Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 5 éve
Henry TD -> Csoportgyőzelem! 😊Almost. Még ott a Browns 😊
Szokol
több mint 5 éve
Henry TD -> Csoportgyőzelem! 😊A Browns viszont nyerésre áll a Phily ellen, ezzel ők a másodikok... 😕
Szokol
Csoportgyőzelem még korai.
több mint 5 éve
Ez azért tetszett. Be lehet osztani igy szépen most már....no és csak jelzem, hogy a 6-4 jelenleg out off playoff spot és a Browns a no2 jelenleg...azért továbbra sem szeretném őket a wild card körben (sem)....
több mint 5 éve
Közben a Titans egy Henry TD-vel nyert Baltimoreban.
több mint 5 éve
Henry TD -> Csoportgyőzelem! 😊
több mint 5 éve
Szar a QB, a fél csapat rookie, a jó játékosaink sérültek vagy lesérültek meccs alatt.én asznem értettem hogy mér ekkora kabátba jöttetek ki, van valami stat hogy sose győztünk J'Villebe? vagy spenót levesvolt?Itt nincs jinx, csak a (számunkra szomorú) tények.a direkt jinx megöli a random jinxetCsak a tényeket közlöm. A Jagsnél nincs QB.Gratula a W-hez, teljesen megérdemelt a győzelem!LOL 😊
iktriad
bcsarli
iktriad
sutianap
iktriad
sutianap
Grat a W-hez és a 10-0-hoz.
több mint 5 éve
én asznem értettem hogy mér ekkora kabátba jöttetek ki, van valami stat hogy sose győztünk J'Villebe? vagy spenót levesvolt?Itt nincs jinx, csak a (számunkra szomorú) tények.a direkt jinx megöli a random jinxetCsak a tényeket közlöm. A Jagsnél nincs QB.Gratula a W-hez, teljesen megérdemelt a győzelem!LOL 😊
iktriad
bcsarli
iktriad
sutianap
iktriad

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
49,99 USD volt az imént a Gamepass Pro Júnlius 31-ig, előfizettem, ez lesz az első GP meccsem, kíváncsi vagyok...műxik...
Spy
több mint 5 éve
Itt nincs jinx, csak a (számunkra szomorú) tények.a direkt jinx megöli a random jinxetCsak a tényeket közlöm. A Jagsnél nincs QB.Gratula a W-hez, teljesen megérdemelt a győzelem!LOL 😊
iktriad
bcsarli
iktriad
sutianap
több mint 5 éve
a direkt jinx megöli a random jinxetCsak a tényeket közlöm. A Jagsnél nincs QB.Gratula a W-hez, teljesen megérdemelt a győzelem!LOL 😊
iktriad
bcsarli
iktriad

több mint 5 éve
Csak a tényeket közlöm. A Jagsnél nincs QB.Gratula a W-hez, teljesen megérdemelt a győzelem!LOL 😊
iktriad
bcsarli
több mint 5 éve
Gratula a W-hez, teljesen megérdemelt a győzelem!LOL 😊
iktriad
több mint 5 éve
Gratula a W-hez, teljesen megérdemelt a győzelem!
több mint 5 éve
49,99 USD volt az imént a Gamepass Pro Júnlius 31-ig, előfizettem, ez lesz az első GP meccsem, kíváncsi vagyok...
több mint 5 éve
Pitypangerzen nem vót maszk, jelentemjövő hétig még lehet új szabály...csak figyeld nálunk hogy megy 😀
sutianap
több mint 5 éve
Pitypangerzen nem vót maszk, jelentem

több mint 5 éve
Kicsit meglepne, utóbbi meccse után agyba-főbe dicsérték. Persze valakit ki kell tenni...Steelers rule outWormley aktivalva ippeg. Nem DT lesz szerintem kirakva. En Brooksot tippelem, o PSbe johet vissza majd.
RB Trey Edmunds
LB Jayrone Elliott
RB Jaylen Samuels
Mindenki más viszont van!!!
Wormley és a két Covidos egyelőre még nem elérhető, bár úgy tudom Wormley-t már be lehetne tenni a csapatba, csak nem akarnak kitenni most senkit a DT-k közül. Majd a Ravens ellen már szükség lehet rá.
Klaci79
Klemó
több mint 5 éve
Steelers rule outWormley aktivalva ippeg. Nem DT lesz szerintem kirakva. En Brooksot tippelem, o PSbe johet vissza majd.
RB Trey Edmunds
LB Jayrone Elliott
RB Jaylen Samuels
Mindenki más viszont van!!!
Wormley és a két Covidos egyelőre még nem elérhető, bár úgy tudom Wormley-t már be lehetne tenni a csapatba, csak nem akarnak kitenni most senkit a DT-k közül. Majd a Ravens ellen már szükség lehet rá.
Klaci79
több mint 5 éve
Nem hagyunk hátra senkit! 😉Mondjuk a holnapi esetleges L miatt nem aggódnék nagyon. ha kikaptok. De ha ez netán mégis megtörténen, nálunk kell hagynotok Alualut és TJ Wattot. 😊Szerintem így hamar meglesz. Kezd már nagy lenni a mellény. Csak szerényen elvtársak, csak szerényen 😊.
steelwolf
bcsarli
iktriad
több mint 5 éve
Abból jól is kijöhettek. Lásd tavaly 9ers.Menjünk a radar alatt végig. Klemótamaske (doki)
több mint 5 éve
na azértmögnézzük holnap a Pitypangerz meg a Tempölólz mibe fut ki, aztán kezdhetünk aggódni
Pennsylvania Gov. Tom Wolf's office issued new guidance regarding its mask mandate for sports, specifically saying that football players wearing masks during games "would likely create a medical issue” and thus they’re exempt. All clear for #Steelers, #Eagles games.
Klaci79