NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
Pittsburgh Steelers
Remek cikk.Egész jó cikk egy Boston szurkolótól 😀
index.hu/sport/amerikaifutball/2022/02/07/nfl-ben-roethlisberger-pittsburgh-steelers-visszavonulas-portre/
steelwolf
index.hu/sport/amerikaifutball/2022/02/07/nfl-ben-roethlisberger-pittsburgh-steelers-visszavonulas-portre/
ez a fizu-megosztás nem hüjeség, mongyuk nem ijen arányban, de ha 5-10 közt benyelnének a magsabb pikkér akkor létrejöhet egy win/win szituéschönJimmy G-ért simán adnék második kört.....ha a Frisco fizet neki 24 milliót, mi meg 1-etAzt el tudom képzelni, hogy Jimmy-ért egy 3. kör és Claypool...Jimmy ide?
akkor jöhet az első körös OL és a 2. körös WR húzás.
Klaci79
Claypool oda?
Miért lenne jó Jimmy, h jövőre is 1/20 húzzunk?
Claypool rookie szerződés alatt van! Igaz a teljesítménye és a viselkedése, szépen leeresztett 2. évére!
steelwolf
Jah: ha játékost is kérnek, akkor a Haskins-Rudolph- bármelyik Edmunds akármelyikét vihetik. Top prospect QB pótlás, ikrek, mi kell még?😃
Willie Parker
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
Jimmy G-ért simán adnék második kört.....ha a Frisco fizet neki 24 milliót, mi meg 1-etAzt el tudom képzelni, hogy Jimmy-ért egy 3. kör és Claypool...Jimmy ide?
Klaci79
Claypool oda?
Claypool rookie szerződés alatt van! Igaz a teljesítménye és a viselkedése, szépen leeresztett 2. évére!
steelwolf
Jah: ha játékost is kérnek, akkor a Haskins-Rudolph- bármelyik Edmunds akármelyikét vihetik. Top prospect QB pótlás, ikrek, mi kell még?😃
Szerkesztette: Willie Parker
Múltkor elmagyarázta, hogy Ők minden csapattal dolgoznak és sokkal többrétű statisztikák alapján nézik.... Mi eztet nem érthetjük. A két fumbli nem volt olyan fontos 😉 😀Na a PFF nem a tegnapi bowl meccs alapján nézi a QB teljesítményeket az biztos...érdekes sorrend:Most erre mint mondjuk nem bántva Budayèkat de akkor ez ennyit is èr a PFF....Howell is a kèt fumblival...de hát ők a szagèrtők....
Klaci79
dande
Garoppolo még rookie szerződéssel és frencsi reménnyel ért második kört. Most 25 millás ballaszttal és totálisan átlagos vagy azalatti teljesítménnyel dehogy 2. Kör. Értem a Friscót, de nekik legalább olyan fontos lenne megszabadulni tőle, hogy akár pick nélkül is megérné szinte. Persze tudom egy QB az más, de 3. Körnél többet nem gondolom bárki adna....Sam Darnold 2+4 volt
Klemó
Wenzt is 1+3 vót
álomgyár
Szerkesztette: sutianap
Na a PFF nem a tegnapi bowl meccs alapján nézi a QB teljesítményeket az biztos...érdekes sorrend:Most erre mint mondjuk nem bántva Budayèkat de akkor ez ennyit is èr a PFF....Howell is a kèt fumblival...de hát ők a szagèrtők....
Klaci79
Nem mondom, hogy jó, de átmenetnek tökéletes, mondjuk egy jobb QB class-hoz.Azt el tudom képzelni, hogy Jimmy-ért egy 3. kör és Claypool...Jimmy ide?
Klaci79
Claypool oda?
steelwolf
Ha az OL-t és a secondary-t sikerül megerősíteni egy erős futójátékkal jók lehetünk ezzel a védelemmel bármire.
Ha már egyszer Tomlin nem akar újonccal kezdeni.
Csak minden eshetőségre felkészül az ember.
flacco kéne már csak noflacco júzer miatt isAzt el tudom képzelni, hogy Jimmy-ért egy 3. kör és Claypool...Jimmy ide?
Klaci79
Claypool oda?
steelwolf
Azt el tudom képzelni, hogy Jimmy-ért egy 3. kör és Claypool...Jimmy ide?
Klaci79
Claypool oda?
#Steelers #NFL
tessön, felhívás keringőre, pont annyi amennyit adtunk volna, mongyuk bridge-nek kissé húzós a 25M/év, de ha le tudjuk voidolni 2-3 évre akkor kényelmes,
asszem ligaév 5. napján válik fullgarantálttá, úgyhogyha ez az út akkor március elejéig le kell bótolni
Steelers are finalizing deal with Teryl Austin to become new defensive coordinator,Király, biztos olvassák a fórumot. 😊
Beki
Csinaltam nektek tegnap egy ujabb felvetelt. A belvarosba erkezesrol es a ket stadionrol is reszben.
Jo szorakozast.
youtu.be/0aB42RzRgPY
Én úgy tudom, hogy házon belüli feljebb lépés esetén nem kötelező interjúztatni.Kötelező külsősöket megnézni, Austin hazai csirke én nem bánnám, ha valaki modernebb fölfogásút tudnánk be, vagy aki ért a coverekhez, aki nem valami 20 éves sémát akar mindenáron erőltetni, gyühetne Flores isKözben Teryl Austin a Giants-hez megy DC interjúraAz nekem nagyon gyanús, hogy nálunk arra számítottak, Butler után Austin automatikusan átveszi a DC posztot. Csak valszeg Austinnak volt valami olyan elképzelése, ami miatt ez nem fog menni, és akkor jött ez, hogy külsősöket is nézegetünk.
