába is.

folyt. köv.Szabler
sztem mindenki nevében írhatom, hogy naná 😊 és előre is nagyon köszi Szabler
több mint 14 éve
Red Star Pittsburgh Steelers 206
Évente egyszer muszáj hogy legyen olyan meccsünk ahol teljesen széthullottként megyünk fel pályára és egy papíron sokkal gyengébb csapat veri pirospozsgásra a popónkat 😀
Ez Steelers hagyomány, bármikor bekövetkezhet, bár az is lehet hogy a Panthers ellen tartogatjuk a terített betlinket 😀The terrible towel
Ha valamitől egy kicsit tartok a meccs kapcsán, az az, hogy a Raiders ellen aratott váratlanul könnyed győzelem után a 2-8-as Bills ellen elkényelmesednek a fiúk. Remélem a Buffalo Cincy elleni comebackje elég volt ahhoz, hogy pittsburghi részről senki ne gondolja azt, hogy "csak kimegyünk a pályára, és már meg is nyertük a meccset"... 😉vassadi27
Ez a veszély ugyan fennállhat, én azonban abban bízom, hogy ez a váratlan kiütéses győzelem olyan katarzist generál a csapatban, ami töretlen lendületet adhat a folytatásra. A Bills ellen egyébként is életveszélyes a lazítás, mert ez a csapat küzdeni nagyon tud.

Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Évente egyszer muszáj hogy legyen olyan meccsünk ahol teljesen széthullottként megyünk fel pályára és egy papíron sokkal gyengébb csapat veri pirospozsgásra a popónkat 😀
Ez Steelers hagyomány, bármikor bekövetkezhet, bár az is lehet hogy a Panthers ellen tartogatjuk a terített betlinket 😀The terrible towel
Ha valamitől egy kicsit tartok a meccs kapcsán, az az, hogy a Raiders ellen aratott váratlanul könnyed győzelem után a 2-8-as Bills ellen elkényelmesednek a fiúk. Remélem a Buffalo Cincy elleni comebackje elég volt ahhoz, hogy pittsburghi részről senki ne gondolja azt, hogy "csak kimegyünk a pályára, és már meg is nyertük a meccset"... 😉
több mint 14 éve
marescha Pittsburgh Steelers 121
Marescha!
Nem vagy egyedül, a Bills támadójátéka az 5. héten annyira a semmiből jött, hogy mi sem ismerjük! 😊

A Bills Spread O felfogásban játszik. Gailey rendszere teljesen más világ, mint amit az NFL csapatok 85%-a preferál, Zimmer druszám arcán ülő értetlenség elég vicces volt mult héten. 😊

Fitz számos alkalommal (elég sokszor) nem embert céloz, hanem ütemből dobja a pakkot abba a zónába, ahol a menetrendszerűen érkező Steve J, Lee Evans, Parrish (mondjuk ő már nem sajna) megérkeznek. Meglepően jó route-runner mind a két elsőszámú elkapó. A falunk vegyes. Nem tudjuk, hogy valójában mennyire rossz.
üdv HHelmut Zimmer
Na nekünk ez a spread O nem fekszik igazán, meg three-step-throws-zal szoktak büntetni mostanság, persze ez relatív (ahhoz képest, hogy minden más ellen egészen királyak vagyunk 😊 ). De Polamalu bácsiban bízom erősen, hátha most a pick felvillanyozza 😊 . Mert már önmagával sem volt elégedett mostanság.
több mint 14 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Ide is!

Három legújabb könyvszerzeményem három különböző csapat történetével kapcsolatos, de közös bennük, hogy az adott csapatok legnagyobb, legjelentősebb meccseit tárgyalják több/kevesebb részletességgel. A sorozat korábban 50 Greatest Plays in "XY team" History néven, ma Game Changers-ként fut és az általam első körben beszerzett Eagles-, Giants- és Steelers-kötetek mellett van Bears-es, Bills-es, Cowboys-os és Pats-es kötet is. Sőt az Alabama, az Iowa, a Georgia, és a Penn State történetének legnagyobb momentumait tárgyaló könyv is létezik.
Szabler
Király vagy😊

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
Ezek nagyon jó hírek!
Külön extra, hogy Essex megy a padra, hajmeresztő a pali...
Asszem már a lábujjaim is kevesek hozzá összeszámolni hány féle permutációban állt fel az O-lineunk idén 😀
több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Azt már írtátok, hogy Keisel és Allen valszeg visszatér. Allen visszatérésével viszont várhatóan Brown ismét inaktív lesz.

