Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 5 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 259 — 毎日何かを学ぶ
Rogers, Mahomes, Wilson, Brady, Watson, Cousins, Carr, Allen, Hill, Prescott, Ryan, Newton, Tannehill, Rivers, Herbert, Murray, Jones, Burrow, Brees, Goff, Big Ben

Ez a passzolasi lista, mindjárt írom a komplett offense listát, abban csak 23.
Klaci79
Ez mutatja mennyire jó a csapat.
BB szörnyen játszik hétről hétre, a szemünk kisül a teljesítményétől, de mégis 10-0. Mi lenne, ha tudna játszani?
fcancellara
több mint 5 éve
fcancellara Pittsburgh Steelers 1 571
Rogers, Mahomes, Wilson, Brady, Watson, Cousins, Carr, Allen, Hill, Prescott, Ryan, Newton, Tannehill, Rivers, Herbert, Murray, Jones, Burrow, Brees, Goff, Big Ben

Klaci79
Ez mutatja mennyire jó a csapat.
BB szörnyen játszik hétről hétre, a szemünk kisül a teljesítményétől, de mégis 10-0. Mi lenne, ha tudna játszani?

Szerkesztette: fcancellara
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 881

több mint 5 éve
Pro Football Focus has Ben Roethlisberger currently ranked 22nd at Quarterback in the NFL
Klaci79
nincs egy lista ki az a 21 irányító aki jelen pillanatban jobb nála? csak úgy viszonyításképpen.
pfefe8
A pff ingyen csak az első 3-at adja. Lohadékok, lökjük a padlóla le, mindet .
több mint 5 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 283
Pro Football Focus has Ben Roethlisberger currently ranked 22nd at Quarterback in the NFL
Klaci79
nincs egy lista ki az a 21 irányító aki jelen pillanatban jobb nála? csak úgy viszonyításképpen.

Steelers fan
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 713 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Klaci79
Pff...
több mint 5 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Jó, értetted a célzásomat, de mondjuk a Ravens sem pihent többet, ső, nekik egy szorossabb meccsük volt ahol végig nyomni kellett a pedált. Nálunk azért volt pihentetés, rotálás. Szóval ebben sztem előttük vagyunk. Azt nem kétlem, hogy Haribó a mindennél is többet húz elő a cilinderből. Csak a kérdés Jackson meg tudja-e csinálni? Meg aztán nehogy legyen még 1-2 COVID-os és lefújják 😕
polamalu
Titokban reméltem egy izgalommentes Jax meccset, ezúttal nem a szurkolók, hanem a játékosok miatt a csütörtöki rangadó előtt, de nem gondoltam, hogy összejöhet...
Spy
Azért az gondolom feltűnt, hogy idén több olyan is összejött, amit csak titokban reméltünk 😉
Klaci79
Mondtam én, hogy furcsa év ez.
több mint 5 éve
Jó, értetted a célzásomat, de mondjuk a Ravens sem pihent többet, ső, nekik egy szorossabb meccsük volt ahol végig nyomni kellett a pedált. Nálunk azért volt pihentetés, rotálás. Szóval ebben sztem előttük vagyunk. Azt nem kétlem, hogy Haribó a mindennél is többet húz elő a cilinderből. Csak a kérdés Jackson meg tudja-e csinálni? Meg aztán nehogy legyen még 1-2 COVID-os és lefújják 😕
polamalu
Titokban reméltem egy izgalommentes Jax meccset, ezúttal nem a szurkolók, hanem a játékosok miatt a csütörtöki rangadó előtt, de nem gondoltam, hogy összejöhet...
Spy
Azért az gondolom feltűnt, hogy idén több olyan is összejött, amit csak titokban reméltünk 😉
több mint 5 éve
polamalu
több mint 5 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 450
Gondolom milyen zorallok leszünk 3 nappal két meccs között 😊 De én is bírom a Color Rush mezt.
(Akkor most a PIT vs BAL egy trap game?) Annyiszor megnyertük tegnap és ma ezt a
meccset, hogy kezd rossz érzésem lenni. Harbaugh-t ismerve mindent elő fog húzni a zsákból biztosan agresszív lesz és lehet pár trükköt is elővesz a ST zsákjából...

