Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 2 éve
Egy Steelers fan mindig SB győzelmet vár a csapattól. 😊Ha ez a szezon nem a plafon elérése, átlépése, akkor mi? De most komolyan... Olvasd vissza mit vártak, vártunk szezon elején az O-falról és a CB-sortól! Olvasd vissza, hogy szakértők és szurkolók miket írogattak Picikéről: sokan még a classban sem tartották a legjobbnak ( Malik Willis 😀 😀 és még egy 😀), sok helyen második, harmadik körös rookienak volt titulálva. Nézd vissza a tippeket, mert a többség 4-6 győzelmet várt a csapattól és csontlaza AFC North utolsó helyet, de nem egy top5 draft helyet is láttam nekünk jósolni.Fast Willievel és pár Varnyúval szóba került a szomszéd topicban, hogy mikor teljesített felül a keret Tomlin alatt.Termeszetesen atfordult ertelmetlen statok felhozatalaba. 😊
Továbbgondolva a sztorit, idén biztosan. Ahhoz képest:
- hogy 2-6-tal kezdtünk,
- hogy lesajnált rookie irányítónk van, aki ráadásul meccseket hagyott ki,
- hogy bottom five nevek alapján a CB állomány,
- hogy gagyi az O-fal nevek alapján,
- hogy szezon közben elpasszoltuk a WR2-t,
- hogy Watt sérült volt,
- hogy Canada egy barom,
nyertünk 8 meccset, esélyünk van a vége előtt egy fordulóval a pozitív szezonra és a rájátszásra.
Jó szezon volt, steelersös szezon volt, hiányozni fog ez a gárda..
Szokol
Erre viszont reagalok, mert ez viszont alapkitetel volt odaat. Mikor teljesitett tul mikor nem a padlorol volt szo, hanem a plafonrol. Ilyen padlos mindketto gardanal tobb van.
A felsoroltak minden csapatnal igazak es pont ezert nem szamitanak a statok igazan vagyis nem igazan mervadoak.
Amugy szerintem a lesajnalt rookie egy Shakespeare dramabol jott, a class elso valasztottja a tietek meg akkor is ha a class-t eppen nem tartottak olyan tehetsegesnek mint az elozot.
no
Ez a plafon túllépése volt, ami az edzői stábnak köszönhető elsősorban, még Canada ellenére is!
Szokol
több mint 2 éve
Azt értem ha valaki felülteljesíti az elvárásokat.Ravens fan kolléga tisztánlátását tényekkel nem lehet megzavarni mert Ő nem úgy érzi és kész na! Nem tudom mit nem lehet ezen megérteni? Teljesen mindegy mennyi számszerű adattal cáfolod az állítását ha Ő nem úgy érzi akkor az nem úgy van. Ez egészből ilyen templomi hitvitát próbál csinálni kitudja miért😊Nyilván ha a varnyak tennének ilyet akkor az plafon hipertérugrás lenne, de nincs ezzel gond 😀 Lesajnált sec=egyik legtöbb szerzett INT , O fal akik mögött a 4-ik hétre már halottnak képzelegtük bármely irányítót és azt vizionáltuk, hogy Ben lesz az 5-ik héten a kezdő. Végső elkeseredésben. Futást blokkol és alig enged nyomást. Bőven ad időt Picketnek. Lehet még csak az első szint plafonja és a negyedik emeleté messze van., de az idei szezonban mindenképp több jött ki a keretből és a stábból, mint ami benne van.
Razi
polamalu
De ami benne van, attól nem lehet többet kihozni. 😉
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 2 éve
Pont ez az év mutatja, hogy a felmagasztalt szuper QB-k mennyire szenvednek, és a támadósorok mennyire megakadnak.a vedelem manapsag mar eleg ha kozepes, ha a golyoszoro O kepes 30+ pontot felrakni.Ravens fan kolléga tisztánlátását tényekkel nem lehet megzavarni mert Ő nem úgy érzi és kész na! Nem tudom mit nem lehet ezen megérteni? Teljesen mindegy mennyi számszerű adattal cáfolod az állítását ha Ő nem úgy érzi akkor az nem úgy van. Ez egészből ilyen templomi hitvitát próbál csinálni kitudja miért😊A Ravens topikban kérdezte no, h a Steelers Tomlin alatt mikor teljesített "túl" a plafonon - akármit is jelentsen ez. Aztán legszűkítette arra, h legalább az egyik csapatrész (merthogy a vélelem, h ő egy manager és nincs köze szakmailag egyik oldalhoz sem)
Razi
Erre írtam, h a def 10-szer volt top10-ben, csak Belichick tudta ezt hozni (se Ravens, se Frisco, se Broncos, se Hawks, se Saints senki)...
