Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 2 éve
astroid
571
Na de ki jöhet a helyére?Austin, Tomlin mellett azért nehezen tudnék elképzeni egy karateres DC-t, pedig jó lenne
Fangio, Zimmer már kifelé mennek vagy vmi fiatal szaki?
steelwolf
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
Na de ki jöhet a helyére?Dann Quinn 😀
Fangio, Zimmer már kifelé mennek vagy vmi fiatal szaki?
steelwolf
több mint 2 éve
Na de ki jöhet a helyére? Fangio, Zimmer már kifelé mennek vagy vmi fiatal szaki?
több mint 2 éve
astroid
571
359 sack Butler alatt (ez rekord), voltak szép pillanatok az érthetetlen hívások mellett, de azt fogjuk Tomilnra 😀
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Közben Butler bejelentette a FO-nak visszavonulását!
több mint 2 éve
gabor25
5 144
youtu.be/oTpu9tU1ElUBen eletutja, hogy ne csak tul elfogultak legyunk. Persze negativak se.
Es olyan aprosagok elofordulnak, mint hogy a sajat feleseged feljelent hogy akar megeroszakoltad. Es akkor nem beszelhetunk meg arrol, hogy a hiressegeknel ugyanez konnyu es gyors hirnevet es penzt is erhet.
Szerkesztette: gabor25
több mint 2 éve
A zsenik 😀A kétbalkezesek? 😀Mindenki jobbkezesnek születik, és ezen csak a legnagyobb egyéniségek képesek változtatni.😀Persze, hogy jobbos, a takkernénik fogják fordítva. 😀Warrior QR edge pro. Egy válogatott hokisé volt az egyik, Egy légiósé a másik. 😀 De van Sherwood is, de az jobbos. Azt valami Tokaji Viktor nevű játékos használta az utolsó meccsén. Szülinapomra kaptam tőle a 40-re. Mondjuk az jobbkezes....XD Egen , van aki asziszi vapor XXX 1,5x jobb az XX-nélHáááát, ebben megoszlanak a vélemények. Próbáltam már a legdrágább csúcsütővel is. Van vagy 2-3 a tarsolyomban, de azzal sem tudok jobban 😀Az ütő a lényeg. 😀Az sem rossz, de mire használnád koriban a füvön?????Chris Kuntz LS aláírt újabb 1 évre...basz...Kunitzot olvastam 😀
Klaci79
kishaszi
polamalu
kishaszi
polamalu
kishaszi
😀
polamalu
kishaszi
polamalu
😊
bcsarli
Reggio1914
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
A kétbalkezesek? 😀Mindenki jobbkezesnek születik, és ezen csak a legnagyobb egyéniségek képesek változtatni.😀Persze, hogy jobbos, a takkernénik fogják fordítva. 😀Warrior QR edge pro. Egy válogatott hokisé volt az egyik, Egy légiósé a másik. 😀 De van Sherwood is, de az jobbos. Azt valami Tokaji Viktor nevű játékos használta az utolsó meccsén. Szülinapomra kaptam tőle a 40-re. Mondjuk az jobbkezes....XD Egen , van aki asziszi vapor XXX 1,5x jobb az XX-nélHáááát, ebben megoszlanak a vélemények. Próbáltam már a legdrágább csúcsütővel is. Van vagy 2-3 a tarsolyomban, de azzal sem tudok jobban 😀Az ütő a lényeg. 😀Az sem rossz, de mire használnád koriban a füvön?????Chris Kuntz LS aláírt újabb 1 évre...basz...Kunitzot olvastam 😀
Klaci79
kishaszi
polamalu
kishaszi
polamalu
kishaszi
😀
polamalu
kishaszi
polamalu
😊
bcsarli
több mint 2 éve
