Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 2 éve
SirPub
1 459
A labda már a levegőben volt, mikor szólt a síp. Mindenki megállt, Boyd reflexből elkapta de nem is ünnepelt. Ha újrajátszatják, asszem a tigrisek elé vetették volna őket, de az lett volna a helyes megoldás. Meg is fogta mindkét csapatot meg a bírókat is az eset.Az, hogy mennyire rosszul fújnak, már hétről hétre kiderült, ebben igazad van. Na de sípszó után? Ez azért új! Meg belefúj a zebra egy játékba, ahol nem lép ki a QB, és semmi szabálytalanság! Mi lett volna ha interception van? A Bengals játékosok is megálltak, csak Burrow nem, illetve persze a támadó elkapta a labdát, de nem értette mi történik. Néha már a pár évvel ezelőtti cserebírók jutnak eszembe. Videón látszik, hogy Burrow is számonkéri a játékvezetőt..Látta valaki a Cin-LAR meccset tegnap? Tényleg megadtak egy sípszó utáni TD-t vagy valamit félrehallottam...azt nem tudom miért fújt az öreg az oldalvonalnál, de tisztán hallható volt a sípszó. Lehet megváltozik a játék és sípszó után még lehet menni tovább, hátha 😀Az idei év bírói ténykedései minden eddigi hajmeresztő dolgokat felülmúltak... A leglátványosabb azonban az offenz holdingok elengedései... Tegnap a Bills-Pats meccsen is volt egy nagyon durván látványos a Buffalo 2. TD előtti driveban. Ott is egyértelmű volt a Bills fölény és megérdemelt a sikerük, de az ilyenek kiverik a biztosítékot bárki ellen engedik is el...
Szándékosan nem akartam a csapatok topikjába, mert ettől még teljesen megérdemelt volt a Bengals továbbjutása, csak vicces pillanat volt. Illetve gondolom a Raiders szurkolóknak nem annyira. De ilyet hogy lehet csinálni vaj?
Klaci79
Reggio1914
Klaci79
Évek óta nem fér a fejembe, hogy nem lehet profi bírókat foglalkoztatni? Miért nem lehet meccsenként még 2-3 zebrával több a pályán, hogy egy-egy bírónak kevesebb dologra kelljen figyelni? Évente sokmilliárd dolláros üzlet, 100 kamera, kurva nagy apparátus és akkor a zebrákon spórol a liga. Érthetetlen!
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve
Spy
2 337
Nézzük a jó oldalát, ami változott a 16. hét óta. ÚJ centerünk lesz, Pat játszik, Bush is -ez lehet nem pozitív- és TJ sem egy tackle-t fog jegyezni csupán, és nem csak a snap-ek 55٪- át lesz fent a pályán. Valamint nincs vesztenivalónk. Ha van nyuszi a kalapban, azt most kell előhúzni. A legmagasabb irodaházba is a portás a bejutás kulcsa. Itt most a KC a portás.Jó kis dagonyát, verekedést, káoszt, szenvedést kérek, ebben vagyunk rutinosak.
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Az, hogy mennyire rosszul fújnak, már hétről hétre kiderült, ebben igazad van. Na de sípszó után? Ez azért új! Meg belefúj a zebra egy játékba, ahol nem lép ki a QB, és semmi szabálytalanság! Mi lett volna ha interception van? A Bengals játékosok is megálltak, csak Burrow nem, illetve persze a támadó elkapta a labdát, de nem értette mi történik. Néha már a pár évvel ezelőtti cserebírók jutnak eszembe. Videón látszik, hogy Burrow is számonkéri a játékvezetőt..Látta valaki a Cin-LAR meccset tegnap? Tényleg megadtak egy sípszó utáni TD-t vagy valamit félrehallottam...azt nem tudom miért fújt az öreg az oldalvonalnál, de tisztán hallható volt a sípszó. Lehet megváltozik a játék és sípszó után még lehet menni tovább, hátha 😀Az idei év bírói ténykedései minden eddigi hajmeresztő dolgokat felülmúltak... A leglátványosabb azonban az offenz holdingok elengedései... Tegnap a Bills-Pats meccsen is volt egy nagyon durván látványos a Buffalo 2. TD előtti driveban. Ott is egyértelmű volt a Bills fölény és megérdemelt a sikerük, de az ilyenek kiverik a biztosítékot bárki ellen engedik is el...