Aztán jött a kitétel, h a teljesítményhez nézzem meg a ráköltött cap-et...hát megtettem.
Ot kijött, hogy 6-szor a relatíve kis ráfordítás ellenére felülteljesített a védelem, egyszer csontra ugyanazt hozta és csak 3x maradt el (egyszer Lebeauval amúgy).
Azt persze én sem vitatom, hogy playoffban nem tudtunk powerhouse-okat túllimitálni, de ez nem csak a védelmen múlt (lásd a Broncos, Jax, Pats vagy a KC elleni rengeteg labdaeladást az O-tól, rövidpályák stb). Meg leírtam azt is, h a legjobbak ellen most sem vagyunk készen, de ez is csapatszinten korrigálandó.
Nem tudom, h mi kell egy védelemtől a túlteljesítéshez, gondolom playoffban kellene ilyen 16 pont környékére limitálni a golyószórókat - na az senkinek nem sikerül mostanság, hanem az off-nak kell lépés tartani.
Azt tudom, h a Steel O erre rájátszásban nem vt képes, ahhoz túl sokat hibáztunk....ezért is repült tbkzött Haley.
Willie Parker
szerintem rossz lovon ulunk mar eleg regota. barmennyire is szeretem a D-t.
xtaki
Szerintem kell az erős védelem (nem top1-2, de top10), de az offnak is top6-12 között kell lennie a fontos mutatókban, h eséllyel indulj.
A mi támadósorunk most alakul: ha Pickett és az OL felfelé ível, akkor van reményünk.
több mint 2 éve
a vedelem manapsag mar eleg ha kozepes, ha a golyoszoro O kepes 30+ pontot felrakni.Ravens fan kolléga tisztánlátását tényekkel nem lehet megzavarni mert Ő nem úgy érzi és kész na! Nem tudom mit nem lehet ezen megérteni? Teljesen mindegy mennyi számszerű adattal cáfolod az állítását ha Ő nem úgy érzi akkor az nem úgy van. Ez egészből ilyen templomi hitvitát próbál csinálni kitudja miért😊A Ravens topikban kérdezte no, h a Steelers Tomlin alatt mikor teljesített "túl" a plafonon - akármit is jelentsen ez. Aztán legszűkítette arra, h legalább az egyik csapatrész (merthogy a vélelem, h ő egy manager és nincs köze szakmailag egyik oldalhoz sem)
Razi
Erre írtam, h a def 10-szer volt top10-ben, csak Belichick tudta ezt hozni (se Ravens, se Frisco, se Broncos, se Hawks, se Saints senki)...
Aztán jött a kitétel, h a teljesítményhez nézzem meg a ráköltött cap-et...hát megtettem.
Ot kijött, hogy 6-szor a relatíve kis ráfordítás ellenére felülteljesített a védelem, egyszer csontra ugyanazt hozta és csak 3x maradt el (egyszer Lebeauval amúgy).
Azt persze én sem vitatom, hogy playoffban nem tudtunk powerhouse-okat túllimitálni, de ez nem csak a védelmen múlt (lásd a Broncos, Jax, Pats vagy a KC elleni rengeteg labdaeladást az O-tól, rövidpályák stb). Meg leírtam azt is, h a legjobbak ellen most sem vagyunk készen, de ez is csapatszinten korrigálandó.
Nem tudom, h mi kell egy védelemtől a túlteljesítéshez, gondolom playoffban kellene ilyen 16 pont környékére limitálni a golyószórókat - na az senkinek nem sikerül mostanság, hanem az off-nak kell lépés tartani.
Azt tudom, h a Steel O erre rájátszásban nem vt képes, ahhoz túl sokat hibáztunk....ezért is repült tbkzött Haley.
