Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 5 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 450
Fél órája fejeztem be a meccset. Fekvőket csináltam kozben, hogy ne megint stresszevésbe hajszoljam magam. Még mindig magasabb a vérnyomásom.
xtaki
Ha az ilyen meccseken mindig ezt csinálod, akkor most már eléggé ki lehetsz pattintva. 😀
több mint 5 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 450
Az, hogy az ilyen meccseket előszezon-meccsként kezelik, megértem. Azt, hogy olyan dolgokat próbálgatnak, amik nem az erősségünk, megértem.
Azt nem értem meg, hogy mindezt miért nem lehet megtenni úgy, hogy lerendezik az első negyedben és nem az utolsó pillanatra hagyva, hogy a világ minden Steelers szurkere ne kapjon infarktust, egymás után ötöt... Tuti Tomlinék le vannak szerződve valami helyi MediaMarkt-tal, mert amennyi tv meg laptop este tönkremehetett...
több mint 5 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
Fél órája fejeztem be a meccset. Fekvőket csináltam kozben, hogy ne megint stresszevésbe hajszoljam magam. Még mindig magasabb a vérnyomásom.
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 565 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Exact same energy 😂

The Checkdown (@thecheckdown) által megosztott bejegyzés,

több mint 5 éve
no Baltimore Ravens 8 591
3 drive-ot lattam es ebbol.
Biztos voltam hogy nyertek es magabol a tenybol tartast lehet nyerni. Az elso kiemeles realis cel, senkit nem erdekel hogy itt mit muveltetek mert mindre lenne valasz.

Azert nem ertem hogy miert a 7-8 emberes cov. akart gyozni Butler. Mire gyakoroltatok 4 and 27 a KC ellen? Igy Burrow elverne, nem igy fogtok ellene jatszani persze. De lattam 3 emberes nyomast ami sikerult 😊

Conner nem erdemel penzt.
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 881
Alualu mikor térhet vissza?
steelwolf
Nem tettük IR-re, így lényegében bármikor.
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 565 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Alualu mikor térhet vissza?
több mint 5 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
Örüljünk a győzelemnek,de max csak annak lehet most.
Több dolgot sem értettem a meccs folyamán:
-Nincs CB-nk?Megszámlálni sem tudtam,hogy mennyi olyan play volt amikor Vince Williams és Dupree WR-el volt 1-1-ben.Az esetek nagy %-ban ki is használta a Cowboys ezt,plusz ugye arról kaptuk a TD-t is,hogy Watt volt coveragebe.
-Az összes futónk megsérült a 2. negyedben?McFarlandot beküldjük a darálóba és csodálkozunk,hogy két kísérletből nem tud megtenni fél yardot sem.Ez,hogy teljesen elfelejtettük a futást most működött mert a Dallas teljesen feladta a flat zonákat,de a soron következő meccseken kelleni fog Conner is.

több mint 5 éve
Ha minden igaz a Steelers először áll a csapat történetében 8-0-al!
iktriad
Pontosan! 7-0 idén volt 2. alkalommal. De biztos csak mert rövid a történelmünk 😉 😀
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 713 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ha minden igaz a Steelers először áll a csapat történetében 8-0-al!
több mint 5 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 862
jaj gyerekek és a lényeg. Volt punterunk!!! Mekkorákat rugot a Berry gyerek ma?? 😊
több mint 5 éve
Én azért azt nem értem miért nem lett volna valid 4-1-nél nekimenni, versus rúgni a 8 pontért úgy, hogy már 2 ST failure volt aznap és ráadásul egy kick off-ot is majdnem visszavittek.

Így is úgy is TD kellett volna nekik és AZT kellett negálnunk, ez állt szemben azzal, hogy ha megyünk 1 yardot megvan a meccs. Nekem ez vállalható így utólag.

Az már más kérdés miért kapkodtuk el, miért nem kértünk időt, megnézve a D felállását és miért nem ugrasztottuk őket be. Szóval inkább a playcall és az, ahogy ezt csináltuk az volt a rossz, nem az, hogy megcsináltuk.

Tanuljunk belőle. Nyilván a W-ből a legjobb....és igen, eleddig az ilyen meccseket szépen elbuktuk.....és az már látszik, hogy idén annyira kiegyensúlyozottak vagyunk, hogy bármelyik oldal vissza tudja hozni a meccset. Igaz, mindegyik oldalnak vannak ordas hibái is.

De azért ne szomorkodjunk. Ebron TD...de milyen...juhuuuuu... 😊
több mint 5 éve
Amúgy múlt héten is Minkah ütötte le a győztes labdát.
The #Steelers are 4-0 on the road for the fifth time in franchise history per PR Dept.
Tomlin: "We're the Pittsburgh Steelers. Everybody knows what that means. We get everybody's best punch regardless of history. They know the brand and they respect our history."

