Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Juju ne maradjon, az ő pénzét falemberre költsük. Edmunds dettó, tök felesleges megtartani
pfefe8
Ha JuJu nem marad, mivel Washington is FA lesz egy újabb nagy WR needünk, amit csak drágán vagy pick-ért, bizonytalanul tudnánk megoldani. Nem draftolunk mi annyira jól WR-eket, mint a közvélekedés, ez inkább csak a sok jó WR2 miatt van. De WR 1-ből Antonio óta semmi.
Edmunds persze mehetne, de egyrészt senki nem fogja megfizetni, hogy comp. pick legyen, másrészt hiányával ismét egy teljesen üres poszt jönne létre, megint jöhetne a korai safety pick, amire támadófal és QB hiányában nem hiszem, hogy áldozni kellene. Nem egy jó megoldás, de volt már rosszabb is Edmunds-nál, idén nem is volt annyira vészesen szar.
több mint 2 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 825 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Juju ne maradjon, az ő pénzét falemberre költsük. Edmunds dettó, tök felesleges megtartani
pfefe8
Edmuns felőlem is mehet, de JuJu nagyon kell. Nincs egy épkézláb emberünk, aki forgalomban képes elkapni.

" class="embed">
több mint 2 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 664
JuJu egy tipikus Steeler. Nincs ember, aki így visszajött volna, ahogy JuJu.....végig edzett baszki, hitt a PO-ban, erre készült sérülten is. Egy ilyen embert megtartasz és nem fog óriási pénzt kérni. Egy átlagos QB-nak ő tökéletes, mert a forgalomban középen képes elkapni. Deadpool és DJ sem ilyen, ha hozzáérnek pattan ki a laszti. Ray-Ray bziztosabb célpont volt 10-15 yardon, mint előbbi kettő.

Edmunds-ot valaki fizesse meg a piacon és kapjunk érte comp picket. Cirka ez a vágyam, de semmi más. Minkah a végére bebizonyította, hogy érték, de őt sem szabad túlfizetni, ahhoz nincs akkora hozzáadott értéke. Az első évében itt voltak pickek, illetve az év végén kulcs megállítások, de közte meg eltűnt.

Elsősorban a falat kell erősíteni és rendbe rakni, hogy legyen egy épkézláb futásunk végre. Ha ez lesz, akkor egy QB-t is könnyebb lesz beépíteni. De másként fogalmazva teljesen felesleges ide addig újonc QB-t hozni, ameddig ez nincs rendben.
több mint 2 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 664
Benne kicsit átdolgozzuk a szerződését, így a 10,34 milliós 2022-es cap-je lecsökken majd 3,705-re, egy olyan 6,6 milliót felszabadítva.
Klaci79
Értem Én ezt, de minek? Ez egy win now átalakítás.....és jövőre nagyon nem ez lesz a cél.
több mint 2 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 203

Steelers fan
több mint 2 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 000 — Steelers fan
Benne kicsit átdolgozzuk a szerződését, így a 10,34 milliós 2022-es cap-je lecsökken majd 3,705-re, egy olyan 6,6 milliót felszabadítva.
Klaci79
Lőcsnek? Azt hittem ezt a mondatot már nem olvasom többet... Mire készülünk ekkora cap space-szel?
Szokol
Jelenleg 5. éves opció alatt van Minkah, akit kicsit jobban meg tudnánk fizetni és hosszútávra megtartani ebből a pénzből.
Tudunk hosszabbítani D.Johnsonnal, mert úgy tudom akarunk. Bár leejthetne egy kis pénzt az elvárásaiból, ahogy a labdával tette ezt ismét az idény végére.
JuJu nyilván maradni fog, de jelenleg 5 millió van kb beépítve 2022-re neki.
Edmunds-ot nagyon szereti Minkah, őt is meg kell tartani, de az remélem csak némi apró lesz.
Haden? Witherspoon? Turner? Okorafor (na ne)
A draft class nem lesz sok, ha csak fel nem trédelünk.
A FA felhozatal jó lehet, bár ott sosem vagyunk aktívak (sosincs pénz rá, de most van)
Klaci79
Akiket felsoroltál, az aprópénz az 50 millás szabad helyhez képest. Szerintem rá akarnak menni valamelyik nagyvadra QB-poszton. Annyiból lenne is benne ráció, hogy ha irányító nélkül rájátszásba jutottunk, akkor kinyílna a SB-window egy elit irányítóval.
több mint 2 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
Haden kellene, ha nem lesz drága. picit terelgethetné még a fiatalokat. De lehet egy új DC az egész egységet jobban fazonra szabná és kijönne mindenkinek az erőssége, mert eddig a gyengeséget sikerült majd minden Butler szezonban kidomborítani.
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 420 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Butler visszavonul?
több mint 2 éve
Klaci79
Lőcsnek? Azt hittem ezt a mondatot már nem olvasom többet... Mire készülünk ekkora cap space-szel?
Szokol
Jelenleg 5. éves opció alatt van Minkah, akit kicsit jobban meg tudnánk fizetni és hosszútávra megtartani ebből a pénzből.
Tudunk hosszabbítani D.Johnsonnal, mert úgy tudom akarunk. Bár leejthetne egy kis pénzt az elvárásaiból, ahogy a labdával tette ezt ismét az idény végére.
JuJu nyilván maradni fog, de jelenleg 5 millió van kb beépítve 2022-re neki.
Edmunds-ot nagyon szereti Minkah, őt is meg kell tartani, de az remélem csak némi apró lesz.
Haden? Witherspoon? Turner? Okorafor (na ne)
A draft class nem lesz sok, ha csak fel nem trédelünk.
A FA felhozatal jó lehet, bár ott sosem vagyunk aktívak (sosincs pénz rá, de most van)
több mint 2 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 389
Alualu is készül visszatérni a maradék évére, ha a csapat is úgy akarja.
Spy
Nagyon remélem, hogy úgy akarja, nagyon hiányzott középről!
több mint 2 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 337
Alualu is készül visszatérni a maradék évére, ha a csapat is úgy akarja.
több mint 2 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 000 — Steelers fan
Klaci79
több mint 2 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 337
Klaci79
Cserében izgulhatunk még 6 hónapot, a visszavonulásáig.
több mint 2 éve
több mint 2 éve
vontod Pittsburgh Steelers 1 769 — Steelers fan
Egy nem túl szép playoff rekord.

