Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 14 éve
Mark Kaboly: "Ramon Foster was fined $15K for late hit on Eagles' Jamar Chaney during 2nd pre game. His appeal is today. Was not flagged on hit."Időben...
több mint 14 éve
A Legu hírre akkor és most is örömmel gondoltam. Nekem szimpatikus az ürge, még akkor is ha nem egy batár állat. 😀Jól van figyelmetlen voltam és csak a most olvasott hírekből tájékozódtam. Elnézést kérek uram. Vagyis a válasz nem istentől való gondolat.Ne viccelj, azért van a fórum, hogy kérdezzünk. 😊Soldados
Köszi a választ.polamalu
több mint 14 éve
Jól van figyelmetlen voltam és csak a most olvasott hírekből tájékozódtam. Elnézést kérek uram. Vagyis a válasz nem istentől való gondolat.Ne viccelj, azért van a fórum, hogy kérdezzünk. 😊
Köszi a választ.polamalu

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Jól van figyelmetlen voltam és csak a most olvasott hírekből tájékozódtam. Elnézést kérek uram. Vagyis a válasz nem istentől való gondolat.Aki ünnepel az könnyen téveszt. Főleg egy bizonyos mennyiség után. 😊
Köszi a választ.polamalu
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 14 éve
igen - a Mór, le is hoztuk gyorsanvegigneztem a 4 preseason meccset, csak nekem tunt ugy, hogy nem volt eladott labdank?Az utolsó meccset nem láttam, a Game Center szerint volt egy elvesztett fumble, de a másik három meccset egész biztosan turnover nélkül hoztuk le.vassadi
fumble volt, de abbol is TD lett...xtaki
azért érdekes lesz ez a révenszmecss, melyik DL tud nagyobb puszítást végezni. A mieink is ropogni fognak - Mindenhol a kulcsunk meg a két ILB vs. Rizs

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
vegigneztem a 4 preseason meccset, csak nekem tunt ugy, hogy nem volt eladott labdank?Az utolsó meccset nem láttam, a Game Center szerint volt egy elvesztett fumble, de a másik három meccset egész biztosan turnover nélkül hoztuk le.
fumble volt, de abbol is TD lett...xtaki
több mint 14 éve
Jól van figyelmetlen voltam és csak a most olvasott hírekből tájékozódtam. Elnézést kérek uram. Vagyis a válasz nem istentől való gondolat.Köszi a választ.
több mint 14 éve
Legu mint kezdő RG a Ravens ellen! Ez az állítás mennyire idegentől való? Olvastam egy két oldalon.polamaluA 4. PS-meccs után kijelentette Tomlin, hogy Legu kezdi az idényt kezdő RG-ként. Még be is írtam ide. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Legu mint kezdő RG a Ravens ellen! Ez az állítás mennyire idegentől való? Olvastam egy két oldalon.
több mint 14 éve
Egy olyan RB-ről folyik a társalgás aki szinte már nem is fut. A 3rd down elkapásoknál idén sztem már Mendi és a Vörös is meg fogja előzni, ami azért is jó mert mikor a Mór bent van lassan borítékolni lehet a játékot. A normális érv pedig a Steelers játékospolitikája és kész. 😊Hidd el, Batch vagy Dwyer cut lett volna, ha Batch nem kerül IR-re, Moore helye biztos volt az újraigazolástól kezdve. A Batch-Dwyer duó kimaradó tagját pedig megpróbáltuk volna PS-be tenni. Jobb ez így, hogy az egyik IR-ere került.SoldadosTudom, hogy így is minden rendben van RB fronton. Csak azt mondom, hogy Moore roster helye nem lett volna biztos úgy, hogy ott van mellette Batch és Dwyer. Normális érvvel eddig még nem tudtad alátámasztani, hogy miért is volt ő teljesen bebiztosítva. 😊vassadi
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 14 éve
Ha egy veteránt újraigazolunk, azt azért tesszük, mert rosteren lesz. Ez nem érv, vagy nem érv, ez így működik. Ez csak extrém esetben borulhat, de ez nagyon messze van a Pouncey-féle extrém esettől. Lásd a jóval később újraigazolt Essex helye is meglett. A veterán újraigazolás = tuti rosterspot.Hidd el, Batch vagy Dwyer cut lett volna, ha Batch nem kerül IR-re, Moore helye biztos volt az újraigazolástól kezdve. A Batch-Dwyer duó kimaradó tagját pedig megpróbáltuk volna PS-be tenni. Jobb ez így, hogy az egyik IR-ere került.SoldadosTudom, hogy így is minden rendben van RB fronton. Csak azt mondom, hogy Moore roster helye nem lett volna biztos úgy, hogy ott van mellette Batch és Dwyer. Normális érvvel eddig még nem tudtad alátámasztani, hogy miért is volt ő teljesen bebiztosítva. 😊vassadi

