Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 4 éve
davemayer Chicago Bears 15 640 — "Grammar maci"
Hát azt hittem megoldják okosban.... Ennyire a végére hagyni, nem is lehetett volna jobban.....
polamalu
Annyira nem hogy ott már felelőtlensèg volt kb hogy rúgtak. Brutál jó meccs volt, úgy lehetett volna x hogy senki egy szót sem szólhatott volna rájuk.
davemayer
Nyilván azért, mert nem is akartak X-et, mint a példa mutatja. Nehéz ebben a sport-ban úgy döntetlent játszani, hogy ne látszódjon a szándék.
Amúgy egyik csapat sem akarta a másikat a PO-ba és inkább a nyilván gyengébb Steelers-et szerették volna ellenfélnek, ha lehet választani.
Én bármelyik csapat helyébe a Steelers-t választanám egyébként.
Persze nyilván ez PO lesz, nekünk már ajándék csak, de a tény az tény, hogy a szezon meglepetése lett ez így nekünk.
Klaci79
Egyik csapat sem fog jó eséllyel ellenetek játszani ugyh arra bazírozni hogy majd ti gyengébbek lssztek mint a chargers sztem elég hülyeseg. Vagy raiders-steelers főcsoport döntőt szeretnének? Sok sikert hozzá...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Petila Los Angeles Chargers 935
Hát azt hittem megoldják okosban.... Ennyire a végére hagyni, nem is lehetett volna jobban.....
polamalu
Annyira nem hogy ott már felelőtlensèg volt kb hogy rúgtak. Brutál jó meccs volt, úgy lehetett volna x hogy senki egy szót sem szólhatott volna rájuk.
davemayer
Nyilván azért, mert nem is akartak X-et, mint a példa mutatja. Nehéz ebben a sport-ban úgy döntetlent játszani, hogy ne látszódjon a szándék.
Amúgy egyik csapat sem akarta a másikat a PO-ba és inkább a nyilván gyengébb Steelers-et szerették volna ellenfélnek, ha lehet választani.
Persze nyilván ez PO lesz, nekünk már ajándék csak, de a tény az tény, hogy a szezon meglepetése lett ez így nekünk.
Klaci79
Bárkit szívesebben vinne Po-ba a Raiders mint minket ez csak hab volt nekik a tortán.
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 113
polamalu
davemayer
több mint 4 éve
polamalu

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Carson fizujáról a csekket azért feladnám postán vegasba. Meg a HCnak is hogy nem térdeltetett...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 275 — 毎日何かを学ぶ
Nohát mèg izgi volt 😁
dande
Jah...azért izgultunk, hogy jövő héten újra feltörölhesse a padlót velünk a Chiefs 😀
Klaci79
Igazából az már nem fog idegesíteni. Ez amit letettünk már így is 120%-a annak amire ez a gárda a szezon előtt képesnek látszott
több mint 4 éve
Nohát mèg izgi volt 😁
dande
Jah...azért izgultunk, hogy jövő héten újra feltörölhesse a padlót velünk a Chiefs 😀
több mint 4 éve
Hát...5 perccel a vége előtt 15 pontos Raiders vezetésnél azt gondoltam megvan....erre még + nettó 15 perc szívroham....

Klaci79
Mert dolgozol és kezdtél volna álmosodni, gondolták feldobják a műszakod 😀
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 314 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nohát mèg izgi volt 😁
több mint 4 éve
Hát...5 perccel a vége előtt 15 pontos Raiders vezetésnél azt gondoltam megvan....erre még + nettó 15 perc szívroham....
több mint 4 éve
Gyurci77 Pittsburgh Steelers 131
2 másodperc 😊
több mint 4 éve
több mint 4 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 242
po
több mint 4 éve
PO....hát ezt ki kellett szurkolni basszameg....
több mint 4 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Az kemény!!!
Itt vannak a PO (aspiráns) csapatok pontaránya:
AFC NFC
Bills +177 Cowboys +172
Pats +168 Bucs +134
Chiefs +116 Cards +91
Bengals +84 Rams +91
Titans +65 Packers +79
Chargers +18 Eagles +59
#Steelers -55 Saints +19
Klaci79
Az NFC mindig erosebbbb, nem tuttad?

