Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 5 éve
Latent Power Ranking 😀az a baj ezzel a listával, hogy nem arról szól, ami oda van írva: erősorrend a 10. hét után. ehelyett ők azt mérik föl, hogy szerintük ki nyerheti meg az sb-t, másra nem tudok gondolni. a teljesítmény alapján nekünk 10 környékén kéne lenni. ez a 3. hely annak szól, hogy ők megjósolják, hogy a ravens majd megoldja a problémáit és a sérültjei is visszajönnek. legalábbis ezt gondolom vagy nem tudom mi járhat a fejükben. most tudnék mondani 8-10 csapatot, akik bizton megvernének minket jelen állapotunkban.Nem értem...miért változott volna a pff a véleménye? 😀Ilyen súlyos hiba után tulajdonképpen még jó fejek, hogy a 60,1-et megadták.Mert a pff azt nézi, hogy a jobb vagy a bal lábával lép fel a zsebbe és hogy amikor elesik akkor a könyökét vagy a kézfejét üti vajon be. És félidőben nem húzta le a WC-t pisálás után...steelwolfPFF: 60,1 😊
bcsarli
Klaci79
Power rankingben hogy állunk náluk, tartjuk a 4. helyet, vagy már lecsúsztunk valamennyit? 😀
Jan
Az a fura, hogy a Giants nem fér oda a top 5-be...😀
Klaci79
gedam
több mint 5 éve
gedam
6 476
az a baj ezzel a listával, hogy nem arról szól, ami oda van írva: erősorrend a 10. hét után. ehelyett ők azt mérik föl, hogy szerintük ki nyerheti meg az sb-t, másra nem tudok gondolni. a teljesítmény alapján nekünk 10 környékén kéne lenni. ez a 3. hely annak szól, hogy ők megjósolják, hogy a ravens majd megoldja a problémáit és a sérültjei is visszajönnek. legalábbis ezt gondolom vagy nem tudom mi járhat a fejükben. most tudnék mondani 8-10 csapatot, akik bizton megvernének minket jelen állapotunkban.Nem értem...miért változott volna a pff a véleménye? 😀Ilyen súlyos hiba után tulajdonképpen még jó fejek, hogy a 60,1-et megadták.Mert a pff azt nézi, hogy a jobb vagy a bal lábával lép fel a zsebbe és hogy amikor elesik akkor a könyökét vagy a kézfejét üti vajon be. És félidőben nem húzta le a WC-t pisálás után...steelwolfPFF: 60,1 😊
bcsarli
Klaci79
Power rankingben hogy állunk náluk, tartjuk a 4. helyet, vagy már lecsúsztunk valamennyit? 😀
Jan
Klaci79
több mint 5 éve
Amúgy mennyi az újonc rekord?Biztos ezért nem került a legjobbak közé ClaypoolLátod? És itt is 4. a pittsburgh(-i).... ennyike.
Klaci79
fcancellara
több mint 5 éve
Biztos ezért nem került a legjobbak közé ClaypoolLátod? És itt is 4. a pittsburgh(-i).... ennyike.
Klaci79
Szerkesztette: fcancellara
több mint 5 éve
Valóban nem, erre a listára csak azért nem került fel Claypool, mert nem néznek Steelers meccset és nem tudják, hogy nálunk is van újonc. 😊Ahogy látom nem vagyunk a kedvencei egyik sport médiumnak sem😊null
Chase Claypool must be in his second year t.co/7XwBOUmtro
gedam
Razi
több mint 5 éve
Ahogy látom nem vagyunk a kedvencei egyik sport médiumnak sem😊null
Chase Claypool must be in his second year t.co/7XwBOUmtro
gedam
több mint 5 éve
Na majd ha meg lesz az első vereség, akkor hova fog rangsorolni minket a pff meg a pow.rank.? 😊
több mint 5 éve
PFF: 60,1 😊Pff.... Biztos bennünk van a hiba, hogy nem azt látjuk, amit ők...
