Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 5 éve
Utálom, ha nem jön át az iróniám! 😀Nem variálunk most. Belezavarodik a hölgy. Teszek be plusz oszlopot. A gyerek az csak fülre akasztós leszAzt hogy jelöljem a táblázatban?Gyerekméret lesz esetleg?Ha szeretnétek akkor igen
Szokol
polamalu
Illetve az érdekelne még, hogy lehetne-e egyet kérni Ebron felirattal? 😀
Szokol
polamalu
több mint 5 éve
Nem variálunk most. Belezavarodik a hölgy. Teszek be plusz oszlopot. A gyerek az csak fülre akasztós leszAzt hogy jelöljem a táblázatban?Gyerekméret lesz esetleg?Ha szeretnétek akkor igen
Szokol
polamalu
Szokol
több mint 5 éve
Azt hogy jelöljem a táblázatban?Gyerekméret lesz esetleg?Ha szeretnétek akkor igen
Szokol
polamalu
több mint 5 éve
Fájlban ott van kép, látványterv, mondjuk annak 😀 (annyi, hogy nem szelepesOk, félreértettem. Szerintem én is rendelek, csak jó lenne látni.1900/db és plusz a posta. 2 db-ig 250 azt hiszem. Sima levélben jön.Ja, ez saját tervezésű? Azt hittem valami NFL shop-os beszerzés. De természetesen így is kell, sőőőőt 😊A fájlba teszek fel valamit. Az újról csak egy szar, általam csinált terv van,legyen valami elképzeés, a másikról van sztem olyan ami rajtam van.Nincs valami kép ezekről?Igen, köszi a pontosítástMegint lesz Steelers maszk, tudom páran nem vagytok facen:A sima az a fülre akasztható a körbe a fej mögé. Csak ide is beteszem, mert bennem is ott volt a kérdés. 😊
A Steelers logón miki sapka a másik oldalon TT hímezve minden. Párunknak (sokunknak) van már, tavasz óta, csak pink ribbonnal volt eddig. docs.google.com/spreadsheets/d/1f_vUN-NOfTjdfVfbUWWXGWyRIx6gWFS0KF8V6ApTS94/edit#gid=0
polamalu
Beírtam magam.
Klemó
polamalu
bcsarli
polamalu
Illetve biztos hogy 1900 ft/db a posta ár? Nem 1900 ft/ megrendelés?
bcsarli
Ez saját gyártás tervezés és hímzett! Nem valami nyomott izé, 3 réteg. Mi csak a közreműködők vagyunk. De eddig amik nekem vannak én szeretem. Van 2 füles és 2 teljes körbe. Most is rendelek,mert naponta illik csrélni és mosni.
polamalu
bcsarli
több mint 5 éve
Gyerekméret lesz esetleg?
több mint 5 éve
Ok, félreértettem. Szerintem én is rendelek, csak jó lenne látni.1900/db és plusz a posta. 2 db-ig 250 azt hiszem. Sima levélben jön.Ja, ez saját tervezésű? Azt hittem valami NFL shop-os beszerzés. De természetesen így is kell, sőőőőt 😊A fájlba teszek fel valamit. Az újról csak egy szar, általam csinált terv van,legyen valami elképzeés, a másikról van sztem olyan ami rajtam van.Nincs valami kép ezekről?Igen, köszi a pontosítástMegint lesz Steelers maszk, tudom páran nem vagytok facen:A sima az a fülre akasztható a körbe a fej mögé. Csak ide is beteszem, mert bennem is ott volt a kérdés. 😊
A Steelers logón miki sapka a másik oldalon TT hímezve minden. Párunknak (sokunknak) van már, tavasz óta, csak pink ribbonnal volt eddig. docs.google.com/spreadsheets/d/1f_vUN-NOfTjdfVfbUWWXGWyRIx6gWFS0KF8V6ApTS94/edit#gid=0
polamalu
Beírtam magam.
