Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 5 éve
Fújják le minél hamarabb, nincs értelme konyhai személyzettel szemben felállni. Ráadásul így legalább nem kerülünk velük kapcsolatba, nem derülnek ki meglepetések jövő héten, izolálható a kitörés a Ravens falain belül. Ha lejátsszuk és nálunk folytatódik, majd mi is lejátszunk egy "gyanús" meccset és kiszabadul, akkor megy a levesbe az eddigi NFL szezon, nem kellene kockáztatni.steelers helyében ezek után inkább valami sokadik cseresort küldeném a meccsre, aztán az összes játékost karanténba amint vége, az első csapat meg játszik tovább a rákövetkező héten gond nélkül.
Fújják le minél hamarabb, hogy mindenki aszerint készülhessen a következőre. Majd közben kitalálják, mi legyen a meccsel/számításokkal/PO-val stb.
Spy
Ha mi egyáltalán ki tudunk állni azt a csapatot takarítókkal meg a bérszámfejtőkkel is megveritek.
több mint 5 éve
Fújják le minél hamarabb, nincs értelme konyhai személyzettel szemben felállni. Ráadásul így legalább nem kerülünk velük kapcsolatba, nem derülnek ki meglepetések jövő héten, izolálható a kitörés a Ravens falain belül. Ha lejátsszuk és nálunk folytatódik, majd mi is lejátszunk egy "gyanús" meccset és kiszabadul, akkor megy a levesbe az eddigi NFL szezon, nem kellene kockáztatni. Fújják le minél hamarabb, hogy mindenki aszerint készülhessen a következőre. Majd közben kitalálják, mi legyen a meccsel/számításokkal/PO-val stb.
több mint 5 éve
szoval LJ sem lesz a holloknal. eleg valoszinu, hogy az egesz csapat elkapta, de legalabbis kontakt. szoval en azt varom, hogy szepen halasztjak a meccset.
több mint 5 éve
Az megvan amúgy, hogyha nem fogják tudni megtartani a Ravens gamet és borul a szezon, akkor elvileg az a clause fog életbe lépni, hogy nem 7, hanem 8 playoff csapat lesz?Nem 1 meccs miatt fog ez a szabaly eletbe lepni , ebben biztos vagyok. De a gondolat az jo. 😃
Azaz, jeleneg úgy néz ki a dolog, hogy akkor bunkánk a PO byet, és kivel játszanánk első körben? 😀 A Baltimore-al 😀
tenorx
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
Az megvan amúgy, hogyha nem fogják tudni megtartani a Ravens gamet és borul a szezon, akkor elvileg az a clause fog életbe lépni, hogy nem 7, hanem 8 playoff csapat lesz?Azaz, jeleneg úgy néz ki a dolog, hogy akkor bunkánk a PO byet, és kivel játszanánk első körben? 😀 A Baltimore-al 😀
több mint 5 éve
Nekunk ez a legrosszabb hogy vasarnapra toltak. Addig nem valtozik semmi, ez egy L. A Cowboys meccs fontosabb lett volna a rajatszas szempontjabol, azt hozni kell, igy kevesebb a felkeszulesi ido ebben a helyzetben. Na mindegy, lesz valahogy. 😀Jah, pont most olvasom. Faszan kitalálták...Nekunk foleg , mert Csutortokon meg Cowboys otthon.Tovabbi fertozottek vannak a Ravensnel.Csak egy edző...reméljük több már nem lesz, mert ha átteszik hétfőre az már tényleg szopás...
KeyG
Klaci79
KeyG
Klaci79
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
Jah, pont most olvasom. Faszan kitalálták...Nekunk foleg , mert Csutortokon meg Cowboys otthon.Tovabbi fertozottek vannak a Ravensnel.Csak egy edző...reméljük több már nem lesz, mert ha átteszik hétfőre az már tényleg szopás...
KeyG
Klaci79
KeyG
több mint 5 éve
Nekunk foleg , mert Csutortokon meg Cowboys otthon.Tovabbi fertozottek vannak a Ravensnel.Csak egy edző...reméljük több már nem lesz, mert ha átteszik hétfőre az már tényleg szopás...
