NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 397
44
Pittsburgh Steelers
Steelers defensive end Stephon Tuitt works out during practice Friday at UPMC Rooney Sports Complex. pic.twitter.com/XuU04SnLca
— Matt Freed (@mattfreedpghpg) October 8, 2021
Azzal nincs bajom, ahogy a GB DT megveri, aki amúgy is egy kiemelkedő játékos a posztján, de a másik két helyzetben nem a rövid kezei miatt verik át.
Na azon lehetne javítani.
Jogos ez is, de ez tudtuk. Az volt a mondás és ez is látszott a szalagon, hogy nagyon gyors és ezzel kompenzál. Az NFL-ben viszont láthatóan ez a gyorsaság nem elég, illetve fel kell gyorsulnia még jobban, hogy tényleg ő legyen az, aki először üt.Az tetszik azért Green kapcsán, hogy pontosan látja miben kell fejlődnie. Látszik, hogy az a sebesség, amivel a DT-k érkeznek az NFL-ben neki szokatlan. Mindig ő ért elsőnek hozzájuk és ez most nem így van. Ráadásul centerben nagyon nincs is tapasztalata és ez itt fontos, hiszen jobbról, balról is jöhet rögtön az ütés, ellentétben a guard pozival, ahol nyilván a guard és a center közé kellett figyelmet jobban fordítania. Több play ezért is hal meg, mert elképesztő gyorsan ott vannak, és érezhetően Green azt se tudja hol van. Ezt láthatóan videózták is, így ezért duplán nehéz dolga van. Ezt szerintem rendbe fogja tenni, gyakorlás és tapasztalat, rutin majd ezt foltozza. Ami nekem a kételyem az az egész OL kapcsán kétely. A Bull rush-t szinte egyik OL-ünk sem tudja kezelni és különösen ő nem. Ez viszont már a fősulin is a fő nehézsége volt és éppen ezért (is) csúszott ő a 3. körbeRövid a karja. Ha beüt egy hosszúkezű DL, verve van, nem tud ellentartani a rövid karja miatt. Necces, mert a kéz tud(na) tartani, míg a láb összeszedi magát, ha távolságot tud tartani a snap után. Anélkül nagyon nehéz. Ha nem megy, jövőre is OC-t húzunk.
Klemó
Spy
Hozzáteszem rögtön, hogy a lenti felvételen az látszik, hogy a DT jobban tudja mikor indul a labda, mint maga a center szinte. Ezt azért lehet kis trükökkel kezelgetni és egy-két offside után már jobb lesz a helyzet.
Az tetszik azért Green kapcsán, hogy pontosan látja miben kell fejlődnie. Látszik, hogy az a sebesség, amivel a DT-k érkeznek az NFL-ben neki szokatlan. Mindig ő ért elsőnek hozzájuk és ez most nem így van. Ráadásul centerben nagyon nincs is tapasztalata és ez itt fontos, hiszen jobbról, balról is jöhet rögtön az ütés, ellentétben a guard pozival, ahol nyilván a guard és a center közé kellett figyelmet jobban fordítania. Több play ezért is hal meg, mert elképesztő gyorsan ott vannak, és érezhetően Green azt se tudja hol van. Ezt láthatóan videózták is, így ezért duplán nehéz dolga van. Ezt szerintem rendbe fogja tenni, gyakorlás és tapasztalat, rutin majd ezt foltozza. Ami nekem a kételyem az az egész OL kapcsán kétely. A Bull rush-t szinte egyik OL-ünk sem tudja kezelni és különösen ő nem. Ez viszont már a fősulin is a fő nehézsége volt és éppen ezért (is) csúszott ő a 3. körbeRövid a karja. Ha beüt egy hosszúkezű DL, verve van, nem tud ellentartani a rövid karja miatt. Necces, mert a kéz tud(na) tartani, míg a láb összeszedi magát, ha távolságot tud tartani a snap után. Anélkül nagyon nehéz. Ha nem megy, jövőre is OC-t húzunk.
Klemó
Ez gonosz volt 😄*Diontae Johnson open deep*
— Justin Wright (@Justin_14P) October 5, 2021
Big Ben: pic.twitter.com/RN69nUpLc3
Klaci79
Szerintem nem rossz a srác, vagy inkább igen ígéretesnek tűnt, de hogy mennyire nem hibátlan, azt jól megmutatja ez a 3 jelenet:
Kendrick Green has to start sticking and winning on these down blocks. Issue each of the last three weeks. DT he's responsible for making the tackle (two for a loss, another prevented a big run) in all these clips. #Steelers pic.twitter.com/T0TytUjJ08
— Alex Kozora (@Alex_Kozora) October 6, 2021
Pedig ott középen baromira kellene a korábbi megbízhatóság.