Szándékosan nem akartam a csapatok topikjába, mert ettől még teljesen megérdemelt volt a Bengals továbbjutása, csak vicces pillanat volt. Illetve gondolom a Raiders szurkolóknak nem annyira. De ilyet hogy lehet csinálni vaj?
Klaci79
Reggio1914
Szerkesztette: Klaci79
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
Látta valaki a Cin-LAR meccset tegnap? Tényleg megadtak egy sípszó utáni TD-t vagy valamit félrehallottam...azt nem tudom miért fújt az öreg az oldalvonalnál, de tisztán hallható volt a sípszó. Lehet megváltozik a játék és sípszó után még lehet menni tovább, hátha 😀Az idei év bírói ténykedései minden eddigi hajmeresztő dolgokat felülmúltak... A leglátványosabb azonban az offenz holdingok elengedései... Tegnap a Bills-Pats meccsen is volt egy nagyon durván látványos a Buffalo 2. TD előtti driveban. Ott is egyértelmű volt a Bills fölény és megérdemelt a sikerük, de az ilyenek kiverik a biztosítékot bárki ellen engedik is el...
Klaci79
több mint 2 éve
Viszem 🙂🙂🙂Ha nyertek esküszöm elmegyek templomba 🙂Csak vidd a testamentumot is 😊
ThundersNFL
bcsarli
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Látta valaki a Cin-LAR meccset tegnap? Tényleg megadtak egy sípszó utáni TD-t vagy valamit félrehallottam...azt nem tudom miért fújt az öreg az oldalvonalnál, de tisztán hallható volt a sípszó. Lehet megváltozik a játék és sípszó után még lehet menni tovább, hátha 😀Szándékosan nem akartam a csapatok topikjába, mert ettől még teljesen megérdemelt volt a Bengals továbbjutása, csak vicces pillanat volt. Illetve gondolom a Raiders szurkolóknak nem annyira. De ilyet hogy lehet csinálni vaj?
több mint 2 éve
A playbook ma még zárva marad, mert azt a SB-ra tartogatjuk. Meglátjuk, jó döntést hozunk-e ezzel! 😁
több mint 2 éve
Ha nyertek esküszöm elmegyek templomba 🙂Csak vidd a testamentumot is 😊
ThundersNFL
több mint 2 éve
Ha nyertek esküszöm elmegyek templomba 🙂
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Klemó
5 664
Lássunk egy jó meccset, Bennek legyenek szép megmozdulásai, meg utoljara egy JUJu pasz és TJ egyszer legalabb kapalja be a foldbe Mahomest. Nagyjabol ez az amit elvarok.Nincs emberi szamitas, ami a mi gyozelmunket tamasztana ala es persze ebben ez a szep. Amit eddig kihoztunk ebbol a hikomat csapattal a szezonbol az fohajtast erdemel.
