Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 5 éve
no Baltimore Ravens 8 591
Bár tudom, hogy magunkkal kell foglalkoznunk, de ez a tegnapi Ravens botlás meglepett. Az, hogy Jackson eléggé látványosan szenved akkor, ha meg kell fordítania egy meccset az egy dolog, de az, hogy a D-jük nem tudta limitálni igazán a Newton O-t az fura. Továbbra is tartom, hogy a legjobb formájukban az AFC-ben előttünk vannak, de ez az előny most már több, mint masszív és meg is kellene tartani, mivel a wild card race még akkor is eléggé hevesnek ígérkezik, ha lesz egy többlet hely.

A Raiders,Titans(Colts),Dolphins(Bills),Browns kvartett mindegyike ott szeretne lenni...
Klemó
LJ tegnap volt a legkisebb nyomas alatt es abban a szelben esoben nem jatszott rosszul. Rajta mult a legkevesbe. Ellenben a C intezett vagy 4-5 sack-nyi bukast csak feladasal.
Szerintem nem vagyunk elorebb, de legyen ahogy erzed, de az biztos hogy ti nem a WC-ot nezitek hanem az egyetlen ertelmes es nagyon sokat szamito pihenohetet. A sorsolasotok szerintem konnyebb es jobban is van elosztva, elonyben is vagytok az egyetlen rivalissal erte.

Majd mi megkuzdunk a WC helyert, de a lenyeg minden csapatnak hogy a kotelezot be kell huzni es utana jonnek majd a korbeveresek. De a csodalkoznek ha hozna a kotelezot valaki es kiesne ( kijohet konnyen, de valoszinutlen ). Termeszetesen ezeken a kotelezokon is ki lehet kapni de az nem jelent ssok jot.
no
Most fejeztem be a meccset....hát amit Skura csinált az huhh...1 ilyen is kemény egy meccsen...de rögtön kettő. Mondjuk úgy tudom valami kézsérülése volt, akkor viszont nem ideális vele kezdetni...már persze ha van egyáltalán más opció. Ha az a két hiba nincs, szerintem behúzza a Ravens azt a meccset.
Klaci79
A mult hetin is csinalt es akkor verzet egy pici vagas. De en meg nem lattam falembert 1.5kg ragaszto nelkul a kezukon.
több mint 5 éve
Ha az a kérdés, hogy 4 emberrel tudunk/tudtunk-e folyamatosan nyomást gyakorolni, akkor nem a válasz. De itt az az igazán fontos kérdés, hogy ha nagyon kell, oda tudunk-e érni és ezt érzi-e a QB és erre viszont igen (volt) a válasz, ellentétben a Boys meccsel.

Szerintem fontos információt kaptunk azért. A múlt héten egy ismeretlen, egy lassú QB tudott néha bohócot csinálni a D-ből egy nagyon jó OC-val. Burrow más tészta mint Gilbert és az előbbi elbizonytalanodásában jelentős szerepet játszott az, hogy a SEC nagyot javult. Haden, Sutton remek meccset hozott le és így a 4 emberes rush azzal, hogy néha-néha odaértünk pont elég volt.

Az első néhány meccsen elképesztő mennyiségű blitzet hívtunk. Azt hiszem a másodikok voltunk agresszivitásban. Ez viszont visszaüt(het), ha nincs B opciónk, és kifejezetten azt gondolom, hogy ezeken a meccseken ezt a B opciót (is) építjük. Többet játszunk zónát néha, többször lépnek vissza az OLB-k, kevesebb a blitz, több a 4 emberes rush....
Klemó
A 4 emberes nyomas az alap es ahogy ti muvelitek az jobb mint sok csapatnal az 5 emberes.
A blitz az visszabb lett veve, de az alap 5-6 ember LOS-on es az OL nem tud donteni es jon az emberezes. Igen de akkor Alu-Watt-Tuitt-Hey-Bud jon rad egy az egyben. Oszinten nem tul sok OL-t tudsz mondani aki fel tudja venni mindegyiket, tobbet olyat aki duplazassal sem. Ez ongyilkossag hosszabb tavon, a full slide es a vegyes ellen meg egesz egyszeruen ti iranyitjatok a felallasal es az egyeni kepessegeitek miatt. Pl Watt fele tolodatjatok ( ez szarul hangzik ) de mivel ti kenyszerititek ki ezert tudjatok mi fog jonni es pl o vissza is lephet es tultoltitek a tuloldalt . Ha esetleg a C egy vidam iszakos akkor a vicc kedveert Watt marad egy az egyben es akkor a PFF hozzaad +5.8 a szamahoz a snap pillanataban. A vegyest meg a LB sorral tudjatok iranyitani. Ha idecsapjuk a hatsok blitz-eit akkor szinte eselytelen az ellen mert olyan keves ideig kell emberezni amit boven-boven megoldanak hatul.