több mint 14 éve
vegigneztem a 4 preseason meccset, csak nekem tunt ugy, hogy nem volt eladott labdank?fumble volt, de abbol is TD lett...
több mint 14 éve
Hidd el, Batch vagy Dwyer cut lett volna, ha Batch nem kerül IR-re, Moore helye biztos volt az újraigazolástól kezdve. A Batch-Dwyer duó kimaradó tagját pedig megpróbáltuk volna PS-be tenni. Jobb ez így, hogy az egyik IR-ere került.SoldadosTudom, hogy így is minden rendben van RB fronton. Csak azt mondom, hogy Moore roster helye nem lett volna biztos úgy, hogy ott van mellette Batch és Dwyer. Normális érvvel eddig még nem tudtad alátámasztani, hogy miért is volt ő teljesen bebiztosítva. 😊
több mint 14 éve
Vicc amit a Ravens csinál, főleg az Ofallal. Chemistry egy nagy 0, aztán majd csodálkoznak a 8-8on (többet nem várok idén tőlük)tenorxA pozitív mérleg és a wild card szerintem még így is meglesz nekik. A vicc az lenne, ha idén nem tudnánk ennek az AFC North-nak az élén végezni.
több mint 14 éve
Hidd el, Batch vagy Dwyer cut lett volna, ha Batch nem kerül IR-re, Moore helye biztos volt az újraigazolástól kezdve. A Batch-Dwyer duó kimaradó tagját pedig megpróbáltuk volna PS-be tenni. Jobb ez így, hogy az egyik IR-ere került.Miután visszaigazolták Moore-t, nem volt kérdés a rosterspot. Az egyedüli kérdés az volt, hogy újraigazolják-e. Megtörtént, így biztos rosterhelye volt. Viszont a sok fiatal RB miatt úgy gondolom, hogy jövőre már nem igazoljuk vissza.SoldadosNem azt mondom, hogy ha Batch nem sérül meg, Moore biztosan lemaradt volna a rosterről, de korántsem lett volna garantált a helye. Redman idén átveszi az ő szerepét, sőt; Batch is hasonló stílusú játékos, és ott van még Dwyer.vassadi

több mint 14 éve
Miután visszaigazolták Moore-t, nem volt kérdés a rosterspot. Az egyedüli kérdés az volt, hogy újraigazolják-e. Megtörtént, így biztos rosterhelye volt. Viszont a sok fiatal RB miatt úgy gondolom, hogy jövőre már nem igazoljuk vissza.SoldadosNem azt mondom, hogy ha Batch nem sérül meg, Moore biztosan lemaradt volna a rosterről, de korántsem lett volna garantált a helye. Redman idén átveszi az ő szerepét, sőt; Batch is hasonló stílusú játékos, és ott van még Dwyer.
több mint 14 éve
A Ravens kezdő centere valóban sérült és egy frissen igazolt veteránnal "erősítettek"?Vicc amit a Ravens csinál, főleg az Ofallal. Chemistry egy nagy 0, aztán majd csodálkoznak a 8-8on (többet nem várok idén tőlük)
Hamptonnak itt az esély, hogy nyissa az utat az LB corps előtt 😀polamalu
több mint 14 éve
Ez relatív, mert az IR sokszor megmenti a rookie-t a csapat számára. Ha Batch nem IR, akkor ő vagy Dwyer cut a szűkítésnél. 😉 Én épp ezért nem annyira bánom, ha egy 5-7. körös rookie IR-en vagy PUP-on kezd, tavaly Scottot mentette meg a PUP a cuttól, aztán azóta is rosteren van.Egyértelmű, hogy Miller az elsőszámú TE.SoldadosEzért mondtam, hogy nyilván csak elírták.
a szörszdón elkapásoknál direkte ezt gyakoroltattuk a Vörössel meg a Vájárral is, nem beszélve Johannson kisasszonyről és szépen is ment Mindenhol-Vörös és Vájár-Kléj duóban felváltva nagyon szépen muzsikált, bármelyikbe berakták a Mórt nem mentek sehovásesutianapSzerintem nincs olyan csapat, amelyik a miénknél sokoldalúbb RB-állománnyal büszkélkedhetne; csak azt sajnálhatjuk, hogy Batch-nek IR-en kell töltenie ezt a szezont.vassadi

