Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 5 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Mondj akkor olyan 5 csapatot, aki jobb lenne.
Klaci79
KC, GB, Saints, Ravens, Seahawks, és a Bills szerintem kb azonos
Tudom, hogy a Ravenst megvertük (épphogy), de szerintem nem lesz mégegyszer ilyen szerencsénk, hogy Lamar pöttyös labdákat dobálgat.
több mint 5 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 283
Én a top5-be se raknám be a csapatot ezzel a streaky játékkal, valszeg csak a rekord miatt rakják be az emberek.
tenorx
Én nem tudok. Nagyra értékelem a Sehawksot, de ez a védelem....láttad a Tampa leolvadását hétvégén? Mikor láttál tőlünk ilyen szar játékot (egész meccsen)
Minden csapatnak vannak hibái, akkor pont nekünk miért ne lennének. Csak éppen eddig mindig ki tudtuk ezt küszöbölni. De mitől lenne jobb egy Packers vagy egy 49ers.
Amíg még 3-4 győzelem volt, lehetett azt mondani, hogy a véletlen vagy a sorsolás, de már érdemes elfogadni, hogy ez a csapat bizony ott van a top csapatok között. Szigorúan az első 8 forduló alapján.
És az sem mellékes, hogy az idei csapat identitásában már nem szerepel ott, hogy egy gyenge csapattól idegenben ki kell kapni, ami azért nálunk mindig nagy kérdéseket vet fel.
És még nem volt olyan meccs, ahol végig jól játszott legalább az egyik egység.
Aztán lehet bőgés lesz a vége, de az eddigiek alapján ez a csapat top 3. Kivéve a pff 😀
És nem azért mert kurvajók vagyunk, hanem mert minden csapatnak megvan a maga gyengesége, mi csak ezt el tudjuk jobban fedni, mert hol a védelem jó, hol az offense,
Klaci79
Elevickélünk a PO-ig, ott aztán majd jöhetnek a komplettebb meccsek...
Spy
A rájátszásban a védelem hozza azt amit tud turnoverek vagy megállítások formájában vagy együtt a kettő, a támadók pedig végre hoznak egy folyamatos közepesnél jobb teljesítményt(ölve az órát), akkor nem fog megállítani minket nagyon senki.

Steelers fan
több mint 5 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Én a top5-be se raknám be a csapatot ezzel a streaky játékkal, valszeg csak a rekord miatt rakják be az emberek.
tenorx
Én nem tudok. Nagyra értékelem a Sehawksot, de ez a védelem....láttad a Tampa leolvadását hétvégén? Mikor láttál tőlünk ilyen szar játékot (egész meccsen)
Minden csapatnak vannak hibái, akkor pont nekünk miért ne lennének. Csak éppen eddig mindig ki tudtuk ezt küszöbölni. De mitől lenne jobb egy Packers vagy egy 49ers.
Amíg még 3-4 győzelem volt, lehetett azt mondani, hogy a véletlen vagy a sorsolás, de már érdemes elfogadni, hogy ez a csapat bizony ott van a top csapatok között. Szigorúan az első 8 forduló alapján.
És az sem mellékes, hogy az idei csapat identitásában már nem szerepel ott, hogy egy gyenge csapattól idegenben ki kell kapni, ami azért nálunk mindig nagy kérdéseket vet fel.
Aztán lehet bőgés lesz a vége, de az eddigiek alapján ez a csapat top 3. Kivéve a pff 😀
És nem azért mert kurvajók vagyunk, hanem mert minden csapatnak megvan a maga gyengesége, mi csak ezt el tudjuk jobban fedni, mert hol a védelem jó, hol az offense,
Klaci79
Elevickélünk a PO-ig, ott aztán majd jöhetnek a komplettebb meccsek...
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 881
tenorx
több mint 5 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
több mint 5 éve
gedam 6 476
Egyébként legkevésbé a Chiefs zavar, mert az elnézve Mahomes játékát, korrekt ítélet. De az egy normálisan lejátszott felidovel elvert Ravens és a hát időnként (eddig) haloványan teljesítő Saints....megmosolyogtató!
Aztán lehet a végén nekik lesz igazuk, de az eddigiek alapján inkább köpjenek a magasba és álljanak alá...😂
Klaci79
nagyon helyesen látják. a chiefsen kívül a ravenst csak a ravens győzheti le az alapszakaszban. (utána mindenki)
több mint 5 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Egyébként legkevésbé a Chiefs zavar, mert az elnézve Mahomes játékát, korrekt ítélet. De az egy normálisan lejátszott felidovel elvert Ravens és a hát időnként (eddig) haloványan teljesítő Saints....megmosolyogtató!
Aztán lehet a végén nekik lesz igazuk, de az eddigiek alapján inkább köpjenek a magasba és álljanak alá...😂
Klaci79
Nemcsak az Amerika eszakkal van ott felvetheto kerdes. Mert modjuk a Seahawks vezeti a legerosebb csoportot. Vagy a Bills is csoportelso (ham mar Saints es Packers), csakhogy nem 6, hanem 7 gyozelemmel. De mindegy is.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 260 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na elmentek anyátokba 😀 😀 😀

