Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 5 éve
Mondj akkor olyan 5 csapatot, aki jobb lenne.KC, GB, Saints, Ravens, Seahawks, és a Bills szerintem kb azonos
Klaci79
Tudom, hogy a Ravenst megvertük (épphogy), de szerintem nem lesz mégegyszer ilyen szerencsénk, hogy Lamar pöttyös labdákat dobálgat.
több mint 5 éve
A rájátszásban a védelem hozza azt amit tud turnoverek vagy megállítások formájában vagy együtt a kettő, a támadók pedig végre hoznak egy folyamatos közepesnél jobb teljesítményt(ölve az órát), akkor nem fog megállítani minket nagyon senki.Elevickélünk a PO-ig, ott aztán majd jöhetnek a komplettebb meccsek...Én a top5-be se raknám be a csapatot ezzel a streaky játékkal, valszeg csak a rekord miatt rakják be az emberek.Mondj akkor olyan 5 csapatot, aki jobb lenne.
tenorx
Én nem tudok. Nagyra értékelem a Sehawksot, de ez a védelem....láttad a Tampa leolvadását hétvégén? Mikor láttál tőlünk ilyen szar játékot (egész meccsen)
Minden csapatnak vannak hibái, akkor pont nekünk miért ne lennének. Csak éppen eddig mindig ki tudtuk ezt küszöbölni. De mitől lenne jobb egy Packers vagy egy 49ers.
Amíg még 3-4 győzelem volt, lehetett azt mondani, hogy a véletlen vagy a sorsolás, de már érdemes elfogadni, hogy ez a csapat bizony ott van a top csapatok között. Szigorúan az első 8 forduló alapján.
És az sem mellékes, hogy az idei csapat identitásában már nem szerepel ott, hogy egy gyenge csapattól idegenben ki kell kapni, ami azért nálunk mindig nagy kérdéseket vet fel.
És még nem volt olyan meccs, ahol végig jól játszott legalább az egyik egység.
Aztán lehet bőgés lesz a vége, de az eddigiek alapján ez a csapat top 3. Kivéve a pff 😀
És nem azért mert kurvajók vagyunk, hanem mert minden csapatnak megvan a maga gyengesége, mi csak ezt el tudjuk jobban fedni, mert hol a védelem jó, hol az offense,
Klaci79
Spy
Steelers fan
több mint 5 éve
Elevickélünk a PO-ig, ott aztán majd jöhetnek a komplettebb meccsek...Én a top5-be se raknám be a csapatot ezzel a streaky játékkal, valszeg csak a rekord miatt rakják be az emberek.Mondj akkor olyan 5 csapatot, aki jobb lenne.
tenorx
Én nem tudok. Nagyra értékelem a Sehawksot, de ez a védelem....láttad a Tampa leolvadását hétvégén? Mikor láttál tőlünk ilyen szar játékot (egész meccsen)
Minden csapatnak vannak hibái, akkor pont nekünk miért ne lennének. Csak éppen eddig mindig ki tudtuk ezt küszöbölni. De mitől lenne jobb egy Packers vagy egy 49ers.
Amíg még 3-4 győzelem volt, lehetett azt mondani, hogy a véletlen vagy a sorsolás, de már érdemes elfogadni, hogy ez a csapat bizony ott van a top csapatok között. Szigorúan az első 8 forduló alapján.
És az sem mellékes, hogy az idei csapat identitásában már nem szerepel ott, hogy egy gyenge csapattól idegenben ki kell kapni, ami azért nálunk mindig nagy kérdéseket vet fel.
Aztán lehet bőgés lesz a vége, de az eddigiek alapján ez a csapat top 3. Kivéve a pff 😀
És nem azért mert kurvajók vagyunk, hanem mert minden csapatnak megvan a maga gyengesége, mi csak ezt el tudjuk jobban fedni, mert hol a védelem jó, hol az offense,
Klaci79
több mint 5 éve
Én a top5-be se raknám be a csapatot ezzel a streaky játékkal, valszeg csak a rekord miatt rakják be az emberek.Mondj akkor olyan 5 csapatot, aki jobb lenne.
tenorx
több mint 5 éve
Én a top5-be se raknám be a csapatot ezzel a streaky játékkal, valszeg csak a rekord miatt rakják be az emberek.
több mint 5 éve
gedam
6 476
Egyébként legkevésbé a Chiefs zavar, mert az elnézve Mahomes játékát, korrekt ítélet. De az egy normálisan lejátszott felidovel elvert Ravens és a hát időnként (eddig) haloványan teljesítő Saints....megmosolyogtató!nagyon helyesen látják. a chiefsen kívül a ravenst csak a ravens győzheti le az alapszakaszban. (utána mindenki)
Aztán lehet a végén nekik lesz igazuk, de az eddigiek alapján inkább köpjenek a magasba és álljanak alá...😂
Klaci79
több mint 5 éve
Egyébként legkevésbé a Chiefs zavar, mert az elnézve Mahomes játékát, korrekt ítélet. De az egy normálisan lejátszott felidovel elvert Ravens és a hát időnként (eddig) haloványan teljesítő Saints....megmosolyogtató!Nemcsak az Amerika eszakkal van ott felvetheto kerdes. Mert modjuk a Seahawks vezeti a legerosebb csoportot. Vagy a Bills is csoportelso (ham mar Saints es Packers), csakhogy nem 6, hanem 7 gyozelemmel. De mindegy is.