Hmmm....
Teryl Austin is still expected to be named Steelers defensive coordinator, replacing Keith Butler. However, NY Giants are interested in talking to him about their DC position, per source, and Steelers can't deny permission because it's a promotion/play-calling role.
— Gerry Dulac (@gerrydulac) February 5, 2022
Klaci79
Nem tudom hogy miután Butler elmondta milyen az ügymenet nálunk, mennyire lehet vonzó a Steelers DC poszt egy komoly szakembernek...
Jan
sutianap
Nem a séma lesz itt a fő gond, hanem hogy akarja-e valaki a nevét adni egy olyan D-hez, amit nem ő írányít.
Kötelező külsősöket megnézni, Austin hazai csirke én nem bánnám, ha valaki modernebb fölfogásút tudnánk be, vagy aki ért a coverekhez, aki nem valami 20 éves sémát akar mindenáron erőltetni, gyühetne Flores isKözben Teryl Austin a Giants-hez megy DC interjúraAz nekem nagyon gyanús, hogy nálunk arra számítottak, Butler után Austin automatikusan átveszi a DC posztot. Csak valszeg Austinnak volt valami olyan elképzelése, ami miatt ez nem fog menni, és akkor jött ez, hogy külsősöket is nézegetünk.
Hmmm....
Teryl Austin is still expected to be named Steelers defensive coordinator, replacing Keith Butler. However, NY Giants are interested in talking to him about their DC position, per source, and Steelers can't deny permission because it's a promotion/play-calling role.
Klaci79
Nem tudom hogy miután Butler elmondta milyen az ügymenet nálunk, mennyire lehet vonzó a Steelers DC poszt egy komoly szakembernek...
Jan
IDL-be a Connecticut-i srác, a Jones is jó lehet, szerintem 3. körrel el lehet vinniAmilyent ment a héten, lehet második lesz az.
zacknorb
Közben Teryl Austin a Giants-hez megy DC interjúraAz nekem nagyon gyanús, hogy nálunk arra számítottak, Butler után Austin automatikusan átveszi a DC posztot. Csak valszeg Austinnak volt valami olyan elképzelése, ami miatt ez nem fog menni, és akkor jött ez, hogy külsősöket is nézegetünk.
Hmmm....
Klaci79
Zion Johnson C capable Turner-pótló, instant kezdő, mivel Linderbaum már nem lesz szvsz. A National team nagyon erős lett mindkét fal poszton, ott dőlt el a Bowl.Nekem pedig azt tűnt fel, hogy idén az OL class baromi erős, különösen OT posztokon.Ez a hét csak megerősítette bennem, hogy nem akarok idén QB-t első körben. Továbbra is IOL/DL-t szeretnék, mint pl. DeCastro 10 éve. Egy igazi cornerstone-t. Meglátjuk mit hoznak a múló hetek.Na....Zappe és Strong egyelőre kiírta magát, Ridder viszont emelkedett a listámon.Teszteken tud dobni is Willis, meccsen háááááááát. Howell meg annyira ön- és közveszélyes, hogy csak na.
Pickett hozta a kötelezőt, Howell nem volt rossz, Willist viszont szopkodják mindenhol, amit nem tudok hová tenni, mert volt két szép futása és ennyi...
Klaci79
Nálam így egyértelműen Ridder a QB3. (szívemben QB1)
zacknorb
Spy
Abban nem vagyok biztos, hogy Neal a legjobb LT, de akár 6 első körös OT pxospect is simán van, de ha IOL-ről beszélünk lehet kincset találni akár a 4. körben is...a Chattanooga Mocs kiválósága, Cole Strange vagy Josh Rivas...simán jöhetne ott is.
IOL első körben csak Green vagy Linderbaum, de utóbbi tuti nem lesz 1/20-ig.
IDL-én továbbra is megvárnám, hogy mi lesz Tuittal, ha játszik, nem annyira sürgős.
Klaci79
Még egy név, Jalen Pitre DB Baylor. Igazi Nickelback, blitz, zone, futás, TE elleni képességekkel, többen hasonlították Hiltonhoz a játékát.
Én Tuittra már nem építenék és Alualu mögé is kell terv.
Szerkesztette: Spy
Nekem pedig azt tűnt fel, hogy idén az OL class baromi erős, különösen OT posztokon.Ez a hét csak megerősítette bennem, hogy nem akarok idén QB-t első körben. Továbbra is IOL/DL-t szeretnék, mint pl. DeCastro 10 éve. Egy igazi cornerstone-t. Meglátjuk mit hoznak a múló hetek.Na....Zappe és Strong egyelőre kiírta magát, Ridder viszont emelkedett a listámon.Teszteken tud dobni is Willis, meccsen háááááááát. Howell meg annyira ön- és közveszélyes, hogy csak na.
Pickett hozta a kötelezőt, Howell nem volt rossz, Willist viszont szopkodják mindenhol, amit nem tudok hová tenni, mert volt két szép futása és ennyi...
Klaci79
Nálam így egyértelműen Ridder a QB3. (szívemben QB1)
zacknorb
Spy
Abban nem vagyok biztos, hogy Neal a legjobb LT, de akár 6 első körös OT prospect is simán van, de ha IOL-ről beszélünk lehet kincset találni akár a 4. körben is...a Chattanooga Mocs kiválósága, Cole Strange vagy Josh Rivas...simán jöhetne ott is.
IOL első körben csak Green vagy Linderbaum, de utóbbi tuti nem lesz 1/20-ig.
IDL-én továbbra is megvárnám, hogy mi lesz Tuittal, ha játszik, nem annyira sürgős.
Szerkesztette: Klaci79