NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Remek cikk.

index.hu/sport/amerikaifutball/2022/02/07/nfl-ben-roethlisberger-pittsburgh-steelers-visszavonulas-portre/
steelwolf
Egész jó cikk egy Boston szurkolótól 😀
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 422 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Remek cikk.

index.hu/sport/amerikaifutball/2022/02/07/nfl-ben-roethlisberger-pittsburgh-steelers-visszavonulas-portre/
több mint 2 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
Azt el tudom képzelni, hogy Jimmy-ért egy 3. kör és Claypool...
akkor jöhet az első körös OL és a 2. körös WR húzás.
Klaci79
Jimmy ide?
Claypool oda?
Miért lenne jó Jimmy, h jövőre is 1/20 húzzunk?
Claypool rookie szerződés alatt van! Igaz a teljesítménye és a viselkedése, szépen leeresztett 2. évére!
steelwolf
Jimmy G-ért simán adnék második kört.....ha a Frisco fizet neki 24 milliót, mi meg 1-et

Jah: ha játékost is kérnek, akkor a Haskins-Rudolph- bármelyik Edmunds akármelyikét vihetik. Top prospect QB pótlás, ikrek, mi kell még?😃
Willie Parker
ez a fizu-megosztás nem hüjeség, mongyuk nem ijen arányban, de ha 5-10 közt benyelnének a magsabb pikkér akkor létrejöhet egy win/win szituéschön

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 384
Klaci79
Jimmy ide?
Claypool oda?
Claypool rookie szerződés alatt van! Igaz a teljesítménye és a viselkedése, szépen leeresztett 2. évére!
steelwolf
Jimmy G-ért simán adnék második kört.....ha a Frisco fizet neki 24 milliót, mi meg 1-et

Jah: ha játékost is kérnek, akkor a Haskins-Rudolph- bármelyik Edmunds akármelyikét vihetik. Top prospect QB pótlás, ikrek, mi kell még?😃

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 2 éve
Pouncey ma tweetelt egy fotót, ahol Greennek próbál segíteni edzésen.
Lehet ezek szerint mégse OC-re megyünk, hanem próbálunk vele még egy évet, hátha felveszi a ritmust.

Szerkesztette: Klaci79
több mint 2 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
Na a PFF nem a tegnapi bowl meccs alapján nézi a QB teljesítményeket az biztos...érdekes sorrend:

Klaci79
Most erre mint mondjuk nem bántva Budayèkat de akkor ez ennyit is èr a PFF....Howell is a kèt fumblival...de hát ők a szagèrtők....
dande
Múltkor elmagyarázta, hogy Ők minden csapattal dolgoznak és sokkal többrétű statisztikák alapján nézik.... Mi eztet nem érthetjük. A két fumbli nem volt olyan fontos 😉 😀
több mint 2 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
Garoppolo még rookie szerződéssel és frencsi reménnyel ért második kört. Most 25 millás ballaszttal és totálisan átlagos vagy azalatti teljesítménnyel dehogy 2. Kör. Értem a Friscót, de nekik legalább olyan fontos lenne megszabadulni tőle, hogy akár pick nélkül is megérné szinte. Persze tudom egy QB az más, de 3. Körnél többet nem gondolom bárki adna....
Klemó
Sam Darnold 2+4 volt
Wenzt is 1+3 vót
álomgyár

Szerkesztette: sutianap

több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 734 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na a PFF nem a tegnapi bowl meccs alapján nézi a QB teljesítményeket az biztos...érdekes sorrend:

Klaci79
Most erre mint mondjuk nem bántva Budayèkat de akkor ez ennyit is èr a PFF....Howell is a kèt fumblival...de hát ők a szagèrtők....
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 664
Garoppolo még rookie szerződéssel és frencsi reménnyel ért második kört. Most 25 millás ballaszttal és totálisan átlagos vagy azalatti teljesítménnyel dehogy 2. Kör. Értem a Friscót, de nekik legalább olyan fontos lenne megszabadulni tőle, hogy akár pick nélkül is megérné szinte. Persze tudom egy QB az más, de 3. Körnél többet nem gondolom bárki adna....
több mint 2 éve
Klaci79
Jimmy ide?
Claypool oda?
steelwolf
Nem mondom, hogy jó, de átmenetnek tökéletes, mondjuk egy jobb QB class-hoz.
Ha az OL-t és a secondary-t sikerül megerősíteni egy erős futójátékkal jók lehetünk ezzel a védelemmel bármire.
Ha már egyszer Tomlin nem akar újonccal kezdeni.
Csak minden eshetőségre felkészül az ember.
több mint 2 éve
gedam 5 906
Klaci79
Jimmy ide?
Claypool oda?
steelwolf
flacco kéne már csak noflacco júzer miatt is
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 422 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Klaci79
Jimmy ide?
Claypool oda?
több mint 2 éve
több mint 2 éve
According to Matt Lombardo, whoever the hell that is, the San Francisco 49ers want a 2nd round pick, or a 3rd + player in exchange for QB Jimmy Garoppolo.
#Steelers #NFL

tessön, felhívás keringőre, pont annyi amennyit adtunk volna, mongyuk bridge-nek kissé húzós a 25M/év, de ha le tudjuk voidolni 2-3 évre akkor kényelmes,

asszem ligaév 5. napján válik fullgarantálttá, úgyhogyha ez az út akkor március elejéig le kell bótolni

több mint 2 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 118 — Steelers fan
Steelers are finalizing deal with Teryl Austin to become new defensive coordinator,
Beki
Király, biztos olvassák a fórumot. 😊
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Steelers are finalizing deal with Teryl Austin to become new defensive coordinator,
több mint 2 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
Off:

Csinaltam nektek tegnap egy ujabb felvetelt. A belvarosba erkezesrol es a ket stadionrol is reszben.

Jo szorakozast.
 youtu.be/0aB42RzRgPY
több mint 2 éve
Közben Teryl Austin a Giants-hez megy DC interjúra

Hmmm....

Klaci79
Az nekem nagyon gyanús, hogy nálunk arra számítottak, Butler után Austin automatikusan átveszi a DC posztot. Csak valszeg Austinnak volt valami olyan elképzelése, ami miatt ez nem fog menni, és akkor jött ez, hogy külsősöket is nézegetünk.

Nem tudom hogy miután Butler elmondta milyen az ügymenet nálunk, mennyire lehet vonzó a Steelers DC poszt egy komoly szakembernek...
Jan
Kötelező külsősöket megnézni, Austin hazai csirke én nem bánnám, ha valaki modernebb fölfogásút tudnánk be, vagy aki ért a coverekhez, aki nem valami 20 éves sémát akar mindenáron erőltetni, gyühetne Flores is
sutianap
Én úgy tudom, hogy házon belüli feljebb lépés esetén nem kötelező interjúztatni.

Nem a séma lesz itt a fő gond, hanem hogy akarja-e valaki a nevét adni egy olyan D-hez, amit nem ő írányít.
több mint 2 éve

Hmmm....

Klaci79
Az nekem nagyon gyanús, hogy nálunk arra számítottak, Butler után Austin automatikusan átveszi a DC posztot. Csak valszeg Austinnak volt valami olyan elképzelése, ami miatt ez nem fog menni, és akkor jött ez, hogy külsősöket is nézegetünk.

Nem tudom hogy miután Butler elmondta milyen az ügymenet nálunk, mennyire lehet vonzó a Steelers DC poszt egy komoly szakembernek...
Jan
Kötelező külsősöket megnézni, Austin hazai csirke én nem bánnám, ha valaki modernebb fölfogásút tudnánk be, vagy aki ért a coverekhez, aki nem valami 20 éves sémát akar mindenáron erőltetni, gyühetne Flores is

több mint 2 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 337
IDL-be a Connecticut-i srác, a Jones is jó lehet, szerintem 3. körrel el lehet vinni
zacknorb
Amilyent ment a héten, lehet második lesz az.
több mint 2 éve

Hmmm....