Amit még nem láttam, hogy Ramon Foster hivatalosan is átvette az RG kezdő posztját Essextől. Továbbá Troy Achilles-e továbbra sincs rendben, a hét elején pihentetni fogják, de természetesen játéka nincs veszélyben.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
Ez Steelers hagyomány, bármikor bekövetkezhet, bár az is lehet hogy a Panthers ellen tartogatjuk a terített betlinket 😀
több mint 14 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 363 — Josh testamentuma
- no fijaim erre vessetek nehány bárgyú pillantást! émmá előbb kitalálatm mindent, azér vagyok most ennyire beáálllva - Arians
http://www.behindthesteelcurtain.com/photos/my-take-on-in-game-adjustments-courtesy-of-bruce-arianssutianap
Óriási a kép! Köszi! Klasszik képaláírósat lehetne játszani

Vajon miről beszélhetnek?!
Én verzióm:
Faszom! Karesz megint elb@sztuk, az M&T-hez egy mérfölddel ezelőttl kellett volna balra fordulni. Még szerencse, hogy már be vagyunk öltözve... 😊

Marescha!
Nem vagy egyedül, a Bills támadójátéka az 5. héten annyira a semmiből jött, hogy mi sem ismerjük! 😊

A Bills elleni meccs!
Most mondhatnám, hogy Fitz hetek óta nem passzol olyan keveset, mint Brady : 😂 de ez azért a tények nem megfelelő magyarázata lenne.

Jó! Esélyünk sincs a Steelers ellen! De nem a laszti támadó oldalán, hanem a védelem harmatossága miatt.
Dőreség lenne állítani, hogy Fitz simán szétdobál Benneteket. 😀

A Bills Spread O felfogásban játszik. Gailey rendszere teljesen más világ, mint amit az NFL csapatok 85%-a preferál, Zimmer druszám arcán ülő értetlenség elég vicces volt mult héten. 😊

Fitz számos alkalommal (elég sokszor) nem embert céloz, hanem ütemből dobja a pakkot abba a zónába, ahol a menetrendszerűen érkező Steve J, Lee Evans, Parrish (mondjuk ő már nem sajna) megérkeznek. Meglepően jó route-runner mind a két elsőszámú elkapó. A falunk vegyes. Nem tudjuk, hogy valójában mennyire rossz. Szerintem ellenetek bedől. Ha passrush tekintetében hozzátok, azt amit tudtok, akkor Fitz nem fog villogni. Ha hagytok neki időt, akkor szétdobálja a pályát. Én nem adnék tanácsot a liga legjobb 3-4 es szakemberének, de Fitz a legjobban Blindside CB Blitzekkel büntethető. Ez a srác még nem jó QB, de két elképesztő tulajdonsága van, nagyon gyors döntéshozó, és jól tud menekülni, nagyon mobilis. A Bills második ereje a futójáték. Fred Jackson "igazi HB" nem a leggyorsabb, nem a legerősebb, de simán csak jó. Hozzátartozik, hogy a Bills OL belső 3-asa meglehetősen erős társaság. Hangman, Ohara fiatalban, gonosz, erős, alattomos, tökönverő gennyláda. Szerintem ma ő az egyik legjobb játékosunk.

A védelmünk viszont egyértelműen és tisztán rossz! Edwards 3-4 e elvileg sem hasonlít a tietekhez, a minőséget, padig felejtsük el.
Nincs rendes NT-nk+ LB sorunk.

K Willi nagyon okos, intelligens, képzett NT, de most, hogy 1 éve csak fehérjét eszik, már majdnem 300 font-szóval a hagyjuk kategória.
A két ILB OK, már amennyire a 230 fontos POZ OK, mint 3-4 ILB, de Passrushunk nincs. Kelsay (ugye ő arról híres, hogy Chris Hopenál is durvábban nyom fekve testtömegéhez képest) Sajnos jobb DE, mint OLB. Maybin ugye valszeg cut. Mindegy a másik oldal halott, az eredmény 0,0 Passrush. Innetől kezdve pedig lehet akármilyen jó is a DB sor.