KeyG
Klaci79
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
No ez a gond Laci, hogy nagyon sok a tévhit. Ezzel a szarral az a gond, hogy rengeteg a tünet nélküli terjesztő. No és ha nem tesztelsz naponta/kétnaponta és a játékosokat nem zárod be hermetikusan, akkor igenis belefuthatsz egy 100 fős stáb kapcsán abba, hogy bekerül a vírus és nem tudod izolálni.Én meg ezzel úgy vagyok, hogy nekem nem tetszik, hogy JuJu így nyomja a vakert. Nem, ez bárhol beüthet, és ez nem feltétlenül arról szólt, hogy valaki nem vigyázott, hanem arról, hogy ha valahol ippeg egy szuperfertőző lesz, akkor ott az egész csapat "gallyra" megy/mehet.Ezzel azért vitába szállnék. 1-1 vagy 3-4 eset persze előfordulhat bárhol, de a policy igenis szigorú. Ilyen nagyszámú fertőzés csak akkor lehet, ha valaki hibázik és itt is megvan a bűnös.
Itt nálunk Magyarországon is történt ilyen nem egy csapattal. (kézilabda Szeged és Tatabánya)
Az NFL homokbadugós policy-ja nyomán simán előfordulhat a PO-ban is ilyen drill, ha nem csinálnak buborékot és továbbmegyek, ha nem csinálnak most azt mondom ott jön az őskáosz és a PS team-mel lejátszani kényszerülő csapatok, amire a kutya sem lesz kiváncsi és ugrik a lóvé.
Klemó
Nem a Ravenst bántva, de nehogy már ne mondhassa el a véleményét egy játékos. Megtette, most készül tovább és ennyi. Amúgy JuJu egész évben pont úgy tolja, hogy nincs szerdai edzés a sérülése miatt, nyilván neki is jól jött volna az extra pihenő.
Mondom ezt úgy, hogy nem a Ravens a hibás, csak az egyik embere, aki úgy látszik elég zokniagyú ahhoz hogy felfogja miről szól a dolog.
Olyan szintes súlyos dolog pedig szerencsére az NFL-ben nem történt, mint nálunk kézilabdában. Biztos van oka, hogy ott nem kapja el a fél csapat, mint nálunk.
Lassan persze tovább kellene lépni és jó lenne nyerni vasárnap, hogy ne erről szóljon a jövő héten minden.
Az pedig egyébként a másik és a góré is célzott rá, hogy főműsoridős, hálaadásos meccs talán még Big Bennek is csak egy volt, ha volt egyáltalán HAZAI pályán. Sokan bizony ezt a felhajtást sosem élik majd át.
Klaci79
Abban persze igazad van, hogy mondjuk Bányász esete a kéziben itthon felelőtlen, akik többen lázasak voltak már és így mentek el Ceglédre meccset játszani. (a Tatabányánál MINDENKI Covidos lett és a ceglédiek is elkapták jópáran)
Arra gondolj, hogy nem véletlen, hogy buborék megoldásokat csinálnak egyre több helyen, mert igazán csakis ezzel tudod ezt kivédeni. Onnantól, hogy a stábtagok és játékosok hozzátartozói is mozognak, nagyjából semmi esélyed nincs, csakis abban bízhatsz, hogy a környezetedben kevesebb lesz a terjesztő és a maszk elég védelem lesz.
több mint 5 éve
Én meg ezzel úgy vagyok, hogy nekem nem tetszik, hogy JuJu így nyomja a vakert. Nem, ez bárhol beüthet, és ez nem feltétlenül arról szólt, hogy valaki nem vigyázott, hanem arról, hogy ha valahol ippeg egy szuperfertőző lesz, akkor ott az egész csapat "gallyra" megy/mehet.Ezzel azért vitába szállnék. 1-1 vagy 3-4 eset persze előfordulhat bárhol, de a policy igenis szigorú. Ilyen nagyszámú fertőzés csak akkor lehet, ha valaki hibázik és itt is megvan a bűnös.
Itt nálunk Magyarországon is történt ilyen nem egy csapattal. (kézilabda Szeged és Tatabánya)
Az NFL homokbadugós policy-ja nyomán simán előfordulhat a PO-ban is ilyen drill, ha nem csinálnak buborékot és továbbmegyek, ha nem csinálnak most azt mondom ott jön az őskáosz és a PS team-mel lejátszani kényszerülő csapatok, amire a kutya sem lesz kiváncsi és ugrik a lóvé.
