Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 5 éve
nem en irtamVarom hogy valaki vegre idecsapjon egy jo kis elemzos valaszt a "Watt nelkul nem is olyan jo mondatra".Nem gondolom, hogy szükség van rá...Gondolhatod ezt, ahogy bármi mást is. Attól én még sem fogok mást gondolni, mint amit 😊.
C'mon. Ez egy fantasztikus nyomasgyara a liganak, sot melto D a Steel Curtain-Blitzburgh vonulatban es senki. Csalodtam. 😕
Meg a vegen nekem kell, de akkor shame on you. 😊
no
Watt egy zseni, a leggyorsabb get-off speed-el rendelkezik, bárkit meg tud menteni a front 7-ben. De szerintem bárki lehetne OLB-ben nálunk, ha Heyward, Tuitt és a NT, tavaly Hargrave, idén Alualu nem játszik azon a szinten bárki felfalja.
Nálam DL-ből lesz a LB, LB-ből a DB. Sőt nekem mindkét csapatrész a falaknál kezdődik.
Spy
több mint 5 éve
Örömmel várom a társaságodat 😊Értem.Semmi hír, csak Dotson került COVID ir-re. Lehet az idegenbeli meccs miatt voltak kontaktok a McDonald esetben. Ott pl Big Ben ült mellette a repülőn.Dotson ma pozitívat tesztelt. Gondolom jó pár emberrel együtt elveszítjük őt a Bengals elleni meccsre.Ezzel mi van? Én csak emiatt aggódok a mai meccset illetően.
Klaci79
Szokol
Egyelőre úgy tűnik csak Dotsont veszítjük most el McDonald mellett természetesen.
Klaci79
Apropó, ne aggódj! Direkt aludtam egyet délután, hogy tudd élvezni az eredménykövetőt. 😁
Szokol
Ben Roethlisberger is cleared to play against the Bengals
több mint 5 éve
Deboo is megemlékezet a mai ellenfélről! 😊több mint 5 éve
Én is inkább erre tennék. Csoportmeccset nem engedik el, de ha meglesz a 9-0, utána jön a Jaguars, az tuti bukó.Nem leszek népszerű, de én mára várom azt a loss-t, amivel kacérkodunk már egy ideje.Talán a múlt heti seggszorítós W után, most picit koncentráltabbak lesznek, meg mégiscsak AFC N meccs. A jövő héten, ha ma megvan simán, na akkor fogunk leolvadni és csúnyát sz..ni
Ez a Burrow vezette Bengals sneaky jó, nagy a potenciál az offenseben.
Persze mi vagyunk az esélyesek, és ha a normális játékunkat játsszuk esélytelen a Bengals (az OLinenak rémálmuk kell, hogy legyen a meccs után, illetve a defenseük sem kellene, hogy bármiféle problémát jelentsen), de nem tudom, megérzés.
tenorx
polamalu
több mint 5 éve
Értem.Semmi hír, csak Dotson került COVID ir-re. Lehet az idegenbeli meccs miatt voltak kontaktok a McDonald esetben. Ott pl Big Ben ült mellette a repülőn.Dotson ma pozitívat tesztelt. Gondolom jó pár emberrel együtt elveszítjük őt a Bengals elleni meccsre.Ezzel mi van? Én csak emiatt aggódok a mai meccset illetően.
Klaci79
Szokol
Egyelőre úgy tűnik csak Dotsont veszítjük most el McDonald mellett természetesen.
Klaci79
Apropó, ne aggódj! Direkt aludtam egyet délután, hogy tudd élvezni az eredménykövetőt. 😁
több mint 5 éve
Semmi hír, csak Dotson került COVID ir-re. Lehet az idegenbeli meccs miatt voltak kontaktok a McDonald esetben. Ott pl Big Ben ült mellette a repülőn.Dotson ma pozitívat tesztelt. Gondolom jó pár emberrel együtt elveszítjük őt a Bengals elleni meccsre.Ezzel mi van? Én csak emiatt aggódok a mai meccset illetően.
Klaci79
Szokol
több mint 5 éve
Dotson ma pozitívat tesztelt. Gondolom jó pár emberrel együtt elveszítjük őt a Bengals elleni meccsre.Ezzel mi van? Én csak emiatt aggódok a mai meccset illetően.
Klaci79
több mint 5 éve
egyszer be fog jönni az az L 😀de ezen a mérkőzésen csak magunkat verhetjük, ugyan Burrow nagyon ügyes és vannak is jó célpontjai, de Mixon nélkül a futás nem működhet, ezután pedig olyan nyomás mehet az újoncra, hogy csak kapkodja a fejét
persze majd azt is látni kell, hogy mi a BB-vel...de nem fogadnék most nagy pénzzel a Steelers ellen
több mint 5 éve
Nem leszek népszerű, de én mára várom azt a loss-t, amivel kacérkodunk már egy ideje.Talán a múlt heti seggszorítós W után, most picit koncentráltabbak lesznek, meg mégiscsak AFC N meccs. A jövő héten, ha ma megvan simán, na akkor fogunk leolvadni és csúnyát sz..ni
Ez a Burrow vezette Bengals sneaky jó, nagy a potenciál az offenseben.
