Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 5 éve
Pro Football Focus has Ben Roethlisberger currently ranked 22nd at Quarterback in the NFL
több mint 5 éve
Keressetek már nekem egy platformot, ahova le tudom írni az aggályaimat, mert 10-0-nál ide nem "merem". 😀Pedig benne van év végén Darnold és egy második kör, Butler, BB visszavonulása után meg Fitchner. De lehet szóba hoznám egy igazi TE (hali-gali Ebron) és a futás kapcsolatát is! 😀
Amúgy vannak olyan csapatok, mint pl a Chargers, akik rengeteg módon tudnak kikapni. Ezekböl van sok. Mi viszont rengeteg módon tudunk nyerni és ez ritka valamint becsülendö! 😀
több mint 5 éve
Én most Wilson és Trask párti lennék...ugyanakkor lehet egy mérkőzésből nem kellene messzemenő következtetéseket levonni Fields kapcsán sem 😊Majd ma nyer a Jets egy meccset és nem kell aggódni, hogy melyik QB-t vigyük Lawrence után. 😉Tegnap én is megijedtem Fields-től...elég cumi helyzetSzar a QB, a fél csapat rookie, a jó játékosaink sérültek vagy lesérültek meccs alatt.én asznem értettem hogy mér ekkora kabátba jöttetek ki, van valami stat hogy sose győztünk J'Villebe? vagy spenót levesvolt?Itt nincs jinx, csak a (számunkra szomorú) tények.a direkt jinx megöli a random jinxetCsak a tényeket közlöm. A Jagsnél nincs QB.Gratula a W-hez, teljesen megérdemelt a győzelem!LOL 😊
iktriad
bcsarli
iktriad
sutianap
iktriad
sutianap
Grat a W-hez és a 10-0-hoz.
iktriad
Klaci79
iktriad
Bár ez lassan más kávéház, mint a Jax-Pit mérkőzés 😊
több mint 5 éve
Kicsi híja volt, utolsó fél perces TD-vel nyert a KC. Bell futott egy TD-t.Talán ma elintézi a Raiders!Ezért tekintek úgy a meccsre, hogy ők az esélyesek. Nekünk szinte mindegy, mert az első kiemelést még mindig messzinek érzem.On to Baltimore week...ez az ami számít most....Ha megverjük őket akkor tényleg meleg lesz nekik a PO
Spy
bcsarli
Szokol
steelwolf
több mint 5 éve
Azért most még a pff-nek is nehéz lesz. Bár lehet visszaesik a Ravens a 3.helyre és 2. lesz a Saints 😉Power Rankingban előttünk is vannak!Ezért tekintek úgy a meccsre, hogy ők az esélyesek. Nekünk szinte mindegy, mert az első kiemelést még mindig messzinek érzem.On to Baltimore week...ez az ami számít most....Ha megverjük őket akkor tényleg meleg lesz nekik a PO
Spy
bcsarli
Szokol
bcsarli
több mint 5 éve
Hiányzik Troy 😕Nézz ez esetben Cher videókat, ugyanaz a haj. 😊
tenorx
több mint 5 éve
nemOn to Baltimore week...ez az ami számít most....Ha megverjük őket akkor tényleg meleg lesz nekik a PO
Spy
bcsarli
több mint 5 éve
Hiányzik Troy 😕
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=37JFLPDiDFE
több mint 5 éve
Háát... Mahomes-szal forgatnak most egy rakat reklámot a JúEszÉben...Chiefs-el azonos mérlegnél ki az 1. kiemelt?Melyik QB-nak jobb a PR-je. 😊
steelwolf
iktriad
Big Ben viszont az egyik leghíresebb óra Londonban. 😉
több mint 5 éve
Jah, pff-nál előttünk, csoportban meg 3. helyen. Ügyes.Power Rankingban előttünk is vannak!Ezért tekintek úgy a meccsre, hogy ők az esélyesek. Nekünk szinte mindegy, mert az első kiemelést még mindig messzinek érzem.On to Baltimore week...ez az ami számít most....Ha megverjük őket akkor tényleg meleg lesz nekik a PO
Spy
bcsarli
Szokol
bcsarli
De semmi gond, ha őket hátrébb teszik, majd behoznak valaki mást elénk, nekünk a 4. hely fix. 😊
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 5 éve
Chiefs-el azonos mérlegnél ki az 1. kiemelt?Power Ranking meg pff dönt... 😀
steelwolf
több mint 5 éve
Chiefs-el azonos mérlegnél ki az 1. kiemelt?