Egyszeruen minosegi folenyben vagytok, persze neha felakadtok es ha jon is a jatek akkor mi van. Csinalja meg valaki egy meccsen at. Ellenben, mikor zonaztok azt tobben is megoldanak akar egesz meccsen at.

Bosszanto hogy ami a legegyszerubb dolog ahogy "forgatjatok" a hatsokat az megy a legrosszabbul, mert az csak gyakorlas kerdese. Nem a technika vagy a minoseg nincs meg a jatekosokban es a keret gyakorlatilag valtozatlan.

Nagyon jo nezni az biztos.
több mint 5 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 862
Ben Roethlisberger this season:

- 22 TDs
- 4 INTs
- 103.0 passer rating
- 7 games with passer rating > 100
- 8 games with multiple passing TDs
- Has the Steelers undefeated at 9-0
Klaci79
Nekem az tetszik benne hogy a hero modot nem erolteti. A csapatok kinaljak az egyertelmu emberezest, de nem megprobalja hanem jon az 3 yardos Flat, amibol az elkapo csinal meg 7-t. 😊
no
Mondjuk most, hogy mondod így van. Korábban Ben futkározott ide-oda, nyomott egy nagy playt, majd homály. Most pedig szétszórja a lasztikat szépen.

Claypool nyilatkozatát érdemes meghallani. Azt mondta, hogy igazából könnyű dolga van, csak Ben megmondja hova menjen és jön a laszti oda. Ez igazából persze sematikus és persze félig humoros is, de jelzi, hogy Ben mennyire pontos idén és azt is, hogy mennyire megvan a kémia az elkapókkal.
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 881
Bár tudom, hogy magunkkal kell foglalkoznunk, de ez a tegnapi Ravens botlás meglepett. Az, hogy Jackson eléggé látványosan szenved akkor, ha meg kell fordítania egy meccset az egy dolog, de az, hogy a D-jük nem tudta limitálni igazán a Newton O-t az fura. Továbbra is tartom, hogy a legjobb formájukban az AFC-ben előttünk vannak, de ez az előny most már több, mint masszív és meg is kellene tartani, mivel a wild card race még akkor is eléggé hevesnek ígérkezik, ha lesz egy többlet hely.

A Raiders,Titans(Colts),Dolphins(Bills),Browns kvartett mindegyike ott szeretne lenni...
Klemó
LJ tegnap volt a legkisebb nyomas alatt es abban a szelben esoben nem jatszott rosszul. Rajta mult a legkevesbe. Ellenben a C intezett vagy 4-5 sack-nyi bukast csak feladasal.
Szerintem nem vagyunk elorebb, de legyen ahogy erzed, de az biztos hogy ti nem a WC-ot nezitek hanem az egyetlen ertelmes es nagyon sokat szamito pihenohetet. A sorsolasotok szerintem konnyebb es jobban is van elosztva, elonyben is vagytok az egyetlen rivalissal erte.

Majd mi megkuzdunk a WC helyert, de a lenyeg minden csapatnak hogy a kotelezot be kell huzni es utana jonnek majd a korbeveresek. De a csodalkoznek ha hozna a kotelezot valaki es kiesne ( kijohet konnyen, de valoszinutlen ). Termeszetesen ezeken a kotelezokon is ki lehet kapni de az nem jelent ssok jot.
no
Most fejeztem be a meccset....hát amit Skura csinált az huhh...1 ilyen is kemény egy meccsen...de rögtön kettő. Mondjuk úgy tudom valami kézsérülése volt, akkor viszont nem ideális vele kezdetni...már persze ha van egyáltalán más opció. Ha az a két hiba nincs, szerintem behúzza a Ravens azt a meccset.
több mint 5 éve

- 22 TDs
- 4 INTs
- 103.0 passer rating
Klaci79
Nekem az tetszik benne hogy a hero modot nem erolteti. A csapatok kinaljak az egyertelmu emberezest, de nem megprobalja hanem jon az 3 yardos Flat, amibol az elkapo csinal meg 7-t. 😊
több mint 5 éve

Klemó

több mint 5 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 450

- 22 TDs
- 4 INTs
- 103.0 passer rating
Klaci79
Szezon előtt azt nyilatkozta, hogy nagyon motivált. Nem kamuzott, ezt alátámasztják ezek a statok... 😊
több mint 5 éve