Amúgy a meccs a Cowboysnak állt, de nagyon. Csak elkövettek egy hibát. Fájdalmat okoztak Bennek és ő imádja a fájdalmat 😀
Ben Roethlisberger again at his best LATE in game. With game on the line. 29-42, 306 yards and 3 TD passes.
Tomlin on why no FG attempt at end of game “I didn’t feel good about it, I had seen enough of their dominance” (On special teams)
több mint 5 éve
no flacco Pittsburgh Steelers 317
A félidőben már annak is örültem volna, ha Ben nem season ending. A király fél lábbal is király. Rá kelllene bízni a playcallt, az utóbbi meccseken csak akkor ment az offense.
több mint 5 éve
Erre nincs mentség, akkor se, ha W.
tenorx
De! A W mindig mentség 😀
Mit is beszéltünk? 1-9 a mérlegünk ilyenkor. 1993 óta 1-12, amikor dupla számú favoritok vagyunk.
Mai naptól 2-12 és hátha ez kellett, hogy levetkőzzük végre 😊
több mint 5 éve
Reggelig nem alszom, úgy felhúzott a meccs, főleg Tomlin hülyesége a legvégén
Willie Parker
Ott mi volt a terv, de komolyan? Berúgjuk, megyünk 8-al, és próbálják meg 40 mp alatt az X-et!
bcsarli
A terv egyértelmű...csak az a baj, hogy a mi OL-ünk alkalmatlan az ilyen power block-ra és ez már a meccs alatt is kiderült.
több mint 5 éve
challenge_it Pittsburgh Steelers 9 — challenge_it
Ez mekkora hülyeség volt megint, hogy nem rúgtunk FG-t a végén? Gondolom Tomlin ötlete volt, de hogy az értelme mi, azt nem vágom.
Jan
Szerintem tökös akart lenni. 1st, aztán kneel és csókolom. Csak nem jött be, mi meg kihordtunk néhány infarktust...
Az is lehet hogy a defense-t akarta óvni a sérüléstől.

"Győzni szerényen, veszíteni emelt fővel illik."
több mint 5 éve
Na először is az edzői stáb most elmehet a búbánatos p.csába.
A szaros zónázás megint, amit még egy első bálozó is ki tud használni...valami vicc.
A vagy futok vagy passzolok playhívás a másik röhej. Hogy folyamatosan a power blocking van erőltetve, miközben ez az állomány nem alkalmas elnyomni egy DL-t. Egy rosszabbat sem sajnos, de ha ez van, akkor nagyon jó playek vannak, 2-3 yardért. Mint a végén Claypool futás.
Ezen kívül miért nem lehet 10-15 yardos passzokat dobatni Bennel? Vagy screen, vagy 30+. Amikor rövidebb játékok voltak, de nem screenek, csodák csodájára működött is.
Tomlin baszod...ez a 4&1erőltetés....hát mi a tökömnek? Simán berúgjuk, aztán vége...kész.
És a spec...hát ennyire hülyék vagyunk, hogy rúgunk egy onside-ot 50-ről, és szopunk belőle 70 yardot...az extráknák meg ez a dekoncentráltság....erre ráfizettünk volna, ha Burrow ellen játszunk.

Na de egyébként a lényeg!!!
Jelzem megnyertünk egy mérkőzést, ahol két számjegyű favoritok voltunk. Mióta Steelers szurkoló vagyok, ez volt a 2. ilyen!!! 2. basszameg.

Remélem Ben lába alkalmas lesz jövő héten is...iszonyatosan nézett ki, de a csapat nélküle még rosszabbul.
A védelem is egy nagy kalap szar volt az első félidőben és az nekem kevéske, hogy nincs Alualu.
8-0...ezt nem kell megmagyarázni. Ha látta valaki ma a PFF által felszopott Seahawks-ot, vagy az utolsó pillanatban otthon meccset nyerő Chiefs-et. Ez van, nincs olyan csapat, akinek nem lenne gyengesége.
több mint 5 éve
Tibi76 Pittsburgh Steelers 743 — Steelers fan
Tomlinra írhatnék jelzőket de hagyjuk.
A lényeg hogy megint nem lesz negatív szezonja. Ebben a liga legjobbja😀

"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 5 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 535 — Steelers fan
Ez mekkora hülyeség volt megint, hogy nem rúgtunk FG-t a végén? Gondolom Tomlin ötlete volt, de hogy az értelme mi, azt nem vágom.
több mint 5 éve
challenge_it Pittsburgh Steelers 9 — challenge_it

"Győzni szerényen, veszíteni emelt fővel illik."
több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Willie Parker
Ott mi volt a terv, de komolyan? Berúgjuk, megyünk 8-al, és próbálják meg 40 mp alatt az X-et!

több mint 5 éve
Összességében viszont nem lehetünk nyugodtak, mert hol ott és hol ott vannak óriási lyukak és problémák. Sajnos most már látszik, hogy Bush-Alualu együtt a futás védekezésünket megviselte, de inkább az utóbbi kiesése nagyon nagy baj, mert ő megtartott két embert is és lehetett zúzni, de sem Buggs, sem más még nem az a szint, itt sajnos nagyon kellene erősítenünk.

Igaz ránk, hogy hol az egyik egység, hol a másik éled és ez meccsen is hullámzik. Eddig úgy hullámzott, hogy jó volt, de ez kevés lesz majd.

Mindenesetre örüljünk, hogy Ben megúszta a súlyosabb sérülést...és ahogy láttam mindenki egészségesen jött le...
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 128
több mint 5 éve
Hát W.....de mákunk volt és nem is kicsi....a másik oldalon egy 4th string QB, egy potens OC-val majdnem megvert bennünket.

Csak Szokol miatt örülök nagyon, mert ezzel az ugribugris Ebron TD-vel asszem most lehet húzni egy darabig.. 😊