több mint 14 éve
Egyértelmű, hogy Miller az elsőszámú TE.SoldadosEzért mondtam, hogy nyilván csak elírták.
a szörszdón elkapásoknál direkte ezt gyakoroltattuk a Vörössel meg a Vájárral is, nem beszélve Johannson kisasszonyről és szépen is ment Mindenhol-Vörös és Vájár-Kléj duóban felváltva nagyon szépen muzsikált, bármelyikbe berakták a Mórt nem mentek sehovásesutianapSzerintem nincs olyan csapat, amelyik a miénknél sokoldalúbb RB-állománnyal büszkélkedhetne; csak azt sajnálhatjuk, hogy Batch-nek IR-en kell töltenie ezt a szezont.
több mint 14 éve
Casey haunted Falco

több mint 14 éve
Miután visszaigazolták Moore-t, nem volt kérdés a rosterspot. Az egyedüli kérdés az volt, hogy újraigazolják-e. Megtörtént, így biztos rosterhelye volt. Viszont a sok fiatal RB miatt úgy gondolom, hogy jövőre már nem igazoljuk vissza.Jövőre szvsz Moore-t elengedjük, de Clay ugye pont nem őt válthatná ki, hanem inkább Dwyert.SoldadosIdén is azt hitte mindenki, hogy Moore-t nem igazoljuk vissza, aztán mégis. Igaz Batch az ő helyére jöhetne, a negyedik spotért pedig ahogy mondod, Dwyer-Clay rivalizálás lesz, de szerintem előbbi most jóval kedvezőbb helyzetben van. Mondjuk nyilván, Dwyer élesben bizonyíthat, Clay-nek pedig marad a PS.vassadi

több mint 14 éve
A Ravens kezdő centere valóban sérült és egy frissen igazolt veteránnal "erősítettek"? Hamptonnak itt az esély, hogy nyissa az utat az LB corps előtt 😀
több mint 14 éve
a szörszdón elkapásoknál direkte ezt gyakoroltattuk a Vörössel meg a Vájárral is, nem beszélve Johannson kisasszonyről és szépen is ment Mindenhol-Vörös és Vájár-Kléj duóban felváltva nagyon szépen muzsikált, bármelyikbe berakták a Mórt nem mentek sehováse

több mint 14 éve
Jövőre szvsz Moore-t elengedjük, de Clay ugye pont nem őt válthatná ki, hanem inkább Dwyert.SoldadosIdén is azt hitte mindenki, hogy Moore-t nem igazoljuk vissza, aztán mégis. Igaz Batch az ő helyére jöhetne, a negyedik spotért pedig ahogy mondod, Dwyer-Clay rivalizálás lesz, de szerintem előbbi most jóval kedvezőbb helyzetben van. Mondjuk nyilván, Dwyer élesben bizonyíthat, Clay-nek pedig marad a PS.
több mint 14 éve
Egyértelmű, hogy Miller az elsőszámú TE.A veterán egyértelműen előnyből indul a szezon rajtján a rookie-val szemben, akár kezdőről, akár rosterrspotról van szó. Csak extrém jó teljesítménnyel (pl Pouncey) tud ezen változtatni a rookie.SoldadosA hivatalos oldalán lévő depth charton Saunders az első számú TE. De szerintem ez csak valami hiba lesz.vassadi