Klaci79
Imádják a Steelerst 😀
polamalu
vazz ekkora fekete dildó lógna ki a seggemből, én is sikítanék
sutianap
De mivel fél centivel kisebb csak sóhajtozol 😛 😉 (bocsiii😊)
több mint 5 éve
több mint 5 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Az ilyen statokk es listak nem sok mindenre jok. Elvarja sok szurkolo, hogy megmondjak neki a velemenyet. Legyen ismerete dolgokrol, ellenben meccseket nem akar sokat nezni, csak a sajat kedvenceit. Rendben van ez.

Viszont amikor kimesz a palyara, es felall a Steel curtain, vagy Ray Lewis, vagy Marino, vagy legyen akkor Mahomes, Rodgers, Wilson, Luck vagy az LOB, es jo napjuk van. Akkor a sok szep stat es dij, meg csodacikk, hypevideo, lista, hirtelen nem segit semmit.

Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487

Klaci79
Imádják a Steelerst 😀
polamalu
vazz ekkora fekete dildó lógna ki a seggemből, én is sikítanék

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 259 — 毎日何かを学ぶ

Klaci79
Imádják a Steelerst 😀
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Alualu ha limitáltan is de edzett, ez nagyon jó hír

több mint 5 éve
wide open San Francisco 49ers Oklahoma Sooners 158

Terminátor 😀
Klaci79
Ez mostani?
Nem nézz ki vmi jól!
steelwolf
Dehogy...nyári a kép, csak jól kifejezi az idei évet 😊
Klaci79
Eagles vagy 9ersnél akkor milyen képet raknál ki ? 🤣
wide open
Kizárólag Roethlisberger egészségéről beszélgetünk. Semmi másról!
Klaci79
Nem is rosszból kérdeztem 😊
több mint 5 éve

Terminátor 😀
Klaci79
Ez mostani?
Nem nézz ki vmi jól!
steelwolf
Klaci79
wide open
Kizárólag Roethlisberger egészségéről beszélgetünk. Semmi másról!
több mint 5 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 450

Terminátor 😀
Klaci79
Ez mostani?
Nem nézz ki vmi jól!
steelwolf
Klaci79
wide open
Fekete-Erdő Klinika
több mint 5 éve
wide open San Francisco 49ers Oklahoma Sooners 158

Terminátor 😀
Klaci79
Ez mostani?
Nem nézz ki vmi jól!
steelwolf
Klaci79
több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Kilencedik heti túlreagálás kettő. Sírtam😀
Szakállasok előre!
Razi
Ja, közben én is beazonosítottam. Eleinte furcsa volt a stílus, mert én erről az oldaláról nem ismertem. Megszoktam, röhögtem 😊

több mint 5 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 756
Kilencedik heti túlreagálás kettő. Sírtam😀
Szakállasok előre!
több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Itt melyikben van, a legújabban?

több mint 5 éve
thebeke Pittsburgh Steelers 542 — Steelers fan
Ha valaki nem látta volna/nem követné Höri beszámolóit nézze. Ami ebből az utóbbi fordulókból extra jó és Steelers content az Spillane vs. Hendry és Big Ben sérülés utáni hozzáállása a Cowboys ellen. De az egész marha jó.
fcancellara
Hol lehet megnézni?
bcsarli
 www.youtube.com/channel/UC9diAq2B-MWOPkeihMaIPLg
több mint 5 éve
Ha valaki nem látta volna/nem követné Höri beszámolóit nézze. Ami ebből az utóbbi fordulókból extra jó és Steelers content az Spillane vs. Hendry és Big Ben sérülés utáni hozzáállása a Cowboys ellen. De az egész marha jó.
fcancellara
Hol lehet megnézni?

több mint 5 éve
fcancellara Pittsburgh Steelers 1 571
több mint 5 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Ez egy fake nyilván, de jót nevettem.... 😊
Klemó
Man of Steel