Klemó
polamalu
bcsarli
polamalu
bcsarli
Ez saját gyártás tervezés és hímzett! Nem valami nyomott izé, 3 réteg. Mi csak a közreműködők vagyunk. De eddig amik nekem vannak én szeretem. Van 2 füles és 2 teljes körbe. Most is rendelek,mert naponta illik csrélni és mosni.
polamalu
több mint 5 éve
1900/db és plusz a posta. 2 db-ig 250 azt hiszem. Sima levélben jön.Ja, ez saját tervezésű? Azt hittem valami NFL shop-os beszerzés. De természetesen így is kell, sőőőőt 😊A fájlba teszek fel valamit. Az újról csak egy szar, általam csinált terv van,legyen valami elképzeés, a másikról van sztem olyan ami rajtam van.Nincs valami kép ezekről?Igen, köszi a pontosítástMegint lesz Steelers maszk, tudom páran nem vagytok facen:A sima az a fülre akasztható a körbe a fej mögé. Csak ide is beteszem, mert bennem is ott volt a kérdés. 😊
polamalu
Beírtam magam.
Klemó
polamalu
bcsarli
polamalu
bcsarli
több mint 5 éve
De vigyázzunk, mostantól mindenki beazonosítható lesz névvel, címmel 😊Megint lesz Steelers maszk, tudom páran nem vagytok facen:Délután beírom magam,sajnos a melóhelyen nem tudom megnyitni.
polamalu
JoeyPorter
több mint 5 éve
Megint lesz Steelers maszk, tudom páran nem vagytok facen:Délután beírom magam,sajnos a melóhelyen nem tudom megnyitni.
polamalu
több mint 5 éve
Ja, ez saját tervezésű? Azt hittem valami NFL shop-os beszerzés. De természetesen így is kell, sőőőőt 😊A fájlba teszek fel valamit. Az újról csak egy szar, általam csinált terv van,legyen valami elképzeés, a másikról van sztem olyan ami rajtam van.Nincs valami kép ezekről?Igen, köszi a pontosítástMegint lesz Steelers maszk, tudom páran nem vagytok facen:A sima az a fülre akasztható a körbe a fej mögé. Csak ide is beteszem, mert bennem is ott volt a kérdés. 😊
polamalu
Beírtam magam.
Klemó
polamalu
bcsarli
polamalu
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 5 éve
A fájlba teszek fel valamit. Az újról csak egy szar, általam csinált terv van,legyen valami elképzeés, a másikról van sztem olyan ami rajtam van.Nincs valami kép ezekről?Igen, köszi a pontosítástMegint lesz Steelers maszk, tudom páran nem vagytok facen:A sima az a fülre akasztható a körbe a fej mögé. Csak ide is beteszem, mert bennem is ott volt a kérdés. 😊
polamalu
Beírtam magam.
Klemó
polamalu
bcsarli
több mint 5 éve
Nincs valami kép ezekről?Igen, köszi a pontosítástMegint lesz Steelers maszk, tudom páran nem vagytok facen:A sima az a fülre akasztható a körbe a fej mögé. Csak ide is beteszem, mert bennem is ott volt a kérdés. 😊
polamalu
Beírtam magam.
Klemó
polamalu
több mint 5 éve
Igen, köszi a pontosítástMegint lesz Steelers maszk, tudom páran nem vagytok facen:A sima az a fülre akasztható a körbe a fej mögé. Csak ide is beteszem, mert bennem is ott volt a kérdés. 😊
polamalu
Beírtam magam.