McKelvin ugye Bust, Flo egész jó Withner Bust, de Wilson nagyon hasznos kis játékos MC, Byrd jók.
Mióta nem kell a fél secnek felmászni a boxba, hogy megállítsuk a futást, mert Poz-és Stroud nem értik hogy mi van, azóta már van Int-je is a brigádnak, de távolról sem a tavalyi turover gyár.

Gailey minden meccsre becsülettel felkészíti a srácokat, elég jók a félidei elemzések, de nem hiszem, hogy a Steelerst akárcsak meg tudnánk szorítani. Ez lesz idén az egyetlen meccs, amikor nem számíthattok rám . 😊

üdv H
több mint 14 éve
Szabler 1 360 — Tristero Courier
Ide is!

A kötetek tartalmilag lehetnének picit alaposabbak, de képanyaguk remek és szerintem minden focitörténet iránt érdeklődő vagy az adott csapatért szorító szurkoló könyvespolcán ott a helyük. A cím egy picit megtévesztő, mert nem igazán konkrét játékok kerülnek terítékre, hanem sokkal inkább sorsfordító meccsek.

A könyvek ihletésére át is tekinteném, hogy a könyvek szerzői mit tartanak a kérdéses együttesek történetében a legmeghatározóbb momentumoknak. Az áttekintést folytatásokban tenném meg és ha esetleg van igény rá áthelyezem a szóban forgó csapatok topikjába is.

Steve Hickoff: The 50 Greatest Plays in Pittsburgh Steelers Football History. 2008

50 Greatest - Steelers

50. Harrison hammers Reed
Dátum: 2007. november 5.
Ellenfél: Baltimore Ravens
Főszereplő: James Harrison

James Harrison's tenacious tackle during a punt return linked the 2007 team with the classic Steel Curtain defense in more ways than one.

http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/09000d5d803f35ff/Steelers-38-Ravens-7

49. Tarkenton takes a safety
Dátum: 1975. január 12., Super Bowl IX
Ellenfél: Minnesota Vikings
Főszereplők: Fran Takenton, Dave Osborn, Dwight White

Dwight White's end-zone tackle in Super Bowl IX signaled the beginning of a Steelers dinasty.

7:50-től. http://www.youtube.com/watch?v=8ZXqgciCLaw

48. Anderson drills a 50-yard game winner
Dátum: 1989. december 31., AFC Wild Card Playoffs
Ellenfél: Houston Oilers.
Főszereplő: Gary Anderson

Pittsburgh Steelers kicker Gary Anderson drills a 50-yard field goal in overtime for a dramatic playoff win.

Videót nem találtam, de a meccsről már írtam egy cikket. http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=483

folyt. köv.

Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 14 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 932 — Circus Maximus
Valamiért ettől a Bills meccstől egy picit tartok, ez a Fitzpatrick gyerektől bármi lehet egy meccsen a Steelers D ellen, az az érzésem. Vagy 1/20 5yard 5 pick, egészen a Brady-féle teljesítményig. Legalábbis emiatt aggódom erőteljesen.
Azt tegyük hozzá, hogy nem ismerem a Bills passzjátékának a stílusát ...marescha
Fitz nem marad a zsebben. Ennyiben Bradytől mindenképp eltér. Gyorsan tud döntést hozni ezér hagyják, hogy szabadon játsszon. Nyugodt játékos, bírja a pass rusht. A Bills passzjátéka erre épül.
És Gailey meg szereti, ha egy meccsen mindenféle play bemutatásra kerül, nem szívbajos, bármikor hív bármit, ha úgy érzi menni fog. Kockáztathat is, mert mindig underdog szerepben vannak szinte. Ennek minden előnyével és hátrányával.
TE játék nem menő, de például HB passzok (dump) nagyon jól működnek ilyen játékoskerettel. De ez 3-4 ellen nehezebb kicsit, főleg a Steelers féle 3-4 ellen. Amennyire lehet, bent kell tartani a zsebben Fitzet, akkor nem lesz gond.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
"The 13 quarterback disruptions given up by Maurkice Pouncey are fourth most of all centers."
Hmm hát ez így leírva annyira nem hangzik túl jól, bár ebben zsírosan benne van a másik két szerencsétlen Punci mellett.
több mint 14 éve
Szesze New York Giants 21 264 — Giants fan
Valamiért ettől a Bills meccstől egy picit tartok, ez a Fitzpatrick gyerektől bármi lehet egy meccsen a Steelers D ellen, az az érzésem. Vagy 1/20 5yard 5 pick, egészen a Brady-féle teljesítményig. Legalábbis emiatt aggódom erőteljesen.
Azt tegyük hozzá, hogy nem ismerem a Bills passzjátékának a stílusát ...marescha
teljesen kizártnak tartok egy Pats féle teljesítményt a Bills O-tól.. nem hiszem, h sok esélyük lesz, hacsak a támadójátékotok nem lesz nagyon fos
több mint 14 éve
marescha Pittsburgh Steelers 121
Azt tegyük hozzá, hogy nem ismerem a Bills passzjátékának a stílusát ...
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Úgy néz ki, hogy Keisel játszhat a Bills ellen.
több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
- no fijaim erre vessetek nehány bárgyú pillantást! émmá előbb kitalálatm mindent, azér vagyok most ennyire beáálllva - Arians
http://www.behindthesteelcurtain.com/photos/my-take-on-in-game-adjustments-courtesy-of-bruce-arians

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
Utoljára kívánok most mindenféle büntetéssel foglalkozni. A primadonna fociban a hét végén E'to egy Materazzis mellbefejelés után több meccs+pénzbünti. Talán Goodell-nek át kellene ruccanni európába és az itteni fegyelmi testületekkel összeülni, hogy hogyan is megy ez kérem.
Ezzel erre az idényre a büntetések milyenségével és jogosságával ill. mértékével kapcsolatos kommentjeim megszűntek. Persze a zebrák továbbra is kapják ha f...szok
több mint 14 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 116 — Steelers fan
Nem kéne ilyen könnyen venni a Bills meccset! Ravens ellen is nagyot játszottak, legutóbb is honnan nyertek...
Ha jön a lazítás a D-nél (mint a Cincy ellen) akkor beszophatunk, mert ők nagyon fel tudnak jönni a végére, többször megmutatták.

Királyság hogy megvolt az Oakland, de abból a következő meccsen nem élünk meg. Kemény lesz a Bills, szvsz keményebb mint a Raiders.
több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
most komolyan aki a Young Christan Woman nyári mellékleteként nézi ezt a sportot annak valami relé kiolvadt az agyában. Attól hogy mister Jóisten ezt akarja belelátni a "széplelkü" focistáiba az az ő hülyesége nem muszály bevenni a maszlagot, ez nem a macskafogó vége ahun masnival a nyakán Harrison Úr görgeti a pöttyöslabdát, és attól hogy azt hiszitek hogy mondjuk Polamalu ilyen, nem vagyok 100% benne biztos, hogy az ellenfelek a pályán érzik a belőle áradó "visszafogottságot és szerénységet". Ez egy ilyen játék és legjobb eseteben sem érdekes a játékosok katolikus egyház szerint kimért lelki és testi élete csak amit a pályán nyújt. Ijen alapon mindenki az Üdvhadseregtől meg a YMCA-től jönne. (ajánlott Saboltól - a hogyan lett az University-ből U). az emberi magasságokról meg annyit hogy Leonardo közismert pedofil és szodomita és kiafaszt érdekel????? Attól hogy valaki milyen jellemű nem lesz sem jobb se rosszabb játékos, Hümmmmmmmm..

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Tibi76 Pittsburgh Steelers 712 — Steelers fan
Pouncey és Keisel is rendben lesz vasárnapra.
Allen szintén felépült.

