Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 5 éve
Rogers, Mahomes, Wilson, Brady, Watson, Cousins, Carr, Allen, Hill, Prescott, Ryan, Newton, Tannehill, Rivers, Herbert, Murray, Jones, Burrow, Brees, Goff, Big BenEz mutatja mennyire jó a csapat.
Ez a passzolasi lista, mindjárt írom a komplett offense listát, abban csak 23.
Klaci79
BB szörnyen játszik hétről hétre, a szemünk kisül a teljesítményétől, de mégis 10-0. Mi lenne, ha tudna játszani?
fcancellara
több mint 5 éve
Rogers, Mahomes, Wilson, Brady, Watson, Cousins, Carr, Allen, Hill, Prescott, Ryan, Newton, Tannehill, Rivers, Herbert, Murray, Jones, Burrow, Brees, Goff, Big BenEz mutatja mennyire jó a csapat.
Ez a passzolasi lista, mindjárt írom a komplett offense listát, abban csak 23.
Klaci79
BB szörnyen játszik hétről hétre, a szemünk kisül a teljesítményétől, de mégis 10-0. Mi lenne, ha tudna játszani?
Szerkesztette: fcancellara
több mint 5 éve
Rogers, Mahomes, Wilson, Brady, Watson, Cousins, Carr, Allen, Hill, Prescott, Ryan, Newton, Tannehill, Rivers, Herbert, Murray, Jones, Burrow, Brees, Goff, Big BenEz a passzolasi lista, mindjárt írom a komplett offense listát, abban csak 23.
több mint 5 éve
A pff ingyen csak az első 3-at adja. Lohadékok, lökjük a padlóla le, mindet .Pro Football Focus has Ben Roethlisberger currently ranked 22nd at Quarterback in the NFLnincs egy lista ki az a 21 irányító aki jelen pillanatban jobb nála? csak úgy viszonyításképpen.
Klaci79
pfefe8
több mint 5 éve
Pro Football Focus has Ben Roethlisberger currently ranked 22nd at Quarterback in the NFLnincs egy lista ki az a 21 irányító aki jelen pillanatban jobb nála? csak úgy viszonyításképpen.
Klaci79
Steelers fan
több mint 5 éve
Pro Football Focus has Ben Roethlisberger currently ranked 22nd at Quarterback in the NFLPff...
Klaci79
több mint 5 éve
Mondtam én, hogy furcsa év ez.Azért az gondolom feltűnt, hogy idén több olyan is összejött, amit csak titokban reméltünk 😉Jó, értetted a célzásomat, de mondjuk a Ravens sem pihent többet, ső, nekik egy szorossabb meccsük volt ahol végig nyomni kellett a pedált. Nálunk azért volt pihentetés, rotálás. Szóval ebben sztem előttük vagyunk. Azt nem kétlem, hogy Haribó a mindennél is többet húz elő a cilinderből. Csak a kérdés Jackson meg tudja-e csinálni? Meg aztán nehogy legyen még 1-2 COVID-os és lefújják 😕Titokban reméltem egy izgalommentes Jax meccset, ezúttal nem a szurkolók, hanem a játékosok miatt a csütörtöki rangadó előtt, de nem gondoltam, hogy összejöhet...
polamalu
Spy
Klaci79
több mint 5 éve
Azért az gondolom feltűnt, hogy idén több olyan is összejött, amit csak titokban reméltünk 😉Jó, értetted a célzásomat, de mondjuk a Ravens sem pihent többet, ső, nekik egy szorossabb meccsük volt ahol végig nyomni kellett a pedált. Nálunk azért volt pihentetés, rotálás. Szóval ebben sztem előttük vagyunk. Azt nem kétlem, hogy Haribó a mindennél is többet húz elő a cilinderből. Csak a kérdés Jackson meg tudja-e csinálni? Meg aztán nehogy legyen még 1-2 COVID-os és lefújják 😕Titokban reméltem egy izgalommentes Jax meccset, ezúttal nem a szurkolók, hanem a játékosok miatt a csütörtöki rangadó előtt, de nem gondoltam, hogy összejöhet...
polamalu
Spy
több mint 5 éve
Jó, értetted a célzásomat, de mondjuk a Ravens sem pihent többet, ső, nekik egy szorossabb meccsük volt ahol végig nyomni kellett a pedált. Nálunk azért volt pihentetés, rotálás. Szóval ebben sztem előttük vagyunk. Azt nem kétlem, hogy Haribó a mindennél is többet húz elő a cilinderből. Csak a kérdés Jackson meg tudja-e csinálni? Meg aztán nehogy legyen még 1-2 COVID-os és lefújják 😕Titokban reméltem egy izgalommentes Jax meccset, ezúttal nem a szurkolók, hanem a játékosok miatt a csütörtöki rangadó előtt, de nem gondoltam, hogy összejöhet...
polamalu
több mint 5 éve
Át is írhatná a nevét Jinxtriad-ra 😀Gondolom milyen zorallok leszünk 3 nappal két meccs között 😊 De én is bírom a Color Rush mezt.Olvasva ezt és a Ravens topicot,iktriad szerintem egész éjjel forgott az ágyában,akkora jinxcunami van.