Willie Parker
szerintem rossz lovon ulunk mar eleg regota. barmennyire is szeretem a D-t.
több mint 2 éve
Ravens fan kolléga tisztánlátását tényekkel nem lehet megzavarni mert Ő nem úgy érzi és kész na! Nem tudom mit nem lehet ezen megérteni? Teljesen mindegy mennyi számszerű adattal cáfolod az állítását ha Ő nem úgy érzi akkor az nem úgy van. Ez egészből ilyen templomi hitvitát próbál csinálni kitudja miért😊A Ravens topikban kérdezte no, h a Steelers Tomlin alatt mikor teljesített "túl" a plafonon - akármit is jelentsen ez. Aztán legszűkítette arra, h legalább az egyik csapatrész (merthogy a vélelem, h ő egy manager és nincs köze szakmailag egyik oldalhoz sem)
Razi
több mint 2 éve
A PO egyébként egyértelműen a Miami-Jets meccsen mehet el. Utóbbiak kiestek már és kétesélyes minimum hogyan reagálnak erre. Negatív szériában vannak és nem látom jönni az óriás feltámadást. Ha már edző.....Tua nélkül a Jets erősebb. Én sokkal jobban tartok attól, hogy a másik két meccs számunkra jól alakul, mi meg megégünk a Barnák ellen. A futás elleni védekezés azért továbbra sem az erősségünk...
Klemó
több mint 2 éve
Igazán itt is az edzői gárda dicsérhető. A Ravens ellen hoztunk egy 4-4 felállást és nagyon működött. Persze ez egy Bills, Bengals, Chiefs ellen esélytelen, de pont ezért kell egy mozgékony, coverageban is jó LB majd, hogy a 4es frontot be tudjuk vállalni kreatívabb csapat ellen is.A legdrágább D plafonja remélem nem ez, hanem jóval feljebb.Ravens fan kolléga tisztánlátását tényekkel nem lehet megzavarni mert Ő nem úgy érzi és kész na! Nem tudom mit nem lehet ezen megérteni? Teljesen mindegy mennyi számszerű adattal cáfolod az állítását ha Ő nem úgy érzi akkor az nem úgy van. Ez egészből ilyen templomi hitvitát próbál csinálni kitudja miért😊Nyilván ha a varnyak tennének ilyet akkor az plafon hipertérugrás lenne, de nincs ezzel gond 😀 Lesajnált sec=egyik legtöbb szerzett INT , O fal akik mögött a 4-ik hétre már halottnak képzelegtük bármely irányítót és azt vizionáltuk, hogy Ben lesz az 5-ik héten a kezdő. Végső elkeseredésben. Futást blokkol és alig enged nyomást. Bőven ad időt Picketnek. Lehet még csak az első szint plafonja és a negyedik emeleté messze van., de az idei szezonban mindenképp több jött ki a keretből és a stábból, mint ami benne van.
Razi
polamalu
Az O nyilvan felülteljesített a fal és az irányítógondok miatt, de skillpozikon elvileg jól el vagyunk látva. Habár sem juju sem claypool nem teljesitett felul az uj csapatban.
xtaki
A PO egyébként egyértelműen a Miami-Jets meccsen mehet el. Utóbbiak kiestek már és kétesélyes minimum hogyan reagálnak erre. Negatív szériában vannak és nem látom jönni az óriás feltámadást. Ha már edző.....
több mint 2 éve
A legdrágább D plafonja remélem nem ez, hanem jóval feljebb.Ravens fan kolléga tisztánlátását tényekkel nem lehet megzavarni mert Ő nem úgy érzi és kész na! Nem tudom mit nem lehet ezen megérteni? Teljesen mindegy mennyi számszerű adattal cáfolod az állítását ha Ő nem úgy érzi akkor az nem úgy van. Ez egészből ilyen templomi hitvitát próbál csinálni kitudja miért😊Nyilván ha a varnyak tennének ilyet akkor az plafon hipertérugrás lenne, de nincs ezzel gond 😀 Lesajnált sec=egyik legtöbb szerzett INT , O fal akik mögött a 4-ik hétre már halottnak képzelegtük bármely irányítót és azt vizionáltuk, hogy Ben lesz az 5-ik héten a kezdő. Végső elkeseredésben. Futást blokkol és alig enged nyomást. Bőven ad időt Picketnek. Lehet még csak az első szint plafonja és a negyedik emeleté messze van., de az idei szezonban mindenképp több jött ki a keretből és a stábból, mint ami benne van.
