Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 5 éve
Claypoolról egy kis vélemény, Bengals topicból-)Érdekes stat a futójátékunkról, 1969 óta nem volt olyan, hogy 3 meccsen 48 yard alatt teljesítsünk.Ja, most meg social median fuckol, hogy ne hasonlítsáok hozzá Claypoolt, mert ő sokkal gyorsabb meg jobb.
Közben unalmamban elkezdtem nézni egy Steelers-Colts meccset, Butler első évéből.
A két OLB Dupree-Jarvis Jones, de néha Harrison is a pályán. Ugynazt a puha zónázást csináljuk, mint amit most látunk hétvégén. 3 emberes passrush és sima TD-t szerez a Colts...Shazier is a pályán van...de jó látni őt.
Az offense meg még érdekesebb. Itt sérült volt Bell, Williams volt a kezdő futó. Antonio Brown és Martavis Bryant mögött viszont olyan emberek felé mennek a passzok, mint Wheaton, Heyward-Bey, Jesse James.
Azért ez a Bryant gyerek is micsoda tehetség volt...
Klaci79
Elpazarolt tehetség.
Jarvis Jonestól meg még mindig rémálmaim vannak.
tenorx
. De Claypool újonc létére mekkora paraszt már most? Ez a kölök minden meccsen ezt hozza? Sok-kevésnél is teli pofából röhögött a cornerén, aki mellett elkapást csinált. Vártam, hogy Bates egyszer odaérjen rá. Az kicsit feldobta volna a kedvemet. Két év és nagyobb arca lesz, mint a prime AB-nek volt.
Hát nem tudom, nekem nem ez jön le róla!
több mint 5 éve
Tomlin tájékoztatta ma a sajtót:-remélhetőleg visszatérhet Mike Hilton és Chris Wormley is
-nagyon dicsérte a Jaguars-t, mivel felhozták kijelentette ez nem lesz egy trap game, nem egy Big10 csapat megy egy MAC ellenfélhez 😊
-Big Bennek nem kell edzeni csütörtökig
-nagyon intenzíven figyelnek a covid protokollra a héten, a két eset miatt
több mint 5 éve
Jáj istenem Worilds is eszembe jutott, az a Jones-Worilds kombó nagyon fájt.Worilds azért nem volt akkora katasztrófa, csak aztán ahogy alakult...
tenorx
Jones viszont a leggyengébb kezdő OLB, akit láttam Steelers mezben.
Azért így visszagondolva, a Greene-Lloyd, Porter-Haggans, Harrison-Woodley OLB párosok után egy Jones-Worilds, az tényleg világfájdalom volt.
több mint 5 éve
És Antonio is meghülyült aztán...milyen érdekes, hogy mindkettőt a Raiders vitte aztán.Érdekes stat a futójátékunkról, 1969 óta nem volt olyan, hogy 3 meccsen 48 yard alatt teljesítsünk.Ja, most meg social median fuckol, hogy ne hasonlítsáok hozzá Claypoolt, mert ő sokkal gyorsabb meg jobb.
Közben unalmamban elkezdtem nézni egy Steelers-Colts meccset, Butler első évéből.
A két OLB Dupree-Jarvis Jones, de néha Harrison is a pályán. Ugynazt a puha zónázást csináljuk, mint amit most látunk hétvégén. 3 emberes passrush és sima TD-t szerez a Colts...Shazier is a pályán van...de jó látni őt.
Az offense meg még érdekesebb. Itt sérült volt Bell, Williams volt a kezdő futó. Antonio Brown és Martavis Bryant mögött viszont olyan emberek felé mennek a passzok, mint Wheaton, Heyward-Bey, Jesse James.
Klaci79
Elpazarolt tehetség.
tenorx
Hát JJ jó nagy melléfogás volt. Pont most néztem, hogy azért hozzá képest még Dupree is nagy előrelépés...de 20 környékén nem szabad OLB-t húzni. Ott ILB kell, passrusherért meg mehetünk 30 környékén 😊
több mint 5 éve
Jáj istenem Worilds is eszembe jutott, az a Jones-Worilds kombó nagyon fájt.
több mint 5 éve
Érdekes stat a futójátékunkról, 1969 óta nem volt olyan, hogy 3 meccsen 48 yard alatt teljesítsünk.Ja, most meg social median fuckol, hogy ne hasonlítsáok hozzá Claypoolt, mert ő sokkal gyorsabb meg jobb.
Klaci79
Elpazarolt tehetség.
több mint 5 éve
Érdekes stat a futójátékunkról, 1969 óta nem volt olyan, hogy 3 meccsen 48 yard alatt teljesítsünk.Közben unalmamban elkezdtem nézni egy Steelers-Colts meccset, Butler első évéből.
több mint 5 éve
Jake Luton kezd vasárnap ellenünk...
több mint 5 éve
Pre Vitalt az legalább hazai 😀 Mármint magyara macskák viszkazt vettek....Nem, de tényleg nem lehetett elsőre ennyire látni. Milyen vita lehetett volna, ha van valaki az ellentőltwitter.com/sdextrasmedia/status/1328404053932457984?s=21Igen, élőben csak annyit láttam hogy összekoccantak futás közben, de most látszik hogy volt kis visszahúzás.
Itt van az a hívás, amit tegnap vitattunk. Claypool DPI...azért így jobban megnézve meg lehetett ezt adni szerintem.
Klaci79
Végül is, dobható. Nem ezen múlt a meccs. 😊
Jan
Klaci79
sutianap
több mint 5 éve
a macskák viszkazt vettek....Nem, de tényleg nem lehetett elsőre ennyire látni. Milyen vita lehetett volna, ha van valaki az ellentőltwitter.com/sdextrasmedia/status/1328404053932457984?s=21Igen, élőben csak annyit láttam hogy összekoccantak futás közben, de most látszik hogy volt kis visszahúzás.
Itt van az a hívás, amit tegnap vitattunk. Claypool DPI...azért így jobban megnézve meg lehetett ezt adni szerintem.
Klaci79
Jan
Klaci79

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Nem, de tényleg nem lehetett elsőre ennyire látni. Milyen vita lehetett volna, ha van valaki az ellentőltwitter.com/sdextrasmedia/status/1328404053932457984?s=21Igen, élőben csak annyit láttam hogy összekoccantak futás közben, de most látszik hogy volt kis visszahúzás.
Klaci79
Jan
több mint 5 éve
twitter.com/sdextrasmedia/status/1328404053932457984?s=21Igen, élőben csak annyit láttam hogy összekoccantak futás közben, de most látszik hogy volt kis visszahúzás.
Klaci79
több mint 5 éve
Breet se szeretik, Disón Vaccon, na ő 74es, egyedül nyeri a meccseketEz Brees eseteben 93-as érték lett volna 😊Napi statisztika:Ezen besírok, de tényleg....60,1.....mert gondolom valamelyik tesi alól felmentett valamit látott, ami nem úgy volt ám play by play...no és nem a QB, hanem a hívás volt a lényeg.....de amit láttunk az az, hogy fogta magát és mivel nem ment a futás, folyamatos empty settel szétdobálta az ellenfelet. Az ellenfél QB-ja pedig úgy nézett ki a második félidőben, mint egy nyárfalevél.....
A Steelers az elmúlt 3 mérkőzésen 50yard alatt futott. Így hozott 3-0-t. Az összes többi csapat, amikor 50 yard alatt futott 3-14-1!