(Akkor most a PIT vs BAL egy trap game?) Annyiszor megnyertük tegnap és ma ezt a
meccset, hogy kezd rossz érzésem lenni. Harbaugh-t ismerve mindent elő fog húzni a zsákból biztosan agresszív lesz és lehet pár trükköt is elővesz a ST zsákjából...
McDonald remélem, lesz nagyon kellene Gentry sérülése után. Ha lesz meccs, remélem nem dől ki a csapat fele jövő héten...Milyen egy év ez ehh...hajamismilyen...
Spy
JoeyPorter
több mint 5 éve
Gondolom milyen zorallok leszünk 3 nappal két meccs között 😊 De én is bírom a Color Rush mezt.Harbaugh persze, hogy mindent elő fog húzni a cilinderből, mert nekik nyerni kell, ha nem akarnak lemaradni. Vesztenivalójuk nincs a körülmények miatt, sőt, szerintem ez egy plusz motivációs erő is lehet. Mi meg bele ne aludjunk ebbe az egyre inkább esélyesek vagyunk szituba, bár ha épp nem nyerünk sincs tragédia, inkább sérülés ne legyen... Bár láttuk, hogy egy zászlón is meg lehet sérülni... (nem coccolinóval mossa a spori, hogy ilyen bokatörős a szett???)
(Akkor most a PIT vs BAL egy trap game?) Annyiszor megnyertük tegnap és ma ezt a
meccset, hogy kezd rossz érzésem lenni. Harbaugh-t ismerve mindent elő fog húzni a zsákból biztosan agresszív lesz és lehet pár trükköt is elővesz a ST zsákjából...
McDonald remélem, lesz nagyon kellene Gentry sérülése után. Ha lesz meccs, remélem nem dől ki a csapat fele jövő héten...Milyen egy év ez ehh...hajamismilyen...
Spy
több mint 5 éve
Gondolom milyen zorallok leszünk 3 nappal két meccs között 😊 De én is bírom a Color Rush mezt.Olvasva ezt és a Ravens topicot,iktriad szerintem egész éjjel forgott az ágyában,akkora jinxcunami van.
Spy
több mint 5 éve
Jó, értetted a célzásomat, de mondjuk a Ravens sem pihent többet, ső, nekik egy szorossabb meccsük volt ahol végig nyomni kellett a pedált. Nálunk azért volt pihentetés, rotálás. Szóval ebben sztem előttük vagyunk. Azt nem kétlem, hogy Haribó a mindennél is többet húz elő a cilinderből. Csak a kérdés Jackson meg tudja-e csinálni? Meg aztán nehogy legyen még 1-2 COVID-os és lefújják 😕
több mint 5 éve
Gondolom milyen zorallok leszünk 3 nappal két meccs között 😊 De én is bírom a Color Rush mezt.(Akkor most a PIT vs BAL egy trap game?) Annyiszor megnyertük tegnap és ma ezt a
Szerkesztette: Spy
több mint 5 éve
Csípem ezt a mezt, a dongóst is imádtam. De ez brutál zorall 😀 Remélem mi is olan zorallok leszünk csütörtök éjjel 😀
steelwolf
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Annyira vartam ezt a merkozest , amikor kijott a sorsolas , annyira szerettem volna , hogy nyerjunk itt es az esemenyek tukreben megjobban (Veretlen Steelers) de sajnos a Ravens mai tortenesei miatt , Halaadaskor a Heinzon is nyerni fogtok. Kar volt reggel megtenni 2,42 ert a Ravenst. 28-13Valamiből meg kell élni a sportfogadó irodáknak is. 😊
KeyG
több mint 5 éve
"Figyelj, menj már oda a Claypoolra!- Húúúú, nagyon szúr!"
www.youtube.com/watch?v=9x5lfHPp5oI
több mint 5 éve
Annyira vartam ezt a merkozest , amikor kijott a sorsolas , annyira szerettem volna , hogy nyerjunk itt es az esemenyek tukreben megjobban (Veretlen Steelers) de sajnos a Ravens mai tortenesei miatt , Halaadaskor a Heinzon is nyerni fogtok. Kar volt reggel megtenni 2,42 ert a Ravenst. 28-13
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
emmá emmatwitter.com/NextGenStats/status/1330953099335307267?s=09
ottó etté?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Így h a Ravensnél covid outbreak van, nem lepődnék meg, ha eltolnák a meccset. Aki covidossal contactba került, az 5 napig fixen nem játszhat, szóval van esély rá, hogy rengeteg játékos esne ki tőlük.Szerintem nem fogják, mert:
tenorx
- láthatóan nem akarják egy héttel sem hosszabbítani a szezont.
- hálaadás csak 2 meccsel?? Klasszikust idézve: Letezhetetlen!
több mint 5 éve
Így h a Ravensnél covid outbreak van, nem lepődnék meg, ha eltolnák a meccset. Aki covidossal contactba került, az 5 napig fixen nem játszhat, szóval van esély rá, hogy rengeteg játékos esne ki tőlük.
több mint 5 éve
Gentry out csütörtökre, JuJu és Haden majd meglátjuk tudnak e edzeni.
több mint 5 éve
Pro Football Focus has Ben Roethlisberger currently ranked 22nd at Quarterback in the NFLhat ha mas nem bassza fel az agyat es viszi az SB-ig, akkor semmi 😊
Klaci79
több mint 5 éve
Pro Football Focus has Ben Roethlisberger currently ranked 22nd at Quarterback in the NFL