Klemó
Nem a Ravenst bántva, de nehogy már ne mondhassa el a véleményét egy játékos. Megtette, most készül tovább és ennyi. Amúgy JuJu egész évben pont úgy tolja, hogy nincs szerdai edzés a sérülése miatt, nyilván neki is jól jött volna az extra pihenő.
Mondom ezt úgy, hogy nem a Ravens a hibás, csak az egyik embere, aki úgy látszik elég zokniagyú ahhoz hogy felfogja miről szól a dolog.
Olyan szintes súlyos dolog pedig szerencsére az NFL-ben nem történt, mint nálunk kézilabdában. Biztos van oka, hogy ott nem kapja el a fél csapat, mint nálunk.
Lassan persze tovább kellene lépni és jó lenne nyerni vasárnap, hogy ne erről szóljon a jövő héten minden.
Az pedig egyébként a másik és a góré is célzott rá, hogy főműsoridős, hálaadásos meccs talán még Big Bennek is csak egy volt, ha volt egyáltalán HAZAI pályán. Sokan bizony ezt a felhajtást sosem élik majd át.
több mint 5 éve
Én meg ezzel úgy vagyok, hogy nekem nem tetszik, hogy JuJu így nyomja a vakert. Nem, ez bárhol beüthet, és ez nem feltétlenül arról szólt, hogy valaki nem vigyázott, hanem arról, hogy ha valahol ippeg egy szuperfertőző lesz, akkor ott az egész csapat "gallyra" megy/mehet. Itt nálunk Magyarországon is történt ilyen nem egy csapattal. (kézilabda Szeged és Tatabánya)
több mint 5 éve
Tovabbi fertozottek vannak a Ravensnel.Csak egy edző...reméljük több már nem lesz, mert ha átteszik hétfőre az már tényleg szopás...
KeyG
több mint 5 éve
Szerintem ez hülyeség, mert kevés lehet a Varjaknak a 3-0.lebuktunk, arra apellálunk, hogy az nfl törli a meccset és nekünk adja a W-t, mert mi vagyunk az esélyesebbek 😊Tovabbi fertozottek vannak a Ravensnel.Szerintem a Varjak félnek kiállni az istenicsodálatostíznullássztílörsz ellen! 😎
KeyG
Szokol
Snagal
több mint 5 éve
gedam
6 508
vis maior helyzetnél az előző heti pff rangsor alapján osztják ki a w-t!lebuktunk, arra apellálunk, hogy az nfl törli a meccset és nekünk adja a W-t, mert mi vagyunk az esélyesebbek 😊Tovabbi fertozottek vannak a Ravensnel.Szerintem a Varjak félnek kiállni az istenicsodálatostíznullássztílörsz ellen! 😎
KeyG
Szokol
Snagal
több mint 5 éve
lebuktunk, arra apellálunk, hogy az nfl törli a meccset és nekünk adja a W-t, mert mi vagyunk az esélyesebbek 😊Tovabbi fertozottek vannak a Ravensnel.Szerintem a Varjak félnek kiállni az istenicsodálatostíznullássztílörsz ellen! 😎
KeyG
Szokol
több mint 5 éve
Ez olyan Istvánakirályos volt 😊Ha mi leszünk azok akik szidolozzák, akkor igen. Akarjuk.miért van az hogy minket megszivatnak ebben az évben? máshol is volt már 3-4 covidos, és elkülönítve játékosok, de simán megtartották a meccset...értem én hogy így a fair, de kicsit fura hogy csak nálunk van ezÉn jobban örülök neki így...Inkább ez mint hogy jövő héten elveszítsük mi a fél csapatot tesztek miatt. De valószínűsítem, már nem lesznek komolyabb eredmények odaát, a kontaktok visszatérnek, új gyanú nem merül fel stb. Csak aztán nehogy jövő héten meg mégis kiderüljön, hogy xy illnesszes volt, de játszott, mert nem találkozott azonosított fertőzöttel/gyanússal stb.
Sifur
Nyilván a játékosok bosszúsak a bye miatt immár másodszor, a szurkolók a pulykaillat mellett élvezett rangadó miatt, de én örülök speciel, hogy nem éjszakai meccsünk lesz 😊
Reméljük Tomlin egyben tudja tartani a játékosokat mint legutóbb, Bár a mini bye meccs előtti kihirdetését én nem gondolnám jó ötletnek, de kivagyokén.
Azt mondják, az Öreg a legkeményebbeket küldi a legkeményebb csatákba, szóval ha menetelni akarunk, akkor ezen is át kell menetelnünk.