Tegnap beszéltük a szakértőket is. Nos a pff nevű szervezetnél Big Ben 60,1, Burrow pedig 55,8 pontot kapott.😂😂😂
Klaci79
Klemó
Klaci79
ja
nem

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Hát azt igazából vétlennek láttam, így pár éve még azt mondtam volna picsafüst, de mostanában ezek már egyértelmű zászlók a sérülésveszély miatt.Csak előtte volt amikor BB térdére esett a védő és az meg egy szükségtelen durvaság. De az is tuti jogos volt.twitter.com/sdextrasmedia/status/1328404053932457984?s=21Látom nem voltam még ekkor.....nem vitáztatok volna rajta...tiszta DPI volt ez.... 😊
Klaci79
Klemó
Klaci79
több mint 5 éve
Csak előtte volt amikor BB térdére esett a védő és az meg egy szükségtelen durvaság. De az is tuti jogos volt.twitter.com/sdextrasmedia/status/1328404053932457984?s=21Látom nem voltam még ekkor.....nem vitáztatok volna rajta...tiszta DPI volt ez.... 😊
Klaci79
Klemó
több mint 5 éve
twitter.com/sdextrasmedia/status/1328404053932457984?s=21Látom nem voltam még ekkor.....nem vitáztatok volna rajta...tiszta DPI volt ez.... 😊
Klaci79
több mint 5 éve
Ez Brees eseteben 93-as érték lett volna 😊Napi statisztika:Ezen besírok, de tényleg....60,1.....mert gondolom valamelyik tesi alól felmentett valamit látott, ami nem úgy volt ám play by play...no és nem a QB, hanem a hívás volt a lényeg.....de amit láttunk az az, hogy fogta magát és mivel nem ment a futás, folyamatos empty settel szétdobálta az ellenfelet. Az ellenfél QB-ja pedig úgy nézett ki a második félidőben, mint egy nyárfalevél.....
A Steelers az elmúlt 3 mérkőzésen 50yard alatt futott. Így hozott 3-0-t. Az összes többi csapat, amikor 50 yard alatt futott 3-14-1!
Tegnap beszéltük a szakértőket is. Nos a pff nevű szervezetnél Big Ben 60,1, Burrow pedig 55,8 pontot kapott.😂😂😂
Klaci79
Klemó
több mint 5 éve
twitter.com/sdextrasmedia/status/1328404053932457984?s=21Itt van az a hívás, amit tegnap vitattunk. Claypool DPI...azért így jobban megnézve meg lehetett ezt adni szerintem.
több mint 5 éve
Napi statisztika:Találó a nevük, pff...
Klaci79
😊
több mint 5 éve
Annyi történt, hogy mindkét irányító rossz callingot kapott, az egyik eltért tőle és azért rossz a pontszáma, a másikat a földbe döngölték miatta, neki meg azért rossz. Problem?Napi statisztika:Ezen besírok, de tényleg....60,1.....mert gondolom valamelyik tesi alól felmentett valamit látott, ami nem úgy volt ám play by play...no és nem a QB, hanem a hívás volt a lényeg.....de amit láttunk az az, hogy fogta magát és mivel nem ment a futás, folyamatos empty settel szétdobálta az ellenfelet. Az ellenfél QB-ja pedig úgy nézett ki a második félidőben, mint egy nyárfalevél.....
Klaci79
Klemó
több mint 5 éve
Napi statisztika:Ezen besírok, de tényleg....60,1.....mert gondolom valamelyik tesi alól felmentett valamit látott, ami nem úgy volt ám play by play...no és nem a QB, hanem a hívás volt a lényeg.....de amit láttunk az az, hogy fogta magát és mivel nem ment a futás, folyamatos empty settel szétdobálta az ellenfelet. Az ellenfél QB-ja pedig úgy nézett ki a második félidőben, mint egy nyárfalevél.....
Klaci79
több mint 5 éve
Napi statisztika:A Steelers az elmúlt 3 mérkőzésen 50yard alatt futott. Így hozott 3-0-t. Az összes többi csapat, amikor 50 yard alatt futott 3-14-1!
Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve
Ben Roethlisberger this season:Egyértelműen CPOY jelölt!
- 22 TDs
- 4 INTs
- 103.0 passer rating
- 7 games with passer rating > 100
- 8 games with multiple passing TDs
- Has the Steelers undefeated at 9-0
Klaci79