Klemó
több mint 5 éve
Megint lesz Steelers maszk, tudom páran nem vagytok facen:A sima az a fülre akasztható a körbe a fej mögé. Csak ide is beteszem, mert bennem is ott volt a kérdés. 😊
polamalu
Beírtam magam.
több mint 5 éve
Megint lesz Steelers maszk, tudom páran nem vagytok facen: A Steelers logón miki sapka a másik oldalon TT hímezve minden. Párunknak (sokunknak) van már, tavasz óta, csak pink ribbonnal volt eddig. docs.google.com/spreadsheets/d/1f_vUN-NOfTjdfVfbUWWXGWyRIx6gWFS0KF8V6ApTS94/edit#gid=0
több mint 5 éve
Claypool nekem nagyon bejon, elkepeszto adottsagai vannak, nagyon fizikalisan es agresszivan jatszik, a DBknek oda-oda ver es volt is ebbol mar veszekedese, van benne egy bizonyos gyilkos oszton, nem egy JuJu. Lehet benne egy-egy balhe majd en siman elkepzelem, de Bengals oldalrol inkabb a frusztracio jon, hogy ilyen gyongyot talaltunk a masodik mor kozepen.Persze hogy bejön, a miénk 😊
Klemó
több mint 5 éve
Érthető a szurkolók frusztráltsága,közelében nincsenek a csoport többi csapatához,ráadásul mi is már 11 meccses winning streakben vagyunk ellenük.Claypoolról egy kis vélemény, Bengals topicból-)Érdekes stat a futójátékunkról, 1969 óta nem volt olyan, hogy 3 meccsen 48 yard alatt teljesítsünk.Ja, most meg social median fuckol, hogy ne hasonlítsáok hozzá Claypoolt, mert ő sokkal gyorsabb meg jobb.
Közben unalmamban elkezdtem nézni egy Steelers-Colts meccset, Butler első évéből.
A két OLB Dupree-Jarvis Jones, de néha Harrison is a pályán. Ugynazt a puha zónázást csináljuk, mint amit most látunk hétvégén. 3 emberes passrush és sima TD-t szerez a Colts...Shazier is a pályán van...de jó látni őt.
Az offense meg még érdekesebb. Itt sérült volt Bell, Williams volt a kezdő futó. Antonio Brown és Martavis Bryant mögött viszont olyan emberek felé mennek a passzok, mint Wheaton, Heyward-Bey, Jesse James.
Azért ez a Bryant gyerek is micsoda tehetség volt...
Klaci79
Elpazarolt tehetség.
Jarvis Jonestól meg még mindig rémálmaim vannak.
tenorx
. De Claypool újonc létére mekkora paraszt már most? Ez a kölök minden meccsen ezt hozza? Sok-kevésnél is teli pofából röhögött a cornerén, aki mellett elkapást csinált. Vártam, hogy Bates egyszer odaérjen rá. Az kicsit feldobta volna a kedvemet. Két év és nagyobb arca lesz, mint a prime AB-nek volt.
Hát nem tudom, nekem nem ez jön le róla!
steelwolf
Jól leírta a hozzáállást,hogy -29-nál fake puntokkal szórakoztak meg rúgattak egy field goalt red zoneból.
Hasonló helyzetben lehet én is mindenkibe belelátnám az ellenséget.Volt garbage timeban egy hosszú passz Claypool felé,amit vagy 10 yarddal túldobott Ben,de a játék után a CB úgy tolta a trasht mint ha lett volna bármi köze is playhez 😀
több mint 5 éve
Tomlin tájékoztatta ma a sajtót:Nem is. Egy SEC-s megy egy FCS-eshez. 😊
-nagyon dicsérte a Jaguars-t, mivel felhozták kijelentette ez nem lesz egy trap game, nem egy Big10 csapat megy egy MAC ellenfélhez 😊
Klaci79
több mint 5 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy védték Burfictet és a védhetetlent😊Ezt én is olvastam, nem kell vele foglalkozni 😊Claypoolról egy kis vélemény, Bengals topicból-)Érdekes stat a futójátékunkról, 1969 óta nem volt olyan, hogy 3 meccsen 48 yard alatt teljesítsünk.Ja, most meg social median fuckol, hogy ne hasonlítsáok hozzá Claypoolt, mert ő sokkal gyorsabb meg jobb.
Közben unalmamban elkezdtem nézni egy Steelers-Colts meccset, Butler első évéből.
