Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Azért olyan túl népszerű egyik GM aspiránsunk sem volt. Legalább megmarad nekünk mindkettő és lehet válogatni.
több mint 2 éve
Tuttam én, hogy valahon meghasonlunk, de mindennek van is ideje is. Is Donald is egy retkes paraszt volt, ahogy mutogatta, hogy neki gyűrűje van már, hát papa még addig van egy meccs. Én szénnyugalommal fogom végiszurkolni a Cincinek, még ordibálni is fogok, Buró nem annyira érdekel, de ez hogy bengalszos szóhasználattal éljek, ez a Bengáz D összeállt mintagecisbugyi és minden rinya nélkül mehetnek ki a faszméricskére.Bates volt ha emlekeztek itt a konszenzus pick eselyes.....aztan jott Edmunds...kicsit sorszeru, hogy Hiltonnal menmek az SBbe most. Megerdemlik az a helyzet es amikor az elso felidoben az 1 yardoson 5 masodpercnel nem rugott a KC, sot.hivtak a.LOS moge arrogansan egy jatekot, azt mondtam igy nem erdemli meg a Chiefs...a karma ujbol jott...Én a játékban Bates-t húztam...nekem egyértelmű volt, hogy melyik a jobb 😀
Klemó
Amúgy nem semmi fejlődés, tényleg megemelem a kalapom. Még drukkolnék is nekik, ha a kinti szurkolók között nem lennének olyan ótvar állatok, hogy a kocsin levitt Roethlisbergert dobálják, de mivel Donald úgyis Pitt játékos volt (igaz Boyd is) így legalább van okom az NFC bajnoknak drukkolni. Igaz Mekvaj arca akkora lenne, mint Mahomes-é, de ez már csak ilyen.
Klaci79
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Mike Hilton bevitte a Bengalst a SB-ba 😄
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Bates volt ha emlekeztek itt a konszenzus pick eselyes.....aztan jott Edmunds...kicsit sorszeru, hogy Hiltonnal menmek az SBbe most. Megerdemlik az a helyzet es amikor az elso felidoben az 1 yardoson 5 masodpercnel nem rugott a KC, sot.hivtak a.LOS moge arrogansan egy jatekot, azt mondtam igy nem erdemli meg a Chiefs...a karma ujbol jott...Én a játékban Bates-t húztam...nekem egyértelmű volt, hogy melyik a jobb 😀
Klemó
Amúgy nem semmi fejlődés, tényleg megemelem a kalapom. Még drukkolnék is nekik, ha a kinti szurkolók között nem lennének olyan ótvar állatok, hogy a kocsin levitt Roethlisbergert dobálják, de mivel Donald úgyis Pitt játékos volt (igaz Boyd is) így legalább van okom az NFC bajnoknak drukkolni. Igaz Mekvaj arca akkora lenne, mint Mahomes-é, de ez már csak ilyen.
Szerkesztette: Klaci79
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
Bates volt ha emlekeztek itt a konszenzus pick eselyes.....aztan jott Edmunds...kicsit sorszeru, hogy Hiltonnal menmek az SBbe most. Megerdemlik az a helyzet es amikor az elso felidoben az 1 yardoson 5 masodpercnel nem rugott a KC, sot.hivtak a.LOS moge arrogansan egy jatekot, azt mondtam igy nem erdemli meg a Chiefs...a karma ujbol jott...Második félidőben meg vagy a Cicusok védelme húzta be a kézit vagy a KC O olvadt le ennyire - nem tudtam megállapítani - , de momentuma nem volt Mahoéknak. Örülhettek, hogy hosszabbításra tudták menteni. Ingram nagyot ment, de kevés volt.