Mindenki jobbkezesnek születik, és ezen csak a legnagyobb egyéniségek képesek változtatni.😀Persze, hogy jobbos, a takkernénik fogják fordítva. 😀Warrior QR edge pro. Egy válogatott hokisé volt az egyik, Egy légiósé a másik. 😀 De van Sherwood is, de az jobbos. Azt valami Tokaji Viktor nevű játékos használta az utolsó meccsén. Szülinapomra kaptam tőle a 40-re. Mondjuk az jobbkezes....XD Egen , van aki asziszi vapor XXX 1,5x jobb az XX-nélHáááát, ebben megoszlanak a vélemények. Próbáltam már a legdrágább csúcsütővel is. Van vagy 2-3 a tarsolyomban, de azzal sem tudok jobban 😀Az ütő a lényeg. 😀Az sem rossz, de mire használnád koriban a füvön?????Chris Kuntz LS aláírt újabb 1 évre...basz...Kunitzot olvastam 😀
Klaci79
kishaszi
polamalu
kishaszi
polamalu
kishaszi
😀
polamalu
kishaszi
polamalu
😊
több mint 2 éve
😀Persze, hogy jobbos, a takkernénik fogják fordítva. 😀Warrior QR edge pro. Egy válogatott hokisé volt az egyik, Egy légiósé a másik. 😀 De van Sherwood is, de az jobbos. Azt valami Tokaji Viktor nevű játékos használta az utolsó meccsén. Szülinapomra kaptam tőle a 40-re. Mondjuk az jobbkezes....XD Egen , van aki asziszi vapor XXX 1,5x jobb az XX-nélHáááát, ebben megoszlanak a vélemények. Próbáltam már a legdrágább csúcsütővel is. Van vagy 2-3 a tarsolyomban, de azzal sem tudok jobban 😀Az ütő a lényeg. 😀Az sem rossz, de mire használnád koriban a füvön?????Chris Kuntz LS aláírt újabb 1 évre...basz...Kunitzot olvastam 😀
Klaci79
kishaszi
polamalu
kishaszi
polamalu
kishaszi
😀
polamalu
kishaszi
több mint 2 éve
Persze, hogy jobbos, a takkernénik fogják fordítva. 😀Warrior QR edge pro. Egy válogatott hokisé volt az egyik, Egy légiósé a másik. 😀 De van Sherwood is, de az jobbos. Azt valami Tokaji Viktor nevű játékos használta az utolsó meccsén. Szülinapomra kaptam tőle a 40-re. Mondjuk az jobbkezes....XD Egen , van aki asziszi vapor XXX 1,5x jobb az XX-nélHáááát, ebben megoszlanak a vélemények. Próbáltam már a legdrágább csúcsütővel is. Van vagy 2-3 a tarsolyomban, de azzal sem tudok jobban 😀Az ütő a lényeg. 😀Az sem rossz, de mire használnád koriban a füvön?????Chris Kuntz LS aláírt újabb 1 évre...basz...Kunitzot olvastam 😀
Klaci79
kishaszi
polamalu
kishaszi
polamalu
kishaszi
😀
polamalu
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 2 éve
Warrior QR edge pro. Egy válogatott hokisé volt az egyik, Egy légiósé a másik. 😀 De van Sherwood is, de az jobbos. Azt valami Tokaji Viktor nevű játékos használta az utolsó meccsén. Szülinapomra kaptam tőle a 40-re. Mondjuk az jobbkezes....XD Egen , van aki asziszi vapor XXX 1,5x jobb az XX-nélHáááát, ebben megoszlanak a vélemények. Próbáltam már a legdrágább csúcsütővel is. Van vagy 2-3 a tarsolyomban, de azzal sem tudok jobban 😀Az ütő a lényeg. 😀Az sem rossz, de mire használnád koriban a füvön?????Chris Kuntz LS aláírt újabb 1 évre...basz...Kunitzot olvastam 😀
Klaci79
kishaszi
polamalu
kishaszi
polamalu
kishaszi