A két OLB Dupree-Jarvis Jones, de néha Harrison is a pályán. Ugynazt a puha zónázást csináljuk, mint amit most látunk hétvégén. 3 emberes passrush és sima TD-t szerez a Colts...Shazier is a pályán van...de jó látni őt.
Az offense meg még érdekesebb. Itt sérült volt Bell, Williams volt a kezdő futó. Antonio Brown és Martavis Bryant mögött viszont olyan emberek felé mennek a passzok, mint Wheaton, Heyward-Bey, Jesse James.
Klaci79
Elpazarolt tehetség.
tenorx
. De Claypool újonc létére mekkora paraszt már most? Ez a kölök minden meccsen ezt hozza? Sok-kevésnél is teli pofából röhögött a cornerén, aki mellett elkapást csinált. Vártam, hogy Bates egyszer odaérjen rá. Az kicsit feldobta volna a kedvemet. Két év és nagyobb arca lesz, mint a prime AB-nek volt.
steelwolf
bcsarli
több mint 5 éve
Claypool nekem nagyon bejon, elkepeszto adottsagai vannak, nagyon fizikalisan es agresszivan jatszik, a DBknek oda-oda ver es volt is ebbol mar veszekedese, van benne egy bizonyos gyilkos oszton, nem egy JuJu. Lehet benne egy-egy balhe majd en siman elkepzelem, de Bengals oldalrol inkabb a frusztracio jon, hogy ilyen gyongyot talaltunk a masodik mor kozepen.
több mint 5 éve
Ezt én is olvastam, nem kell vele foglalkozni 😊Claypoolról egy kis vélemény, Bengals topicból-)Érdekes stat a futójátékunkról, 1969 óta nem volt olyan, hogy 3 meccsen 48 yard alatt teljesítsünk.Ja, most meg social median fuckol, hogy ne hasonlítsáok hozzá Claypoolt, mert ő sokkal gyorsabb meg jobb.
Klaci79
Elpazarolt tehetség.
tenorx
steelwolf
több mint 5 éve
Inkább bele lett ez magyarázva. Meccsen valóban vigyorgott ott valakire, de ugye az elfelejtődik, hogy meccs közben megy a zrika, a duma, ha a TD után csak ránézett valakire és nevetett egyet, akkor ez még mindig kultúráltabb lezárása a védővel való "vitás esetüknek".Szerintem ezzel nem kell foglalkozni. Ennek szellemében ha megnézed a 2. TD-jét rá se néz a védőre utána, sőt mint kiderült az ünneplést is elfelejtette, amit begyakoroltak. Első éve, boldog hogy ilyen szinten játszik és esze ágában sincs megalázni senkit. De ha valaki bosszús, akkor belelát úgyis minden marhaságot.Claypoolról egy kis vélemény, Bengals topicból-)Érdekes stat a futójátékunkról, 1969 óta nem volt olyan, hogy 3 meccsen 48 yard alatt teljesítsünk.Ja, most meg social median fuckol, hogy ne hasonlítsáok hozzá Claypoolt, mert ő sokkal gyorsabb meg jobb.
Klaci79
Elpazarolt tehetség.
tenorx
steelwolf
Klaci79
több mint 5 éve
Szerintem ezzel nem kell foglalkozni. Ennek szellemében ha megnézed a 2. TD-jét rá se néz a védőre utána, sőt mint kiderült az ünneplést is elfelejtette, amit begyakoroltak. Első éve, boldog hogy ilyen szinten játszik és esze ágában sincs megalázni senkit. De ha valaki bosszús, akkor belelát úgyis minden marhaságot.Claypoolról egy kis vélemény, Bengals topicból-)Érdekes stat a futójátékunkról, 1969 óta nem volt olyan, hogy 3 meccsen 48 yard alatt teljesítsünk.Ja, most meg social median fuckol, hogy ne hasonlítsáok hozzá Claypoolt, mert ő sokkal gyorsabb meg jobb.
Klaci79
Elpazarolt tehetség.
tenorx
steelwolf