Razi
polamalu
Az O nyilvan felülteljesített a fal és az irányítógondok miatt, de skillpozikon elvileg jól el vagyunk látva. Habár sem juju sem claypool nem teljesitett felul az uj csapatban.
több mint 2 éve
Ravens fan kolléga tisztánlátását tényekkel nem lehet megzavarni mert Ő nem úgy érzi és kész na! Nem tudom mit nem lehet ezen megérteni? Teljesen mindegy mennyi számszerű adattal cáfolod az állítását ha Ő nem úgy érzi akkor az nem úgy van. Ez egészből ilyen templomi hitvitát próbál csinálni kitudja miért😊Nyilván ha a varnyak tennének ilyet akkor az plafon hipertérugrás lenne, de nincs ezzel gond 😀 Lesajnált sec=egyik legtöbb szerzett INT , O fal akik mögött a 4-ik hétre már halottnak képzelegtük bármely irányítót és azt vizionáltuk, hogy Ben lesz az 5-ik héten a kezdő. Végső elkeseredésben. Futást blokkol és alig enged nyomást. Bőven ad időt Picketnek. Lehet még csak az első szint plafonja és a negyedik emeleté messze van., de az idei szezonban mindenképp több jött ki a keretből és a stábból, mint ami benne van.
Razi
több mint 2 éve
Ravens fan kolléga tisztánlátását tényekkel nem lehet megzavarni mert Ő nem úgy érzi és kész na! Nem tudom mit nem lehet ezen megérteni? Teljesen mindegy mennyi számszerű adattal cáfolod az állítását ha Ő nem úgy érzi akkor az nem úgy van. Ez egészből ilyen templomi hitvitát próbál csinálni kitudja miért😊
több mint 2 éve
Ha ez a szezon nem a plafon elérése, átlépése, akkor mi? De most komolyan... Olvasd vissza mit vártak, vártunk szezon elején az O-falról és a CB-sortól! Olvasd vissza, hogy szakértők és szurkolók miket írogattak Picikéről: sokan még a classban sem tartották a legjobbnak ( Malik Willis 😀 😀 és még egy 😀), sok helyen második, harmadik körös rookienak volt titulálva. Nézd vissza a tippeket, mert a többség 4-6 győzelmet várt a csapattól és csontlaza AFC North utolsó helyet, de nem egy top5 draft helyet is láttam nekünk jósolni.Fast Willievel és pár Varnyúval szóba került a szomszéd topicban, hogy mikor teljesített felül a keret Tomlin alatt.Termeszetesen atfordult ertelmetlen statok felhozatalaba. 😊
- hogy 2-6-tal kezdtünk,
- hogy Watt sérült volt,
- hogy Canada egy barom,
nyertünk 8 meccset, esélyünk van a vége előtt egy fordulóval a pozitív szezonra és a rájátszásra.
Szokol
Erre viszont reagalok, mert ez viszont alapkitetel volt odaat. Mikor teljesitett tul mikor nem a padlorol volt szo, hanem a plafonrol. Ilyen padlos mindketto gardanal tobb van.
A felsoroltak minden csapatnal igazak es pont ezert nem szamitanak a statok igazan vagyis nem igazan mervadoak.
Amugy szerintem a lesajnalt rookie egy Shakespeare dramabol jott, a class elso valasztottja a tietek meg akkor is ha a class-t eppen nem tartottak olyan tehetsegesnek mint az elozot.
no
Ez a plafon túllépése volt, ami az edzői stábnak köszönhető elsősorban, még Canada ellenére is!
több mint 2 éve
Csak verjük meg a kutyusokat a többit meg majd meglátjuk.Ez a kulcs. Egy pozitív szezon, a szezon előtt halálcsoportnak titulált Northban 3-3 eredmény bravúros teljesítmény lenne és pozitív indítás a következő szezonra.
astroid
Nyilván én is nézni fogom a másik két meccs eredményét, de a rájátszáson kívül is van miért küzdenünk. A PO csak a hab a tortán.
több mint 2 éve
Megszivtuk a meccstorlessel?Nem, a billsnek mindenképp nyernie kell mert a második (vagy az első ha a raiders csodát tesz) múlik rajta
xtaki
több mint 2 éve
Megszivtuk a meccstorlessel?Ha a raiders megveri a KC-t akkor a Bills biztos nyerni akar az első kiemelés miatt, szerintem ettől függetlenül nem feltarott kézzel mennek ki a pats elllen, alakuljon bárhogyan is. Csak verjük meg a kutyusokat a többit meg majd meglátjuk.