Klemó
több mint 2 éve
Klemó
5 664
Bates volt ha emlekeztek itt a konszenzus pick eselyes.....aztan jott Edmunds...kicsit sorszeru, hogy Hiltonnal menmek az SBbe most. Megerdemlik az a helyzet es amikor az elso felidoben az 1 yardoson 5 masodpercnel nem rugott a KC, sot.hivtak a.LOS moge arrogansan egy jatekot, azt mondtam igy nem erdemli meg a Chiefs...a karma ujbol jott...
több mint 2 éve
Igazából én azon gondolkoztam, hogy gabor lehet nem nézte, és később akarja visszanézni, én meg elbasztam itt. De aztán megnyugtattam magam, hogy ha nem akarsz eredményt tudni nem jössz fel egy NFL fórumra 😀neem, gimis osztálykirándulásuk lesz..Najee Harris & Diontae Johnson megy Mixon és Chase helyett a Pro Bowlba 😊ok meg sb be? ha jol sejtem.
tenorx
gabor25
sutianap
több mint 2 éve
neem, gimis osztálykirándulásuk lesz..Najee Harris & Diontae Johnson megy Mixon és Chase helyett a Pro Bowlba 😊ok meg sb be? ha jol sejtem.
tenorx
gabor25
több mint 2 éve
gabor25
5 144
Najee Harris & Diontae Johnson megy Mixon és Chase helyett a Pro Bowlba 😊ok meg sb be? ha jol sejtem.
tenorx
több mint 2 éve
Najee Harris & Diontae Johnson megy Mixon és Chase helyett a Pro Bowlba 😊
több mint 2 éve
Steelers Szurkoló vagyok, nem tom mi lesz a kezdő QB gyüvőre, micsináljak KlubAz első részbenn nézzük aklubkultyúrt meg a hiztorit, elvégre is nem ebekharmincadja vagyunk.
A post-Bredsó
1. illetve még Bredsó, Bredsó megsérül ezér a cseréje játcik, nevezett Cliff Stoudt, az elejin hasít, de a szezon végére elfárad. Kiutálják, de Bredsó sosegyön vissza.
2. Nah rögtön mingyá rá kell húzni egy elsőköröst, nyilván ugyanúgy PO one-and-done pozícióból, ami azér gáz mert nehéz már 20 alatt kíváló kvalitás húzni, a rookie éveire kezdő. Minden elsőkörös aki kezdeni tud, kezdeni is fog, egyrészt nagy értéket öl bele a csapat, másrészt nincs olcsóbb megoldás ( hacsak nem tudsz lentebbi körben kezdőt húzni). Mark Malone próbálkozik 4 évig, 1 PO szereplés az első évba aztán semmi.
3. Ekkor elkeztük megtekerni, hozzunk QBt Lojziánából, mnt Bredsó (Bubby Brister) nézzünk valami kikukázott hátsóköröst (Steve Bono) hátha ettől föltámad az elsőkörösünk (Malone) - mongyuk még így is skerül POba jutni egyszer Blisterrl.
4. Oztàn nen variálunk megyünk tovább egy vadi új 3. karikással, Neil O'Donnel. És velemajdnem minden klappol, folyamatos rájátszás, csak blama a SBband, Larry Brown 2 IC-nel távozik. Ennek ellenére részünkről nyitott a folytatás, csak a Jets offerel minket így el is viszik egy gigaszerződéssel.
5. Jöjjön a tutti, építsünk föl egy QB-t, egy katasztrofálisan elbaszott, elutasított prémium szerződés utáni semmiből. Eleve egy év csúszás, mire kitaláljuk. Kordall Stewart érkezik a második körből, ű a Slash. És építünk, Csengéli, Mölörkei mindent odabszunk, kétszer be is jutunk...