Idén -akárki nyeri is- úgyis csak sors kegyéből avatunk SB bajnokot, mert az a bizonyos pandémiás év az nem számít, idénre a vírus mindenre is felmentést fog adni 31 csapatnak és a maradék 1 is hiába szidolozza majd évek múlva a trófeát, mindig az "azabizonyos 2020-as bajnok" lesz..akarjukmiezt 😊?
Spy
Jan
több mint 5 éve
Tovabbi fertozottek vannak a Ravensnel.Szerintem a Varjak félnek kiállni az istenicsodálatostíznullássztílörsz ellen! 😎
KeyG
több mint 5 éve
Tovabbi fertozottek vannak a Ravensnel.
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
sajnalom ha az jott le, de ez van.Jajjj, most miért kell ez? Bárkinek rosszul esne, nem kell úgy beállítani mintha a Steelers játékosai földhöz verték volna magukat mint egy kisgyerek. Biztos fordított esetben a tieitek szó nélkül benyelték volna, vagy bárki a ligában.Ez az ev pont ugy fog szamitani mint a tobbi. A PO-ban kell rugalmasabbnak lenni a virussal, mert ott beleszolhat. De a csapatok teljes elzarasat is megertenem egy het szunettel az alapszakasz utan. 1 honap a ket legjobb csapatnak. Megeri.miért van az hogy minket megszivatnak ebben az évben? máshol is volt már 3-4 covidos, és elkülönítve játékosok, de simán megtartották a meccset...értem én hogy így a fair, de kicsit fura hogy csak nálunk van ezÉn jobban örülök neki így...Inkább ez mint hogy jövő héten elveszítsük mi a fél csapatot tesztek miatt. De valószínűsítem, már nem lesznek komolyabb eredmények odaát, a kontaktok visszatérnek, új gyanú nem merül fel stb. Csak aztán nehogy jövő héten meg mégis kiderüljön, hogy xy illnesszes volt, de játszott, mert nem találkozott azonosított fertőzöttel/gyanússal stb.
Sifur
Nyilván a játékosok bosszúsak a bye miatt immár másodszor, a szurkolók a pulykaillat mellett élvezett rangadó miatt, de én örülök speciel, hogy nem éjszakai meccsünk lesz 😊
Reméljük Tomlin egyben tudja tartani a játékosokat mint legutóbb, Bár a mini bye meccs előtti kihirdetését én nem gondolnám jó ötletnek, de kivagyokén.
Azt mondják, az Öreg a legkeményebbeket küldi a legkeményebb csatákba, szóval ha menetelni akarunk, akkor ezen is át kell menetelnünk.
Idén -akárki nyeri is- úgyis csak sors kegyéből avatunk SB bajnokot, mert az a bizonyos pandémiás év az nem számít, idénre a vírus mindenre is felmentést fog adni 31 csapatnak és a maradék 1 is hiába szidolozza majd évek múlva a trófeát, mindig az "azabizonyos 2020-as bajnok" lesz..akarjukmiezt 😊?
Spy
Eddig a covid nem szolt bele igazan es a mienk sem lenne az, de kb innentol minden meccs fontos lesz sok PO-ba tarto csapatnak.
De a lenyeg most is az igazi serulesek elkerules. Ennek kell orulni nalatok, mert ez a fontos.
3 napos udules miatt van asszonysirato? Bengals ellen biztos be tudjak iktatni. Tuitt-Watt ACL-MCL? Nezopontot kell helyrerakni. Ez egy SB ev eddig a pillanatig.
no
Asszonysirató, meg a faszom...
bcsarli
több mint 5 éve
Ha mi leszünk azok akik szidolozzák, akkor igen. Akarjuk.miért van az hogy minket megszivatnak ebben az évben? máshol is volt már 3-4 covidos, és elkülönítve játékosok, de simán megtartották a meccset...értem én hogy így a fair, de kicsit fura hogy csak nálunk van ezÉn jobban örülök neki így...Inkább ez mint hogy jövő héten elveszítsük mi a fél csapatot tesztek miatt. De valószínűsítem, már nem lesznek komolyabb eredmények odaát, a kontaktok visszatérnek, új gyanú nem merül fel stb. Csak aztán nehogy jövő héten meg mégis kiderüljön, hogy xy illnesszes volt, de játszott, mert nem találkozott azonosított fertőzöttel/gyanússal stb.