😀
több mint 2 éve
XD Egen , van aki asziszi vapor XXX 1,5x jobb az XX-nélHáááát, ebben megoszlanak a vélemények. Próbáltam már a legdrágább csúcsütővel is. Van vagy 2-3 a tarsolyomban, de azzal sem tudok jobban 😀Az ütő a lényeg. 😀Az sem rossz, de mire használnád koriban a füvön?????Chris Kuntz LS aláírt újabb 1 évre...basz...Kunitzot olvastam 😀
Klaci79
kishaszi
polamalu
kishaszi
polamalu
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 2 éve
Háááát, ebben megoszlanak a vélemények. Próbáltam már a legdrágább csúcsütővel is. Van vagy 2-3 a tarsolyomban, de azzal sem tudok jobban 😀Az ütő a lényeg. 😀Az sem rossz, de mire használnád koriban a füvön?????Chris Kuntz LS aláírt újabb 1 évre...basz...Kunitzot olvastam 😀
Klaci79
kishaszi
polamalu
kishaszi
több mint 2 éve
Egy Hollo tisztelgo bucsuja BB-tol 👏youtu.be/Tklm2M0CdJQ
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Az ütő a lényeg. 😀Az sem rossz, de mire használnád koriban a füvön?????Chris Kuntz LS aláírt újabb 1 évre...basz...Kunitzot olvastam 😀
Klaci79
kishaszi
polamalu
több mint 2 éve
Az sem rossz, de mire használnád koriban a füvön?????Chris Kuntz LS aláírt újabb 1 évre...basz...Kunitzot olvastam 😀
Klaci79
kishaszi
több mint 2 éve
Chris Kuntz LS aláírt újabb 1 évre...basz...Kunitzot olvastam 😀
Klaci79
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
Vagy mint anno nálunk Bell. Jó, kizsigerelésről talán nem beszélnék, de azért volt olyan drive, amikor a kb. 12 hívásból 10 futás volt vele.Harrisnél inkább a jobban és kevesebbet kombóra mennék rá.Pont igen, nekem is ez megmaradt, hogy látta, hogy lehetetlen, de teljes erővel odament, hátha átszakad valami ín, törik a csont. Nagyon szidtam a picket anno, de a csávó azóta felszedett vagy 20 kiló izmot magára terminátor üzemmódra kapcsolt és közben pedig év végén azt is láttuk, hogy neki odadobni a lasztit 7-8 yardra nagyon nem hülyeség, mert egy ember biztosan nem állítja meg. Szóval nagyon várom azt, hogy miként fogjuk majd használni ezt a tandemet meg Harrist is jobban.Nekem Juju nem volt a kedvencem a hülyeségei miatt, de ezzel a hozzáállással, hogy mindenképpen segíteni akart a PO-ra és el is követett mindent, hogy játszhasson ez tiszteletet érdemlő. Ha olcsóért marad ám legyen. 😊Az a fasz, aki Freiermuth és Gentry mellé visszahozza ezt a gyökeret, az egy fasz.
Jól láttam, Ebron UFA? Maradhat Szokol? 😀
Reggio1914
Gentry amúgy akkora király, hogy hatalmas! Tight end buzi vagyok bevallottan, minden játékban külön nézem őket és megkockáztatom, hogy erősebbek vagyunk most, mint Miller idejében, pedig ez nagy szó!
Gentry hogy neki ment a Csífsz ellen a legvégén 3 védőnek, csak hogy meglegyen Lőcsnek a harmadik TD!
Szokol
Klemó
Látom a tendenciát,hogy a legtöbb csapat próbálja kizsigerelni futóit, csak ennek az lesz a vége,hogy úgy fog járni mint a CMC,Henry,Barkley trió,hogy csak a legnagyobb neveket említsem.