iktriad
Mindjárt jönnek a Tomlin imadók és darabokra szednek....

Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.

több mint 2 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Belső források szerint, Butler vissza fog vonulni, de nem változtatunk sokat a policy-n, mert Teryl Austin lehet a következő D koordinátor.
Klaci79
Nyilván azért se hozunk valakit kívülről, hogy felrázza ezt az állóvizet - hanem folytatjuk ugyanazt.
Amúgy ez anniyra ilyen szervezet építés 101, munkahelyen is jó, ha jönnek új emberek új tapasztalatokat, meg perspektívákat hozni.
Ha minden kurva jó lenne persze folytathatnánk, de ez mi.
tenorx
Egy LeBeau után átvenni a melót nem lehet könnyű, valamilyen szintű visszaesés azért várható volt, és szvsz azért nem is lázadt volna senki. De gyakorlatilag Butler alatt úgy csúszott szét a D, hogy 1 körös pick is ment oda bőven, plusz hoztunk is jó játékosokat.
De a legnagyobb baj, amiből indult ez az egész beszélgetés: hogy a PO meccseken aki szembejött, az kitömött minket. Három ki-ki meccsen össz 130+ pontot kapni, az védhetetlen. Ha a picksixeket levonjuk belőle, akkor is nagyon sok.
Jan
Pedig hát nagyon várva volt Butler, hogy persze addig marad az Öreg, amíg akar, de így el fogjuk veszteni KB-t, mert le fog lépni máshova... Hát, persze eső után köpönyeg, meg még az én full laikusságom is látta, hogy nulla elképzelés, ami volt eredmény az meg 1-2 clutch player egyéni momentumai miatt volt. Közben ott, ahol nagyon számított volna, hogy értő szemmel lássanak, ott évek óta, meg előtte is Jackasses msutár a szembe játékot toltak . . .
kishaszi
Én is vártam Butlert.
A LeBeau D is kifulladt a végére, és amikor arról volt szó, hogy a régi nagyok elfogytak, fel kell építeni egy új D-t, akkor én is azt gondoltam, hogy azt már nem az öregnek kellene végig vinni.

Azt reméltem, hogy Butler valami hasonló D-t fog csinálni, csak modernebbet, jobban alkalmazkodva a megváltozott körülményekhez. Hát nem jött be.

Ha most Butler távozik, akkor azért megnyugszom egy kicsit, hogy nagyjából funkcionálisan működik a franchise, és tényleg úgy van, hogy aki megkapja a lehetőséget, de nem teljesít egy bizonyos szinten, attól elköszönünk.
Jan
Én mivel nem értek hozzá, azt hittem Bászters valami spéci koponya, amit ottan a hideg peniciliniában láttak val az fagyott orrú szagértők. Nem gondótam vón, hogy ámerikában arrefelé ilyen dermedve hidegek vannak, hogy minden szivarfüst megfagy a startégiai irodában.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 383

iktriad
Előreléptünk, nem?
több mint 2 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 203
Rudolf és Haskins. eret vágok magamon ha bármelyikük még csak viccként is felmerül továbbra is nálunk
pfefe8
Cousins is felmerült...
Willie Parker
ugyanaz a véleményem róla is

Steelers fan
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 2 éve
The Athletices Vikings insider szerint Cousins nálunk, a Panthersnél, vagy a Steelersnél kezdi meg a következő idényt.

by Cruyffista Broncos topik
Willie Parker
Nagy csacsiság lenne tőlünk. Én nem hiszem, hogy ezt meglépjük.
Klaci79
Én akkor leadom a szerkót konkrétan.

Egy cölöp helyett hozunk egy álló farudat
több mint 2 éve
The Athletices Vikings insider szerint Cousins nálunk, a Panthersnél, vagy a Steelersnél kezdi meg a következő idényt.

Willie Parker
Nagy csacsiság lenne tőlünk. Én nem hiszem, hogy ezt meglépjük. Különböző "szakértők" mondanak mindent, mivel nincs hír, valamit ki kell találni, hogy elolvassák a tweetjüket.

Szerkesztette: Klaci79
több mint 2 éve

több mint 2 éve
badsco Pittsburgh Steelers 356
Rudolf és Haskins. eret vágok magamon ha bármelyikük még csak viccként is felmerül továbbra is nálunk
pfefe8
Cousins is felmerült...
Willie Parker
Jesszus, akkor mar inkabb Rudi, legalabb o olcso...
több mint 2 éve
astroid Pittsburgh Steelers 571
pfefe8
Cousins is felmerült...
Willie Parker
mint vicc?
több mint 2 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 561 — kheanton@gmail.com
pfefe8
Cousins is felmerült...
Willie Parker
45m deadmoney val? Hogyan? Átvennénk a fizuját?😊 Ne viccelj😊

Szerkesztette: Razi