2023as 6. Kor Gilmoreert.....mi meg 5. Kort adtunk egy playaert a PSben.....Pénz beszél...nem szándékoztunk rendes fizetést adni.
Klemó
*Diontae Johnson open deep*
— Justin Wright (@Justin_14P) October 5, 2021
Big Ben: pic.twitter.com/RN69nUpLc3
Nekem a Nelson Gilmore Sly trió tetszene 😛 😉 nem is hátul van baja a védelmünknek idén.Te mien izé vagy....még percekig sem lehet eljátszani a Haden-Gilmore gondolattal 😀Stephon Gilmore a zuccán.Hát azt garantálom neked, hogy nem ide jön.
Spy
tenorx
Klaci79
Szerkesztette: dande2
Te mien izé vagy....még percekig sem lehet eljátszani a Haden-Gilmore gondolattal 😀Stephon Gilmore a zuccán.Hát azt garantálom neked, hogy nem ide jön.
Spy
tenorx
ezt lehet nézgélni, most hogy Jetsbe vannak elkapók a pályán gyakorlatilag a Texans/Bears szint van meg
ABÉKASEGGEALATT, hahó fisrtpickruningback
Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
Tudnánk használni CB2 nélkül és távozóban lévő Haden-el, de valóban nem vagyunk jelenleg valami vonzók a piacon, feltételezem. És pízünk senemvan.Stephon Gilmore a zuccán.Hát azt garantálom neked, hogy nem ide jön.
Spy
tenorx
Stephon Gilmore a zuccán.Hát azt garantálom neked, hogy nem ide jön.
Spy
Egyébként nem tudom, hogy Bent le kellene-e cserélni.Lehet h vmi nyavalyára kap egy kegyelem IR-t.
Egyrészt csúnya lenne, ha így fejeződne be a karrierje.
Másrészt az is csúnya, ha úgy fejeződik be, hogy ő a liga legrosszabb QB-ja.
Hát nem tudom.
tenorx

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
ne zavarj össze adatokkalNeeee….félek megkérdezni, de azt ugye tudod, hogy ez kb 8 éves kép lehet? 🤣https://t.co/liZkuJXsR9 pic.twitter.com/ZbsoIW0wtx
— Big Cat (@BarstoolBigCat) October 5, 2021
kezd hasonlítani a fekete lovagra
gedam
Klaci79
De örök érvényű 😊 "I still love playing football"Neeee….félek megkérdezni, de azt ugye tudod, hogy ez kb 8 éves kép lehet? 🤣https://t.co/liZkuJXsR9 pic.twitter.com/ZbsoIW0wtx
gedam
Klaci79
Szerkesztette: Spy
Neeee….félek megkérdezni, de azt ugye tudod, hogy ez kb 8 éves kép lehet? 🤣https://t.co/liZkuJXsR9 pic.twitter.com/ZbsoIW0wtx
gedam
https://t.co/liZkuJXsR9 pic.twitter.com/ZbsoIW0wtx
Szerkesztette: gedam
Így igen, én csak ezt a mondatot olvastam el. Egyébként én megnéznék egy futni tudó QB-t a Steelersben, Harris-sel egy elit védelemmel ha tudod ölni az órát az big weapon.Mike Tomlin: Ben Roethlisberger 'absolutely' right QB for Steelers' offenseTomlin ezt arra mondta, hogy a jelenlegi QB-k közül Ben-e a legmegfelelőbb....
Remélem még 5 évig. 😀
KeyG
Így azért elég más a mondat jelentése.
Klaci79
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
Mi ez a NT para? Először egy indiánk szedtünk fel majd Khalil Davist.Davist nem tudtuk felszedni, mert a Colts jobb helyen volt a waiver sorrendben. Róla lemaradtunk.
astroid
Mike Tomlin: Ben Roethlisberger 'absolutely' right QB for Steelers' offenseTomlin ezt arra mondta, hogy a jelenlegi QB-k közül Ben-e a legmegfelelőbb....
Remélem még 5 évig. 😀
KeyG
Így azért elég más a mondat jelentése.
Egészen pontosan ikertesója 😊Carlos tesójaMi ez a NT para? Először egy indiánk szedtünk fel majd Khalil Davist.Na mondjuk benne mocsok nagy a potenciál, de nem az a tipikus Steelers NT alkat.
astroid
Wyatt
Spy