Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 2 éve
20. pick a mink a 2022-es draftonKihúzzuk előttetek Pickettet 😉😛
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
20. pick a mink a 2022-es drafton
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Egy ideig néztem...tetszett amit a védelem mutatottAztán kiderült, hogy ennek a védelemnek csak egy Butler az edzője és annak ellenére tud a védelem 1-2 jó negyedet produkálni a legjobb támadókkal szemben is. Mert itt pont ez a helyzet évek óta, hogy nem azért ennyire jó a védelem, mert Butler az edző, hanem annak ellenére.
Mindent köszönünk Ben, nagyszerű volt és nélküled biztosan nem lett volna PO idén, Rudival, Haskins-el. De tényleg itt a vége, már jó ideje fáj nézni a mérkőzéseinket, mert én rendre abban a Benben hittem(bíztam), akit 15 évig láttam játszani. Már nem az, de ez akkor is emlékezetes 18 év volt.
Persze tudom, hogy nem Ben az, aki könnyű passzokat ejt, hanem Johnson, akit mi első számú elkapónak gondolunk, de olyan hibái vannak kulcsszituációban, hogy régen el kellett volna ezt felejteni. Le kell venni róla a felelőséget, le kell ültetni, rá kell jönnie, hogy ez nem teljesen az ő szintje.
Tomlin nyilván maradni fog, de koordinátor csere kell azonnal, Tomlin feje fölé pedig egy olyan GM, aki nem engedi, hogy a d playhívásba beleszóljon....bár nekem még mindig furcsa, ha ő hív bármit fejből, papírok nélkül.
több mint 2 éve
gabor25
5 144
koszonjuk ben. a terminator. 😋
több mint 2 éve
badsco
356
Azt tudjuk, hogy Wattnak esélye sincs a Dpoyra, de az Opoyt akkor így végre megkaphatja legalább? 😊
több mint 2 éve
xtaki
3 441
vezetunk wazze.... 😊
több mint 2 éve
1.negyed lement! Csodálatos nézni a #D , mindenki odateszi magát!
több mint 2 éve
Nézem ezt a Tampa-Philly meccset...de nagyon félek, hogy éjjel mi leszünk a Philly...Két dolog motoszkál a fejemben, ezzel kapcsolatban: egyik, ha Ben azért nem vonult vissza tavaly, mert nem akarta hogy egy csúnya zakó legyen a vége, akkor ilyen szempontból lehet hogy jobb lett volna két győztes meccsel elköszönni, mert ebben a maiban benne van, hogy még sokkal csúnyább lesz, mint a tavalyi.
Klaci79
Másrészt, Butlernek, mint DC 2 PO meccse van. Mindkettőn 40 fölött kaptunk. Ha ez ma is megtörténik, az vajon elég lesz ahhoz, hogy hozzunk másik DC-t? Vagy még ezt is ki lehetne dumálni a Rooneyéknál?
több mint 2 éve
Korrekt azért a Honvédtól és a Sasoktól, hogy nem hagyják, hogy csak mi csináljunk hülyét magunkból a vadkártya körben!
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Persze...csak nem esne jól 😊Nézem ezt a Tampa-Philly meccset...de nagyon félek, hogy éjjel mi leszünk a Philly...No és aztán mi van. Az a papírforma és kész.
Klaci79
Klemó
több mint 2 éve
Klemó
5 664
Nézem ezt a Tampa-Philly meccset...de nagyon félek, hogy éjjel mi leszünk a Philly...No és aztán mi van. Az a papírforma és kész.
Klaci79
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
Nézi ezt a Tampa-Philly meccset...de nagyon félek, hogy éjjel mi leszünk a Philly...Benne van a pakliban.
Klaci79
több mint 2 éve
gedam
5 906
szerintem egyértelmű mi történt:meg a magyar bajnoksagban is ritkan fordul elo a vetlen sipszo, de NFL szinten ez teljesseggel megengethetetlen. Volt is hiszti a ref es a LJ kozott. Szerintem a kisebbik rosszat akartak valasztani, vagy letagadta a biro, hogy o fujt es nem volt mit tenni.Az, hogy mennyire rosszul fújnak, már hétről hétre kiderült, ebben igazad van. Na de sípszó után? Ez azért új! Meg belefúj a zebra egy játékba, ahol nem lép ki a QB, és semmi szabálytalanság! Mi lett volna ha interception van? A Bengals játékosok is megálltak, csak Burrow nem, illetve persze a támadó elkapta a labdát, de nem értette mi történik. Néha már a pár évvel ezelőtti cserebírók jutnak eszembe. Videón látszik, hogy Burrow is számonkéri a játékvezetőt..Látta valaki a Cin-LAR meccset tegnap? Tényleg megadtak egy sípszó utáni TD-t vagy valamit félrehallottam...azt nem tudom miért fújt az öreg az oldalvonalnál, de tisztán hallható volt a sípszó. Lehet megváltozik a játék és sípszó után még lehet menni tovább, hátha 😀Az idei év bírói ténykedései minden eddigi hajmeresztő dolgokat felülmúltak... A leglátványosabb azonban az offenz holdingok elengedései... Tegnap a Bills-Pats meccsen is volt egy nagyon durván látványos a Buffalo 2. TD előtti driveban. Ott is egyértelmű volt a Bills fölény és megérdemelt a sikerük, de az ilyenek kiverik a biztosítékot bárki ellen engedik is el...
