Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 5 éve
Ez mint tudjuk semmit nem jelent.....hat akkor nalunk is elindult.....Mekdönci COVID protokol alatt.Jah, szerencsére csak egy játékos adott pozitívat. Eddig!
Razi
Klaci79
több mint 5 éve
Mekdönci COVID protokol alatt.Jah, szerencsére csak egy játékos adott pozitívat. Eddig!
Razi
több mint 5 éve
Mekdönci COVID protokol alatt.
több mint 5 éve
Minden meccs más, de basszus mi volt ez a hívás a meccs végén? Értem én hogy kimaradt 2 extra pont, de 2 hosszút meg berúgott, vágom hogy a 4. kísérlet megvan akkor is vége, de a támadók nem voltak meggyőzők....Azért az utolsó 2-3 drive nem ment rosszul és igenis a tamadofal borzalmas teljesítménye volt, hogy már a LOS mögött levitték a futót. De Tomlin jogosan bízott bennük. Rohadt sokat ér ám az, hogy nem megy a meccs, de a HC bízik benned. Igazából más csapatok is ezt csináltak volna. A visszahordas sem ment nekünk egy kick off ret. TD is jöhetett volna.
Én örültem volna ha kikapunk, félek sokaknál nem jelent semmit ezek a dadogós győzelmek, és BigBen egészsége is kérdéses, jól össze rakott csapat egy Madden játékban de a valóságban mindenhol döcög, nem akarok pesszimista lenni de lehet a playoff 1 meccses lesz, főleg ha kiemelést szerzünk
Sifur
Nagyobb probléma nálam, hogy az elején nem tapostuk ki amit kellett volna, hogy 2 TD előnyből menedzseljunk le egy ilyen meccset. De eddig általában kikaptunk ilyen csapatoktol. Most végre nem
több mint 5 éve
Minden meccs más, de basszus mi volt ez a hívás a meccs végén? Értem én hogy kimaradt 2 extra pont, de 2 hosszút meg berúgott, vágom hogy a 4. kísérlet megvan akkor is vége, de a támadók nem voltak meggyőzők....Én örültem volna ha kikapunk, félek sokaknál nem jelent semmit ezek a dadogós győzelmek, és BigBen egészsége is kérdéses, jól össze rakott csapat egy Madden játékban de a valóságban mindenhol döcög, nem akarok pesszimista lenni de lehet a playoff 1 meccses lesz, főleg ha kiemelést szerzünk
Szerkesztette: Sifur
több mint 5 éve
A 8-0-hoz képest nem nyújtunk elit játékot. Ez nyilvánvaló. Folyik a víz itt és ott. De ahhoz képest, hogy egy Bucs mekkorát égett tegnap, ez teljesen más kávéház.Az ívet próbáltam megrajzolni, ez lett volna a lényeg...Egyre ergyább játékkal, egyre nagyobb erőfeszítéssel fordítva egyre nagyobb arányú győzelmeket aratunk...ívelünk a PO felé...Azért no, ne csináljuk már ezt. Azért a Titans elleni első, vagy a Ravens elleni második félidő szenzációs volt. Mindkettő a liga elit csapata.....
TEN ellen egy jó félidővel 3pont előny a vége
BAL ellen egy közepes félidővel és néhány TO-val 4pont
DAL ellen (nem láttam még a második félidőt) egy jó negyeddel? 5pont
Jön CIN, lehet megtenni a 6pontos különbséget a bukiknál, a mutatott játékot nem firtatnám 😊
(Boz egy állat lesz a PO-ra 😊)
Spy
Igen, ez a Boys meccs felkészülésben és játékban is döcögött, ez nem kérdés, de talán jól jön ez a Bengals meccs előtt. Burrow ugyanis más tészta lesz. Nekem ő nagyon tetszik, hosszú idők után egy olyan irányító (sajnos a mi csoportunkban), aki hosszabb távra teheti pályára a csapatát.....