6. De első körbe kell QBt, húzni, 25-ön jön Tommy Maddox és sérül, aztán vissza kipöcköli Stewartot de megint sérül
7. 1/11
Mija tanulság: PO csapat helyin QB-t húzni nem tutti bejövős, annál sokkal magasabbra kell menni, valahogy valueban szeretünk a mid-roundosainkkal tökölni, ott érezzük talán a legjobb értékarányt.
több mint 2 éve
Spy
2 337
Nincs tuti recept, illetve mindkettőre van jó és rossz példa is. Hunt Football Junkie, Tomlinnal biztosan jól töltenék az időt, de mellé kell egy Kahn-szerű Capologist. Kahn meg az üzleti oldalt érti, az ügynökök észjárását és a pénzügyi döntéseket. Mellé egy Football Junkie kell, aki a futball-hoz ért jobban. Bár ez utóbbira azért van egy department+edzők. Olvastam olyan verziót, hogy mindkettőt elő tudnák léptetni, ha akarnák -persze nem tudom, mennyire lenne ez valódi előléptetés és nem csak névleges. Nem tudom, melyik tudná jobban megtanulni a másik szakterületét, mert GM-ként mindkettőhöz konyítani kell. De szerencsére nem is kell tudnom.Szerintem érdekes, hogy resign, nem pedig retire.Miért lenne jobb Hunt, vagy épp Khan?
Ugyanitt, én team Hunt vagyok.
tenorx
Ha egyikből GM lesz akkor a másik mindenképpen megy?
kittli
Szerkesztette: Spy
több mint 2 éve
Tomit még elnéztem volna. Ejj, de tré szezonvég ez így.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
Tom Brady is szögre akasztotta. Micsoda HoF class lesz azKár, hogy ilyen fiatalon visszavonul... Még egy sikeres karrier is benne lehetett volna...
polamalu
több mint 2 éve
Klemó
5 664
Akkor a 2027es HOF evfolyam 2 nevvel mar biztosan kezdodni fog. Brady is ugy dontott elvezi inkabb az eletet...
több mint 2 éve
Már csak Rodgers hiányzik a "szentháromsághoz" 😲Tom Brady is szögre akasztotta. Micsoda HoF class lesz az9 gyűrű ment nyugdíjba....
polamalu
ThundersNFL
több mint 2 éve
Tom Brady is szögre akasztotta. Micsoda HoF class lesz az9 gyűrű ment nyugdíjba....
polamalu
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Tom Brady is szögre akasztotta. Micsoda HoF class lesz az
több mint 2 éve
Én is csatlakozom. Szerintem is jobb lenne, ha scout oldalról jönne az új GM.Hát tekintve, hogy mindketten interjúztak más helyeken is GMnek, így ha nem is azonnal, de jó esély van rá, hogy valamelyiket elviszik majd.Szerintem érdekes, hogy resign, nem pedig retire.Miért lenne jobb Hunt, vagy épp Khan?
tenorx
kittli
Hunt a scouting oldalról jön, Khan pedig cap management oldalról.
tenorx
" class="embed">
több mint 2 éve
Hát tekintve, hogy mindketten interjúztak más helyeken is GMnek, így ha nem is azonnal, de jó esély van rá, hogy valamelyiket elviszik majd.Szerintem érdekes, hogy resign, nem pedig retire.Miért lenne jobb Hunt, vagy épp Khan?
tenorx
kittli
Hunt a scouting oldalról jön, Khan pedig cap management oldalról.
több mint 2 éve
Szerintem érdekes, hogy resign, nem pedig retire.Miért lenne jobb Hunt, vagy épp Khan?
tenorx
több mint 2 éve
Re: Munchak looks to be on the outs in Denver. https://t.co/Pf3AHzWwXv
— Alex Kozora (@Alex_Kozora) January 28, 2022
Gyere haza!!!!!!
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Közben megerősítették, hogy Canada marad az OC...ez volt már?
több mint 2 éve
Szerintem érdekes, hogy resign, nem pedig retire.Ugyanitt, én team Hunt vagyok.
több mint 2 éve
Spy
2 337
A GM évforduló nem januárban van a közhiedelemmel ellentétben.nekem nem tiszta, hogy miert csinalja vegig a draftot, ha utana lelep. Miert nem az uj GM?BREAKING: Art Rooney II said today GM Kevin Colbert will step down after the 2022 draft and Steelers will start conducting outside interviews immediately. He also said Colbert is interested is remaining in a reduced capacity this season.
— Gerry Dulac (@gerrydulac) January 28, 2022
dande
xtaki