Szándékosan nem akartam a csapatok topikjába, mert ettől még teljesen megérdemelt volt a Bengals továbbjutása, csak vicces pillanat volt. Illetve gondolom a Raiders szurkolóknak nem annyira. De ilyet hogy lehet csinálni vaj?
Klaci79
Reggio1914
Klaci79
xtaki
hallotta boger a sípszót és odament ahhoz aki fújt és megkérdezte:
-belefújtál a játékba?
-nem tudom, hogy elkapta vagy előtte fújtam, ítéljünk td-t, az a biztos, azt visszanézik.
new york visszanézte a néma lassítást!!!, burrow bent volt, jó a td.
közösen hozták össze, de new york ha hangal nézi is vissza simán hivatkozhat arra, hogy nincs rá képi bizonyíték, hogy a bíró fújt a sípba vagy egy néző.
több mint 2 éve
Reggelre két randit is leszerveztek nekem, így nem tudom élőben nézni a meccset. Viszont azért csak szeretném élőben néznk Lőcs utolsó merevedését, ezért illene továbbjutni - valahogy..
több mint 2 éve
xtaki
3 441
meg a magyar bajnoksagban is ritkan fordul elo a vetlen sipszo, de NFL szinten ez teljesseggel megengethetetlen. Volt is hiszti a ref es a LJ kozott. Szerintem a kisebbik rosszat akartak valasztani, vagy letagadta a biro, hogy o fujt es nem volt mit tenni.Az, hogy mennyire rosszul fújnak, már hétről hétre kiderült, ebben igazad van. Na de sípszó után? Ez azért új! Meg belefúj a zebra egy játékba, ahol nem lép ki a QB, és semmi szabálytalanság! Mi lett volna ha interception van? A Bengals játékosok is megálltak, csak Burrow nem, illetve persze a támadó elkapta a labdát, de nem értette mi történik. Néha már a pár évvel ezelőtti cserebírók jutnak eszembe. Videón látszik, hogy Burrow is számonkéri a játékvezetőt..Látta valaki a Cin-LAR meccset tegnap? Tényleg megadtak egy sípszó utáni TD-t vagy valamit félrehallottam...azt nem tudom miért fújt az öreg az oldalvonalnál, de tisztán hallható volt a sípszó. Lehet megváltozik a játék és sípszó után még lehet menni tovább, hátha 😀Az idei év bírói ténykedései minden eddigi hajmeresztő dolgokat felülmúltak... A leglátványosabb azonban az offenz holdingok elengedései... Tegnap a Bills-Pats meccsen is volt egy nagyon durván látványos a Buffalo 2. TD előtti driveban. Ott is egyértelmű volt a Bills fölény és megérdemelt a sikerük, de az ilyenek kiverik a biztosítékot bárki ellen engedik is el...
Szándékosan nem akartam a csapatok topikjába, mert ettől még teljesen megérdemelt volt a Bengals továbbjutása, csak vicces pillanat volt. Illetve gondolom a Raiders szurkolóknak nem annyira. De ilyet hogy lehet csinálni vaj?
Klaci79
Reggio1914
Klaci79
több mint 2 éve
pfefe8
1 203
Összességében hála az égnek semmi nem múlt a bírókon, mert annyival jobb volt a másik, de lehetett volna másképpen is.A szezon elején még volt hiszit az ilyen be nem dobott zászlókért, TJ és a mi oldalvonalunk is hisztizett meg mások is. A szezon előrehaladtával rájöttek, hogy ez várható egész szezonban és elengedték ezt. Ha jól emlékszem volt olyan fotó(nem tudom melyik meccsen) ahol 3-an tartották vissza TJ-t szabálytalanul. Nem is reklamált már senki.
A Bills meccsen az egyik TD előtt az a holding "what the fuck" kategória volt, tekintve, hogy ott az LT mögött elkezdett felgyorsítani már az EDGE és az LT csak azért csimpaszkodott bele hátulról átkarolva, hogy ne tariolja le Allent.....erre nincs zászló. Hozzáteszem, hogy ahogy néztem semmilyen hiszti nem volt a játékosnál, legalábbis nem láttam ilyet, sem az oldalvonalon kívül.