Klemó
TEN-t adom, egy félidőig jók voltunk, be is véltem tudni Canada-hatásnak.
BAL nekem már nem annyira fényes, mint neked.
DAL meg olyan lett amilyen, megpróbáltuk megsimogatni a sarokba szorított kutyát.
Hogy Tomlinizmussal zárjam: Amíg W-vel tanuljuk ezeket a leckéket addig jó.
Spy
Én annak örülök, hogy nagyon "balanced" a csapat és ez szerintem nagy érték. Mind az O, mind a D képes elit teljesítményre és ez nagyon nincs így más csapatnál. Hja igen és szar teljesítményre is.
több mint 5 éve
Ott is van:Ááááá, úgy látom a lezárás alatt azokat is újra kell néznem 😊Torrente 😉Izotópos?! Vazze, attól világítania kéne 😀Boz 59yrd meg smafu 😀 ?A két extra pont volt az... Nem értem, hogy ami simának kéne lennie, az hogy nem megy. Bezzeg az izotópos sportlöttyöt úgy itta, mint ha abban lett volna a célzóvíz. 😊
astroid
Reggio1914
bcsarli
Reggio1914
Ez a rész nem volt meg...
bcsarli
www.youtube.com/watch?v=aAdKwWOaazc
több mint 5 éve
Csak az első volt az övé. A 2.már nem, mert ott tornyosultak előtte.Boz 59yrd meg smafu 😀 ?A két extra pont volt az... Nem értem, hogy ami simának kéne lennie, az hogy nem megy. Bezzeg az izotópos sportlöttyöt úgy itta, mint ha abban lett volna a célzóvíz. 😊
astroid
Reggio1914
több mint 5 éve
Ááááá, úgy látom a lezárás alatt azokat is újra kell néznem 😊Torrente 😉Izotópos?! Vazze, attól világítania kéne 😀Boz 59yrd meg smafu 😀 ?A két extra pont volt az... Nem értem, hogy ami simának kéne lennie, az hogy nem megy. Bezzeg az izotópos sportlöttyöt úgy itta, mint ha abban lett volna a célzóvíz. 😊
astroid
Reggio1914
bcsarli
Reggio1914
Ez a rész nem volt meg...
több mint 5 éve
Torrente 😉Izotópos?! Vazze, attól világítania kéne 😀Boz 59yrd meg smafu 😀 ?A két extra pont volt az... Nem értem, hogy ami simának kéne lennie, az hogy nem megy. Bezzeg az izotópos sportlöttyöt úgy itta, mint ha abban lett volna a célzóvíz. 😊
astroid
Reggio1914
bcsarli
több mint 5 éve
Izotópos?! Vazze, attól világítania kéne 😀Boz 59yrd meg smafu 😀 ?A két extra pont volt az... Nem értem, hogy ami simának kéne lennie, az hogy nem megy. Bezzeg az izotópos sportlöttyöt úgy itta, mint ha abban lett volna a célzóvíz. 😊
astroid
Reggio1914
több mint 5 éve
Boz 59yrd meg smafu 😀 ?A két extra pont volt az... Nem értem, hogy ami simának kéne lennie, az hogy nem megy. Bezzeg az izotópos sportlöttyöt úgy itta, mint ha abban lett volna a célzóvíz. 😊
astroid
több mint 5 éve
Az ívet próbáltam megrajzolni, ez lett volna a lényeg...Egyre ergyább játékkal, egyre nagyobb erőfeszítéssel fordítva egyre nagyobb arányú győzelmeket aratunk...ívelünk a PO felé...Azért no, ne csináljuk már ezt. Azért a Titans elleni első, vagy a Ravens elleni második félidő szenzációs volt. Mindkettő a liga elit csapata.....
