Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 2 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 862
Ami viszont érdekes az az OL. 9 embert szoktunk vinni rosterre, de Green és nyilván Spencer totálisan átírta a forgatókönyvet, aminek lehet Dotson lesz az áldozata.

Az már látszik, hogy a friss első körösünk - hacsak nem produkál valami frenetikus előszezon meccseket - nem fogja Moore-t kiszorítani, így a kezdő ötös így fog felállni

Moore, Seumalo, Cole, Daniels, Okorafor

Jones ott lesz nyilván, ahogy Herbig is, mint a T/G első számú backup játékosok. A camp meglepetése Spencer aki mivel mind az öt(!) poziban bevethető, így nagyjából ő nem is lesz kérdés így. Maradt a tavalyi kezdő Dotson és Green. A camp és az offszezon előtt ez egy eldőlt kérdésnek látszott, de azzal, hogy Green FB-ként is bevethető és azzal, hogy TE oldalon pedig megvan a kezdő hármas és valószerűtlennek tartom, hogy "eldobnánk" a kisebbik Heywardot, így Dotson lehet az "áldozat". Persze a sérülések és az előszezon meccsek még sok mindent átírhatnak, de ezt is izgalmas lehet nézni majd.
több mint 2 éve
Csak úgy iderakok az első 10 nap TC WR statból néhányat. Pickensnek lehet szép volt az elkapása de még szokni kell egymást

Pickens 12/28 190Y 3 TD 42,9%
Dió 15/16 192Y 3TD 93,8%
Calvin III 11/19 252Y 3TD 57,9% (főleg az első napokban hibázott)
C White 17/23 291 2TD 73%
astroid
engem Robinzon érdekelne meg a Butler-Boykin-Olszevszki triász

azokat tartogassuk?
Gróf de sutianap
Robinzon 10/13 99Y 2TD, vele jó a kémia, Butler 6/12 91Y 2TD, Boykin 11/23 144Y (kaka), Olszevszki 16/25 177Y 3TD-vel hasít, igazi TC hero 😀
astroid
aszondom keresgéljük a slot receivert - tavaly is nehezen ment a közép
azér ilyen fosok a Boykin, Olszevszki, Calvin számok

Pickenstül sokat nem várok, ő egy runup go router - de elviszi az embert a málnásba, a 2TEnél lennék kiváncsi hogy megy, azt kéne többet tolni mint a 3wrt
Gróf de sutianap
Szerintem az nem kérdés, hogy a két szélső WR (Pickens-DJ) mellett középen a slotban Robinson lesz a kezdő. Ebben a számokat látva főleg verseny sincs. A 4. WR szerepért zajlik a csata és/vagy azért, hogy ki lezs az a speedster törperős, akit be lehet vetni szituációs játékokban és képesek lesznek középen IS megnyitni a pályát vertikálisan IS.

Ole tavaly is erős camp-et hozott, majd igazán egyik meccsen sem tudott clutch játékot hozni, több hibája mellett. Austin lassan kezdett, de azóta voltak szép camp napok. Tavaly nyilván a visszahordások és Austin hiánya miatt nem volt kérdés, hogy 53-as keretbe kerül, de idén azért ez nem annyira egyértelmű. Főleg, mert Cody White újra erős camp-et tolt és ott van még Boykin is.

Az nagy meglepetés lenne, ha a Pickens, DJ, Robinson trió után ne Austin legyen a biztos negyedik. De utána nagy a tülekedés. Ole, Boykin, White mind-mind ott lehet.
több mint 2 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
Csak úgy iderakok az első 10 nap TC WR statból néhányat. Pickensnek lehet szép volt az elkapása de még szokni kell egymást

Dió 15/16 192Y 3TD 93,8%
astroid

azokat tartogassuk?
Gróf de sutianap
Robinzon 10/13 99Y 2TD, vele jó a kémia, Butler 6/12 91Y 2TD, Boykin 11/23 144Y (kaka), Olszevszki 16/25 177Y 3TD-vel hasít, igazi TC hero 😀
astroid
aszondom keresgéljük a slot receivert - tavaly is nehezen ment a közép
azér ilyen fosok a Boykin, Olszevszki, Calvin számok

Pickenstül sokat nem várok, ő egy runup go router - de elviszi az embert a málnásba, a 2TEnél lennék kiváncsi hogy megy, azt kéne többet tolni mint a 3wrt

Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
astroid Pittsburgh Steelers 689

Dió 15/16 192Y 3TD 93,8%
astroid

azokat tartogassuk?
Gróf de sutianap
több mint 2 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487

Dió 15/16 192Y 3TD 93,8%
astroid

azokat tartogassuk?

több mint 2 éve
astroid Pittsburgh Steelers 689

Dió 15/16 192Y 3TD 93,8%
több mint 2 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 259 — 毎日何かを学ぶ
Napi rasszizmus is megvan úgy látom 😊
Eredeti borsodiként mindig melengeti a szívemet. Most Sopronban a romákra a "borsodi" kifejezést használják itt, hogy azért mégse tűnjenek annyira rasszistának, gg.
tenorx
nem rasszizmus. Tény. Úgy, hogy a közelünkben lakó család tagjai előtt nem tudok nekik köszönni. Mindig, 47 éve, tiszteljük egymást. Sosem vittek el tőlünk semmit. Mindig tisztelettudóak voltak. De nem minden család ilyen. Sajnos.
több mint 2 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Napi rasszizmus is megvan úgy látom 😊
Eredeti borsodiként mindig melengeti a szívemet. Most Sopronban a romákra a "borsodi" kifejezést használják itt, hogy azért mégse tűnjenek annyira rasszistának, gg.
több mint 2 éve
Gondótam kimaxolom a jinxelést a szezonyra
üdv a Búbánat-völgyből 🤩
Gróf de sutianap
Basszus Süti, ha tegnap ezt látom kitekerek. Itt lakom vagy 13 km-re Esztergom-Kertvárosban...
polamalu
Most nekünk is ez a tervek között van, hogy Kertvárosba költözünk..
Dodó
Mármint Esztergom?
polamalu
Jaja, feleségem Esztergom-Kertvárosi, de itt pesten lehetetlen házat venni...
Dodó
Na. Akkor hajrá. Akkor Ő tudja melyik oldalra kell. bár már ez a fele is kezd sötétülni. Inkább Dorogot ajánlom.
polamalu
Ne már, hogy azok a népek Esztergomot meg tudják fizetni... Most ledöbbentem...
Reggio1914
Kertvárost, de nem megfizetni. Itt laktak már 40 éve is, csak szaporodnak..... Igaz nem a legalja jön erre, de azért mégsem akarod azt halani tőle reggel, hogy "jó reggelt szomszéd". Egyébként Esztergomban a normál ingatlan nem olyan vészes. Nyilván vannak részek ahol rózsdombi árak vannak. Dorog ilyen szempontból jobb. Olcsóbb, de élhetőbb
több mint 2 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 450
üdv a Búbánat-völgyből 🤩
Gróf de sutianap
Basszus Süti, ha tegnap ezt látom kitekerek. Itt lakom vagy 13 km-re Esztergom-Kertvárosban...
polamalu
Dodó
Mármint Esztergom?
polamalu
Dodó
Na. Akkor hajrá. Akkor Ő tudja melyik oldalra kell. bár már ez a fele is kezd sötétülni. Inkább Dorogot ajánlom.
polamalu
Ne már, hogy azok a népek Esztergomot meg tudják fizetni... Most ledöbbentem...
több mint 2 éve
üdv a Búbánat-völgyből 🤩
Gróf de sutianap
polamalu
Dodó
Mármint Esztergom?
polamalu
Dodó
több mint 2 éve
Dodó Pittsburgh Steelers 257
üdv a Búbánat-völgyből 🤩
Gróf de sutianap
polamalu
Dodó
Mármint Esztergom?
polamalu