Klaci79

több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 835 — Kinek mit intézett a kormánya
IDL-be a Connecticut-i srác, a Jones is jó lehet, szerintem 3. körrel el lehet vinni
több mint 2 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 337
Na....Zappe és Strong egyelőre kiírta magát, Ridder viszont emelkedett a listámon.
Pickett hozta a kötelezőt, Howell nem volt rossz, Willist viszont szopkodják mindenhol, amit nem tudok hová tenni, mert volt két szép futása és ennyi...
Klaci79
Teszteken tud dobni is Willis, meccsen háááááááát. Howell meg annyira ön- és közveszélyes, hogy csak na.
Nálam így egyértelműen Ridder a QB3. (szívemben QB1)
zacknorb
Ez a hét csak megerősítette bennem, hogy nem akarok idén QB-t első körben. Továbbra is IOL/DL-t szeretnék, mint pl. DeCastro 10 éve. Egy igazi cornerstone-t. Meglátjuk mit hoznak a múló hetek.
Spy
Nekem pedig azt tűnt fel, hogy idén az OL class baromi erős, különösen OT posztokon.
Abban nem vagyok biztos, hogy Neal a legjobb LT, de akár 6 első körös OT pxospect is simán van, de ha IOL-ről beszélünk lehet kincset találni akár a 4. körben is...a Chattanooga Mocs kiválósága, Cole Strange vagy Josh Rivas...simán jöhetne ott is.
IOL első körben csak Green vagy Linderbaum, de utóbbi tuti nem lesz 1/20-ig.
IDL-én továbbra is megvárnám, hogy mi lesz Tuittal, ha játszik, nem annyira sürgős.
Klaci79
Zion Johnson C capable Turner-pótló, instant kezdő, mivel Linderbaum már nem lesz szvsz. A National team nagyon erős lett mindkét fal poszton, ott dőlt el a Bowl.

Még egy név, Jalen Pitre DB Baylor. Igazi Nickelback, blitz, zone, futás, TE elleni képességekkel, többen hasonlították Hiltonhoz a játékát.

Én Tuittra már nem építenék és Alualu mögé is kell terv.

Szerkesztette: Spy
több mint 2 éve
Na....Zappe és Strong egyelőre kiírta magát, Ridder viszont emelkedett a listámon.
Pickett hozta a kötelezőt, Howell nem volt rossz, Willist viszont szopkodják mindenhol, amit nem tudok hová tenni, mert volt két szép futása és ennyi...
Klaci79
Teszteken tud dobni is Willis, meccsen háááááááát. Howell meg annyira ön- és közveszélyes, hogy csak na.
Nálam így egyértelműen Ridder a QB3. (szívemben QB1)
zacknorb
Ez a hét csak megerősítette bennem, hogy nem akarok idén QB-t első körben. Továbbra is IOL/DL-t szeretnék, mint pl. DeCastro 10 éve. Egy igazi cornerstone-t. Meglátjuk mit hoznak a múló hetek.
Spy
Nekem pedig azt tűnt fel, hogy idén az OL class baromi erős, különösen OT posztokon.
Abban nem vagyok biztos, hogy Neal a legjobb LT, de akár 6 első körös OT prospect is simán van, de ha IOL-ről beszélünk lehet kincset találni akár a 4. körben is...a Chattanooga Mocs kiválósága, Cole Strange vagy Josh Rivas...simán jöhetne ott is.
IOL első körben csak Green vagy Linderbaum, de utóbbi tuti nem lesz 1/20-ig.
IDL-én továbbra is megvárnám, hogy mi lesz Tuittal, ha játszik, nem annyira sürgős.

Szerkesztette: Klaci79