bcsarli
több mint 5 éve
Roethlisberger, aki ugye MAC konferenciából jött (ezt a megjegyzést nem miattad @iktriad, csak hátha más nem tudja) vissza is szólt Tomlinnak, hogy melyik konferenciában is van Tomlin egykori egyeteme? (a William & Mary, amely ugye egy még gyengébb konferencia csapata....ismét nem neked szól 😀)Tomlin tájékoztatta ma a sajtót:Nem is. Egy SEC-s megy egy FCS-eshez. 😊
-nagyon dicsérte a Jaguars-t, mivel felhozták kijelentette ez nem lesz egy trap game, nem egy Big10 csapat megy egy MAC ellenfélhez 😊
Klaci79
iktriad
Hiába, amikor megy a szekér vicceskednek a fiúk...
több mint 5 éve
Nem értem...miért változott volna a pff a véleménye? 😀Ilyen súlyos hiba után tulajdonképpen még jó fejek, hogy a 60,1-et megadták.Mert a pff azt nézi, hogy a jobb vagy a bal lábával lép fel a zsebbe és hogy amikor elesik akkor a könyökét vagy a kézfejét üti vajon be. És félidőben nem húzta le a WC-t pisálás után...steelwolfPFF: 60,1 😊
bcsarli
Klaci79
Jan
több mint 5 éve
Ilyen súlyos hiba után tulajdonképpen még jó fejek, hogy a 60,1-et megadták.Mert a pff azt nézi, hogy a jobb vagy a bal lábával lép fel a zsebbe és hogy amikor elesik akkor a könyökét vagy a kézfejét üti vajon be. És félidőben nem húzta le a WC-t pisálás után...steelwolfPFF: 60,1 😊
bcsarli
Klaci79
Szerkesztette: Jan
több mint 5 éve
Mert a pff azt nézi, hogy a jobb vagy a bal lábával lép fel a zsebbe és hogy amikor elesik akkor a könyökét vagy a kézfejét üti vajon be. És félidőben nem húzta le a WC-t pisálás után...steelwolfPFF: 60,1 😊
bcsarli
több mint 5 éve
PFF: 60,1 😊
steelwolf
több mint 5 éve
2018. 10. hétilyen is reg volt...asszem, nem is nagyon emlekszem ra.
steelwolf
xtaki

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Nekem átjött. Felröhögtem online workshopon... 😊Utálom, ha nem jön át az iróniám! 😀Nem variálunk most. Belezavarodik a hölgy. Teszek be plusz oszlopot. A gyerek az csak fülre akasztós leszAzt hogy jelöljem a táblázatban?Gyerekméret lesz esetleg?Ha szeretnétek akkor igen
Szokol
polamalu
Illetve az érdekelne még, hogy lehetne-e egyet kérni Ebron felirattal? 😀
Szokol
polamalu
Szokol
több mint 5 éve
ilyen is reg volt...asszem, nem is nagyon emlekszem ra.
steelwolf
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Ott van a fájlban.Upsz bocsi! Elsiklottam felette munka közben.
polamalu
több mint 5 éve
Ott van a fájlban.De vigyázzunk, mostantól mindenki beazonosítható lesz névvel, címmel 😊Látom is, hogy valaki 5 perc sétára lakik tőlem Kispesten. 😀
bcsarli
@polamalu
Először is jobbulást! Van határideje a rendelésnek?
geleven
Ha valaki nem szeretné az privátban ha elküldi úgy is meg tudjuk oldani. Volt ilyen hölgy aki nem akarta megadni a címét.
több mint 5 éve
De vigyázzunk, mostantól mindenki beazonosítható lesz névvel, címmel 😊Látom is, hogy valaki 5 perc sétára lakik tőlem Kispesten. 😀
bcsarli
@polamalu
Először is jobbulást! Van határideje a rendelésnek?
több mint 5 éve
Jelenetkeztem én is, tök jó ötlet, köszi 😊
több mint 5 éve
Egyébként Szokol azért sem, mert ha hiszed ha nem vannak kérések szép számmal
több mint 5 éve
Sorry bár még hivatalosan pozitív vagyok, de a kedvem nem valami pozitív 😀Utálom, ha nem jön át az iróniám! 😀Nem variálunk most. Belezavarodik a hölgy. Teszek be plusz oszlopot. A gyerek az csak fülre akasztós leszAzt hogy jelöljem a táblázatban?Gyerekméret lesz esetleg?Ha szeretnétek akkor igen
Szokol
polamalu
Illetve az érdekelne még, hogy lehetne-e egyet kérni Ebron felirattal? 😀
Szokol
polamalu
Szokol