Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Kiszenvedett, tipikus Steelers diadal. Ja és ennyit arról, hogy mennyivel könnyebb a menetrendünk az alapszakasz második felében!Red Star
Sokkal könnyebb, de ez nem azt jelenti, hogy könnyen is nyerünk. A Patsig bezárólag vmi elképesztő brutális volt. Mindössze 2 negatív mérlegűvel, a maradék 7-ben meg mindössze 2 pozitív van.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Red Star Pittsburgh Steelers 206
Kiszenvedett, tipikus Steelers diadal. Ja és ennyit arról, hogy mennyivel könnyebb a menetrendünk az alapszakasz második felében!

Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Szarul játszottunk, főleg a 2. félidőben, de még így is megérdemeltük. +100 yarddal és ugyanannyi TO-val ezt a meccset legalább TD-különbséggel kellett volna nyerni. Hogy miért nem így lett az érdekesebb. Egyrészt ez a Bills az NFL legnagyobb küzdője, sosem lehet őket leírni, -20-nál is úgy mennek, mintha az SB lenne a tét. Óriási respekt.

De ami gáz ránk nézve: B-Mac... Amíg B-Mac volt a Bills offense nem létezett. ahogy kiszállt és pályára került Lewis és Madison, rögtön ültek a passzok. Katasztrófa, Madisont nem hibáztatom, ő spec teamer. De Lewis bust, egy épkézláb megmozdulása sincs. Gaynek vannak hibái, de most is csinált nagy playek, összességében jó volt. A lényeg, hogy a 2nd corner legalább annyira ott legyen, hogy a tackle-t megcsinálja, ezt megtette, sőt, néha többet is. De ha B-Mac nem jön vissza hamarosan, nagy gáz lesz...

A másik, még nagyobb gáz: Jonathan Scott. Ilyen LT-lel semmi sanszunk a PO-ban, vagy egy normális csapat ellen... Ennyi. Ezt kár túlragozni...

Hogy mégis miért nyertünk? Rashard (kár a fumbliért), BigBen (nincs még egy QB, aki megcsinálta volna a 3. és 18-at), Ward és Miller offense-ben, Harrison és Troy defense-ben (ondjuk Ike-nak és Clarknak is voltak momentumai). Csak a szokásos névsor.

Az az igazság, hogy jók vagyunk, ez a csapat egyszerűen arra van felépítve, hogy megnyerje a low scoring szoros meccseket, olyan blowoutokat nem tudunk rendszeresen, mint múlt héten. De LT nélkül lószart sem ér ez az egész, ma ráadásul Kemo is egy kalap szar volt, szvsz egyedül Flozell volt elfogdható a falból.

És a végére: Goodell a kurva anyád, te gyökér! Add vissza a focsit ehelyett a fos flagfootball helyett.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Tippjáték, hasonló, mint a többi topicban, de azért mégse:
Hány dollár büntetést fog kapni a csapat összesen?
A. 0-25.000
B. 25.000-50.000
C.50-100.000
D.100.000+

Én egy C-t tippelnék a hétre.tenorx
eltiltják Harrisont a Finnegan vs Johnson balhé miatt, ezt tegyük be E. lehetőségként.
és én erre szavazok.Tibi76
😀 😀

több mint 14 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Grat srácok a W-hez!

Az egyik kedvenc csapatom majdnem szívességet tett a másiknak (ha nyernek ma). 😊

Nem baj, jövőhéten HÁBORÚ. 😀 😛
több mint 14 éve
Tibi76 Pittsburgh Steelers 712 — Steelers fan
A. 0-25.000
B. 25.000-50.000
C.50-100.000
D.100.000+

Én egy C-t tippelnék a hétre.tenorx
eltiltják Harrisont a Finnegan vs Johnson balhé miatt, ezt tegyük be E. lehetőségként.
és én erre szavazok.

"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
A. 0-25.000
B. 25.000-50.000
C.50-100.000
D.100.000+

Én egy C-t tippelnék a hétre.
több mint 14 éve
kicsi joe Pittsburgh Steelers 109
én szóbeli dícséretben részesíteném Suisham-et!!! 😊
több mint 14 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
A papírforma szerint 3 Steeler van a HoF-elődöntősök között: Jerome "The Bus" Bettis, Kevin Greene, Dermontti Dawson. Előbb-utóbb mind be fog kerülni sztem. Én Dawsont szeretném bent látni idén.