- 22 TDs
- 4 INTs
- 103.0 passer rating
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Elég méltatlan, hogy leszedjük a keresztvizet a csapatról ha dallasi módra játszik, azt csöndben vagyunk, ha hozza az elvártat.
Jó ez a csapat! Összességében ezt leszögezném.
Vannak bizonyos szegmensek, ahol nem működik a játék, de összességében ez egy jó csapat.
A futójáték nem megy, ugyanakkor nem érzem azt, hogy nagyon erőltetjük a dolgot. Az ellenfelek rendre töltik a boxot és nincsenek könnyű yardok a földön, ennek viszont az az ára, hogy 8-10 yardos passzokkal is könnyed a játék. Időnként arra sem vesszük a fáradságot, hogy úgy csináljunk mintha futni akarnánk. Sima shotgun, Conner kirakva elkapóba, aztán kész. Töméntelen mennyiségű motion és ahogy kell, időnként megy a labda Claypool kezébe. Csacsiságok persze vannak, de hol nincs 1-1 rossz drive.
Ehhez most képzeljünk el, egy hatékony futójátékot. Azt hiszem az már eléggé meseszerű lenne.
A hatékony futójáték egyik összetevője, a legfontosabb összetevője az OL lenne. Nem vagyunk azonban hatékonyak runblockban. Hülyén hangzik, de ez az OL arra van kitalálva, hogy megvédje az irányítót, na azt viszont nem is csinálják rosszul. 11 sack, mindez úgy, hogy a top 10 legtöbb sacket elérő csapatból játszottunk az Eagles, Ravens, Browns, Giants négyessel.
Azért persze jó lenne futni, de mindenáron nem kell. Látjuk, hogy 5 jó célpont van, Big Ben pedig elég dörzsölt ahhoz, hogy megtalálja a jó matchupot.
JuJu nagyon hasznos idén. Jól blokkol és legfőképp eddig megbízhatóan kap el, látványosan ügyelve a labdára. Ebben az 5-15 yardos sávban iszonyat jól kap el. Akárcsak Ebron, amennyire furcsa, hogy sima labdákat elejt, nagyon örülök, hogy végre egy ilyen célpontot kapott Big Ben. Miller óta nem volt elkapásokra képes TE-ünk. Johnson kissé furcsa, de minden mérkőzésen csak az elején tömjük labdákkal, aztán kissé elfelejtődik, ahogy mondjuk Claypool-t bevonjuk a játékba. Végre két hosszú átadás is tökéletes volt BB-től és ha ez működik akkor sem Johnsont, sem Claypoolt nem fogják tudni megfogni. Előbbi gyors és pontos, utóbbival pedig nincs CB aki fel tudja venni a versenyt magassága és kézhasználata miatt. És mindenki elképesztő mennyiségben tudja hozni a yardokat elkapás után.
A védelem nem volt igazán próbára téve. Ahogy megszoktuk 1-1 ember jó teljesítménye ki tud jönni a zónázás miatt, ezúttal Higgins volt a Fulgham. Az érthetetlen volt, hogy 8 hátra hívott ember nem tud 5-öt levédekezni. Amikor 4 emberes volt a passrush, azért sikerült néha odaérni, vagy legalább megzavarni Burrow-t, de abból születtek a sackek is. Egész pofás volt amúgy néha a Bengals OL, nem véletlen, hogy folyamatosan alakítják azt. De azért a 4 sack, 9 QB hit nem rossz. Haden remekül játszott, a szokásos módon radírozta le Green-t a pályáról. Sutton is egészen jól nyomta, a 3. fumble amit szerzett, úgyhogy így Hilton hiánya sem annyira feltűnő. Ráadásul Boydon kellett védekezni, aki az egyik legjobb slot elkapó a ligában.
Nem volt tökéletes a futás elleni védekezés, de Alualu visszatérése azonnal látszott. Inkább csak 1-1 futás rontotta a statisztikát.
Nem lesz könnyű az a Jaguars meccs, bár ott a hazaiak nagyon rámennek a draftra.
több mint 5 éve
Ha az a kérdés, hogy 4 emberrel tudunk/tudtunk-e folyamatosan nyomást gyakorolni, akkor nem a válasz. De itt az az igazán fontos kérdés, hogy ha nagyon kell, oda tudunk-e érni és ezt érzi-e a QB és erre viszont igen (volt) a válasz, ellentétben a Boys meccsel.

Szerintem fontos információt kaptunk azért. A múlt héten egy ismeretlen, egy lassú QB tudott néha bohócot csinálni a D-ből egy nagyon jó OC-val. Burrow más tészta mint Gilbert és az előbbi elbizonytalanodásában jelentős szerepet játszott az, hogy a SEC nagyot javult. Haden, Sutton remek meccset hozott le és így a 4 emberes rush azzal, hogy néha-néha odaértünk pont elég volt.