JoeyPorter
több mint 2 éve
JoeyPorter
2 630
Harrisnél inkább a jobban és kevesebbet kombóra mennék rá.Pont igen, nekem is ez megmaradt, hogy látta, hogy lehetetlen, de teljes erővel odament, hátha átszakad valami ín, törik a csont. Nagyon szidtam a picket anno, de a csávó azóta felszedett vagy 20 kiló izmot magára terminátor üzemmódra kapcsolt és közben pedig év végén azt is láttuk, hogy neki odadobni a lasztit 7-8 yardra nagyon nem hülyeség, mert egy ember biztosan nem állítja meg. Szóval nagyon várom azt, hogy miként fogjuk majd használni ezt a tandemet meg Harrist is jobban.Nekem Juju nem volt a kedvencem a hülyeségei miatt, de ezzel a hozzáállással, hogy mindenképpen segíteni akart a PO-ra és el is követett mindent, hogy játszhasson ez tiszteletet érdemlő. Ha olcsóért marad ám legyen. 😊Az a fasz, aki Freiermuth és Gentry mellé visszahozza ezt a gyökeret, az egy fasz.
Reggio1914
Gentry amúgy akkora király, hogy hatalmas! Tight end buzi vagyok bevallottan, minden játékban külön nézem őket és megkockáztatom, hogy erősebbek vagyunk most, mint Miller idejében, pedig ez nagy szó!
Gentry hogy neki ment a Csífsz ellen a legvégén 3 védőnek, csak hogy meglegyen Lőcsnek a harmadik TD!
Szokol
Klemó
Látom a tendenciát,hogy a legtöbb csapat próbálja kizsigerelni futóit, csak ennek az lesz a vége,hogy úgy fog járni mint a CMC,Henry,Barkley trió,hogy csak a legnagyobb neveket említsem.
több mint 2 éve
Klemó
5 664
Pont igen, nekem is ez megmaradt, hogy látta, hogy lehetetlen, de teljes erővel odament, hátha átszakad valami ín, törik a csont. Nagyon szidtam a picket anno, de a csávó azóta felszedett vagy 20 kiló izmot magára terminátor üzemmódra kapcsolt és közben pedig év végén azt is láttuk, hogy neki odadobni a lasztit 7-8 yardra nagyon nem hülyeség, mert egy ember biztosan nem állítja meg. Szóval nagyon várom azt, hogy miként fogjuk majd használni ezt a tandemet meg Harrist is jobban.Nekem Juju nem volt a kedvencem a hülyeségei miatt, de ezzel a hozzáállással, hogy mindenképpen segíteni akart a PO-ra és el is követett mindent, hogy játszhasson ez tiszteletet érdemlő. Ha olcsóért marad ám legyen. 😊Az a fasz, aki Freiermuth és Gentry mellé visszahozza ezt a gyökeret, az egy fasz.
Reggio1914
Szokol
több mint 2 éve
Spy
2 337
Lucas sry. az as stimmelt.Egy fogorvos?????Majd jön Thomas Krull meccselni Gentry-vel és Raderrel a TE2-3 posztértNekem Juju nem volt a kedvencem a hülyeségei miatt, de ezzel a hozzáállással, hogy mindenképpen segíteni akart a PO-ra és el is követett mindent, hogy játszhasson ez tiszteletet érdemlő. Ha olcsóért marad ám legyen. 😊Az a fasz, aki Freiermuth és Gentry mellé visszahozza ezt a gyökeret, az egy fasz.
Reggio1914
Szokol
Spy
https://thomaskrulldds.com/
Szokol
több mint 2 éve
Egy fogorvos?????Majd jön Thomas Krull meccselni Gentry-vel és Raderrel a TE2-3 posztértNekem Juju nem volt a kedvencem a hülyeségei miatt, de ezzel a hozzáállással, hogy mindenképpen segíteni akart a PO-ra és el is követett mindent, hogy játszhasson ez tiszteletet érdemlő. Ha olcsóért marad ám legyen. 😊Az a fasz, aki Freiermuth és Gentry mellé visszahozza ezt a gyökeret, az egy fasz.
Reggio1914
Szokol
Spy
https://thomaskrulldds.com/