Szerkesztette: Dodó
több mint 2 éve
üdv a Búbánat-völgyből 🤩
Gróf de sutianap
polamalu
Dodó
Mármint Esztergom?
több mint 2 éve
Dodó Pittsburgh Steelers 257
üdv a Búbánat-völgyből 🤩
Gróf de sutianap
polamalu
több mint 2 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
Green mint FB?!
xtaki
Ha már a rookie FB visszavonult 1 hét után.
JoeyPorter
RB drilleket csinál az OL edzés után/közben. Már Fitz is nyilatkozott róla, hogy na őt szerelni nem nagyon szeretné edzés közben. 😀

Az izgalmas vele kapcsolatban az, hogy így egyel több OL-t tudunk nevezni a meccsek napján, ha őt FB-re is tudjuk használni. Persze spec teamben kevesebb haszna van, de ha azt nézem, hogy short szituknál vele a backfielden akár milyen lehetőségek nyílnak ki, akkor na, már várom az előszezon meccseket. 😀
Klemó
ez azt feltetelezo, hogy bizony itt lesz mindenfele furmanyos O, de ez mar 2 eve nincs.
több mint 2 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 450
Myles Jack végül elment az Iglicchez (úgy Sütisen mondva 😊 ).
több mint 2 éve
Green mint FB?!
xtaki
JoeyPorter
RB drilleket csinál az OL edzés után/közben. Már Fitz is nyilatkozott róla, hogy na őt szerelni nem nagyon szeretné edzés közben. 😀

Az izgalmas vele kapcsolatban az, hogy így egyel több OL-t tudunk nevezni a meccsek napján, ha őt FB-re is tudjuk használni. Persze spec teamben kevesebb haszna van, de ha azt nézem, hogy short szituknál vele a backfielden akár milyen lehetőségek nyílnak ki, akkor na, már várom az előszezon meccseket. 😀
több mint 2 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 981 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Az a járás 😕

steelwolf
De legalább jár. Ere sem adtak sok esélyt
polamalu
Pontosan! Az a csoda, hogy mindenféle segítség nélkül megy. Jó látni, hogy jól érzi magát. 😊
badsco
Sok sportolóval ellentétben megtalálta a helyét egy ilyen sérülés után.

több mint 2 éve
Idén szeretnénk ilyet látni....
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/272984468_1022628778465928_7145178803719105616_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=p8oXGQYaRIEQ7kNvwGcNNEP&_nc_oc=AdlQNsf2odYA8Fzaxv6Vr36KnJLQdC7OYh9cuaV2ENjP_5ZXeqRCYjbXRAseOiZZaKk&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=Ftc9zo6Spz1POVdRwpFoTw&oh=00_AfvJxbwF5DdyuKjpJp2NoqeXFKCxTbyqskj4md7FK9C9rw&oe=699CB3F6
868.489 Aufrufe · 14.269 Reaktionen | The 1st time Ben faced Tom … | Stiller Gang
The 1st time Ben faced Tom …
több mint 2 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
Green mint FB?!
xtaki

több mint 2 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
Green mint FB?!
több mint 2 éve
badsco Pittsburgh Steelers 459
Az a járás 😕

steelwolf
De legalább jár. Ere sem adtak sok esélyt
polamalu
Pontosan! Az a csoda, hogy mindenféle segítség nélkül megy. Jó látni, hogy jól érzi magát. 😊
több mint 2 éve
üdv a Búbánat-völgyből 🤩
Gróf de sutianap
polamalu
nem kellett volna, ott baszattuk a csülökbe meg a nextbe..

több mint 2 éve
üdv a Búbánat-völgyből 🤩
Gróf de sutianap
több mint 2 éve
üdv a Búbánat-völgyből 🤩