Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 2 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 132 — 毎日何かを学ぶ
Én azt mondom, minden amit kaptunk az elején kellett. Lehet ha nincsenek azok a pofonok, nem áll így össze az egész. Ha megnézzük a szezon eleji teljesen reménytelen játékot, most ugyanazokkal a srácokkal, mert a gárda lényegében nem változott, tudunk konzisztensen haladni és jól védekezni. Nekünk nem az idei a szzonunk, ezt mindenki jól tudta, de ezek a vereségek és most ezek a győzelmek segítik építeni a jövő nagy csapatát.
több mint 2 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 763
en lemondtam a szezonrol jo par meccsel ezelott, nulla eselyt adtam a pozitiv szezonra, meg hat minek is.
aztan egy ilyen meccset milyen jo volt nezni. Most banhatjuk a szezon elejet, foleg a pats meccset.
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Mekkora kibebaszott W ! 😁😁
több mint 2 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 655
Ja és érdemes megnézni az utolsó playt legalább, aki nem látta a meccset. Ez nem egy design play volt ugyanis, hanem egy rookie és egy másodéves ösztönös játéka egy ösztönös wheel play. (az eredeti játék a szokásos Canada féle check down lett volna Harris felé a LOS-on) Elképesztő!
több mint 2 éve
A Steelers D jó, a Steelers O fiatal, ígéretes. Heywardnak köszönhetjük az egyetlen TD-unkat.
Szép jövőkép.
Congrat for that👍🏻
KeyG
Hja és a legfontosabb. Az a Franco Harris megemlékezés és annak minősége, nagysága. Huhh. Le a kalappal Baltimore előtt!!

Szerkesztette: Klemó
több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 12 956
A Steelers D jó, a Steelers O fiatal, ígéretes. Heywardnak köszönhetjük az egyetlen TD-unkat.
Szép jövőkép.
Congrat for that👍🏻

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Pickett az első rookie a liga történetében aki egymás utáni meccsen game winning drive-ot szerez. Kurvára mindegy ott vagyunk-e a PO-ban, mivel várhatóan ott azért ez (még) kevés lesz, de azért azt brutál jó látni, hogy ahogy nő a nyomás úgy élesedik Pickett és az egész csapat is.
több mint 2 éve
badsco Pittsburgh Steelers 435
Meg kell kövessem Tomlint, ezt azért.nem gondoltam volna (avagy tudtam, de nem sejtettem)
vontod
Én inkább az oline-t követném meg, ez a tegnapi már egészen NFL szintű teljesítmény volt és el kell ismerni, az év második felére, még pontosabban utolsó harmadára nagyon összekattant az egész fal. Nem tudom, ez kinek az érdeme, de a liga egyik legjobb védelme ellen is derekasan állták a sarat és azt gondolom, hogy néhány elem javításával (valszeg első három pickből lesz egy OT és OL is jön FA-n), ez jövőre rendkívül biztató lesz.

Pickett amúgy nekem tegnap tetszett először, amióta itt van nálunk, szinte minden szituációban jól döntött (én a földönmaradást is pozitívumként értékelem, nem kell heroskodva picksixet dobni félig a földön fekve, inkább jöjjön a sack).

Verjük meg a barnákat, (PO-ba hót felesleges bejutni, meg ez a Jets az életben nem veri meg a Miamit, még úgy sem, hogy a Dolphins QB nélkül áll ki) és én totál elégedett leszek a szezonnal. Ez sokkal, de sokkal jobb lett, mint remélni mertem szeptemberben. És a jövővel kapcsolatban is bizakodóbb vagyok.
több mint 2 éve
4. game winning drive idén Pickettnek. Ezt a rivalryn, fájós bokával, SNF meccsen csinálta egy olyan utolsó play-jel, ami nekem így karrier game. Mellé a 200 yardos futás, Harris, Warren és Muuth és az egész OL elképesztő volt. Ha a RZ-ban nem kezdene el faszkodni Canada , akkor (főleg a második downos futások a "whattafuck" kategória) talán nem kellett volna game winning drive....dehát így volt szép ez. (jé....wheel útvonal...de persze nem úgy, ahogy fel van rajzolva....)

Megint tolt egy balfaszságot a védelem (Heyward) és 7 pont minuszba kerültünk, de most megvolt az erő a visszaúthoz, amihez persze a D is kellett a stoppokkal persze.

Még mindig nem mi vagyunk a PO esélyesei, de no, most már nem legyintenek ránk az biztos. Büszke vagyok a csapatra!
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 668
A matek megy tovább, mert mi is nyertünk. 🙂
8-8! Ki gondolta volna ezt 2-6 után? Pickett ismét gyönyörű GW drive-ot tolt, épp mint egy hete az utolsó 3percben, igazi vezérként.
Nem is a győzelem az örömteli (jó persze dehogynem az is 🙂), hanem ez a tény a jövőre nézve.
Reggio1914
Sikerült megnéznem és tiszta idegben vagyok még percekkel a vége után is 😀
De legalább leírtad amit akartam volna...már csak annyi, hogy MEEEEEEGVAAAAAN B@@@@@@@zmeeeeeg!!! 😀
Hű de kellett ez (független attól, hogy nem tartom PO erősségűnek a csapatot, de ha sikerül a vége és megsegít a Bills/Jets akkor teljesen megérdemeljük)
több mint 2 éve
vontod Pittsburgh Steelers 1 769 — Steelers fan
Meg kell kövessem Tomlint, ezt azért.nem gondoltam volna (avagy tudtam, de nem sejtettem)

Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.

több mint 2 éve
no Baltimore Ravens 8 301
Nekem csak annyi "Football is back" Ezt imádom ezt a klasszik focit. Amikor minden yrdért, minden fél yrdért meg kell dögleni. Ez az igazi foci. A többi csak primadonnáskodás. Végre megint egy igazán jó és izgalmas rangadó volt ez a Varnyak ellen. Egyébként Dobbins a mi kriptonitunk. De szerencsére ma éjjel Harris meg az Övéké volt 😀
polamalu
Azert ez messze van a regitol mi azert doglunk meg mindenhol fel yardertv mert szarok vagyunk. Nektek nem JK a kriptonit hanem egyszeruen ti LJ-t tamadjatok es utitek meg ( altalanossagban irok es Tomlinnak az elso meccsen nem szoltak hogy LJ nem jatszik vagy csak siman akkora fasz ). Ezert a futo kapja az "option"-bol ( persze sokfele jatek de az alapelv ez hogy ne LJ-nel legyen a labda ). JH legalabb akkora fasz es nekem ez nem orom egyik oldalrol sem. A regiekhez kepest a D-ek kiherelt-impotens-fogatlan-talan mar ket hete doglott oroszlan, de az O-k kulonbozo okokbol segit a megitelesukben hisz megis csak csapatsport. Mondjuk izgalmas lehetett es ezert jo, de masert nem tudom elkepzelni hogy jo volt.

Mi raadasul mar a mai ligahoz kepest is puhak lettunk. 😕
több mint 2 éve
Tibi76 Pittsburgh Steelers 735 — Steelers fan
Tisztelet a Ravensnek a megemlékezésért.

"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 2 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 132 — 毎日何かを学ぶ
Nekem csak annyi "Football is back" Ezt imádom ezt a klasszik focit. Amikor minden yrdért, minden fél yrdért meg kell dögleni. Ez az igazi foci. A többi csak primadonnáskodás. Végre megint egy igazán jó és izgalmas rangadó volt ez a Varnyak ellen. Egyébként Dobbins a mi kriptonitunk. De szerencsére ma éjjel Harris meg az Övéké volt 😀
több mint 2 éve
no Baltimore Ravens 8 301
En meg forditva. A Vasas nem zuhan ossze. Az hogy ez pozitiv vagy sem az inkabb a korulmenyektol fugg. Viszont a padlo itt is hiaba magas, a plafon kb ugyanott.
több mint 2 éve
Miknar Cincinnati Bengals 581
Barmi is lesz az utolso meccseteken azert Tomlin megint megoldotta. 2-6 után biztos voltam egy pocsék Vasas szezonban…

Ehhez képest le a kalappal az edzőtök előtt.
több mint 2 éve
astroid Pittsburgh Steelers 667
Azért azt jól néz ki, hogy 4 frissen draftolt játékosnak is meghatározó szerepe volt a mai meccsben Pickett, Pickens, Robinson és Warren.
több mint 2 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 444
A matek megy tovább, mert mi is nyertünk. 🙂
8-8! Ki gondolta volna ezt 2-6 után? Pickett ismét gyönyörű GW drive-ot tolt, épp mint egy hete az utolsó 3percben, igazi vezérként.
Nem is a győzelem az örömteli (jó persze dehogynem az is 🙂), hanem ez a tény a jövőre nézve.
több mint 2 éve
astroid Pittsburgh Steelers 667
Futottunk 200yard körül és a végén egy TD Pickett-től. A sok hiba mellett szép volt, megérte fent maradni. Izgalmas lesz a vasárnap 😀
több mint 2 éve
Jets is kikapott, így a mai meccsnek lesz tétje számunkra.

Go Steelers!
több mint 2 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 262 — Steelers fan
Nem akarom borzolni a kedélyeket, de eddig minden jó úton egy pozitív mérleg és a PO felé
zacknorb
Nyerjünk ma valahogy, Picike legyen jó, aztán majd látjuk.
több mint 2 éve
A Bears újra égett, és mivel a Houston a Coltsszal játszik az utolsó fordulóban és a Bears pedig a Vikingsszel, így még az is előfordulhat, hogy a Claypool pickünkkel a második forduló első pickje lesz a miénk. De nagyjából az már biztosnak látszik, hogy a 33. poziban húzhatunk, ami végülis majdnem mindegy is.

A Miami kikapott a Patstől, így az első feltétel teljesült a PO remény fenntartásához. A Hawks is vezet a Jets ellen....de itt a Dolphins-Jets meccs lesz a leglécesebb, bár Bridgewater is megsérült Tua után...
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 807 — Kinek mit intézett a kormánya
Nem akarom borzolni a kedélyeket, de eddig minden jó úton egy pozitív mérleg és a PO felé

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 262 — Steelers fan
Eddig jó: még verje meg ma a Seahawks a Jetset, mi a Varnyakat és lehet tovább matekozni.
több mint 2 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 444
Minden fórumtársnak, hozzáértő hozzászólóknak, kevésbé hozzáértőknek, viccesen fogalmazóknak, higgadtaknak, forróbb fejűeknek, optimistáknak, pesszimistáknak, Tomlint utálóknak, Tomlint elfogadóknak, lelkeseknek, apátiába zuhantaknak, helyszínen szorítóknak és fotelszurkolóknak, azaz Minden Pittsburgh Steelers szurkolónak kívánok Sikerekben és Egészségben Gazdag Boldog Új esztendőt! 🙂