Jön CIN, lehet megtenni a 6pontos különbséget a bukiknál, a mutatott játékot nem firtatnám 😊
Spy
Igen, ez a Boys meccs felkészülésben és játékban is döcögött, ez nem kérdés, de talán jól jön ez a Bengals meccs előtt. Burrow ugyanis más tészta lesz. Nekem ő nagyon tetszik, hosszú idők után egy olyan irányító (sajnos a mi csoportunkban), aki hosszabb távra teheti pályára a csapatát.....
Klemó
TEN-t adom, egy félidőig jók voltunk, be is véltem tudni Canada-hatásnak.
BAL nekem már nem annyira fényes, mint neked.
DAL meg olyan lett amilyen, megpróbáltuk megsimogatni a sarokba szorított kutyát.
Hogy Tomlinizmussal zárjam: Amíg W-vel tanuljuk ezeket a leckéket addig jó.
több mint 5 éve
Ha akarjátok én is utálhatok valakit 😊Ezt mond még sokszor...addig megy neki 😀Utálom Ebront!Mondtam, hogy laza győzelem lesz. 😎Naaaaa...ennyivel nem úszod meg.....utolsó TD-ről beszélj kicsit..... 😊
Szokol
Klemó
Szokol
Klaci79
Ki legyen az?
több mint 5 éve
Boz 59yrd meg smafu 😀 ?
több mint 5 éve
Ezt mond még sokszor...addig megy neki 😀Utálom Ebront!Mondtam, hogy laza győzelem lesz. 😎Naaaaa...ennyivel nem úszod meg.....utolsó TD-ről beszélj kicsit..... 😊
Szokol
Klemó
Szokol
több mint 5 éve
Utálom Ebront!Mondtam, hogy laza győzelem lesz. 😎Naaaaa...ennyivel nem úszod meg.....utolsó TD-ről beszélj kicsit..... 😊
Szokol
Klemó
több mint 5 éve
Mondtam, hogy laza győzelem lesz. 😎Naaaaa...ennyivel nem úszod meg.....utolsó TD-ről beszélj kicsit..... 😊
Szokol
több mint 5 éve
Egyre ergyább játékkal, egyre nagyobb erőfeszítéssel fordítva egyre nagyobb arányú győzelmeket aratunk...ívelünk a PO felé...Azért no, ne csináljuk már ezt. Azért a Titans elleni első, vagy a Ravens elleni második félidő szenzációs volt. Mindkettő a liga elit csapata.....
Spy
több mint 5 éve
Mondtam, hogy laza győzelem lesz. 😎A fene megeszi az ilyen lazázást... 😊
Szokol
több mint 5 éve
Mondtam, hogy laza győzelem lesz. 😎
több mint 5 éve
Egyre ergyább játékkal, egyre nagyobb erőfeszítéssel fordítva egyre nagyobb arányú győzelmeket aratunk...ívelünk a PO felé...TEN ellen egy jó félidővel 3pont előny a vége
több mint 5 éve
Ilyen jól még nem játszott idén a Cowboys, a védelemnek torony magasan a legkimagaslóbb teljesítménye, a támadóknál Gilbert átlag alatti teljesítménye is határozott előrelépés Dak sérülése óta. A helyetekben nem aggódnék különösen, a 4. negyedben az egész csapat odatette magát és győzelem a vége.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
Nézzük a dolgok jó oldalait:-W
-Az ilyen meccseket nem szoktuk megnyerni
-Edmundsot nem nagyon láttam, így gondolom sok bajt nem csinált
-Gilbert jó volt, de ez azzal is járt h kevés volt róla az anyag
-Elliottra készültünk, közben kiderült h Pollard a jobb rb
több mint 5 éve
mostanaban alltam at a nutellarol erre, van honnan leadni elobb 😊Fél órája fejeztem be a meccset. Fekvőket csináltam kozben, hogy ne megint stresszevésbe hajszoljam magam. Még mindig magasabb a vérnyomásom.Ha az ilyen meccseken mindig ezt csinálod, akkor most már eléggé ki lehetsz pattintva. 😀
xtaki
Reggio1914