Persze mi vagyunk az esélyesek, és ha a normális játékunkat játsszuk esélytelen a Bengals (az OLinenak rémálmuk kell, hogy legyen a meccs után, illetve a defenseük sem kellene, hogy bármiféle problémát jelentsen), de nem tudom, megérzés.
tenorx
több mint 5 éve
Varom hogy valaki vegre idecsapjon egy jo kis elemzos valaszt a "Watt nelkul nem is olyan jo mondatra".Nem gondolom, hogy szükség van rá...Gondolhatod ezt, ahogy bármi mást is. Attól én még sem fogok mást gondolni, mint amit 😊.
C'mon. Ez egy fantasztikus nyomasgyara a liganak, sot melto D a Steel Curtain-Blitzburgh vonulatban es senki. Csalodtam. 😕
no
Watt egy zseni, a leggyorsabb get-off speed-el rendelkezik, bárkit meg tud menteni a front 7-ben. De szerintem bárki lehetne OLB-ben nálunk, ha Heyward, Tuitt és a NT, tavaly Hargrave, idén Alualu nem játszik azon a szinten bárki felfalja.
Nálam DL-ből lesz a LB, LB-ből a DB. Sőt nekem mindkét csapatrész a falaknál kezdődik.
több mint 5 éve
Nem leszek népszerű, de én mára várom azt a loss-t, amivel kacérkodunk már egy ideje.Ez a Burrow vezette Bengals sneaky jó, nagy a potenciál az offenseben.
több mint 5 éve
Én nem értek az efféle elemzésekhez, de vannak itt, akik majd felveszik a keszkenőt. 🙂Szerintem ma nyerünk, 31-17 , ehhez szerencsére nem kell mélyreható tudás, hogy tippeljek. 🙂
több mint 5 éve
Varom hogy valaki vegre idecsapjon egy jo kis elemzos valaszt a "Watt nelkul nem is olyan jo mondatra".tüllem
no
m.youtube.com/watch?v=d_RGTbXeJQ4

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Varom hogy valaki vegre idecsapjon egy jo kis elemzos valaszt a "Watt nelkul nem is olyan jo mondatra". C'mon. Ez egy fantasztikus nyomasgyara a liganak, sot melto D a Steel Curtain-Blitzburgh vonulatban es senki. Csalodtam. 😕
több mint 5 éve
8-0 nál lett Steelers szurkoló. Divat... 😆
több mint 5 éve
gedam
6 476
egyszer jöjjön fel fórumozni, norbi megsemmisíti a kesztyűjével együtt.Most csalodtam benne! 😃
steelwolf
KeyG
több mint 5 éve
Most csalodtam benne! 😃
steelwolf
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Dotson ma pozitívat tesztelt. Gondolom jó pár emberrel együtt elveszítjük őt a Bengals elleni meccsre.
több mint 5 éve
Egy olyan csomag nagyon lehetetlennek tűnik,hogy Edmundsot tennénk be ILB-be amolyan Barron 2.0-ként?A Hilton-Sutton-Nelson trióból meg addig visszamegy valaki Edmunds helyére zónázni.Sean Davist direkt nem írtam.Watt sem néz ki jobban ILB-ben. Néhány videót láttam, látványosan idegenül érzi magát. Bár nincs kétségem, hogy ő legalább belerázódhat. De talán Williamson ezt majd megoldja és nem kell egyszerre 3 OLB a pályára. Sokkal jobb, ha Watt megy a dolgát végezni, meg Dupree is csak akkor hasznosCsak ha Highsimth a pályán van akkor ne Dupreet mozgassuk mér be ILB-be mert rossz nézni.Jarvis Jonestól láttunk ilyeneket az utolsó szezonjában.Az megvan, hogy Carlos Davis a 7. körösünk is játszott és az elemzések alapján nagyon nem is rosszul? A PFF All rookie teamben közben Dotson, a 6. körösünk. Nyilván Claypool nem, hiszen ő nem is volt a PFF elitben annak idején sem. (csak jelzem, hogy Dotson náluk elöl volt rookieként is)Én úgy olvastam, hogy Highsmith került be a PFF all rookie team-be (nem mintha számítana 😀. Nagyon tetszik a játéka, coverage-ban is elég jó. Watt-al jól tudják kombinálni és mindkét oldlon bevethető. Ez is jó választás volt. Eddig parádés a 2020-as draft.