Aztán lehet a végén nekik lesz igazuk, de az eddigiek alapján inkább köpjenek a magasba és álljanak alá...😂
Klaci79

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
De mivel fél centivel kisebb csak sóhajtozol 😛 😉 (bocsiii😊)vazz ekkora fekete dildó lógna ki a seggemből, én is sikítanékNa elmentek anyátokba 😀 😀 😀Imádják a Steelerst 😀
Klaci79
polamalu
sutianap
több mint 5 éve
Egyébként legkevésbé a Chiefs zavar, mert az elnézve Mahomes játékát, korrekt ítélet. De az egy normálisan lejátszott felidovel elvert Ravens és a hát időnként (eddig) haloványan teljesítő Saints....megmosolyogtató!Aztán lehet a végén nekik lesz igazuk, de az eddigiek alapján inkább köpjenek a magasba és álljanak alá...😂
több mint 5 éve
Az ilyen statokk es listak nem sok mindenre jok. Elvarja sok szurkolo, hogy megmondjak neki a velemenyet. Legyen ismerete dolgokrol, ellenben meccseket nem akar sokat nezni, csak a sajat kedvenceit. Rendben van ez.Viszont amikor kimesz a palyara, es felall a Steel curtain, vagy Ray Lewis, vagy Marino, vagy legyen akkor Mahomes, Rodgers, Wilson, Luck vagy az LOB, es jo napjuk van. Akkor a sok szep stat es dij, meg csodacikk, hypevideo, lista, hirtelen nem segit semmit.
Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
vazz ekkora fekete dildó lógna ki a seggemből, én is sikítanékNa elmentek anyátokba 😀 😀 😀Imádják a Steelerst 😀
Klaci79
polamalu

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Nem is rosszból kérdeztem 😊Kizárólag Roethlisberger egészségéről beszélgetünk. Semmi másról!Eagles vagy 9ersnél akkor milyen képet raknál ki ? 🤣Dehogy...nyári a kép, csak jól kifejezi az idei évet 😊Ez mostani?
Terminátor 😀
Klaci79
Nem nézz ki vmi jól!
steelwolf
Klaci79
wide open
Klaci79
több mint 5 éve
Kizárólag Roethlisberger egészségéről beszélgetünk. Semmi másról!Eagles vagy 9ersnél akkor milyen képet raknál ki ? 🤣Dehogy...nyári a kép, csak jól kifejezi az idei évet 😊Ez mostani?
Terminátor 😀
Klaci79
Nem nézz ki vmi jól!
steelwolf
Klaci79
wide open
több mint 5 éve
Fekete-Erdő KlinikaEagles vagy 9ersnél akkor milyen képet raknál ki ? 🤣Dehogy...nyári a kép, csak jól kifejezi az idei évet 😊Ez mostani?
Terminátor 😀
Klaci79
Nem nézz ki vmi jól!
steelwolf
Klaci79
wide open
több mint 5 éve
Eagles vagy 9ersnél akkor milyen képet raknál ki ? 🤣Dehogy...nyári a kép, csak jól kifejezi az idei évet 😊Ez mostani?
Terminátor 😀
Klaci79
Nem nézz ki vmi jól!
steelwolf
Klaci79
több mint 5 éve
Kilencedik heti túlreagálás kettő. Sírtam😀Ja, közben én is beazonosítottam. Eleinte furcsa volt a stílus, mert én erről az oldaláról nem ismertem. Megszoktam, röhögtem 😊
Szakállasok előre!
Razi
több mint 5 éve
Itt melyikben van, a legújabban?
több mint 5 éve
www.youtube.com/channel/UC9diAq2B-MWOPkeihMaIPLgHa valaki nem látta volna/nem követné Höri beszámolóit nézze. Ami ebből az utóbbi fordulókból extra jó és Steelers content az Spillane vs. Hendry és Big Ben sérülés utáni hozzáállása a Cowboys ellen. De az egész marha jó.Hol lehet megnézni?
fcancellara
bcsarli
több mint 5 éve
Ha valaki nem látta volna/nem követné Höri beszámolóit nézze. Ami ebből az utóbbi fordulókból extra jó és Steelers content az Spillane vs. Hendry és Big Ben sérülés utáni hozzáállása a Cowboys ellen. De az egész marha jó.Hol lehet megnézni?
fcancellara
több mint 5 éve
Ha valaki nem látta volna/nem követné Höri beszámolóit nézze. Ami ebből az utóbbi fordulókból extra jó és Steelers content az Spillane vs. Hendry és Big Ben sérülés utáni hozzáállása a Cowboys ellen. De az egész marha jó.