Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 5 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 453
Gondolom milyen zorallok leszünk 3 nappal két meccs között 😊 De én is bírom a Color Rush mezt.
(Akkor most a PIT vs BAL egy trap game?) Annyiszor megnyertük tegnap és ma ezt a
meccset, hogy kezd rossz érzésem lenni. Harbaugh-t ismerve mindent elő fog húzni a zsákból biztosan agresszív lesz és lehet pár trükköt is elővesz a ST zsákjából...

McDonald remélem, lesz nagyon kellene Gentry sérülése után. Ha lesz meccs, remélem nem dől ki a csapat fele jövő héten...Milyen egy év ez ehh...hajamismilyen...
Spy
Olvasva ezt és a Ravens topicot,iktriad szerintem egész éjjel forgott az ágyában,akkora jinxcunami van.
JoeyPorter
Át is írhatná a nevét Jinxtriad-ra 😀
több mint 5 éve
Gondolom milyen zorallok leszünk 3 nappal két meccs között 😊 De én is bírom a Color Rush mezt.
(Akkor most a PIT vs BAL egy trap game?) Annyiszor megnyertük tegnap és ma ezt a
meccset, hogy kezd rossz érzésem lenni. Harbaugh-t ismerve mindent elő fog húzni a zsákból biztosan agresszív lesz és lehet pár trükköt is elővesz a ST zsákjából...

McDonald remélem, lesz nagyon kellene Gentry sérülése után. Ha lesz meccs, remélem nem dől ki a csapat fele jövő héten...Milyen egy év ez ehh...hajamismilyen...
Spy
Harbaugh persze, hogy mindent elő fog húzni a cilinderből, mert nekik nyerni kell, ha nem akarnak lemaradni. Vesztenivalójuk nincs a körülmények miatt, sőt, szerintem ez egy plusz motivációs erő is lehet. Mi meg bele ne aludjunk ebbe az egyre inkább esélyesek vagyunk szituba, bár ha épp nem nyerünk sincs tragédia, inkább sérülés ne legyen... Bár láttuk, hogy egy zászlón is meg lehet sérülni... (nem coccolinóval mossa a spori, hogy ilyen bokatörős a szett???)
több mint 5 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor

Spy
Olvasva ezt és a Ravens topicot,iktriad szerintem egész éjjel forgott az ágyában,akkora jinxcunami van.

több mint 5 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 275 — 毎日何かを学ぶ
Jó, értetted a célzásomat, de mondjuk a Ravens sem pihent többet, ső, nekik egy szorossabb meccsük volt ahol végig nyomni kellett a pedált. Nálunk azért volt pihentetés, rotálás. Szóval ebben sztem előttük vagyunk. Azt nem kétlem, hogy Haribó a mindennél is többet húz elő a cilinderből. Csak a kérdés Jackson meg tudja-e csinálni? Meg aztán nehogy legyen még 1-2 COVID-os és lefújják 😕
több mint 5 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346

Szerkesztette: Spy
több mint 5 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 275 — 毎日何かを学ぶ

steelwolf
Csípem ezt a mezt, a dongóst is imádtam. De ez brutál zorall 😀 Remélem mi is olan zorallok leszünk csütörtök éjjel 😀
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 11 007 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 5 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
Annyira vartam ezt a merkozest , amikor kijott a sorsolas , annyira szerettem volna , hogy nyerjunk itt es az esemenyek tukreben megjobban (Veretlen Steelers) de sajnos a Ravens mai tortenesei miatt , Halaadaskor a Heinzon is nyerni fogtok. Kar volt reggel megtenni 2,42 ert a Ravenst. 28-13
KeyG
Valamiből meg kell élni a sportfogadó irodáknak is. 😊

több mint 5 éve
fcancellara Pittsburgh Steelers 1 571
"Figyelj, menj már oda a Claypoolra!
- Húúúú, nagyon szúr!"

www.youtube.com/watch?v=9x5lfHPp5oI
több mint 5 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 762
Annyira vartam ezt a merkozest , amikor kijott a sorsolas , annyira szerettem volna , hogy nyerjunk itt es az esemenyek tukreben megjobban (Veretlen Steelers) de sajnos a Ravens mai tortenesei miatt , Halaadaskor a Heinzon is nyerni fogtok. Kar volt reggel megtenni 2,42 ert a Ravenst. 28-13