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
Nem mi vagyunk az esélyesek, minden ellenünk szól, de ez már a PO, akármi is előfordulhat. Az is hogy nagyon kifújják az orrunkat, meg az is, hogy lehúzzuk őket a mocsárba és bírkózunk egyet... Így ne a jobb győzzön! 🙂
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én úgy érzem, hogy holnap nyerünk. Ma az afc-ben mindkét underdog kikapott, és amilyen kusza volt idén az afc, meglepne ha vad kártya körben ne lenne valami nagyobb csavar. Meg a 18. héten is amilyen isteni szerencsénk volt, ennek a flownak folytatódnia kell a továbbiakban is.Írtam egy csomót...de kitöröltem...inkább csak annyi, hogy baromi jó lenne, de sajnos már nem hiszek a csodákban 😕
És hogy ne csak a babonákat boncolgassam, még jujuról is ejtenék néhány szót. Nem vagyok nagy rajongója a srácnak, de amilyen nagy szíve van, biztosan 110%ot fog nyújtani holnap. És ez baromi jól jöhet a passzjátéknál. Benről pedig mindenki csak az össz teljesítményét mantrázza, de azt, hogy a ravens ellen is milyen clutch drive-ot vezetett a végén, azt senki sem említi. És ha a KC ellen is hasonló szituba kerülne, akkor én nem leszek meglepve ha végig vinne egy game winning drive-ot.
Remélem nem voltam túlzottan elfogult, győzzön holnap a jobb!
Seda26
több mint 2 éve
Sorozatban a 2. szezon, amikor tovább vagyunk versenyben mint a Pats 😊Mi ez ha nem fejlődés...
több mint 2 éve
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én úgy érzem, hogy holnap nyerünk. Ma az afc-ben mindkét underdog kikapott, és amilyen kusza volt idén az afc, meglepne ha vad kártya körben ne lenne valami nagyobb csavar. Meg a 18. héten is amilyen isteni szerencsénk volt, ennek a flownak folytatódnia kell a továbbiakban is.Most tényleg ezt akarod? Mert akkor sajnos le se kell játszani. Győzzünk mi,........ valahogy 😊
És hogy ne csak a babonákat boncolgassam, még jujuról is ejtenék néhány szót. Nem vagyok nagy rajongója a srácnak, de amilyen nagy szíve van, biztosan 110%ot fog nyújtani holnap. És ez baromi jól jöhet a passzjátéknál. Benről pedig mindenki csak az össz teljesítményét mantrázza, de azt, hogy a ravens ellen is milyen clutch drive-ot vezetett a végén, azt senki sem említi. És ha a KC ellen is hasonló szituba kerülne, akkor én nem leszek meglepve ha végig vinne egy game winning drive-ot.
Seda26
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 2 éve
gedam
5 906
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én úgy érzem, hogy holnap nyerünk. Ma az afc-ben mindkét underdog kikapott, és amilyen kusza volt idén az afc, meglepne ha vad kártya körben ne lenne valami nagyobb csavar. Meg a 18. héten is amilyen isteni szerencsénk volt, ennek a flownak folytatódnia kell a továbbiakban is.szerintem simán van esèlyetek, èn a kc védelmét sokkal rosszabbnak gondolom, mint amit az alapszakasz második felében elmaszkolt a sok labdaszerzésük. nyelik a yardokat, a futásvédelmük nagyon nem jó. ott rosszak, ahol ti erősek vagytok, mondjuk ez ellenkezőleg is igaz, mert nálatok meg a sec.-et lehet támadni. érdekes meccs lesz, de itt kinéz egy shootout, úgyhogy végig jól kell játszania big bennek, nem elég 1clutch drive.
Seda26
több mint 2 éve
KeyG
9 501
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én úgy érzem, hogy holnap nyerünk. Ma az afc-ben mindkét underdog kikapott, és amilyen kusza volt idén az afc, meglepne ha vad kártya körben ne lenne valami nagyobb csavar. Meg a 18. héten is amilyen isteni szerencsénk volt, ennek a flownak folytatódnia kell a továbbiakban is.Csak ne táncoljon az ellenfél emblémájánál.