xtaki
több mint 2 éve
Fast Willievel és pár Varnyúval szóba került a szomszéd topicban, hogy mikor teljesített felül a keret Tomlin alatt.Termeszetesen atfordult ertelmetlen statok felhozatalaba. 😊
- hogy 2-6-tal kezdtünk,
- hogy Watt sérült volt,
- hogy Canada egy barom,
Szokol
több mint 2 éve
Fast Willievel és pár Varnyúval szóba került a szomszéd topicban, hogy mikor teljesített felül a keret Tomlin alatt.Továbbgondolva a sztorit, idén biztosan. Ahhoz képest:
- hogy 2-6-tal kezdtünk,
- hogy Watt sérült volt,
- hogy Canada egy barom,
több mint 2 éve
Szokolra reagalt O szerintem es Hilton kapcsan egyet mondtok. Peche volt a serulesevel es pont amimor visszajott volna kiszoritottak. Mivel 5. Eves igy PSbe se tud menni, igy kidobtak.Augusztusban eltőrte a lábát, a Hálaadás után aktiválták és decemberben tudott játszani. Akkor Hilton meg már hasított bőven...?????? Ha az edzettsègben való előrehaladásra gondolsz, akkor talán èrtem, de egyèbkènt december 12-èn!!! igazolta le Hiltont a Boys ès ellenünk játszott először....(nem bántam volna ha nem èreztem, hogy baj lehet belőle 😏)
polamalu
dande2
Slot poziban kiprobalnam valoban vetminert. Szegeny ember JUJU-ja.
több mint 2 éve
Augusztusban eltőrte a lábát, a Hálaadás után aktiválták és decemberben tudott játszani. Akkor Hilton meg már hasított bőven...?????? Ha az edzettsègben való előrehaladásra gondolsz, akkor talán èrtem, de egyèbkènt december 12-èn!!! igazolta le Hiltont a Boys ès ellenünk játszott először....(nem bántam volna ha nem èreztem, hogy baj lehet belőle 😏)
polamalu
több mint 2 éve
Augusztusban eltőrte a lábát, a Hálaadás után aktiválták és decemberben tudott játszani. Akkor Hilton meg már hasított bőven...
több mint 2 éve
Jó hát pl egy bizonyos TY Hilton kèt kulcs elkapással ellenünk játszotta ki, ő azèrt tán nem olyan gyenge 😏Közben ez a próbálkozás nem jött be. Én minimálbért tuti visszahoznám:Én nagyon csípem a mentalitását, de ha abba a nulla Cowboys elkapósorba nem fért be, akkor ott gond van.
Cowboys are releasing WR James Washington.
Klaci79
Szokol
több mint 2 éve
Közben ez a próbálkozás nem jött be. Én minimálbért tuti visszahoznám:Én nagyon csípem a mentalitását, de ha abba a nulla Cowboys elkapósorba nem fért be, akkor ott gond van.
Cowboys are releasing WR James Washington.
Klaci79
több mint 2 éve
Közben ez a próbálkozás nem jött be. Én minimálbért tuti visszahoznám:Cowboys are releasing WR James Washington.
több mint 2 éve
Kenny lett az év újonca a Steelers-nél....bár nem nagy meglepetés, de örülök, mert jó kis verseny volt idén végre és ennek évek múlva komoly látszata lehet.Amúgy mindenre van jó kis statisztika:
Kenny Pickett is the first rookie quarterback since the 1970 AFL-NFL merger to win four plus games and throw fewer than two interceptions over the course of November and December.
több mint 2 éve
Az megvan, ha Minkah szerez az utolsó meccsen még egy INT-et és CJ Gardner Jonhson, Justin Simmons, illetve Tariq Worren nem akkor olyat valósít meg amit 1975 óta egyetlen Steelers védő sem. Vezeti a ligát INT-ek tekintetében. Akármilyen hihetetlen, még Polának sem sikerült , mert Ed Reed azokban az években 1-el mindig megelőzte 😀 Mel Blount után lehetne a következő!!!steelersdepot.com/2023/01/minkah-fitzpatrick-can-finish-2022-season-doing-something-no-steeler-has-done-since-1975/?fbclid=IwAR1pDc00QpkT7V2oEb34BKMd_hgDGLDxJw1dW0Cc12QaaYFTTfyPWgTWMaU