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
gedam 6 508
Az kemény!!!
AFC NFC
Bills +177 Cowboys +172
Pats +168 Bucs +134
Chiefs +116 Cards +91
Bengals +84 Rams +91
Titans +65 Packers +79
Chargers +18 Eagles +59
#Steelers -55 Saints +19
Klaci79
Kurva nagy anomália, hogy PO helyen vagyunk 😀
tenorx
ennél még látványosabb lenne, ha a po csapatok első 3 negyedes pontarányát mutatnák. az nektek szerintem -150 körül lehet.
több mint 4 éve
tenorx 14 198 — fő libsi
Az kemény!!!
AFC NFC
Bills +177 Cowboys +172
Pats +168 Bucs +134
Chiefs +116 Cards +91
Bengals +84 Rams +91
Titans +65 Packers +79
Chargers +18 Eagles +59
#Steelers -55 Saints +19
Klaci79
Kurva nagy anomália, hogy PO helyen vagyunk 😀
több mint 4 éve
Az kemény!!!
AFC NFC
Bills +177 Cowboys +172
Pats +168 Bucs +134
Chiefs +116 Cards +91
Bengals +84 Rams +91
Titans +65 Packers +79
Chargers +18 Eagles +59
#Steelers -55 Saints +19
több mint 4 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 636 — Kinek mit intézett a kormánya

Klaci79
A háttérben Ben elkezdte lemondani a jövő heti családi programot 😀
astroid
Vagy a nyugdíjbiztosítót hívja, hogy lesz még 1 hét, azt is számítják bele, nem mindegy az az 1 dollár plusz.

Poloska vagyok.
több mint 4 éve
astroid Pittsburgh Steelers 696

Klaci79
A háttérben Ben elkezdte lemondani a jövő heti családi programot 😀
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 696 — Steelers fan
Watt sack rekord hízlalásban benne lehet az esetleges PO meccs is?
astroid
Nem! Elkülönülnek az alapszakasz és a rájátszás statisztikák.
Szokol
Csak akkor ha nem csinál sacket a PO-ban.

Ha csinál, akkor nekünk ő a single-season sack rekorder, és nem érdekes hogy mit gondolnak mások. 😊
Jan
Akkor már tavaly is az év védője volt 😊
Reggio1914
Az nem is kérdés

Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.

On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.

P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 4 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 453
astroid
Szokol

Ha csinál, akkor nekünk ő a single-season sack rekorder, és nem érdekes hogy mit gondolnak mások. 😊
Jan
Akkor már tavaly is az év védője volt 😊
több mint 4 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 696 — Steelers fan
astroid
Szokol

Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.

On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.

P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 4 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 896 — capitaine du château de Vienne 1487
Testament of Big Ben

Jelenések Könyve
Bizony mondomnéktek, elkövetketzik az eljövetel. Mert hiszitek avagy nem az isteni Elrendelés, az El van Randle-ve, mégha Kléjpúlnak látszik is. Eljövende elsőként a sátán bugyraiból a pótsátán, kinek neve nem hangozhaték el e szentséges falak közt. Nem lészen bennettek sem erő, sem nyihogás sem bolhás kutyának morgása, mert a gonosz erős. Mikor jövend a második, kinek neve Endrúz bizony bajba lesztek Fijaim, ha nem sikosítjátok az ő cipőit, s nem homályosítjátok amaz első, aki a pótelső, de második... látásának mezejit. Szóval térdre kutyák, mer jő a harmadik az Aranytorkú, a Remegettlenláb, kit nevezétek Tüker néven, s ő nem hibáz, bár a szeplőtelen szüzannya rohassza rá az égboltot. S akkor eljövend ismét, mikor már hideg levegőt fingtok, de nagyon kicsiny, ami jő, elképesztően piciny, a benjámin bejáminja, mint mikor fagyos tóba menétek, s az összehúzódék. S még már akarna mégösszébbhúzódni. De nem lesz hova, akkor a benjaminotok, a tietek, csíkos gatyájával együtt, mer az a tietek is csodát tesz mer megnyílik nektek, elsőre nem, semnem másodikra, de harmadikra mindék. Vagy negyedikre, esetleg, hogy kiégessétek a szíveteket az infarktusaitokba, hogy a Kánaán eljöhessen, a Boz, mer ő berakja, s higgyétek Fijaim hetvenről is berakta volna...

Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak