Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 5 éve
Legutóbb így nyertünk Jacksonville-benSUPERBEN‼️#tbt | @_BigBen7 pic.twitter.com/kbfi4bKUnT
— Pittsburgh Steelers (@steelers) November 19, 2020
több mint 5 éve
Latent Power Ranking 😀az a baj ezzel a listával, hogy nem arról szól, ami oda van írva: erősorrend a 10. hét után. ehelyett ők azt mérik föl, hogy szerintük ki nyerheti meg az sb-t, másra nem tudok gondolni. a teljesítmény alapján nekünk 10 környékén kéne lenni. ez a 3. hely annak szól, hogy ők megjósolják, hogy a ravens majd megoldja a problémáit és a sérültjei is visszajönnek. legalábbis ezt gondolom vagy nem tudom mi járhat a fejükben. most tudnék mondani 8-10 csapatot, akik bizton megvernének minket jelen állapotunkban.Nem értem...miért változott volna a pff a véleménye? 😀Ilyen súlyos hiba után tulajdonképpen még jó fejek, hogy a 60,1-et megadták.Mert a pff azt nézi, hogy a jobb vagy a bal lábával lép fel a zsebbe és hogy amikor elesik akkor a könyökét vagy a kézfejét üti vajon be. És félidőben nem húzta le a WC-t pisálás után...steelwolfPFF: 60,1 😊
bcsarli
Klaci79
Power rankingben hogy állunk náluk, tartjuk a 4. helyet, vagy már lecsúsztunk valamennyit? 😀
Jan
Az a fura, hogy a Giants nem fér oda a top 5-be...😀
Klaci79
gedam
több mint 5 éve
gedam
6 508
az a baj ezzel a listával, hogy nem arról szól, ami oda van írva: erősorrend a 10. hét után. ehelyett ők azt mérik föl, hogy szerintük ki nyerheti meg az sb-t, másra nem tudok gondolni. a teljesítmény alapján nekünk 10 környékén kéne lenni. ez a 3. hely annak szól, hogy ők megjósolják, hogy a ravens majd megoldja a problémáit és a sérültjei is visszajönnek. legalábbis ezt gondolom vagy nem tudom mi járhat a fejükben. most tudnék mondani 8-10 csapatot, akik bizton megvernének minket jelen állapotunkban.Nem értem...miért változott volna a pff a véleménye? 😀Ilyen súlyos hiba után tulajdonképpen még jó fejek, hogy a 60,1-et megadták.Mert a pff azt nézi, hogy a jobb vagy a bal lábával lép fel a zsebbe és hogy amikor elesik akkor a könyökét vagy a kézfejét üti vajon be. És félidőben nem húzta le a WC-t pisálás után...steelwolfPFF: 60,1 😊
bcsarli
Klaci79
Power rankingben hogy állunk náluk, tartjuk a 4. helyet, vagy már lecsúsztunk valamennyit? 😀
Jan
Klaci79
több mint 5 éve
Amúgy mennyi az újonc rekord?Biztos ezért nem került a legjobbak közé ClaypoolLátod? És itt is 4. a pittsburgh(-i).... ennyike.
Klaci79
fcancellara
több mint 5 éve
Biztos ezért nem került a legjobbak közé ClaypoolLátod? És itt is 4. a pittsburgh(-i).... ennyike.
Klaci79
Szerkesztette: fcancellara
több mint 5 éve
Valóban nem, erre a listára csak azért nem került fel Claypool, mert nem néznek Steelers meccset és nem tudják, hogy nálunk is van újonc. 😊Ahogy látom nem vagyunk a kedvencei egyik sport médiumnak sem😊null
Chase Claypool must be in his second year t.co/7XwBOUmtro
gedam
Razi
több mint 5 éve
Ahogy látom nem vagyunk a kedvencei egyik sport médiumnak sem😊null
Chase Claypool must be in his second year t.co/7XwBOUmtro
gedam
több mint 5 éve
Na majd ha meg lesz az első vereség, akkor hova fog rangsorolni minket a pff meg a pow.rank.? 😊
több mint 5 éve
PFF: 60,1 😊Pff.... Biztos bennünk van a hiba, hogy nem azt látjuk, amit ők...
bcsarli
több mint 5 éve
Roethlisberger, aki ugye MAC konferenciából jött (ezt a megjegyzést nem miattad @iktriad, csak hátha más nem tudja) vissza is szólt Tomlinnak, hogy melyik konferenciában is van Tomlin egykori egyeteme? (a William & Mary, amely ugye egy még gyengébb konferencia csapata....ismét nem neked szól 😀)Tomlin tájékoztatta ma a sajtót:Nem is. Egy SEC-s megy egy FCS-eshez. 😊
-nagyon dicsérte a Jaguars-t, mivel felhozták kijelentette ez nem lesz egy trap game, nem egy Big10 csapat megy egy MAC ellenfélhez 😊
Klaci79
iktriad
Hiába, amikor megy a szekér vicceskednek a fiúk...
több mint 5 éve
Nem értem...miért változott volna a pff a véleménye? 😀Ilyen súlyos hiba után tulajdonképpen még jó fejek, hogy a 60,1-et megadták.Mert a pff azt nézi, hogy a jobb vagy a bal lábával lép fel a zsebbe és hogy amikor elesik akkor a könyökét vagy a kézfejét üti vajon be. És félidőben nem húzta le a WC-t pisálás után...steelwolfPFF: 60,1 😊
bcsarli
Klaci79
Jan
több mint 5 éve
Ilyen súlyos hiba után tulajdonképpen még jó fejek, hogy a 60,1-et megadták.Mert a pff azt nézi, hogy a jobb vagy a bal lábával lép fel a zsebbe és hogy amikor elesik akkor a könyökét vagy a kézfejét üti vajon be. És félidőben nem húzta le a WC-t pisálás után...steelwolfPFF: 60,1 😊
bcsarli
Klaci79
Szerkesztette: Jan
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 5 éve
Mert a pff azt nézi, hogy a jobb vagy a bal lábával lép fel a zsebbe és hogy amikor elesik akkor a könyökét vagy a kézfejét üti vajon be. És félidőben nem húzta le a WC-t pisálás után...steelwolfPFF: 60,1 😊
bcsarli
több mint 5 éve
PFF: 60,1 😊
steelwolf
több mint 5 éve
2018. 10. hétilyen is reg volt...asszem, nem is nagyon emlekszem ra.
steelwolf
xtaki

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Nekem átjött. Felröhögtem online workshopon... 😊Utálom, ha nem jön át az iróniám! 😀Nem variálunk most. Belezavarodik a hölgy. Teszek be plusz oszlopot. A gyerek az csak fülre akasztós leszAzt hogy jelöljem a táblázatban?Gyerekméret lesz esetleg?Ha szeretnétek akkor igen
Szokol
polamalu
Illetve az érdekelne még, hogy lehetne-e egyet kérni Ebron felirattal? 😀
Szokol
polamalu
Szokol
több mint 5 éve
ilyen is reg volt...asszem, nem is nagyon emlekszem ra.
steelwolf
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Ott van a fájlban.Upsz bocsi! Elsiklottam felette munka közben.
polamalu
több mint 5 éve
Ott van a fájlban.De vigyázzunk, mostantól mindenki beazonosítható lesz névvel, címmel 😊Látom is, hogy valaki 5 perc sétára lakik tőlem Kispesten. 😀
bcsarli
@polamalu
Először is jobbulást! Van határideje a rendelésnek?
geleven
Ha valaki nem szeretné az privátban ha elküldi úgy is meg tudjuk oldani. Volt ilyen hölgy aki nem akarta megadni a címét.
több mint 5 éve
De vigyázzunk, mostantól mindenki beazonosítható lesz névvel, címmel 😊Látom is, hogy valaki 5 perc sétára lakik tőlem Kispesten. 😀
bcsarli
@polamalu
Először is jobbulást! Van határideje a rendelésnek?
több mint 5 éve
Jelenetkeztem én is, tök jó ötlet, köszi 😊
több mint 5 éve
Egyébként Szokol azért sem, mert ha hiszed ha nem vannak kérések szép számmal