Klemó
Steelers fan
több mint 2 éve
Klemó
5 664
Összességében hála az égnek semmi nem múlt a bírókon, mert annyival jobb volt a másik, de lehetett volna másképpen is.A Bills meccsen az egyik TD előtt az a holding "what the fuck" kategória volt, tekintve, hogy ott az LT mögött elkezdett felgyorsítani már az EDGE és az LT csak azért csimpaszkodott bele hátulról átkarolva, hogy ne tariolja le Allent.....erre nincs zászló. Hozzáteszem, hogy ahogy néztem semmilyen hiszti nem volt a játékosnál, legalábbis nem láttam ilyet, sem az oldalvonalon kívül.
több mint 2 éve
pfefe8
1 203
Ráadásul ebben a mai nfl-ben a bírók többsége (már a koruk alapján is) rettenetesen lassú ehhez a tempóhoz. Ettől függetlenül a fenti eset a teljesen megmagyarázhatatlan esetek közé sorolható. Semmilyen oka nem volt rá hogy belefújjon a sípba. Szerencsére nem ezen múlt a meccsetek.A labda már a levegőben volt, mikor szólt a síp. Mindenki megállt, Boyd reflexből elkapta de nem is ünnepelt. Ha újrajátszatják, asszem a tigrisek elé vetették volna őket, de az lett volna a helyes megoldás. Meg is fogta mindkét csapatot meg a bírókat is az eset.Az, hogy mennyire rosszul fújnak, már hétről hétre kiderült, ebben igazad van. Na de sípszó után? Ez azért új! Meg belefúj a zebra egy játékba, ahol nem lép ki a QB, és semmi szabálytalanság! Mi lett volna ha interception van? A Bengals játékosok is megálltak, csak Burrow nem, illetve persze a támadó elkapta a labdát, de nem értette mi történik. Néha már a pár évvel ezelőtti cserebírók jutnak eszembe. Videón látszik, hogy Burrow is számonkéri a játékvezetőt..Látta valaki a Cin-LAR meccset tegnap? Tényleg megadtak egy sípszó utáni TD-t vagy valamit félrehallottam...azt nem tudom miért fújt az öreg az oldalvonalnál, de tisztán hallható volt a sípszó. Lehet megváltozik a játék és sípszó után még lehet menni tovább, hátha 😀Az idei év bírói ténykedései minden eddigi hajmeresztő dolgokat felülmúltak... A leglátványosabb azonban az offenz holdingok elengedései... Tegnap a Bills-Pats meccsen is volt egy nagyon durván látványos a Buffalo 2. TD előtti driveban. Ott is egyértelmű volt a Bills fölény és megérdemelt a sikerük, de az ilyenek kiverik a biztosítékot bárki ellen engedik is el...
Klaci79
Reggio1914
Klaci79
Évek óta nem fér a fejembe, hogy nem lehet profi bírókat foglalkoztatni? Miért nem lehet meccsenként még 2-3 zebrával több a pályán, hogy egy-egy bírónak kevesebb dologra kelljen figyelni? Évente sokmilliárd dolláros üzlet, 100 kamera, kurva nagy apparátus és akkor a zebrákon spórol a liga. Érthetetlen!
SirPub
Steelers fan
több mint 2 éve
pfefe8
1 203
Pár éve nézek nfl-t, de ilyen rossz bíráskodást általánosságban még csak megközelítőleg sem láttam. Rendszeres és 1000%-os holdigokat nem fújnak be. plusz ha ha nincs szerencséd és te vagy a "soros" akkor úgy érzed hogy ezek teljesen a csapatod ellen fújnak. Majd a következő meccsen nekünk fújnak és az ellenfelet szívatják. Katasztrófa ami bíráskodás címszó alatt folyik. Nem láttam közel sem az összes meccset, de érzésre ezek a hülye ítéletek kiegyenlítették egymást.
Steelers fan
több mint 2 éve
Mert hála meg köszönet az mi 😜😛 mondjuk speciel ennek a látogatásnak nem feltétlenül örülnèk 😉Ha nyertek esküszöm elmegyek templomba 🙂Utána? Akkor már minek?
ThundersNFL
Jan
több mint 2 éve
Ha nyertek esküszöm elmegyek templomba 🙂Utána? Akkor már minek?
ThundersNFL
több mint 2 éve
Spy
2 337
A mindig jól értesült Rapoport:Anyone szüpríz
Per
@rapsheet
Steelers are not eyeing Russell Wilson or Aaron Rodgers. They would rather keep the high picks and pick a young QB in the draft high up. #Steelers #NFL
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
A mindig jól értesült Rapoport:Per
@rapsheet
Steelers are not eyeing Russell Wilson or Aaron Rodgers. They would rather keep the high picks and pick a young QB in the draft high up. #Steelers #NFL
több mint 2 éve
Ha nyertek esküszöm elmegyek templomba 🙂Ezek olyan komoly kijelentések, mint a The longest yardban Bruceynál: "csak most segíts, Uram, és nem csalom többé az asszonyt négercsókokkal". 😀
ThundersNFL
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."