Seda26
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Seda26
169
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én úgy érzem, hogy holnap nyerünk. Ma az afc-ben mindkét underdog kikapott, és amilyen kusza volt idén az afc, meglepne ha vad kártya körben ne lenne valami nagyobb csavar. Meg a 18. héten is amilyen isteni szerencsénk volt, ennek a flownak folytatódnia kell a továbbiakban is.És hogy ne csak a babonákat boncolgassam, még jujuról is ejtenék néhány szót. Nem vagyok nagy rajongója a srácnak, de amilyen nagy szíve van, biztosan 110%ot fog nyújtani holnap. És ez baromi jól jöhet a passzjátéknál. Benről pedig mindenki csak az össz teljesítményét mantrázza, de azt, hogy a ravens ellen is milyen clutch drive-ot vezetett a végén, azt senki sem említi. És ha a KC ellen is hasonló szituba kerülne, akkor én nem leszek meglepve ha végig vinne egy game winning drive-ot.
több mint 2 éve
Klemó
5 664
Azért mekkora ez. JuJu és Ben még utoljára egy meccsen. Hát Benned megadatok minden az utolsó pár meccsen na bármi lesz is.
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
Ettől félek én is! 😆Tudtuk hogy úgyis bejutunk, így eddig semmit nem mutattunk. Majd a PO-ban nyilik a pofonláda 😀JuJu-t holnap 4ig LT nevezhetjük 53-ba...árulkodó, hogy egyelőre 2 punter a keretben.De nem azért mert nem tudtuk volna, mi nem akartuk! Része a tervnek.
Közben James Pierre a következő covidos.
Az ellennél a backfield problémás, de sajnos láttuk, hogy nem kell backfield nekik, hogy felmossák velünk a padlót.
Az egyébként kemény információ, hogy a Steelers az egyetlen olyan csapat idén, aki nem érte el egy mérkőzésen a 400 támadóyardot.
Klaci79
Jan
bcsarli
több mint 2 éve
Tudtuk hogy úgyis bejutunk, így eddig semmit nem mutattunk. Majd a PO-ban nyilik a pofonláda 😀JuJu-t holnap 4ig LT nevezhetjük 53-ba...árulkodó, hogy egyelőre 2 punter a keretben.De nem azért mert nem tudtuk volna, mi nem akartuk! Része a tervnek.
Az ellennél a backfield problémás, de sajnos láttuk, hogy nem kell backfield nekik, hogy felmossák velünk a padlót.
Az egyébként kemény információ, hogy a Steelers az egyetlen olyan csapat idén, aki nem érte el egy mérkőzésen a 400 támadóyardot.
Klaci79
Jan
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Megnéztem most a Ravens elleni utolsó drive-ot. Hát gyerekek, itt volt minden. Olyan elrontott blokkokat csinált az OL és a TE-ek, hogy elképesztő. Közben viszont Bennek sok ideje volt passzolni és 2-3 lézert is megeresztett. Néha meg 10 yardon 2 yard tévesztés. Oltári drive volt, főleg Harris utolsó futásával, ahol Claypool törte az utat.JuJu-t holnap 4ig LT nevezhetjük 53-ba...árulkodó, hogy egyelőre 2 punter a keretben.De nem azért mert nem tudtuk volna, mi nem akartuk! Része a tervnek.
Klaci79
Jan
több mint 2 éve
JuJu-t holnap 4ig LT nevezhetjük 53-ba...árulkodó, hogy egyelőre 2 punter a keretben.De nem azért mert nem tudtuk volna, mi nem akartuk! Része a tervnek.
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
JuJu-t holnap 4ig LT nevezhetjük 53-ba...árulkodó, hogy egyelőre 2 punter a keretben.Közben James Pierre a következő covidos.
Szerkesztette: Klaci79
több mint 2 éve
Klemó
5 664
JuJu kapcsán az a hír, hogy a csütörtöki edzés után semmi gondja nem volt és pénteken is tolta. Haaaaaat....kiváncsi leszek!Harris is full edzést tolt ma, de csak ma. Ő is javul, ds egy edzéssel a csapat mindig kérdéses státuszt ad.
Meglátjuk!