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 905 — capitaine du château de Vienne 1487
emmá emma
 twitter.com/NextGenStats/status/1330953099335307267?s=09
ottó etté?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 420 — Steelers fan
Így h a Ravensnél covid outbreak van, nem lepődnék meg, ha eltolnák a meccset. Aki covidossal contactba került, az 5 napig fixen nem játszhat, szóval van esély rá, hogy rengeteg játékos esne ki tőlük.
tenorx
Szerintem nem fogják, mert:
- láthatóan nem akarják egy héttel sem hosszabbítani a szezont.
- hálaadás csak 2 meccsel?? Klasszikust idézve: Letezhetetlen!
több mint 5 éve
tenorx 14 198 — fő libsi
Így h a Ravensnél covid outbreak van, nem lepődnék meg, ha eltolnák a meccset. Aki covidossal contactba került, az 5 napig fixen nem játszhat, szóval van esély rá, hogy rengeteg játékos esne ki tőlük.
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 113
Gentry out csütörtökre, JuJu és Haden majd meglátjuk tudnak e edzeni.
több mint 5 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 813
Pro Football Focus has Ben Roethlisberger currently ranked 22nd at Quarterback in the NFL
Klaci79
hat ha mas nem bassza fel az agyat es viszi az SB-ig, akkor semmi 😊
több mint 5 éve
Pro Football Focus has Ben Roethlisberger currently ranked 22nd at Quarterback in the NFL
több mint 5 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 420 — Steelers fan
Keressetek már nekem egy platformot, ahova le tudom írni az aggályaimat, mert 10-0-nál ide nem "merem". 😀

Pedig benne van év végén Darnold és egy második kör, Butler, BB visszavonulása után meg Fitchner. De lehet szóba hoznám egy igazi TE (hali-gali Ebron) és a futás kapcsolatát is! 😀

Amúgy vannak olyan csapatok, mint pl a Chargers, akik rengeteg módon tudnak kikapni. Ezekböl van sok. Mi viszont rengeteg módon tudunk nyerni és ez ritka valamint becsülendö! 😀
több mint 5 éve
Gratula a W-hez, teljesen megérdemelt a győzelem!
iktriad
LOL 😊
bcsarli
Csak a tényeket közlöm. A Jagsnél nincs QB.
iktriad
a direkt jinx megöli a random jinxet
sutianap
Itt nincs jinx, csak a (számunkra szomorú) tények.
iktriad
én asznem értettem hogy mér ekkora kabátba jöttetek ki, van valami stat hogy sose győztünk J'Villebe? vagy spenót levesvolt?
sutianap
Szar a QB, a fél csapat rookie, a jó játékosaink sérültek vagy lesérültek meccs alatt.

Grat a W-hez és a 10-0-hoz.
iktriad
Tegnap én is megijedtem Fields-től...elég cumi helyzet
Klaci79
Majd ma nyer a Jets egy meccset és nem kell aggódni, hogy melyik QB-t vigyük Lawrence után. 😉
iktriad
Én most Wilson és Trask párti lennék...ugyanakkor lehet egy mérkőzésből nem kellene messzemenő következtetéseket levonni Fields kapcsán sem 😊
Bár ez lassan más kávéház, mint a Jax-Pit mérkőzés 😊
több mint 5 éve
On to Baltimore week...ez az ami számít most....
Spy
Ha megverjük őket akkor tényleg meleg lesz nekik a PO
bcsarli
Ezért tekintek úgy a meccsre, hogy ők az esélyesek. Nekünk szinte mindegy, mert az első kiemelést még mindig messzinek érzem.
Szokol
Talán ma elintézi a Raiders!
steelwolf
Kicsi híja volt, utolsó fél perces TD-vel nyert a KC. Bell futott egy TD-t.
több mint 5 éve
Hiányzik Troy 😕
tenorx
Edmunds-Fitz 2-2 int. Jókor szólsz 😉😂
több mint 5 éve
Spy
bcsarli
Ezért tekintek úgy a meccsre, hogy ők az esélyesek. Nekünk szinte mindegy, mert az első kiemelést még mindig messzinek érzem.
Szokol
Power Rankingban előttünk is vannak!
bcsarli
Azért most még a pff-nek is nehéz lesz. Bár lehet visszaesik a Ravens a 3.helyre és 2. lesz a Saints 😉
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 134 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Hiányzik Troy 😕
tenorx
Nézz ez esetben Cher videókat, ugyanaz a haj. 😊
több mint 5 éve
no Baltimore Ravens 8 900
Spy
bcsarli
nem
több mint 5 éve
tenorx 14 198 — fő libsi
Hiányzik Troy 😕
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 11 007 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
 www.youtube.com/watch?v=37JFLPDiDFE