Sifur
Spy
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 5 éve
Jajjj, most miért kell ez? Bárkinek rosszul esne, nem kell úgy beállítani mintha a Steelers játékosai földhöz verték volna magukat mint egy kisgyerek. Biztos fordított esetben a tieitek szó nélkül benyelték volna, vagy bárki a ligában.Ez az ev pont ugy fog szamitani mint a tobbi. A PO-ban kell rugalmasabbnak lenni a virussal, mert ott beleszolhat. De a csapatok teljes elzarasat is megertenem egy het szunettel az alapszakasz utan. 1 honap a ket legjobb csapatnak. Megeri.miért van az hogy minket megszivatnak ebben az évben? máshol is volt már 3-4 covidos, és elkülönítve játékosok, de simán megtartották a meccset...értem én hogy így a fair, de kicsit fura hogy csak nálunk van ezÉn jobban örülök neki így...Inkább ez mint hogy jövő héten elveszítsük mi a fél csapatot tesztek miatt. De valószínűsítem, már nem lesznek komolyabb eredmények odaát, a kontaktok visszatérnek, új gyanú nem merül fel stb. Csak aztán nehogy jövő héten meg mégis kiderüljön, hogy xy illnesszes volt, de játszott, mert nem találkozott azonosított fertőzöttel/gyanússal stb.
Sifur
Spy
Eddig a covid nem szolt bele igazan es a mienk sem lenne az, de kb innentol minden meccs fontos lesz sok PO-ba tarto csapatnak.
De a lenyeg most is az igazi serulesek elkerules. Ennek kell orulni nalatok, mert ez a fontos.
3 napos udules miatt van asszonysirato? Bengals ellen biztos be tudjak iktatni. Tuitt-Watt ACL-MCL? Nezopontot kell helyrerakni. Ez egy SB ev eddig a pillanatig.
no
Asszonysirató, meg a faszom...
több mint 5 éve
Haribó pöcsét kértük wellington módra...azt skubizzátok ugyi, hogy a vasárnapi meccseken a full NFL negatív, mindig mindenki csak hét elején kezd pozitív lenniNem tudom egyesek milyen retorziót várnak azután hogy a Titans még edzést is tartott a tiltás ellenére és egy csekket kaptak össz vissz 😀
szóval amin megy a zizegés, hogy eddig nem nagyon mutathattuk meg magunkat primetime meccsen, itt meg gyakorlatilag vittük volna a tenxgivit nagytotálba
kettő, emberemlékezet óta nem jáccottunk hazai tenxgivit, csak idegenbelit
drei, a kis bye weeket beígérte Tomlin meccs utánra
s négy, a Raybens erőnléti edző a létező minden protokollt megsértette, és nulla retorzió
sutianap
ThySoul

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Néha kell egy kis bulvár is 😊 Láttam én is, de sztem Juju és Haden sem 100%-as. juju mellett még csak-csak van 3 másik WR2, + Ebron, de Haden-re nagy szükségünk van egészégesen.JuJu már amúgy 100% volt, hogy játszik. Haden tegnap még limitáltan edzett, ő ma kérdéses lett volna. Ha már a sokk után visszatérünk a focis hírekhez is 😊Igaz, hogy nem kell korán kelni, de a játékosokat sajnálom, ők imádják a “korán kelős” meccseket. Némelyik játékosnak nem tudom, hogy adódik e még egy olyan alkalom, amikor hálaadás este focizhat ország-világ előtt.Ha igaz, és nem csak egy frázis, amit puffogtatnak, hogy itt nincsenek ego-k, csak csapat van, akkor túllesznek rajta, béka lenyel.
Pár éve már volt egy Ravens-Steelers ebben a sávban, de azért ha nem Dallas vagy Detroit fan vagy, lehet sosem látod a csapatod ebben a kiemelt sávban.
Klaci79
Szerintem igenis beavatkozott a vírus a szezonunkba. Ugyanis, ha a játékosok ennyire bye week-en voltak fejben, mint a reakcióik sugallják, akkor egy tuti zakótól mentett meg bennünket a halasztás. Így marad a düh. Ráadásul Haden és Juju is feljebb épülhet vasárnapig.
Spy
Klaci79
több mint 5 éve
Akkor most, hogy elvették a tenkszgiving gémet, akkor na...nagy dühünkben húzzuk be az SB-t....hrrrr.... 😊