Soldados
Én a Bust szeretném bent látni!
több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
megtaláltam
http://www.teamrankings.com/nfl/stat/penalty-first-downs-per-game
http://www.teamrankings.com/nfl/stat/opponent-penalties-per-game
http://www.teamrankings.com/nfl/stat/opponent-penalty-first-downs-per-game
http://www.teamrankings.com/nfl/stat/penalty-yards-per-penalty

gyűvőhétem megin mekktekincsünk

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 363 — Josh testamentuma
G.r.a.t.u.Helmut Zimmer
A gratuláció Nektek is jár vastagon, ott volt a tökünk a kezetekben többször is, csak le kellett volna szakítani 😊The terrible towel
Köszönöm, mindannyiunk nevében 😊
több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
hogyáll a sérültlista?

több mint 14 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 116 — Steelers fan
A D szerintem rendben volt, 16 pontot engedtek, nem mondanám soknak.

Az O a 2. félidőre elfogyott, BB nem adott TD passzt, a futásunkat is megfogták.
Nem érdekel hogy össz hány y-ot passzolt BB, meg hányat futott Mendenhall, 16 pontot írtak fel, amivel szó-szó nem sok csapatot lehet megverni.

Ha nincs a Bills drop a végén akkor egyértelmű bukó, és egy szót sem szólhattunk volna.

Mára ennyit, jó éjt mindenkinek!
több mint 14 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
G.r.a.t.u.Helmut Zimmer
A gratuláció Nektek is jár vastagon, ott volt a tökünk a kezetekben többször is, csak le kellett volna szakítani 😊
több mint 14 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 363 — Josh testamentuma
G.r.a.t.u.
több mint 14 éve
Tibi76 Pittsburgh Steelers 712 — Steelers fan
nem érdekel hogyan nyertünk, az érdekel, hogy Woodley ellen egész meccsen egyszer sem holdingoltak.
hát Goodell, irányítsd csak az egész ligát kedved szerint.

a Billst és a Raiderst meg lehet így verni, de egy komolyabb csapat ellen elég lesz ennek a fele a bíróktól és esélyünk sincs.

ja szarok is voltunk a másodikban, de megint Harrison büntijével kezdődött.

"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 14 éve
marescha Pittsburgh Steelers 121
Jézusom.... na ennyit nem idegeskedtem egy ideje.... ez malac volt....
több mint 14 éve
Röfögős egy meccs volt ez így ebben a formában, mondhatni...
Simán benne volt a zacsi ebben, és ez kurva szomorú.
Tud küzdeni a Buffalo ez nem vitás, de azért...

Mindegy, W az W, ez most a lényeg semmi más.
több mint 14 éve
A papírforma szerint 3 Steeler van a HoF-elődöntősök között: Jerome "The Bus" Bettis, Kevin Greene, Dermontti Dawson. Előbb-utóbb mind be fog kerülni sztem. Én Dawsont szeretném bent látni idén.

több mint 14 éve
Gameday van....már várom a ma estét. Hozni kell ezt a meccset,rashardtól nagy meccset várok és remélem , hogy Silverbackék is nagy kergetőzést fognak tartani megfűszerezve egy pickkel vagy pick for sixel 😀Haggans
hát azt érzem a bal fülem megett hogy ez a meccs lehet a 100+100yardos a Mendy-Vörös párosnak :cool:

ja és Krügerre visszatérve, ha jól látta akkor Ziggynek kását kell csinálnia Urbikból

több mint 14 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 825 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Gameday van....már várom a ma estét. Hozni kell ezt a meccset,rashardtól nagy meccset várok és remélem , hogy Silverbackék is nagy kergetőzést fognak tartani megfűszerezve egy pickkel vagy pick for sixel 😀

" class="embed">
több mint 14 éve
no nézzünk reá Kugli bá körmire
QBhits 39 (liga 8.) - tavaly 78 (liga 17.)
Zacsi 23(liga 23.) - tavaly 50 (liga 31.)
Rásh 1180y(liga12.) - tavaly 1793 (liga 19.)

mindezt az adott körülmények közt, Everest után, ha legyűri a Spilert , mögkapatná a birodalmi ezüstöt
KÉREMSZÉPEN EEEEEEEEEEEEEEZ MUNKA!

A befalóbüllsz ellen pedig sömmi más csak futás (RD No1. against RD last) runrunrunrunrunbitangnagypasszrunrunrun ijesmi
ennyi szerintem elég kell legyen erre a meccsre

több mint 14 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
http://steelers.hu/steelers-bills-game-day/
A mai meccs elé egy kis olvasnivaló a Bowl.hu felhozó után.
több mint 14 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 825 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Keisel ne játsszon ha nyűgje van, inkább kell majd a Madárkák ellen, akkorra kéne összeszednie magát.The terrible towel
Egyetértek.Sokkal fontosabb lesz ő a madarak ellen.Elvileg a bölények zsebét így is össze kéne roppantanunk....mármint Easonnal és Hooddal

" class="embed">
több mint 14 éve
Keisel ne játsszon ha nyűgje van, inkább kell majd a Madárkák ellen, akkorra kéne összeszednie magát.