több mint 5 éve
Power Rankingban előttünk is vannak!Ezért tekintek úgy a meccsre, hogy ők az esélyesek. Nekünk szinte mindegy, mert az első kiemelést még mindig messzinek érzem.On to Baltimore week...ez az ami számít most....Ha megverjük őket akkor tényleg meleg lesz nekik a PO
Spy
bcsarli
Szokol
több mint 5 éve
Az öreg rozmár biztos berágott a múltkorin, és most elverik őket mint szódás a lovát.Talán ma elintézi a Raiders!Ezért tekintek úgy a meccsre, hogy ők az esélyesek. Nekünk szinte mindegy, mert az első kiemelést még mindig messzinek érzem.On to Baltimore week...ez az ami számít most....Ha megverjük őket akkor tényleg meleg lesz nekik a PO
Spy
bcsarli
Szokol
steelwolf
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 5 éve
Na mondjuk az egy új szitu lenne, de nem hiszek benne.Talán ma elintézi a Raiders!Ezért tekintek úgy a meccsre, hogy ők az esélyesek. Nekünk szinte mindegy, mert az első kiemelést még mindig messzinek érzem.On to Baltimore week...ez az ami számít most....Ha megverjük őket akkor tényleg meleg lesz nekik a PO
Spy
bcsarli
Szokol
steelwolf
több mint 5 éve
Talán ma elintézi a Raiders!Ezért tekintek úgy a meccsre, hogy ők az esélyesek. Nekünk szinte mindegy, mert az első kiemelést még mindig messzinek érzem.On to Baltimore week...ez az ami számít most....Ha megverjük őket akkor tényleg meleg lesz nekik a PO
Spy
bcsarli
Szokol
több mint 5 éve
Ezért tekintek úgy a meccsre, hogy ők az esélyesek. Nekünk szinte mindegy, mert az első kiemelést még mindig messzinek érzem.On to Baltimore week...ez az ami számít most....Ha megverjük őket akkor tényleg meleg lesz nekik a PO
Spy
bcsarli
több mint 5 éve
On to Baltimore week...ez az ami számít most....Ha megverjük őket akkor tényleg meleg lesz nekik a PO
Spy
több mint 5 éve
On to Baltimore week...ez az ami számít most....
több mint 5 éve
Majd ma nyer a Jets egy meccset és nem kell aggódni, hogy melyik QB-t vigyük Lawrence után. 😉Tegnap én is megijedtem Fields-től...elég cumi helyzetSzar a QB, a fél csapat rookie, a jó játékosaink sérültek vagy lesérültek meccs alatt.én asznem értettem hogy mér ekkora kabátba jöttetek ki, van valami stat hogy sose győztünk J'Villebe? vagy spenót levesvolt?Itt nincs jinx, csak a (számunkra szomorú) tények.a direkt jinx megöli a random jinxetCsak a tényeket közlöm. A Jagsnél nincs QB.Gratula a W-hez, teljesen megérdemelt a győzelem!LOL 😊
iktriad
bcsarli
iktriad
sutianap
iktriad
sutianap
Grat a W-hez és a 10-0-hoz.
iktriad
Klaci79
több mint 5 éve
Bills se lesz sima, csoporton belül meg egyik semEz azért tetszett. Be lehet osztani igy szépen most már....no és csak jelzem, hogy a 6-4 jelenleg out off playoff spot és a Browns a no2 jelenleg...azért továbbra sem szeretném őket a wild card körben (sem)....Ah, még ellenünk van nehéz meccsük, utána mindegyik sima liba. Én se örülnék, ha ott lennének na, félek tőlük, mint a tűztől.
Klemó
Szokol
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 5 éve
Ez azért tetszett. Be lehet osztani igy szépen most már....no és csak jelzem, hogy a 6-4 jelenleg out off playoff spot és a Browns a no2 jelenleg...azért továbbra sem szeretném őket a wild card körben (sem)....Ah, még ellenünk van nehéz meccsük, utána mindegyik sima liba. Én se örülnék, ha ott lennének na, félek tőlük, mint a tűztől.
Klemó