Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Henry TD -> Csoportgyőzelem! 😊
Szokol
Almost. Még ott a Browns 😊

több mint 5 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 450
Szokol
A Browns viszont nyerésre áll a Phily ellen, ezzel ők a másodikok... 😕
Csoportgyőzelem még korai.
több mint 5 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 862
Ez azért tetszett. Be lehet osztani igy szépen most már....no és csak jelzem, hogy a 6-4 jelenleg out off playoff spot és a Browns a no2 jelenleg...azért továbbra sem szeretném őket a wild card körben (sem)....
több mint 5 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 535 — Steelers fan
Közben a Titans egy Henry TD-vel nyert Baltimoreban.
több mint 5 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 381 — Steelers fan
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 713 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Gratula a W-hez, teljesen megérdemelt a győzelem!
iktriad
LOL 😊
bcsarli
Csak a tényeket közlöm. A Jagsnél nincs QB.
iktriad
a direkt jinx megöli a random jinxet
sutianap
Itt nincs jinx, csak a (számunkra szomorú) tények.
iktriad
én asznem értettem hogy mér ekkora kabátba jöttetek ki, van valami stat hogy sose győztünk J'Villebe? vagy spenót levesvolt?
sutianap
Szar a QB, a fél csapat rookie, a jó játékosaink sérültek vagy lesérültek meccs alatt.

Grat a W-hez és a 10-0-hoz.
több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
iktriad
LOL 😊
bcsarli
iktriad
sutianap
iktriad
én asznem értettem hogy mér ekkora kabátba jöttetek ki, van valami stat hogy sose győztünk J'Villebe? vagy spenót levesvolt?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
49,99 USD volt az imént a Gamepass Pro Júnlius 31-ig, előfizettem, ez lesz az első GP meccsem, kíváncsi vagyok...
Spy
műxik...
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 713 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
iktriad
LOL 😊
bcsarli
iktriad
sutianap
több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
iktriad
LOL 😊
bcsarli
iktriad

több mint 5 éve
iktriad
LOL 😊
bcsarli
több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
iktriad
LOL 😊

több mint 5 éve
több mint 5 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
49,99 USD volt az imént a Gamepass Pro Júnlius 31-ig, előfizettem, ez lesz az első GP meccsem, kíváncsi vagyok...
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 881
Pitypangerzen nem vót maszk, jelentem
sutianap
jövő hétig még lehet új szabály...csak figyeld nálunk hogy megy 😀
több mint 5 éve
Pitypangerzen nem vót maszk, jelentem

több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 881
Steelers rule out
RB Trey Edmunds
LB Jayrone Elliott
RB Jaylen Samuels
Mindenki más viszont van!!!
Wormley és a két Covidos egyelőre még nem elérhető, bár úgy tudom Wormley-t már be lehetne tenni a csapatba, csak nem akarnak kitenni most senkit a DT-k közül. Majd a Ravens ellen már szükség lehet rá.
Klaci79
Wormley aktivalva ippeg. Nem DT lesz szerintem kirakva. En Brooksot tippelem, o PSbe johet vissza majd.
Klemó
Kicsit meglepne, utóbbi meccse után agyba-főbe dicsérték. Persze valakit ki kell tenni...
több mint 5 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 862
Steelers rule out
RB Trey Edmunds
LB Jayrone Elliott
RB Jaylen Samuels
Mindenki más viszont van!!!
Wormley és a két Covidos egyelőre még nem elérhető, bár úgy tudom Wormley-t már be lehetne tenni a csapatba, csak nem akarnak kitenni most senkit a DT-k közül. Majd a Ravens ellen már szükség lehet rá.
Klaci79
Wormley aktivalva ippeg. Nem DT lesz szerintem kirakva. En Brooksot tippelem, o PSbe johet vissza majd.
több mint 5 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 450

steelwolf
Szerintem így hamar meglesz. Kezd már nagy lenni a mellény. Csak szerényen elvtársak, csak szerényen 😊.
bcsarli
Mondjuk a holnapi esetleges L miatt nem aggódnék nagyon. ha kikaptok. De ha ez netán mégis megtörténen, nálunk kell hagynotok Alualut és TJ Wattot. 😊
iktriad
Nem hagyunk hátra senkit! 😉
több mint 5 éve

steelwolf
Szerintem így hamar meglesz. Kezd már nagy lenni a mellény. Csak szerényen elvtársak, csak szerényen 😊.
bcsarli
Mondjuk a holnapi esetleges L miatt nem aggódnék nagyon. ha kikaptok. De ha ez netán mégis megtörténen, nálunk kell hagynotok Alualut és TJ Wattot. 😊
több mint 5 éve

steelwolf

több mint 5 éve
gedam 6 476

steelwolf
én nem vagyok szakértő
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 564 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 5 éve
wide open San Francisco 49ers Oklahoma Sooners 158
Menjünk a radar alatt végig. Klemó
tamaske (doki)
Abból jól is kijöhettek. Lásd tavaly 9ers.
több mint 5 éve
na azért

Pennsylvania Gov. Tom Wolf's office issued new guidance regarding its mask mandate for sports, specifically saying that football players wearing masks during games "would likely create a medical issue” and thus they’re exempt. All clear for #Steelers, #Eagles games.
Klaci79
mögnézzük holnap a Pitypangerz meg a Tempölólz mibe fut ki, aztán kezdhetünk aggódni