"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 14 éve
Soha a közelébe nem ért volna a Manning vagy Brady szintnek, sőt még sorolhatnám a neveket... ha a népszerűségére gondolsz akkor abban lehetne valami, bár azért ő már a kutyás história előtt is eléggé megosztó személyiség/játékos volt, én pl sose kedveltem. Ettől függetlenül sztem is unalmas már a csesztetése, ez egy lejárt lemez.Szesze
Én mondjuk kutyás ügy és börtönbüntetés ide vagy oda, a játéktudása és a sportemberi(!) nagysága miatt bírom Vicket, bár az nekem is furcsán hatott, hogy Nr. 1 QB... Kiváló irányító, de nem Manning-Brady-Brees(-Rivers) szint, inkább "csak" a második vonal. 😉

(Amúgy mit is keres ő a Pittsburgh-topikan?... 😊 )
több mint 14 éve
Szesze New York Giants 21 264 — Giants fan
Most vagy félreértettelek, de abból indult az egész, hogy IR-t kívánni egy játékosnak. gabtsi Wardnak, Te Vicknek. Mert mit most írál az más tészta.Soldados
Fogalmazzuk meg így, nem akarom a ligában látni, tőlem cutolhatják, vagy IRre is pakolhatják, csak ne játszon. Nem akarom, hogy nyomorék legyen, vagy hogy súlyos sérülése legyen, tőlem élje az életét, de ne legyen minden nap az emberek előtt, mint egy vezér, egy példakép.tenorx
Nem tömeggyilkos, vagy tévedek? Valóban nagy hiba volt, bűnhödött. Lehet onnan is megközelíteni, hogy azoknak példakép akik szeretnének visszatérni a társadalomba. Talán ők is fontosak. Mindenkinek jár az esély!!! Az én véleményem, hogyha nem csinálja azt az eszméletlen marhaságot, most ő lenne a liga legnagyobb sztárirányítója, legalábbis az idén látottak alapján.
Még egyszer mondom, jön a Bills meccs, ha nincs mit írnunk készüljünk, ha van akkor írjunk, csak azért, hogy a billentyű kopjon...
Grat az új apukának 😊polamalu
Soha a közelébe nem ért volna a Manning vagy Brady szintnek, sőt még sorolhatnám a neveket... ha a népszerűségére gondolsz akkor abban lehetne valami, bár azért ő már a kutyás história előtt is eléggé megosztó személyiség/játékos volt, én pl sose kedveltem. Ettől függetlenül sztem is unalmas már a csesztetése, ez egy lejárt lemez.
több mint 14 éve
Esetleg valaki nem szokta venni a meccseket a Sport TV ről?Béczkó
Ha a Sport TV-s közvetítéseken belül is egy konkrét csapatra mész, a törekvésed már eleve nem lehet túl eredményes... 😊
több mint 14 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
Kíván a franc IRt, csak ne lássam az NFLben, tőlem elengedheti az Eagles is év végén (bár erre olyan 0% az esély).tenorx
Most vagy félreértettelek, de abból indult az egész, hogy IR-t kívánni egy játékosnak. gabtsi Wardnak, Te Vicknek. Mert mit most írál az más tészta.Soldados
Fogalmazzuk meg így, nem akarom a ligában látni, tőlem cutolhatják, vagy IRre is pakolhatják, csak ne játszon. Nem akarom, hogy nyomorék legyen, vagy hogy súlyos sérülése legyen, tőlem élje az életét, de ne legyen minden nap az emberek előtt, mint egy vezér, egy példakép.tenorx
Nem tömeggyilkos, vagy tévedek? Valóban nagy hiba volt, bűnhödött. Lehet onnan is megközelíteni, hogy azoknak példakép akik szeretnének visszatérni a társadalomba. Talán ők is fontosak. Mindenkinek jár az esély!!! Az én véleményem, hogyha nem csinálja azt az eszméletlen marhaságot, most ő lenne a liga legnagyobb sztárirányítója, legalábbis az idén látottak alapján.
Még egyszer mondom, jön a Bills meccs, ha nincs mit írnunk készüljünk, ha van akkor írjunk, csak azért, hogy a billentyű kopjon...
Grat az új apukának 😊
több mint 14 éve
Béczkó 1 264
Igen azt én is ismerem, hát nekem néha az a bajom vele, hogy a felbontása a videónak nem valami nagy szokott lenni, szeretem ha 1280 x 720 as egy meccs felbontása! Csak az a jó minőség 😊 . Esetleg valaki nem szokta venni a meccseket a Sport TV ről?