McDonald remélem, lesz nagyon kellene Gentry sérülése után. Ha lesz meccs, remélem nem dől ki a csapat fele jövő héten...Milyen egy év ez ehh...hajamismilyen...
Spy
Olvasva ezt és a Ravens topicot,iktriad szerintem egész éjjel forgott az ágyában,akkora jinxcunami van.
JoeyPorter
Át is írhatná a nevét Jinxtriad-ra 😀
több mint 5 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 450
Gondolom milyen zorallok leszünk 3 nappal két meccs között 😊 De én is bírom a Color Rush mezt.
(Akkor most a PIT vs BAL egy trap game?) Annyiszor megnyertük tegnap és ma ezt a
meccset, hogy kezd rossz érzésem lenni. Harbaugh-t ismerve mindent elő fog húzni a zsákból biztosan agresszív lesz és lehet pár trükköt is elővesz a ST zsákjából...

McDonald remélem, lesz nagyon kellene Gentry sérülése után. Ha lesz meccs, remélem nem dől ki a csapat fele jövő héten...Milyen egy év ez ehh...hajamismilyen...
Spy
Harbaugh persze, hogy mindent elő fog húzni a cilinderből, mert nekik nyerni kell, ha nem akarnak lemaradni. Vesztenivalójuk nincs a körülmények miatt, sőt, szerintem ez egy plusz motivációs erő is lehet. Mi meg bele ne aludjunk ebbe az egyre inkább esélyesek vagyunk szituba, bár ha épp nem nyerünk sincs tragédia, inkább sérülés ne legyen... Bár láttuk, hogy egy zászlón is meg lehet sérülni... (nem coccolinóval mossa a spori, hogy ilyen bokatörős a szett???)
több mint 5 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor

Spy
Olvasva ezt és a Ravens topicot,iktriad szerintem egész éjjel forgott az ágyában,akkora jinxcunami van.

több mint 5 éve
több mint 5 éve

Szerkesztette: Spy
több mint 5 éve

steelwolf
Csípem ezt a mezt, a dongóst is imádtam. De ez brutál zorall 😀 Remélem mi is olan zorallok leszünk csütörtök éjjel 😀
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 564 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 5 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
Annyira vartam ezt a merkozest , amikor kijott a sorsolas , annyira szerettem volna , hogy nyerjunk itt es az esemenyek tukreben megjobban (Veretlen Steelers) de sajnos a Ravens mai tortenesei miatt , Halaadaskor a Heinzon is nyerni fogtok. Kar volt reggel megtenni 2,42 ert a Ravenst. 28-13
KeyG
Valamiből meg kell élni a sportfogadó irodáknak is. 😊

több mint 5 éve
fcancellara Pittsburgh Steelers 1 571
"Figyelj, menj már oda a Claypoolra!
- Húúúú, nagyon szúr!"

www.youtube.com/watch?v=9x5lfHPp5oI
több mint 5 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 778
Annyira vartam ezt a merkozest , amikor kijott a sorsolas , annyira szerettem volna , hogy nyerjunk itt es az esemenyek tukreben megjobban (Veretlen Steelers) de sajnos a Ravens mai tortenesei miatt , Halaadaskor a Heinzon is nyerni fogtok. Kar volt reggel megtenni 2,42 ert a Ravenst. 28-13

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
emmá emma
 twitter.com/NextGenStats/status/1330953099335307267?s=09
ottó etté?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 381 — Steelers fan
Így h a Ravensnél covid outbreak van, nem lepődnék meg, ha eltolnák a meccset. Aki covidossal contactba került, az 5 napig fixen nem játszhat, szóval van esély rá, hogy rengeteg játékos esne ki tőlük.
tenorx
Szerintem nem fogják, mert:
- láthatóan nem akarják egy héttel sem hosszabbítani a szezont.
- hálaadás csak 2 meccsel?? Klasszikust idézve: Letezhetetlen!
több mint 5 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Így h a Ravensnél covid outbreak van, nem lepődnék meg, ha eltolnák a meccset. Aki covidossal contactba került, az 5 napig fixen nem játszhat, szóval van esély rá, hogy rengeteg játékos esne ki tőlük.
több mint 5 éve
Gentry out csütörtökre, JuJu és Haden majd meglátjuk tudnak e edzeni.
több mint 5 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
Klaci79
hat ha mas nem bassza fel az agyat es viszi az SB-ig, akkor semmi 😊
több mint 5 éve