Az első néhány meccsen elképesztő mennyiségű blitzet hívtunk. Azt hiszem a másodikok voltunk agresszivitásban. Ez viszont visszaüt(het), ha nincs B opciónk, és kifejezetten azt gondolom, hogy ezeken a meccseken ezt a B opciót (is) építjük. Többet játszunk zónát néha, többször lépnek vissza az OLB-k, kevesebb a blitz, több a 4 emberes rush....
több mint 5 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
Sok következtetést ebből a meccsből sem lehet levonni.Nem tudom eldönteni,hogy mi vagyunk ilyen jók vagy a Bengals ennyire reménytelen.Gyakorlatilag csak 1 play volt amivel tudtak haladni (Higgins slant) amit kb. 10-szer benyeltünk mint a Ravens speed option futásait.Ezen kívül volt 2 benézett play amiből nagy játék lett,de a többi offensive playük teljesen esélytelen volt,minuszos meg 0 yardos passzok.
Ami aggasztó,hogy amíg tétje volt a meccsnek,Burrownak volt kb 26-30 dropbackje,de a 2 sacken kívül még nyomás sem nagyon volt rajta,nagyjából mint a múlt heti Dallas meccsen, pedig ez a 2 O Line eléggé lesajnált kategória.Értem én,hogy ment a dink and dunk de akkor miért nem álltak fel a CB-k press coveragere,hogy a pass rushnak legyen esélye odaérni?!
A futásunkkal valamit kezdeni kell mert papíron a Bengals ellen is kellett volna tudni haladni erre kb. nagy 0 volt megint a teljesítmény.
A spec.team a múlt heti után szerencsére összekapta magát.

több mint 5 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 450
win
ok
de miert em tudunk futni?
xtaki
Tudnánk, ha a fal úgy tett volna, mintha akarna is blokkolni... Connernek esélye sem volt. Simább lett a meccs, mint vártam, de 1-2 év és jó lesz az a Cinci.
Magunkat ismerve Jackovilleben viszont nem fogunk brillírozni.
több mint 5 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
win
ok
de miert em tudunk futni?
több mint 5 éve
no flacco Pittsburgh Steelers 317
Na azért!
több mint 5 éve
no flacco Pittsburgh Steelers 317
Remélem nem ezt a f@sz 2 futás. 1 passz játékot nyomjuk végig a másodikban.
több mint 5 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 381 — Steelers fan
fasza kis időjárás lesz...talán ha annyira nem is, mint Clevelandben, de szakadó eső és 31 km-es szél már van
Klaci79
Az jó, mert:
- jobb a futás elleni vedelmünk,
- Mixon nélkül nem nagyon kellene tudniuk futni.
Szokol
Futásból 410y-ot kaptunk a 2 utolsó meccsünkön. Csak szólok.
Jan
A Varjak futott yardjai nem számítanak, mert olyat nem tud más a ligában, a Kovbojok ellen viszont tényleg szarok voltunk. Nem tartom mérvadónak egyik meccset sem a mai szempontjából.
több mint 5 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
fasza kis időjárás lesz...talán ha annyira nem is, mint Clevelandben, de szakadó eső és 31 km-es szél már van
Klaci79
Az jó, mert:
Szokol
Jan
Ezt azért írod, mert látod az esélyt, hogy újabb 200-at kapnánk, vagy csak úgy a statisztika miatt említed?
Pont azon a két meccsen nem volt Alualu amúgy...
Klaci79
Nagyon bennünk van, hogy elit a futás elleni védelmünk -ami igaz is volt az első 6 meccsen- de az utóbbi két meccsen ez elég nagyot változott. Valszeg azért nem volt feltűnő, mert mindkettőt megnyertük. De 400 fölött nyeltünk futásból, azt nem nevezném jónak.
Jan
Ehhez azért nagy köze van Alualu és Hilton hiányának, Bush talán nem futás ellen hiányzik legjobban...bár oldalvonal felé hiányzik a sebessége bizonyára..
több mint 5 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 535 — Steelers fan
Klaci79
Az jó, mert:
Szokol
Jan
Ezt azért írod, mert látod az esélyt, hogy újabb 200-at kapnánk, vagy csak úgy a statisztika miatt említed?
Klaci79
Nagyon bennünk van, hogy elit a futás elleni védelmünk -ami igaz is volt az első 6 meccsen- de az utóbbi két meccsen ez elég nagyot változott. Valszeg azért nem volt feltűnő, mert mindkettőt megnyertük. De 400 fölött nyeltünk futásból, azt nem nevezném jónak.
több mint 5 éve
No. 5 QB Josh Dobbs
No. 26 RB Anthony McFarland
No. 28 DB Mike Hilton
No. 45 Jayrone Elliott
No. 96 DE Isaiah Buggs
több mint 5 éve
Klaci79
Az jó, mert:
Szokol
Jan
több mint 5 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 535 — Steelers fan
Klaci79
Az jó, mert:
Szokol
több mint 5 éve
Alualu aktiv. Remélem hozzá is tud tenni majd.
több mint 5 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 381 — Steelers fan
Klaci79
Az jó, mert:

Szerkesztette: Szokol
több mint 5 éve