Klemó
astroid
JoeyPorter
Klaci79
több mint 5 éve
Watt sem néz ki jobban ILB-ben. Néhány videót láttam, látványosan idegenül érzi magát. Bár nincs kétségem, hogy ő legalább belerázódhat. De talán Williamson ezt majd megoldja és nem kell egyszerre 3 OLB a pályára. Sokkal jobb, ha Watt megy a dolgát végezni, meg Dupree is csak akkor hasznosCsak ha Highsimth a pályán van akkor ne Dupreet mozgassuk mér be ILB-be mert rossz nézni.Jarvis Jonestól láttunk ilyeneket az utolsó szezonjában.Az megvan, hogy Carlos Davis a 7. körösünk is játszott és az elemzések alapján nagyon nem is rosszul? A PFF All rookie teamben közben Dotson, a 6. körösünk. Nyilván Claypool nem, hiszen ő nem is volt a PFF elitben annak idején sem. (csak jelzem, hogy Dotson náluk elöl volt rookieként is)Én úgy olvastam, hogy Highsmith került be a PFF all rookie team-be (nem mintha számítana 😀. Nagyon tetszik a játéka, coverage-ban is elég jó. Watt-al jól tudják kombinálni és mindkét oldlon bevethető. Ez is jó választás volt. Eddig parádés a 2020-as draft.
Klemó
astroid
JoeyPorter
Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve
Csak ha Highsimth a pályán van akkor ne Dupreet mozgassuk mér be ILB-be mert rossz nézni.Jarvis Jonestól láttunk ilyeneket az utolsó szezonjában.Az megvan, hogy Carlos Davis a 7. körösünk is játszott és az elemzések alapján nagyon nem is rosszul? A PFF All rookie teamben közben Dotson, a 6. körösünk. Nyilván Claypool nem, hiszen ő nem is volt a PFF elitben annak idején sem. (csak jelzem, hogy Dotson náluk elöl volt rookieként is)Én úgy olvastam, hogy Highsmith került be a PFF all rookie team-be (nem mintha számítana 😀. Nagyon tetszik a játéka, coverage-ban is elég jó. Watt-al jól tudják kombinálni és mindkét oldlon bevethető. Ez is jó választás volt. Eddig parádés a 2020-as draft.
Klemó
astroid
több mint 5 éve
5 nap letelt és mindenki negatívat tesztelt:Azon agyaltam, hogy mennyire nyugis így a szezon. Mivel a konferencia első helyében továbbra sem bízom addig, amíg a KC-nek nem lesz minimum három zakója, addig szinte mindegy a mérleg, mert talán egy 9-7 is elég lehet a rájátszáshoz.
Aktiváltuk Big Bent, Vince Williamset, Jaylon Samuelst és Jerald Hawkinst is. Mind játszhatnak holnap.
Klaci79
Mondjuk ez az új rájátszás-rendszer eléggé leértékeli az alapszakaszt is, aminek mi most haszonélvezői vagyunk, de közel sem tesz szerintem jót az NFL-nek.
több mint 5 éve
5 nap letelt és mindenki negatívat tesztelt:Aktiváltuk Big Bent, Vince Williamset, Jaylon Samuelst és Jerald Hawkinst is. Mind játszhatnak holnap.
több mint 5 éve
Avagy majd 2-3 év múlva értékelünk.Avagy az első körösök nem ismerték fel az ezekben az újoncokban rejtőző potenciált és nem vitték ki őket előttünk. 😉Yeap. Ez van, ha csak ranezek a cikkre...😊Az megvan, hogy Carlos Davis a 7. körösünk is játszott és az elemzések alapján nagyon nem is rosszul? A PFF All rookie teamben közben Dotson, a 6. körösünk. Nyilván Claypool nem, hiszen ő nem is volt a PFF elitben annak idején sem. (csak jelzem, hogy Dotson náluk elöl volt rookieként is)Én úgy olvastam, hogy Highsmith került be a PFF all rookie team-be (nem mintha számítana 😀. Nagyon tetszik a játéka, coverage-ban is elég jó. Watt-al jól tudják kombinálni és mindkét oldlon bevethető. Ez is jó választás volt. Eddig parádés a 2020-as draft.
Klemó
astroid
Jogos. Highsmith (is) nagy fogas lett. Nem semmi, hogy elso kor nelkul, a lista kozeperol ennyire jol betalaltunk tobbe kevesbe, szinte mindegyik korben.
Klemó
Reggio1914
Avagy nagyobb tehetségek szarabb közegbe kerültek.
Avagy mostanában Pittsben a bab is hús, aztán majd jön a nehezebb időszak.
De eddig bíztató.